Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın cancazlarım. Sandviçi ekmegim bitmiş simit tırtıklıyom. Geçmişe bakmadım gün içinde bakıcam. Özgem yazmış okuyayım.

Fenedo görünmüyor? Alındın mı gene kıss:))

Hala artıdayım( pastalar daha gitmemiş bedenimden/((

günaydın çıtırlarım

şükür bugün daha iyiyim,halen tek yönlü çiğneme yapıyorum ama olsun ağrılarım baya hafifledi

papatyam eve gidince baktım aynı ilaç deilmiş canım ya,ama o ilacın adını aldım bi dahaki aft maceramda onu alıcam (çok sık çıkar aft ama ilk defa dilimde çıktı)

nelsonum gelmiş hoşgelmiş,canım kapım takıldı çoktan,,hatta doğalgazım bile geldi ve benim içimden geçenleri yazmışsın buraya,diet yapıyorum mutsuzum,yapmıyorum yine mutsuzum,bende 2014 e kadar izin verdim kendime,

ösgem çiş olayına takılma çok küçük daha,daha nelerle karşılacaksın hepsini kafaya takarsan

eprumm 4 yıldır çalışıyorum ama o vicdan yokmu ah,okul için erken yatırıyorum,bu sefer erken yattı vakit geçiremedik diye üzülüyorum,gece yanımıza gelince kızıyorum sen artık büyüdün kendi odanda uyumalısın diye bu sefer gelmiyor,gelmeyince niye gelmedi diye üzülüyorum

kubra canım haklısın bi görünüp kayboluyorum ama diete malum ara verdim,işlerde yoğun olunca gelemiyorum pek,

sehramm seni gördüğüme çok sevindim canım,herşey dahada iyiye gidecek umarım

yeni gelen arkadaşlar hepinizde hoş geldiniz bu arada

şükomm,kevserim,hkmtim,zehram,hadekam,rozelim,zuzum, off kimseyi atlamak istemiyorum ama nickler aklımda deil kimse alınmasın lütfen,hepinizi çok öpüyorum,

geçmişe pek bakamıyorum önemli bir şey yoktur umarım,

Oğliş aksam 8demeden uyuyor. Bende uyuyorum onunla. Ee sabah 5 demeden uyaniyor.
Uyutuyorum suan. Yatagina yatirim kahvalti yapicam. Tost'yapmayi düsünüyorum. Ve sonrasi aksama kadar bise yememeyi düsünüyorum. Ya kizlar ben yiyince kilo aliyorum yaaa.. eski hikmeti özledim. Gunden gune eriyen hikmeti. Simdi heep aç hissediorum. Bu da canimi sıkıyor. Eskiden hic acikmazdim arkadaş. Neyse cumaya ins eksi cikarim. Yoksa rejimi ertelemk zorunda kalicam. Cunku gun gectikce inancimi kaybediyorum. Herkesde de bi isteksizlik war. Bu kiş bize iyi gelmedi.

slm arkadaşlar
herkesde bir rehavet var.
bende de bir moral bozukluğu.

kızlar akşam sadece salata yiyerek günü kapattım.
başka bişey yemedim gün içinde de yediklerime dikkat ediyorum. bu topiğe geldiğim günden beri kılo veremedim. hep dikkat ediyorum tatlılar gözümün önünden akıp gidiyor yemiyorum. hamur işi yok. çavdar ekmeği yiyorum. onu da az yiyorum. pilav sevmem pek yemem. sebze ağırlıklı besleniyorum. yoğurt salata ile ve ben hala 1 gr vermiyorum.
spor yapamıyordum önceden şimdi onu da azimle yapıyorum. mekik çekip gün aşırı yürüyüş yapıyorum.

tarçınlı su ve sirkeli suyu hayatıma yerleştirdim. ilerleme mi koca bir sıfırrrrrrrrrrrrr

geçen hormon kan tahlili yaptırmaya gittim onu da yaptıramadan verdim. gizli şekerim mi var diye şüpheleniyorum. bilmiyorum sonuç ne olacak. her sabah tartılıp 59.0 ya da 59.3 görmekten sıkıldım.
geçen sene 5 kılo verdim burada ama kolay vermiştim. bu sene 1 gr yok yaaaaa
kış olduğu için veremezsin diyor arkadaşlarım ama geçen sene de kışın vermiştim ne değişti?

merhaba arkadaşlaarrr...

dün tek tip beslenmedim, herşeyden azar azar yedim. acıktıkça da elma yedim...

bu sabah 83.1 çıktımm

aylardır görmediğim rakamları görmeye başladım...
yarın 82 li rakamlara düşermiyim acebaaa

sabah kahvaltıda

biraz omlet,
1 dilim kadar ekmek
çok az tahin-pemkez yedim

az önce 2 bebe bisküvisi attım agzıma

şimdilik iyi gibi. tartıdaki rakamlar umut veriyor...

