- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.421
merhabalar
bende tazeanneyim ve çıtıranne olmak istiyorum.4 ay 1 haftalık bir oğlum var dünyanın en güzel mucizesi evet ama artık aynaya baktıkça kendimi mutlu hissetmek istiyorum.ve bana destek olacak yeri geldiğinde kızacak dur diyecek arkadaşlar arıyorum.aranızda banada yer varmıdır acaba
Hosgeldin savas,, her zman yaninda oluruz.
Ahh hikommm ahh yaptim ama bacaklarim iptal:)) yap cnm sende spor yap hepinizz yapinnnn:)))Kev'cim, ahh ahh bu sporlarini bende yapsam super olacak. Oglan uyusun, bende bi leslie yapm, sonra bel cevreei popo calisimm
teşekkür ederim aman süt olsun diyede dğumdan bu yana yedik inanki
ben 69 kg ile hamile kaldım 82 kg ile doğuma gittim ve şuan 74 kg dim en son.yarın sabah aç tartılayım net kg yi öğreneyim.
hergün mönümüzü yazıyoruz sanırım
fakat bişey sorcam benim oğlum çok huysuz gündüz hiç uyumuyor desem yeridir bu yüzden bende çok düzenli beslenemiyorum.bir ikincisi ben tatlıyı çok seviyorumm
Savaş aramıza hoşgeldin Allah bağışlasın yavrunu ben de 35 yaşındayım çalışan bir anneyim
Nelson canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamânda sende başlarsın
Ben de bazen zamanımı boşa geçirdiğimi düşünüyorum aslında spor yapıyorum kitap da okuyorum fakat akşamlarımı daha doku dolu geçirebilirim. Ben de aylardır kelebeğin rüyası filmini izlemek istiyorum ama hala izleyemedim
Neler yapabiliriz bilmiyorum
Her aksamm menu paylasilir.cuma gunu de kilo bildirimi yapiliyor.
Ahh ahh benim oglis o aylrda hic uyumazdi. Bende hep duzensiz yedim.
Tatli kola tukettim inanilmaz kilo aldim aman diyimm sakin sakinnn...
Tatli seker aslaaa aslaaa. Light biskuvileri al tuket.
selam kızlar...
dün sadece meyve olarak düşünmüştüm ama herşeyden yedim aslında... ama ekmek yemedim.
kısıtladım yiyeceklerimi...
bu sabah aynı saatte 83.5 çıktım
dün 84.4 düm...
sporla da desteklemeye çalışıyorum.
tartıda daha az görmeye devam
canımcım ben bu diyeti oğlum 3 aylıkken de yapmıştım.
ve 4 aydır hiç üzerine kilo almadım.
neden bilmiyorum ama kalıcı olarak verdim 5 kiloyu.
şimdi kesin kurallı tek tip yapmıcam. yedimlerimi kısıtlayarak. ekmek ve hamur işine çok yüklenmeden vermek istiyorum.
bakalım hedef kiloma nekdar zamanda ulaşıcam
çıtır annelerim sizleri okumaya fırsat buldukça okuyorum... ama birşeyler yazacak zaman mı bulamıyorum yada diyetten uzaklaştım diye yazmıyormuyum. yada yaşadığım stresler mi ağır başıyor bilemiyorum.. ama hep aklımdasınız ve az çok okuyorum sizleri...
hafta sonu kızkardeşimin eşi büyük bir kaza geçirdi..p*azargünü hep onun yanında idik... allah yaşatmak isterse ömürvarsa kazane kadar byüyük olursa olsun yaşıyor insan.. 13-15 takla atan arabasından çok şükür sağ sağlım çıkmış... ametliyat oldu.. çok şükür hasar kalmayacak...
hayat öyle bir yaşam mücadelesi ki neler yaşıyor insanlar... sadece çıkarılacak bir ders görüyorum hayatan... elimizdekilerin kıymetinibilmeiyiz... ve bir anlıktır hayat bir varız bir yokuz...insanları üzmek kadar saçma birşey yoktur hayatta.. tabi bu olayları unutunca bende çoğu kez üzüyorum birlerini ki bu üzme işinede en yakınlarımdan başlıyorum...ne acı değil mi?
sanırım bu cuma gününden sonra diyete geri başlayabilirim.ama tamda karar vermiş değilim.... çünkü böylede kendimi mutsuz hissediyorum.. diyet yapıp kilo veremeyincede mutsuz oluyorum.. bunun ortası yok sanırım....
papatyam namaz konusunda aynı şeyleri düşünüyorum.. öyle uzun süre namaz kılmadım.. ama sürekli namaz kılmak en çok istediğim şey.. ama öylebirhalegeldikkigünde beşkereokunan ezan sesi bile yüreğimizeetkietmiyor...dua konusunda zaman zaman bende senin gibi düşünsemde dua etmekten vazgeçince allaha sığınmakta tamamen vazgeçmiş olmazmıyız...namaz konusunda keşke namazımı hiç aksatmadan kılabilsem... namaz kadar huzur veren birşey yok.. ve yüreğimizdekği o manevi eksiği sadece namaz karşılayabilir... ne aşk ne para ne de eşya.. herşey bir noktada yetersiz kalıyor....namaza çok başaldım ama hiç devam edemedim.. ama inşallah birgün bunu çözeceğim... ve düzenli kabul kılan namazlar kılacağım allahın izni ile.. papatyam devamlı kolalım namzlarımızı.. en azından müsait olduğuımuzdaki vakitleri kaçırmayalım....giyimkonusnda bende açık giyiniyorum..ama bunun namaza engel olduğunu düşünmüğyrum.
birde şikayetçi olduğum bir konum daha var.. kendimi ot gibi yaşıyor olarak görüyorum.. iş ev arasında mekik dokuyorum.. dışarıdan bakınca yoğun bir tempo.. ama daha da birşeyler yapabilirim diye düşünüyorum... zamanı daha da verimli kullanmak istiyorum.. kitap okumak istiyorum ama boş boş oturmayı tercih ediyorum... gündemdeki filmleri sinemadan olmasa bile netten takip edebilirm diyorum yapamıyorum..bir haberleri bile doğru düzgün izlemiyorum...kendimi odun gibi hissediyom.. bu onuda daha çok özen göstereceğim...
Enistene gecmis olsun nelson. Hemen iyileirr inş.
Namaz konusu benimde iciimi yaraliyor. Cok istiyorm ama istek yetmiyor.
Allahm o aşki kalbime kisa zmnda yerleştirir ins.
Savaş aramıza hoşgeldin Allah bağışlasın yavrunu ben de 35 yaşındayım çalışan bir anneyim
Nelson canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamânda sende başlarsın
Ben de bazen zamanımı boşa geçirdiğimi düşünüyorum aslında spor yapıyorum kitap da okuyorum fakat akşamlarımı daha doku dolu geçirebilirim. Ben de aylardır kelebeğin rüyası filmini izlemek istiyorum ama hala izleyemedim
Neler yapabiliriz bilmiyorum
geldim kız geldim.. kilolarımı aldım.. ama yinede cuma sabahı bildirim yapacağım ve geldimmmm.. gerçi regl dönemim yaklaştı onun şişkinliğide olabilir... ayy ben aç kalmayı özledimmmmm yaaaaaaSlm citirlarim nerelerdesiniz bugun nerdeyse kimse ugramamis hikmet kevser sukran kizlarr nerdesiniz mevcanim sende bi gorunup kacmissin nelson bayadir gelmiyo zaten ozgede ugramamis pazartesi sendorumumu oldunuz kizlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?