Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Herkese merhaba.Dogumdan sonra gobek kaliyomu?Hamileyim 7 haftalik,70 kiloyum ve 10 kilo zaten fazlam var.Dogumdan sonra napcagimi dusunuyorum kara kara.Yardim lutfennn

Merhabaa.. bende göbek kalmadi. Ben nedenini dogumdan sonra en az 3gun kati gida tuketmemekle buluyorum. 3gun ben , hosaf yedim. Su ictim bol bol ve corba ictim , bi de visne suyu ictim süt oluyor diye. O yuzden gobecik kalmadi bende. Ornek werreym. Halam dogum yapti benden 5ay onceydi. Ben 20gunlk loogusaydim halamn kizi bes aylikti. Bende gobekk hiicc yoktu, halam hala 5aylik hamile gibiydi.. nedenine gelirsek, halama dogum yaptiktan sobra hastanede pirinc pilabi, kuru fasulye ekmek yemis. O gobekte oyle kalmis. Eee gazini cikaramamis. Fasulyede daha da gaz yapmiş.
Sen sen ol, dpgumdan sonra 3gun kati yemek yeme. Bende olani anlatiorum. Tmm.

Dediklerinize dikkat etcem.Dogumdan sonra ne isi vermis kuru fasulye pilavin.Daha hafif seyler yedirirler gaz yapmayacak.Kac kilo ile hamile kaldiz ve kac kilo ile dogum yaptiniz.Normal dogum muydu birde?Ben biraz fazlam oldugu icin cok deforme olcak gibi geliyo vucudum.ilk gebeligim cahillikde var;(

Ben hep iriydim. Hala da oyle. Hamile oldugumu ogrendikten sonra kadin dogumcuya gittim. Tartildim, 85 kilo gelmiştim. Dogumdan once 93 idim. Ben cok kilo almadm. Aserme kusma bulanti olmmamisti bende. Sezaryenle dogum yaptim. Brbegm 9ay 6gun kaldi karnimda. Brn logusalikta 80e kadar düsmüştm. Loğusadan cikinca kilo almaya basladim. Bak ben kiloluydum, karnimda catlak olmadi. Ta ki dogumdan snra sezaren agrisindan kalkislarim zor oldugundan, boyle ıkınarak kalkiordum. O yuzden 4tane karnmda catlak olustu o da cok az. Belli bile degil. Cahillik bende de vardi. Yapacsgn s ne, kola tuketme. Normal ekmek fazla yeme. Cavdar ekmegi, tam tahilli daha da saglkli bliosun. Caninin istedigini tabi ye ama abrtma. Ben hamileyken burayi bulsaydim. En azindan logusalktan sonra yemezdim. Sen suan inan cok sanslisin. Hamileligi tadini uyuyarak cikar. Mesela bi defter al. Hergun yaz. Ne yasadgni, ne hissettigini.
Simdi acip okuyorum. Hatira iste. Hamileleigi özledim. İnan sonra o duyguyu animsamakla kaliorsun. Bnm oglum 9aylik. Sagolsn pek sorunlu degil. Huysuz degil.
Var da hrr bebek kadar biricik tum duygularim canlandi. Sagol ..
Yardim ostersen burdayiz. Herseyi sorabiilirsin.

Merhaba benim göbek fazlasıyla kaldı(ben komplosto içtim katı yemedim. Bence genetik ve 2. Neden ayılmadan korse gitçydiriyolarmış. Benim haberim yoktu ve 20 gün dikiş acısı çektim o yüzden sonrada kullanamadım alsa löp löp göbek (

ben geldim zannetmeyinki ilk günden kaçtom
sabah annem geldi giremedim oğlanıda zarzor şimdi uyuttum bi bakayım dedim hemen.
bu sabah tartıldım ama tartı günleri cuma diye cuma yazarım bende.tam anlamıyla diyete başladım sayılmaz ama yediğim cıssları en azından azalttım.birden kesince sonra bir anda çok yiyorum o yüzden azaltarak gideyim dedim.
bugünkü mönüyüde artık yarın yazarım oğlan uyudukça fırsat bulursam sporada başlarım inş.

Cook tsk ederim cok guzel fikirlet vermissiniz.Sitede bi cok yerde yazdim saogolsunlar cvb yazanlarda oldu ama sizin kadar samimi yoktu.Gunluk fikri gercekten guzel hemen guzel bi defter alcam.Bende etrafimda duyuyorumda isin ucu kacinca hamileyim diye olmuyo.Zaten canim cok bisey istemiyo.Esim tatli almis sagolsun ama onu bile yiyemiuorum.Bebegime yarayan bana kilo olara yuk olmayacak seyleri tercih ediyorum ama canim bisey istiyosada yiyorum.Abur cubura sardirmiyorum.cola zaten tuketmiyorum.Uyku olayina gelince calisiyorum ve ediminde uyku dizeni bozuk olunca erken yatamiyorum ama dikkat etcem insallah.Telden yazdigim icinde tosba hizinda yaziyotum ama sizi bulduguma cok sevindim

