Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Neden erken doğum yaptın. Benim 9 yaşında bir oğlum var 34 haftalık doğdu çok küçüktü 1.5 kilo.
IP atlamayı ben de denicem

Kizlar bugun kizkardesim geldi ve tabisi yegenim de bol bol sevdim optum kokladim.
Kizim saat 21 de uyuya kaldi oglen uyumamisti umarim gece yarisi kalkip oturmaz
Zehraa canim kitap okumak benim icin cikolata yemek gibi birsey inanilmaz keyif aliyorum ozellikle dini icerikli kitaplar alip bol bol okuycam ins.
Namazi da umarim gitgide daha bi huşu icinde kilabiliriz Rabbim gonlumuzdekini biliyor icimize sevgisini yerlestirir umarim
Ebrucum sukrancim mevcancim ne bilim yaa endiselendim iste kizim oyle yapinca esim de kizdi hatta sanki 10 yasinda da dert ediyon diye daha cok kucuk ve zamana ihtiyaci var zaten hergun yapmiyor cogu sabah kuru bile uyaniyor zaten
Hkmetcim ben de sizleri ozluyorum canim daha cok vakit ayirmaya calisicam ins. Ama diyet yapmadigim icin cok fazla yazicak birseyim olmuyor arada gelip hatrinizi soruyorum iste
Sukrancim esin icin cok gecmis olsu umarim kalici bi sorun yoktur parmaginda
Papatyacim ins. Devam ederiz canim (aminnnn)

Ossgemmm guzell hamisim nasilsinnn

Sağol Özgecim, çok şükür kalıcı bişey yok ama çok ağrıyomuş tabii ki. Bu sabah hastaneye kontrole gitti. parmağına iğne yapmışlar kanı dışarı çekmek için. O anda kanamamış çünkü. Şimdilik iyi, krem ve ağrı kesici hap vermiş dr.
Demek sen de kitap okumayı seviyosun ne güzel. Benim annem bile takılırdı o kadar kitabı napıcan, çeyiz sandığına koyarız artık, dantel niyetine derdi . Ama ben çok seviyorum. Yalnızlığıma ilaç oluyolar, arkadaş gibi. Maalesef bu yoğunlukta kitabın kapağını bile açamıyorum. Boş vakitlerim de burda geçiyo zaten.

Yeşil çay
1dilm kızarmış ekmek üstüne peynir

Ara 3 ceviz ve taze sıkılmış portakal suyu

Öğlen
Brokoli salatası

Ara 5kayısı yeşil çay

Akşam
15 tane hamsi tavada çok az yağlı
Bol roka limon havuç ve piyaz soğan
Ekmek yemedimm Mısır unu vardı diye

selam kızlar.. iki gündür internetim kesikti çatladım evde ya anladım ki tivibu ve ttnetsiz yaşam çok zor benim için.. ay ütülerim bile bekliyo tv açılsında kardayıyı izlerken yapıyım die neyse böyle işte ama bu sayede eşimle uzun zamandır vakit geçirmiyorduk internet olmayınca aylardır bi köşede bekleyen puzzlemızı yapmaya başladık, bugün itibari ile namaza da başladım int olmayınca baya bişey yaptım iyi oldu yani ama herşeye rağmen sizi telefondan sürekli takip ediyordum ne yapıyorsunuz die
şükran abla çok geçmiş olsun Allahtan kalıcı bi hasar yokmuş ucuz atlatmış ama evde olunca bu erkekelerin hepsi aynı sanırım
ösge ya kitap okumana hatta dini içerikli kitaplar okumana bayıldım :124: bende kitap okumayı çok severim ama nedense dini kitaplarda aynı istek heves olmuyo 'herkese lazım olan iman die bi kitap aldım başladım ama 100 sayfa anca okudum ve hala bekliyo o yüzden seni tebrik ediyorum
kevsercim dikkat et canım ilaçlarını ihmal etme inş dr randevun da iii geçer

İyiyim kevsercim o senin guzelligin sen nasilsin ilaclarini da ihmal etme emi.
Sukrancim esin kisa surede iyilesir umarim canim bu arada ben de bekarken cok kitap okurdum benim annemin ve kardesimin evinde kitap doludur evlenince birden koptum kitap okumaktan ama zamanla tekrar o aliskanligi edinicem ins.

