Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hosgeldin savas,, her zman yaninda oluruz.

Citirlarim bugunku menum
Sabah
Bir kk peynir
3 siyah zeytin
Bir tutam dereotu
Yarim ev yapimi kiymali pide (dun esime yapmistim )
Yarim bardak kola (
Ara
Yok
Oglen
Bir kase corba
Ara yok
Aksam
Bir kepce nohut

2 lt su
Spor
2 mil leslie
100 bacak hareketi
Yatarken yesil cay icerim

Sukrancim kisir cis degil ben tv de bi diyetisyende duymustum az yagli yaptigin zaman diyetlerde bir ogun olarak yenilebilirmis

Hikmet canim menun biraz cislarla dolu ama spor yaparak dengeleyebilirsin :)

Sabah
2 dilm ekmek (pizza yaptim kepekli)
3 zeytin
Kk peynir

Ogle
1 tabak taze fasulye
5 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Aksam
1 tabak kuru fasulye (gene)
5 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Ar
2 limonlu cay
1 dilim ekmek zeytin

Sporlarimmm
20 dk yan hareketleri
10 dk kalca
4 mull lesille (terdennoldum)
30 dk jillan
8 dk gobek
10 dk cardio

Savasss cnm hos geldinn aramiza
Bu sabah artida ciktim kabizligin verdi arti heralde ama yarin sabaha bu kadar sporu sonucu merak ediyorum

Son düzenleme:
Küboşş, birazciiik ciissslarla dolu ama olsuun.. yarinaa duzenli olacgim.
Senin menün güsel

Kev'cim, ahh ahh bu sporlarini bende yapsam super olacak. Oglan uyusun, bende bi leslie yapm, sonra bel cevreei popo calisimm

Hosgeldin savas,, her zman yaninda oluruz.

teşekkür ederim aman süt olsun diyede dğumdan bu yana yedik inanki
ben 69 kg ile hamile kaldım 82 kg ile doğuma gittim ve şuan 74 kg dim en son.yarın sabah aç tartılayım net kg yi öğreneyim.
hergün mönümüzü yazıyoruz sanırım

fakat bişey sorcam benim oğlum çok huysuz gündüz hiç uyumuyor desem yeridir bu yüzden bende çok düzenli beslenemiyorum.bir ikincisi ben tatlıyı çok seviyorumm

Savaş aramıza hoşgeldin Allah bağışlasın yavrunu ben de 35 yaşındayım çalışan bir anneyim
Nelson canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamânda sende başlarsın
Ben de bazen zamanımı boşa geçirdiğimi düşünüyorum aslında spor yapıyorum kitap da okuyorum fakat akşamlarımı daha doku dolu geçirebilirim. Ben de aylardır kelebeğin rüyası filmini izlemek istiyorum ama hala izleyemedim
Neler yapabiliriz bilmiyorum

Her aksamm menu paylasilir.cuma gunu de kilo bildirimi yapiliyor.
Ahh ahh benim oglis o aylrda hic uyumazdi. Bende hep duzensiz yedim.
Tatli kola tukettim inanilmaz kilo aldim aman diyimm sakin sakinnn...
Tatli seker aslaaa aslaaa. Light biskuvileri al tuket.

bende çalışıyorum ama şuan ücretsiz izindeyim nisan sonu gibi başlamaya niyetim var işe nasipse

kola değilde tatlı sabah kahvaltıda bile yarım kase tahin-pekmezi bitiriyorum yaniama kg de vermem lazım azim edeceğim tutacağım boğazımı sonuçta.boyda yok bende 163 boyumda kg 74 civarı olunca top gibi oldum iyice

Canım bu diyeti çok merak ediyorum bi hafta denemek de istiyorum bununla veren çok olmuş almamışta hemen nadıl sen memnunmusun

Enistene gecmis olsun nelson. Hemen iyileirr inş.
Namaz konusu benimde iciimi yaraliyor. Cok istiyorm ama istek yetmiyor.
Allahm o aşki kalbime kisa zmnda yerleştirir ins.

Yarim kase coook ama ltfn azalt.
Nirmal ekmek yeme sakın. Cavdar ekmegi ya da tam tahilli tüket.

Biraz kötü ama olsun

Sabah
Yeşil çay
1 etimek üstüne sürülmüş labne çörek otu serpilmiş
Zeytin
Yumurta

Ara : sade Türk kahvesi 2 çifte kavrulmuş lokum

Öğlen :
Bir kase etli bezelye yemegi
Salata
1dlm ekmek

Ara :4 fınduk az kuru üzüm

Akşam
10tane pazı sarma Yoğurtlu
Bir baget
Arpa şehriye çorba küçük kase
Salata

Enistene gecmis olsun nelson. Hemen iyileirr inş.
Namaz konusu benimde iciimi yaraliyor. Cok istiyorm ama istek yetmiyor.
Allahm o aşki kalbime kisa zmnda yerleştirir ins.

ah canım.. irademizi diyet kaar namaz üzerinde de kulansak bu sorun çözülecek gibi... ..

inşallah devam edebilirzzz..

papatyam neler yapabilirzki güzelim.. aklıma sinema-haberler- ve kitap okuma gelyior... buna birde kuran ya da kuran meal okumayı ekleyeblirz...alına gelenler varsa ekle canımda birazda olsa işe yaradığımı hissedeyim...