İyi akşamlar kızlar. Sonunda gelebildim. 2 gündür ayaküstü okuyup çıkıyorum topiği. Sizlere de hiç cevap yazamadım kusura bakmayın. Eşim fabrikadaki makinelerden birine parmağını sıkıştırmış. Dün işten geri geldi. O, evdeyken hiç oturtmuyor beni, sürekli benimle uğraşıyo. Onun çalışıyor olması benim de ev hanımı olmam onun sinirine dokunuyo, sanıyo ki bütün gün oturup yatıyorum. bütün gün evişi yaptım. Yemeğimi bile zor yiyorum yoğunluktan. kızımın ödevi derseniz 13 sayfaydı. ona yardım etmek saatleerimi alıyo. Hiç spor yapamadım bugün. İnş gece bari yapabilirim. az sonra yine ödevlerle uğraşıcaz. şüküye oturmak yok. Neyse menüm gelsin.

Kahvaltı 1 domates* 2 kk beyaz peynir
az göbek salata*2 dl ekmek* çay

ara 1 portakal* yeşilçay

Öğlen 4 kk kadar kızarmış et* 2 sigara böreği* 2 bardak çay
( yemek yetiştiremedim öğlen, eşim bunları istedi, öyle yedik)

ara special k

Akşam 5 kaşık kıymalı bezelye yemeği
5 kaşık bulgur pilavı* 1 bardak ayran

su 2 lt
spor şimdilik yok, yaparsam yazarım

Son düzenleme:
Korseyi ben duydum topliyo diuolar fakat sezeryandan sonra uygun olur mu bilemedom.Ben normal dogum uaparsam korsede takcam.Genlerimizinde etkisi vardir tabi.ben anneme bakiyorumda annemin 2.doguminda bile yokmis gobegi fakat onun yas 25 mis.ben daha ilk dogumum olacak ve 29 yasindayim kalmaz ins.

Sukrann ablaa cok cokk gecmisss olsunnn..menum
Sabah
7 catal sucuklu yumurta
1dilim ekmek

Ara
1 bardak yarim yagli sut

Ogle
1tabak mercimek yemegi
Yogurt e 1 dilim ekmek

Ara
3 catal patates kavurmasi
1 bardak limonlu cay

Aksam
1 tabak mercimek yemegi
1 kase corba
Yogurt ve 1 dilim ekme

Sporlarim
10 dk kalca
30 dk jillan
4 mill lesille
12 dk slim ix pack
20 dk yanlar icin video

Kizlar yarin temizlik yapicam kizimi anneme birakicaz esimle sonra bennisimi bitirdikten sonra gidicem annemlere
Cuma gunude dr randevu aldim bnm troidlerim yavas calisiyo ilac verdi kulan diye kullanmadim 2 haftadan beri ve kilo vermem azaldi bu kadar spora ragmen troidi az calisan insanlarin kilo vermesi cok zor mus yarindan itibaren insallah aksatmadan icerim ilaclarimi dr ne dicek bakalim

Son düzenleme:
Merhaba adim elif 3 aylik bi bebegim var sezeryan oldum 82 kiloula hamile kaldim suan 94 kiloyum mayists kiz kardesimin dugunu var acil zayiflamam lazim kasim 18 de ewlendim 69 kilo ile araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz

Guzel sozlerin icin tesekkur ederim biricik. Bebegin cinsiyet belli degildir ama ddfterin rengini sen ayarla, hatta bir ajandada olabilir. 2014 ün al. Yazmaya basla. Evladin icin yaz. O gun neler yaptigii neler yedigini. Bak ne guzel tukettigin besinler bebegine yarar seylermis. Ben koladan hiccc vazgcmedim hamileyken. Cok pismanim. Oglumn sagligi yerinde cok sükür. Bak simdiden ceviz findik kayisi tuket. Ayy hamile olmak nee guzeldii yaaa. Sıkıntısız gecirdigim icin gunlerimi cook ozledimm... hatta dogumdan bi gun once oglum inanilmaz tepik atiyordu, kayiyordu. Karnimi videoya cekmistim. Hos dogumda sürpriz oldu. Sabah pembemsi bi leke gelmisti. Doktora gittik. Sezaryanla aldi. Guzel hatiralar yarat kendine. Erken yatma tamam ama gun icerisinde kestir surekli. Canim, her zaman burdayim. Sor sorabildigin kadar.

Merhaba adim elif 3 aylik bi bebegim var sezeryan oldum 82 kiloula hamile kaldim suan 94 kiloyum mayists kiz kardesimin dugunu var acil zayiflamam lazim kasim 18 de ewlendim 69 kilo ile araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz

Ebbis merhaba, sende benim gibi hemen hamile kalanlardansin desene.
Hosgeldinnnnnnn...
Kilo vermekten once saglikli beslenmen onemli. Sütünün azalmamasi icin.
Onceligin spor olsuun.