Lajobacım, Özgecim teşekkürler kızlar. Ben de sporlarımı yaptım onları yazayım. Aslında oğlum uyudu biraz daha yapmak istiyordum ama bi uyuşukluk ve uyku çöktü üstüme. İp atlarken de gözlerim karardı, gözümün önünde nokta nokta bişeyler uçuşmaya başladı.
Bu saatlerde çok acıkıyorum erken uyuyamazsam. Bişey de yememeye direniyorum ama midem bulanıyo. Artık uyusam iyi olucak. Hepinize iyi geceler kızlar

150 ip atlama
50 mekik
20 dk step
30 dk pilates
30 dk yürüyüş

Citirlarim nasilsiniz bugun hic gelemedim sabah akraba oturmam vardi aksam eve gel yemek yap kizi uyut saat ilerledi bide kurabiye siparislerim var bir tanesini bugun yaptim diger sipariside yarin yapicam ins cok sukur yavastan siparis geliyo 😊😊
Sukrancim esine cok gecmis oldun canimm
Hikmet canim sen cok sıki diyet yaptin ve vucudun yoruldu bence o yuzden surekli ac hissediyo olabilirsin
Ozgecim namaza baslamana cok sevindim darisi bana ins cok istiyorum ama bi turlu baslayamiyorum esim hic vakit kacirmaz ins bende oyle olurum bu arada bende kitap okumaya bayilirim bi ara sogumustum ama yeniden basladim ve birakamiyorum elimden :))
Elif hosgeldin canim aramiza bende 35+3 de dogum yaptim suyum geldi ama kizim 2553 kilo dogdu simdiyse 1 yasini doldurdu :)) sende umarim istedigin kiloya inersin canim :)
Mevcan sen nasil olsunn aftlar gectimi biraz ?
Kevser trioidi isini ihmal etme canim muhakkak git doktoruna
Lajoba ben bayilirim puzzle yapmaya :)
Ebruu papatya hadeka sizler nasilsiniz kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin hepinizi cok seviyorum bugun menu paylasmicam yarin ins paylasirim kendinize cok iyi bakinn opuldunuz :)))

İyi geceler kızlar.Oglum yine arabada erken uyuyacaktı ama uykusu açıldı ve az önce daldı.Daha doğrusu dalmışız bi baktım ayağımda size yazayım hem çamaşırları asmadan yatmamayım dedim.yİNe 1 i geicek yatmamİş yerindede bacakların incecik göbeğin sivri duruyor dediler haklılardaYaza incecik beyaz badilerle rahat olmak denizde rahat dolaşmak ve en önemlisi aynada koci bir prsümüş göbek görmek istemiyorum.Şekillendirmem lazım sporlaNeyse kötü menüm gelsin kızın bana bağırın çag:8ırın nolurrrrrrrrrrr

08:20=1 simit,yeşilçay
12:20=1 tabak kuru fasulye ,2 ince dl.ekmek,turşu
ara:nescafe,1 antepfıstıklı çiko:26:ikram ettiler oğluma götürmek yerine hop migdeye )
19:30=3 kaşık esmer bulgur pilavı,1 simit,çay,2 yudum tahinli çörek

Spor:
1 saat yürüyüş
300 oklava
100 yarım mekik
50 alt karın haeketi

roseliz :gülüm harikasınnnn(kendimden utandırdın beni )

zehra:ailecek tatilin keyfini çıkar canım gelince kaldığın yerden devam edersin

hikmtm:ya eski hiko geri dönmüş

kevser:dr iihmal etme canım.Kabızlık için yeşilçay,kuru kayısı(aç karınla) aklıma gelirse yazarım.Menün sporların çok iyi

