- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.501
k.bakmayın kızlar netım yoktu gıremedım öncelıkle kendımı tanıtayım :) 22 yasındayım 4.5 yasında bır pasam var 6 senelık evlıyım 64 kıloyum 3 ay oncesıne kadar 59 dum bı anda aldım 5 kıloyu yapıstı kaldılar veremıyorumyarın yenı bı dıete baslıyorum tek ögun dıetıne halamın kızı yaklasık 7 8 ayda bu sekıl beslenerek 97 kılodan 54 kıloya dustu sabah quzelce yesıllıklı kahvaltısını yapıyo 2 dılım tam tahıllı ekmek domates salatalık bıber peynır zeytın ve ıstedıqınız yesıllık marul maydonoz tere vs. gunde 3lıtreyı gecık ılık su ıcıyo sıcaga yakın aksam saat 5 qıbı 2 portakal 1 elma yıyo gun ıcınde yesılcay ve kayısılı form cayıda ıcıyo aclık hıssetmedıqını söluyo yarın bende baslamayı dusunuyorum ıdeal kıloma ınene kadar bu sekıl beslenıcem daha sonra eklemeler yapıcam benımle bırlıkte bu dıete baslamak ısteyen olursa sevınırım :)
Günaydın kızlar oglum ağladı salladım sandviçi ekmegi almıştım tam buğday ama yapamadım. Olsun en azından oglumu uyurken bıraktım. Simit yiyorum poça börekten iyidir. Benimkisi züürt tesellisi oldu😜
Kevserim yap canım sende tandinitler için. Sandalyeye otur oklavanı al omuzlara başla çevirmeye😄
Hikom zor uyudum 2 oldu ben yatana kadar ama saglık olsun. Yatalar olup bütün gün yatanlar uyumaktan bunalımları düşünüp şükrediyorum. Polyana oldum yine😄
Gunaydin citirlarim brn uyandim ama kendime gelemedim henuz kalkip kizima kahvalti hazirlamadan size bakayim dedim
Ebru canim cok gec yatiyosun vucudun nasil dayaniyo
Ciddigibiyim canim yazdikalarin benimde hosuma gitti bende ole yapabilirim gerci bu hafta evde duramadimki diet yapayim(
Kizlar bugun esimin teyzedine gidicez dogum yaptida ins cok uemicem cunku yarin tarti gunu yaa eksi cikmak istiyorum aksamda siparislerimi tamamladiktan sonra anca gelebilirim kendinize iyi bakin hikoss gecmis olsun canim dikkat et kendine
günaydın güzel anneler nasılsınız?
ben dün saldım kendimi.
bakalım ne olacak bu işin sonu?
dün dikkat etmedim yediklerime.
akşamüstü sarma patates salatası yedim akşam yemek yemedim.
gezmede de patates salatası ve 2 kurabiye yedim.
dünü bu şekilde kapattım. sabah tartıda aynıydım.
ne yapsam bilemedim.
ciddigibiyimin diyetini mi yapsam dedim ama ben açlığa hiç
dayanamıyorum. elim ayağım titriyor. ara öğün yapıyorum o nedenle. gerçi böyle de kılo veremiyorum.
Canim cok mu az yiyosun. Metbolizman yawas anladigim kadariyla.
Ben eylul ayinda basladim diyete kk ya. O kadar az yerdim ki anlatamam sana.
Sonra patir patir kilolar gitti. Ama olay neydi, cok yiyordm. Az yemeye basladm.
Kola ekmek meyve suyu kadar cok tuketiyordum. Az yemeye baslayinca kilolar gittii.
Yani metabolizma hizlandi. Sende cok az yiyosan yemeni arttir ki metabolizman degissin.
Diyetisyene de git istersen. Hic degilse kan degerlerine baksinlar.