Canim cok mu az yiyosun. Metbolizman yawas anladigim kadariyla.
Ben eylul ayinda basladim diyete kk ya. O kadar az yerdim ki anlatamam sana.
Sonra patir patir kilolar gitti. Ama olay neydi, cok yiyordm. Az yemeye basladm.
Kola ekmek meyve suyu kadar cok tuketiyordum. Az yemeye baslayinca kilolar gittii.
Yani metabolizma hizlandi. Sende cok az yiyosan yemeni arttir ki metabolizman degissin.
Diyetisyene de git istersen. Hic degilse kan degerlerine baksinlar.

hikmetim kayıplarda olanlardan biri benim ama burdan yada dietten sıkıldığımdan deil,sadece son 2 ayda yaşadığım yoğun acı ve stresin etkisiyle biten vücudumu daha fazla yormak istemedim,2 haftadır çok huzurluyum 1 kiloda fazlam var ama dert etmiyorum,yılbaşı gecesi yiycem içcem ve sabah yeni dietimle hayatıma devam edicem

tubilosh çok sevindim azimle devam edersen hedefine ulaşırsın elbet

hadeka canım inan kışla yazla alakası yok,ben en güzel kilolarımı kışın verdim hep ama vücut belli bir zamandan sonra tıkanıp kalıyor,6-7 aydır 59-60 arasıyım veremiyorum ama sebebi belli spor yapmıyorum oysaki spor yaparken yer yer kilo verirdim ben,muhtemelen sende kırılma noktasındasın bunun için farklı şeyler yapmalısın,sporu artırmak,yada farklı bi spora yönelmek,şok diyet yapmak yada dieti bırakıp yemek ve geri başlamak gibi

Tubilosh tanismadik galuba. Merhaba hikmet ben. 9aylik oglum war.
Kizlar sayesinde nerdeyse 10kilo verdm. Buaralar kilo vermeye cok isteksizim.
Kilo vermene sewndm. O 80 lerden bende gectim. İns bi daha gitmemmm..
7li rakamlari kisa zamanda gör ins.

Mewcanimmm bebeggmm, ama kimsede isteeek yok. Benimde istek kacti.
İlk gunler geldigimde nasil istekliydi herkes. Yarişlar vardi. Üzulüyorummm bu durumaa amaaa. Yeni yildaa bomba gbii olalimmmmmmmmmmm.. lütfeeeeeeenn

Selam kizlar

Savas hosgeldin..ben zehra 35 yasindayim 3 yavrum var calisiyorum

Kizlar betül, sükran ,hikmet ,gül, ebru hedeka menüler guzel sadece gülcümün 10 sarmasi+ baget gözüme batti
Kisiri diyette bende uygunbuluyorum bol salata yanina bulgur daha ne olsun

Dün leslie 3 mil yaptim ..aslinda 4 mil ve slim in six pack yapicaktim ama kv aradi cok moralsizdi ,,üzüldüm ona devam yapamadim

Namazla ilgili yazdiklarini görünce aslinda mutluda oluyorum ne kadar kilamassakta endiselenmek arzulamak ins birgun devamini getirir..tamamen habersiz yasamak ta var..
Ösgecim ben hamileligimi öyle guzel gecirmistim kiii isteyerek planladigimiz allahta izin verdigi icin hazirlikliydim neler yapabilirim diye guzel bir arastirma yapmistim ve 9 ayda yapmistim tüm hatimlerimi tarifsiz bir huzur ve zevkti benim icin
Ama her insan gibi bende cok gelgitler yasiyorum gaflete daliyorum ... Cok kitabim var benim her türlü ,,,2 tane tam cilt tefsir kitabim cilt cilt hadis kitaplarim su siralar okuyamasamda okudugumda bam baska alemlere daliyorum ..hele yazin kizimla bahceye inip o oynarken yesilligin icinde tefekkür ederek okumak...mmmhhhhhh ..
Ahh böyle yazarak ne ifade edebiliriz ki