Slm citirlarim nerelerdesiniz bugun nerdeyse kimse ugramamis hikmet kevser sukran kizlarr nerdesiniz mevcanim sende bi gorunup kacmissin nelson bayadir gelmiyo zaten ozgede ugramamis pazartesi sendorumumu oldunuz kizlar :)))
geldim kız geldim.. kilolarımı aldım.. ama yinede cuma sabahı bildirim yapacağım ve geldimmmm.. gerçi regl dönemim yaklaştı onun şişkinliğide olabilir... ayy ben aç kalmayı özledimmmmm yaaaaaa

slzeri bırakamadım ya...

savaş gelmiş hoşgelmiş..

şükrancım-kübracım-hkmetçim-zehracım-sehracım-papatyam-özgecim-zuzuzum---ay kimler vardı yaa...rozelizz--kevsercim..hadeka--
hepinize kcaman selamlarr... daha diyetere değilim aama buradayım iştee.. ya ben aç kalamyı özledim.. tıkınmaktan yoruldum... :))):)))
mevcan kız kapın takıldımı...

iyi geceler kızlar yine anlamadan gece olmuş 12 yi geçmişKv 10 da geldik.Oglum b izi şaşırtıp arabada uyuduHer akşam geç uyuyor diye üzülürken bu akşam o uyurken onu izledim üzüldüm vakit geçiremediğimiz için saçma sapan duygular hissettim işteSporumu yaptım duşumu aldım.Ama keşke oğlumla oynasam geç yatsam hatta spor yapamasaydım dedim içimdenİnş erkenden uyanmaz yavrum.Ay ne çok şey istiyorum erken yatsın geç kalksın başka Yemek yapamadım yarın akşam sporu yeriz artıkNe dengesisizm yaw sehralaştım yine

bugün:

08:20=(tam buğday sandiviç ekmeği,1dl kaşar yağsız) tost ,yeşilçay
ara:çay
12:20=1 kase çorba,3 köfte 2dl.patatesl yemek,1 kepçe sözde peynirli makarna(peynir göremedimde),salata
ara:nescafe,1 paket kremalı pisküvittt
19:30=1 kepçe çorba,1 kepçe kıymalı karnabahar,kıvırcık salata,1 dl.ekmek
ara:çay

spor:30dk yürüyüş
3 ml leslie

Kizlarrrr kizlarrr sizleri cok ozledim nasilsiniz beni soranlariniz olmus ben manevi olarak cok iyiyim Allah daim etsin ins.
Namaz konusunda icim uzun suredirhuzursuzdu hele ki hamileyken namaz kilmamak nedense daha buyuk bi vicdan azabi veriyodu bana ama sonunda basladim ve ayni zamanda gelicek olan bebegim icin hatime basladim o ceden binbir bahane ile okumayi ihmal ettigim Kurani artik buyuk bir istekle okuyorum umarim icimdeki bu cosku hic bitmez bunlar aslinda soylenmez herkesin ibadeti kendinedir ancak biriniz bile etkilenip namaza baslasa ne hos bi vesile olur papatyam yazmisti ve ben o sabah ezan okurken uyandim dedim bu bi isaret artik kalk ve basla oyle iste
Kizlar birde saka gibi ama 20 lik disim cikiyor 26 yasimda anca aklima gelmis tesaduf eseri farkettim suan sorunsuz cikiyor umarim devam eder hamile hamile zorolur cunku
Birde kizcem gunduz bir iki kere altina yapti cisini cok uzuldum cunku cok iyi gidiyodu bu son gunler niyeboyle oldu anlamadim normal mi acaba yaa dert ettim kendime 1 ay oldu baslayali halbuki
Sizlere gelirsek nelson enistene cok cok gecmis olsun canim Allah korumus ya dedigin gibi eslerimize cocuklarimiza bile bazen gereksiz yerekiziyoruz kavga ediyoruz sevdiklerimizle halbuki ne kadar yanlis Allah yasatmasin dusuncesi bile korkutucu ama heran onlari kaybedebilcegimiz olasiligini bilerek davranmaliyiz
Sehraa oglundaki gelismelere sevindim canim
Mevcan kuzum kiyamam ya sana .da cok gecmis olsun umarim kisa surede iyilesir aftlarin
Diger kizceler ebru roseliz fenodo sen nerelerdesin kiz btlkubra sukran papatya masum nazima kevser zehra hkmet zuzu .hadeka lajoba yeni gelen arkadaslar sizler de iyisiniz ins. Unuttugum varsa cookk affalo gene iyi hatirladim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…