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.hikmetim kayıplarda olanlardan biri benim ama burdan yada dietten sıkıldığımdan deil,sadece son 2 ayda yaşadığım yoğun acı ve stresin etkisiyle biten vücudumu daha fazla yormak istemedim,2 haftadır çok huzurluyum 1 kiloda fazlam var ama dert etmiyorum,yılbaşı gecesi yiycem içcem ve sabah yeni dietimle hayatıma devam edicem
tubilosh çok sevindim azimle devam edersen hedefine ulaşırsın elbet
hadeka canım inan kışla yazla alakası yok,ben en güzel kilolarımı kışın verdim hep ama vücut belli bir zamandan sonra tıkanıp kalıyor,6-7 aydır 59-60 arasıyım veremiyorum ama sebebi belli spor yapmıyorum oysaki spor yaparken yer yer kilo verirdim ben,muhtemelen sende kırılma noktasındasın bunun için farklı şeyler yapmalısın,sporu artırmak,yada farklı bi spora yönelmek,şok diyet yapmak yada dieti bırakıp yemek ve geri başlamak gibi
hoş geldin canımben geldim zannetmeyinki ilk günden kaçtom
sabah annem geldi giremedim oğlanıda zarzor şimdi uyuttum bi bakayım dedim hemen.
bu sabah tartıldım ama tartı günleri cuma diye cuma yazarım bende.tam anlamıyla diyete başladım sayılmaz ama yediğim cıssları en azından azalttım.birden kesince sonra bir anda çok yiyorum o yüzden azaltarak gideyim dedim.
bugünkü mönüyüde artık yarın yazarım oğlan uyudukça fırsat bulursam sporada başlarım inş.
Allah analı babalı büyütsün bebişini. daha çok yeni. bence sen spora ağırlık ver yediklerini azaltma. sadece cıslardan uzak kalmaya çalış.Merhaba adim elif 3 aylik bi bebegim var sezeryan oldum 82 kiloula hamile kaldim suan 94 kiloyum mayists kiz kardesimin dugunu var acil zayiflamam lazim kasim 18 de ewlendim 69 kilo ile araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz
maşallah benim ortağıma. ortaklık devam etmiyor ama sen harikasın.Yeşil çay
1dilm kızarmış ekmek üstüne peynir
Ara 3 ceviz ve taze sıkılmış portakal suyu
Öğlen
Brokoli salatası
Ara 5kayısı yeşil çay
Akşam
15 tane hamsi tavada çok az yağlı
Bol roka limon havuç ve piyaz soğan
Ekmek yemedimm Mısır unu vardı diye
menü bugün ilginççççççççççççççç biz bağırmayalım ebru ama göbüşün bağırıyordur sana. iş yerindekiler de bayağı açık sözlülermiş. hiç öyle denir mi! ebrucum oklavayı nasıl çeviriyorsun biz de öğrenelim.İyi geceler kızlar.Oglum yine arabada erken uyuyacaktı ama uykusu açıldı ve az önce daldı.Daha doğrusu dalmışız bi baktım ayağımda size yazayım hem çamaşırları asmadan yatmamayım dedim.yİNe 1 i geicek yatmamİş yerindede bacakların incecik göbeğin sivri duruyor dediler haklılarda Yaza incecik beyaz badilerle rahat olmak denizde rahat dolaşmak ve en önemlisi aynada koci bir prsümüş göbek görmek istemiyorum.Şekillendirmem lazım sporla Neyse kötü menüm gelsin kızın bana bağırın çag:8ırın nolurrrrrrrrrrr
08:20=1 simit,yeşilçay
12:20=1 tabak kuru fasulye ,2 ince dl.ekmek,turşu
ara:nescafe,1 antepfıstıklı çiko:26:ikram ettiler oğluma götürmek yerine hop migdeye)
19:30=3 kaşık esmer bulgur pilavı,1 simit,çay,2 yudum tahinli çörek
Spor:
1 saat yürüyüş
300 oklava
100 yarım mekik
50 alt karın haeketi
papatyacığım nasılsın ? oğlunla aranız nasıl gelişme vardır inşallah.
zehra tatilin güzel ve verimli geçer inşallah. ailenle doya doya eğlen. diyete sonra devam edersin.
sağolasın canım
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah.
maşlesef bir yol katedemedik. herşey giderek daha da kötüye gidiyor. acaba diyorum bir psikolğa mı gitsem. hayatım boyunca hiç kenidimi bu derece sıkışmış ve çaresiz hissetmemiştim.
bir dokundun bin ah işittin oldu ama. zaten yaş gözümün ucunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?