Kizlar ben birde söyle birsey rica edicem sizden burada tatil esim cocuklar herkes evde ve birsekilde hep program yapiyoruz,,ve buyuk ihtimal kisa bir tatilde yapariz...bu iki hafta okullar acilasaya kadar yarismaya katilamiycam..yarismolursa esime haksizlik olmasin ...giremedigim günlerin olacagini biliyorum ...simdiden izin istiyor özrümü bildiriyorum..iki hafta menü ve bildirimlerim eksik yada gec olur ... Anlayisiniz icin tesekkurlerrrr dilekce gibi oldu ama :))) kocaman kocaman öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:
Canim iyi tatiller.. bol dinlenmeli, kahkahali , neşeli gecsin günleriiniz..
3cocuk bir de eş, eee hakettin tatili..
Kendine iyi baak, ailene de .. gorüsürüz.

Merhabbalaar kizzlarrr
Anca girebiildim
vin isini yaptim sildim supurdum vs...yemek kaldi tek onu da kizim uyusun oyle tv izliyoruzz daha spor yapmadimm uyusun yaparim yapiyom yapiyom da su kabizlik beni mahvediyo ya ne yapabilirimmm gecmesii icinnn
Hikommm cnm kendinize gelin buraya ilk geldigimde hepiniz de hirsa ve iradeye hayran kalmistimm bn sizin sayenisde hirsiniz sayenizde kiloo verdimm. Siz boyle yapinca bn kendi, i gercek ten kotu hissediyorum

zehramm cnmmm iyi tatiller bolll boll egleninn neseli dinlenmeli gecsin insallah optukkk:))) bizde seni

Yaaa ilk geldigimde bizim kizlar inanilmaz istekli, azimliydi.
Ne bilim bisüreçten mi geçiriyoruz nedir.
İnan spora o kdr azimlydim ki. Bende yilbasindan sonrasini bekliyorm.
Annemn ewinr geçicez ya, o gunden snra ck azimlenecekmişim gibi gelior.
İns oyle olur. Kew moralman iyiyim ama diyet olrk ciksss...
Eskiden moralman kötüydüm. Diyet superdi. Amannn ne bilimmmmm..
Baklavayi buzluga attim. Yemeyim diye. Kocişde yemez. Cöpe de atilmaz.
Kp geldi. O oglana bakarken bende firsat bu firsat mmutfagi temizledim.
Vaktin warsa diger topige gelsene.

Savaş :gelmiş hoşgelmiş😊

Özgem :arada olucak canım. Geçende 5 aylık bebeği olan bi arkadaş geldi. Pijamasını çıkarttı annesi öyle durmayı seviyor dedi. Ve anne çişimi bak bende altıma yapabiliyorum demesiyle yapması bir oldu:)hepimiZ onun bezini sevdiğimizi düşündü halbuki bacakları tobikti oynuyorduk. Yani olabilir ki prenses daha yeni öğrendi.namaz olayına çok sevindim. Ben hala sabahla yetiniyorum ne kadar acizim(eve gelince yemektsn sonra digerlerini kılıcam deyip kılmıyorum inş bişiler vesile olur banada.

Nelson: eniştene geçmiş olsun canım. Herkes var ama bi tek ben yokum ama olsun.

Herkese merhaba.Dogumdan sonra gobek kaliyomu?Hamileyim 7 haftalik,70 kiloyum ve 10 kilo zaten fazlam var.Dogumdan sonra napcagimi dusunuyorum kara kara.Yardim lutfennn

diyetisyene gitsem mi bilemiyorum.

genelde hep yediklerim böyle. önceden şunu çok yerdim de azalttım diyemem
sadece tatlıyı hayatımdan çıkardım ve spor ekledim.
kızlar bugün menülerinizi okudum ama yorum yapacak gücü bulamadım kendimde.
kaçırmadan bol sporlu bir gün olsun.
şimdi çıkıyorum bugün bir daha giremeyebilirim.

yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…