- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.461
Herkese merhaba.Dogumdan sonra gobek kaliyomu?Hamileyim 7 haftalik,70 kiloyum ve 10 kilo zaten fazlam var.Dogumdan sonra napcagimi dusunuyorum kara kara.Yardim lutfennn
Dediklerinize dikkat etcem.Dogumdan sonra ne isi vermis kuru fasulye pilavin.Daha hafif seyler yedirirler gaz yapmayacak.Kac kilo ile hamile kaldiz ve kac kilo ile dogum yaptiniz.Normal dogum muydu birde?Ben biraz fazlam oldugu icin cok deforme olcak gibi geliyo vucudum.ilk gebeligim cahillikde var;(
Ben hep iriydim. Hala da oyle. Hamile oldugumu ogrendikten sonra kadin dogumcuya gittim. Tartildim, 85 kilo gelmiştim. Dogumdan once 93 idim. Ben cok kilo almadm. Aserme kusma bulanti olmmamisti bende. Sezaryenle dogum yaptim. Brbegm 9ay 6gun kaldi karnimda. Brn logusalikta 80e kadar düsmüştm. Loğusadan cikinca kilo almaya basladim. Bak ben kiloluydum, karnimda catlak olmadi. Ta ki dogumdan snra sezaren agrisindan kalkislarim zor oldugundan, boyle ıkınarak kalkiordum. O yuzden 4tane karnmda catlak olustu o da cok az. Belli bile degil. Cahillik bende de vardi. Yapacsgn s ne, kola tuketme. Normal ekmek fazla yeme. Cavdar ekmegi, tam tahilli daha da saglkli bliosun. Caninin istedigini tabi ye ama abrtma. Ben hamileyken burayi bulsaydim. En azindan logusalktan sonra yemezdim. Sen suan inan cok sanslisin. Hamileligi tadini uyuyarak cikar. Mesela bi defter al. Hergun yaz. Ne yasadgni, ne hissettigini.
Simdi acip okuyorum. Hatira iste. Hamileleigi özledim. İnan sonra o duyguyu animsamakla kaliorsun. Bnm oglum 9aylik. Sagolsn pek sorunlu degil. Huysuz degil.
Var da hrr bebek kadarbiricik tum duygularim canlandi. Sagol ..
Yardim ostersen burdayiz. Herseyi sorabiilirsin.
Korseyi ben duydum topliyo diuolar fakat sezeryandan sonra uygun olur mu bilemedom.Ben normal dogum uaparsam korsede takcam.Genlerimizinde etkisi vardir tabi.ben anneme bakiyorumda annemin 2.doguminda bile yokmis gobegi fakat onun yas 25 mis.ben daha ilk dogumum olacak ve 29 yasindayim kalmaz ins.Merhaba benim göbek fazlasıyla kaldı(ben komplosto içtim katı yemedim. Bence genetik ve 2. Neden ayılmadan korse gitçydiriyolarmış. Benim haberim yoktu ve 20 gün dikiş acısı çektim o yüzden sonrada kullanamadım alsa löp löp göbek (
Cook tsk ederim cok guzel fikirlet vermissiniz.Sitede bi cok yerde yazdim saogolsunlar cvb yazanlarda oldu ama sizin kadar samimi yoktu.Gunluk fikri gercekten guzel hemen guzel bi defter alcam.Bende etrafimda duyuyorumda isin ucu kacinca hamileyim diye olmuyo.Zaten canim cok bisey istemiyo.Esim tatli almis sagolsun ama onu bile yiyemiuorum.Bebegime yarayan bana kilo olara yuk olmayacak seyleri tercih ediyorum ama canim bisey istiyosada yiyorum.Abur cubura sardirmiyorum.cola zaten tuketmiyorum.Uyku olayina gelince calisiyorum ve ediminde uyku dizeni bozuk olunca erken yatamiyorum ama dikkat etcem insallah.Telden yazdigim icinde tosba hizinda yaziyotum ama sizi bulduguma cok sevindim
Merhaba adim elif 3 aylik bi bebegim var sezeryan oldum 82 kiloula hamile kaldim suan 94 kiloyum mayists kiz kardesimin dugunu var acil zayiflamam lazim kasim 18 de ewlendim 69 kilo ile araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz
isteee hikoosss geriii donduuuu:)))))09:00. 2kucuk kepekli ekmegiyle tost, 1domates, 4yesil zeytin, 1yesilcay
11:00 1bardak greyfut ssuyu, bi avuc yerfistigi,bi avuc beyaz leblebi
15:30 leslie 15 dk , 100 mekik
16:30 2kase mercimek corbasi, 1dilim cavdar ekmegi, tursu
18:00 1portakal, bi avuc beyaz leblebi
Bu kadarrr..
Ogglan uyudu. Belcewresi calisirim, mekik cekerim.
isteee hikoosss geriii donduuuu:)))))
De gene sen bisey yememissinnnn:)))
Pekii pekii hikommmm:)Kuzuuu, oglen sonu bise yedim mi diye düsündüm yoook wallaa yememisimm
Yedimm isteee, dha nee yiyiimmmm yaaa.
Şüküüüüm, eşine cok gecmis olsu. Ewde olmasi sana hep iskence yaa. Ssinir oluyorm gercekten.
Ebbis merhaba, sende benim gibi hemen hamile kalanlardansin desene.
Hosgeldinnnnnnn...
Kilo vermekten once saglikli beslenmen onemli. Sütünün azalmamasi icin.
Onceligin spor olsuun.
Ewt kadimda ewlendim ocakta kaldim brbegim 34 haftalik dogdu 12 gun kuwezde kaldi hic emmedi beni mama ile besleniyo gecen sefer ip atlamistim cok guzel sıkılastim dewsm edicem gene gunde 3000 adet atlarfim bugun 500 u zor atladim yawasca artyircsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?