- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.441
zehramm cnmmm iyi tatiller bolll boll egleninn neseli dinlenmeli gecsin insallah optukkk:))) bizde seniSelam kizlar
Savas hosgeldin..ben zehra 35 yasindayim 3 yavrum var calisiyorum
Kizlar betül, sükran ,hikmet ,gül, ebru hedeka menüler guzel sadece gülcümün 10 sarmasi+ baget gözüme batti
Kisiri diyette bende uygunbuluyorum bol salata yanina bulgur daha ne olsun
Dün leslie 3 mil yaptim ..aslinda 4 mil ve slim in six pack yapicaktim ama kv aradi cok moralsizdi ,,üzüldüm ona devam yapamadim
Namazla ilgili yazdiklarini görünce aslinda mutluda oluyorum ne kadar kilamassakta endiselenmek arzulamak ins birgun devamini getirir..tamamen habersiz yasamak ta var..
Ösgecim ben hamileligimi öyle guzel gecirmistim kiii isteyerek planladigimiz allahta izin verdigi icin hazirlikliydim neler yapabilirim diye guzel bir arastirma yapmistim ve 9 ayda yapmistim tüm hatimlerimi tarifsiz bir huzur ve zevkti benim icin
Ama her insan gibi bende cok gelgitler yasiyorum gaflete daliyorum ... Cok kitabim var benim her türlü ,,,2 tane tam cilt tefsir kitabim cilt cilt hadis kitaplarim su siralar okuyamasamda okudugumda bam baska alemlere daliyorum ..hele yazin kizimla bahceye inip o oynarken yesilligin icinde tefekkür ederek okumak...mmmhhhhhh ..
Ahh böyle yazarak ne ifade edebiliriz ki
Kizlar ben birde söyle birsey rica edicem sizden burada tatil esim cocuklar herkes evde ve birsekilde hep program yapiyoruz,,ve buyuk ihtimal kisa bir tatilde yapariz...bu iki hafta okullar acilasaya kadar yarismaya katilamiycam..yarismolursa esime haksizlik olmasin ...giremedigim günlerin olacagini biliyorum ...simdiden izin istiyor özrümü bildiriyorum..iki hafta menü ve bildirimlerim eksik yada gec olur ... Anlayisiniz icin tesekkurlerrrr dilekce gibi oldu ama :))) kocaman kocaman öpüyorum hepiniziii
Merhabbalaar kizzlarrr
Anca girebiildim
vin isini yaptim sildim supurdum vs...yemek kaldi tek onu da kizim uyusun oyle tv izliyoruzz daha spor yapmadimm uyusun yaparim yapiyom yapiyom da su kabizlik beni mahvediyo ya ne yapabilirimmm gecmesii icinnn
Hikommm cnm kendinize gelin buraya ilk geldigimde hepiniz de hirsa ve iradeye hayran kalmistimm bn sizin sayenisde hirsiniz sayenizde kiloo verdimm. Siz boyle yapinca bn kendi, i gercek ten kotu hissediyorum
diyetisyene gitsem mi bilemiyorum.Canim cok mu az yiyosun. Metbolizman yawas anladigim kadariyla.
Ben eylul ayinda basladim diyete kk ya. O kadar az yerdim ki anlatamam sana.
Sonra patir patir kilolar gitti. Ama olay neydi, cok yiyordm. Az yemeye basladm.
Kola ekmek meyve suyu kadar cok tuketiyordum. Az yemeye baslayinca kilolar gittii.
Yani metabolizma hizlandi. Sende cok az yiyosan yemeni arttir ki metabolizman degissin.
Diyetisyene de git istersen. Hic degilse kan degerlerine baksinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?