09:00. 2kucuk kepekli ekmegiyle tost, 1domates, 4yesil zeytin, 1yesilcay

11:00 1bardak greyfut ssuyu, bi avuc yerfistigi,bi avuc beyaz leblebi

15:30 leslie 15 dk , 100 mekik

16:30 2kase mercimek corbasi, 1dilim cavdar ekmegi, tursu

18:00 1portakal, bi avuc beyaz leblebi

Bu kadarrr..

Ogglan uyudu. Belcewresi calisirim, mekik cekerim.

Kevsercim sağol canım, sana da geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme, sadece yavaş kilo verme değil troidin başka bisürü zararı varmış.
sinir yapıyomuş, halsizlik ve çok uyuma isteği oluyomuş. İnş kalıcı bişekilde düzelir seninki.
Savaş, Tubilish, Biri biricik ve Ebbiss siz de hoşgeldiniz kızlar, tanışamadık, ben 6 yaşında kızım ve 15 aylık oğlum olmak üzere 2 çocuk annesiyim 32 yaşındayım. burdaki arkadaşların desteğiyle 12 kilo verdim. İnş sizde istediğiniz kiloya inersiniz.
Özgecim namaza başlamana çok sevindim canım. İnş benim yeniden başlamama da vesile olursunuz. Papatyaya, Nelsona ve sana çok özendim, tebrik ediyorum. Kızına gelince, zaman zaman tuvalet eğitimi konusunda geri dönüşler yaşayabilir yavrucaklar. Kolay olmuyo tabii si de. ama alışacak, sen de rahat ediceksin. Allah kolaylık versin canım. Seni özlüyoruz, sağlığın elverdikçe daha sık uğra.
Papatyacım, çok yoğun olucam, uğrayamıycam diyodun, yokluğun belli oluyo, inş gece olsun uğrarsın.
Sehracım sen de bi göründün bi kayboldun, nerelerdesin? Oğlunun durumunun düzelmeye başlamasına çok sevindim.
Nelsonum eniştene geçmiş olsun canım, ucuz atlatmış valla. Allah bi daha göstermesin. İnş yeterince dinlenince tekrar dön ve diyetine kaldığın yerden devam et.
Mevcanım, sen de şu aftlardan kurtulamadın gitti canım ya. Biri azalıyo başka biri çıkıyo. İnş gribi bari atlatmışsındır. Dikkat et kendine.
Ebrucum, sen nasılsın canım.
Gül, senden naber? Eliz nasıl?
Kübra, Hikmet,Hadeka, Lajoba, Zehra, Nazlma, Zuzu, hepinizi çok öpüyorum, iyi akşamlar ben kaçtım, spor yapayım biraz.

isteee hikoosss geriii donduuuu:)))))
De gene sen bisey yememissinnnn:)))

isteee hikoosss geriii donduuuu:)))))
De gene sen bisey yememissinnnn:)))

Kuzuuu, oglen sonu bise yedim mi diye düsündüm yoook wallaa yememisimm
Yedimm isteee, dha nee yiyiimmmm yaaa.

Şüküüüüm, eşine cok gecmis olsu. Ewde olmasi sana hep iskence yaa. Ssinir oluyorm gercekten.

Geldim kızlar geldim
Elif ve biricik aramıza hoşgeldşniz Elifcim yavrunu Allah bağışlasın biricik sanada hayırlı doğumlar dilerim
Şükranım çok geçmiş olsun. Sağol canım beni anmışsın
Özgecim çok sevindim senin adına inşallah devam edebiliriz
Biliyorsunuz ben biraz uzaklaştım diyet modundan ama yine de dikkat ediyorum yediklerime
Menüm
07:30 domates salatalık yarım kk peynir 3 zeytin 1 adet krep 1 cennet elması
10:00 bir ayva
12:00 avuç içi kadar balık bir kepçe çorba salata 1 kk irmşk helvası
15:30 4 adet kuru kayısı
17:30 2 tabak kuru fasülye
Aranızda instagram kullanan var mı orada diyetle ilgili sayfalar var fotoğraflar paylaşıyorlar bir bakın isteseniz

Ebbis merhaba, sende benim gibi hemen hamile kalanlardansin desene.
Hosgeldinnnnnnn...
Kilo vermekten once saglikli beslenmen onemli. Sütünün azalmamasi icin.
Onceligin spor olsuun.

Ewt kadimda ewlendim ocakta kaldim brbegim 34 haftalik dogdu 12 gun kuwezde kaldi hic emmedi beni mama ile besleniyo gecen sefer ip atlamistim cok guzel sıkılastim dewsm edicem gene gunde 3000 adet atlarfim bugun 500 u zor atladim yawasca artyircsm

Ben haziranda ewlendm, temmuzda hamileydim- bizimki balayi bebişi
Oglisde 6ay ancak emdi bu ipibizim kizlarda atliyor. İse yariyorsa bende alim yaaaa.. bencde yaeas yawas arttir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…