Şüküm:kıyamam sana ben ya.Aslında ev işi milyarlar ölçülemeyecek kadar zor bi iş.Anne eş temizlikçi aşçı ....vs.. hepsi oluyosun ama hiçbişi yapmıyor bütün gün yan gelip yatıyo tv karşısında sanıyorlar.Ama bütün gün işte oturup 2 kuruş getirince gözlerinde büyüyosunBu böyle canım ama sıkma canını sen işine çocuklarına bak.Eşinede geçmiş olsun .menün şükü menüsü kusursuz

Papatyam:menünü erken ve az yiyip kapatmışsın bravo

Savaş:iyi bi karar almışsın.Yavaş yavaş azaltarak başlaman çok dogru

ebbis:yeni gelen arkadaş nick yanlış yazdıysam affola.Hoş geldin sefa getirdinİnş. hedefine ulaşırsın.

Özgem: kardeşinle yeğeninle özlem gidermişsin.Cinsiyet için merak edip dr gitmiycen mi halaBen duramazdım kız

Sehra:nirdesinnnnnnnnnnneksikliğin belli gel artık

fenedo,hwar,hadeka,lajoba,Nelson,tubiii,mevcan....(.unuttuğum varsa affola uyukluyom)sizleride öpüyrum

lajobamm cnm cok sagol ins iyi gecerrr bide ne guzel vakit gecirmissinnn bnde puzzle yapmayi cok severimmm

[QUO. Bide ne g=osge1989;33254238]İyiyim kevsercim o senin guzelligin sen nasilsin ilaclarini da ihmal etme emi.
Sukrancim esin kisa surede iyilesir umarim canim bu arada ben de bekarken cok kitap okurdum benim annemin ve kardesimin evinde kitap doludur evlenince birden koptum kitap okumaktan ama zamanla tekrar o aliskanligi edinicem ins.[/QUOTE]sagol iyim bnde cok sukr ya hep ilaclarimi icmeyi unutuyorumm ama unutmamam gerekkk artik bi cuma gidelim bakalim dr ne dicek

bagirr cagirin demissinde ben bagiramam ki
Ama simitler ve ciko corekler olmamis ebruma yakismamisss
Ama sporlarin guzell cnmm bnmmmm
yorumun icin tskk ederimm yok cnm ihaml etmicemmm gidicemm kesinlikle
Yaw..ebbrumm su oklava cevirme isini bana bi anlatsan da bnde cevirsem olmami

k.bakmayın kızlar netım yoktu gıremedım öncelıkle kendımı tanıtayım :) 22 yasındayım 4.5 yasında bır pasam var 6 senelık evlıyım 64 kıloyum 3 ay oncesıne kadar 59 dum bı anda aldım 5 kıloyu yapıstı kaldılar veremıyorum yarın yenı bı dıete baslıyorum tek ögun dıetıne halamın kızı yaklasık 7 8 ayda bu sekıl beslenerek 97 kılodan 54 kıloya dustu sabah quzelce yesıllıklı kahvaltısını yapıyo 2 dılım tam tahıllı ekmek domates salatalık bıber peynır zeytın ve ıstedıqınız yesıllık marul maydonoz tere vs. gunde 3lıtreyı gecık ılık su ıcıyo sıcaga yakın aksam saat 5 qıbı 2 portakal 1 elma yıyo gun ıcınde yesılcay ve kayısılı form cayıda ıcıyo aclık hıssetmedıqını söluyo yarın bende baslamayı dusunuyorum ıdeal kıloma ınene kadar bu sekıl beslenıcem daha sonra eklemeler yapıcam benımle bırlıkte bu dıete baslamak ısteyen olursa sevınırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…