Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İlk günaydin bendeeen...
Kizlar, hastayim.. bogazim feci zor yutkunuyorum. Hawalar coktuhaf, herkes kendine dikkat etsin.
Ebru, bebegim kiyaamam sana ya. O saatlerde uyuyosun cok zor Allah yardim etsin. O gobekte gider gider inaniorum sana, bbi de kendime inanabilsem. Her sabah azimle uyaniorum. Sonra faso oluyor.
Şüküm, sporlarin cok iyi. Tebrikler..
Özgeeem, cinsoyetni merak edioruz. Kardesnn bebegi ne tatlidr.

Merhaba, hosgeldin tekrardan..
Aslinda mantikli geliyoor yazdiklarin bende hemen hemen oyle yapiorum.
İns kisa zamnda hedefe ulasirsn

Günaydın kızlar oglum ağladı salladım sandviçi ekmegi almıştım tam buğday ama yapamadım. Olsun en azından oglumu uyurken bıraktım. Simit yiyorum poça börekten iyidir. Benimkisi züürt tesellisi oldu😜

Kevserim yap canım sende tandinitler için. Sandalyeye otur oklavanı al omuzlara başla çevirmeye😄

Hikom zor uyudum 2 oldu ben yatana kadar ama saglık olsun. Yatalar olup bütün gün yatanlar uyumaktan bunalımları düşünüp şükrediyorum. Polyana oldum yine😄

Gunaydin citirlarim brn uyandim ama kendime gelemedim henuz kalkip kizima kahvalti hazirlamadan size bakayim dedim
Ebru canim cok gec yatiyosun vucudun nasil dayaniyo
Ciddigibiyim canim yazdikalarin benimde hosuma gitti bende ole yapabilirim gerci bu hafta evde duramadimki diet yapayim (
Kizlar bugun esimin teyzedine gidicez dogum yaptida ins cok uemicem cunku yarin tarti gunu yaa eksi cikmak istiyorum aksamda siparislerimi tamamladiktan sonra anca gelebilirim kendinize iyi bakin hikoss gecmis olsun canim dikkat et kendine

Walla ebruş allah sana yardim etsiin. Sanki beni de ileride o gunler beni bekliyor gibi. Oglan büyüsün bende calismak istiyorum. Maddiyat, ewlatlar olduktan sonra daha da onemli oluyor. Emiri aglamadan brakmana cok sewindim. Zamanla dhaa da iyi olacaktir.
Simite gelirsek de poca borekten tabi iyi ama. Geçen tv dan bir simit 4dilim tost ekmegine karsilik demisti. Bunu duyunca şok olmuştum.

Kûboş, özledim seniiiiiiiiii ama ben nerde bnm kiilodaşimmmm
Siparislerinin fofosunu cek. Bizimle paylas. Olurmu ...

günaydın güzel anneler nasılsınız?

ben dün saldım kendimi.
bakalım ne olacak bu işin sonu?
dün dikkat etmedim yediklerime.

akşamüstü sarma patates salatası yedim akşam yemek yemedim.
gezmede de patates salatası ve 2 kurabiye yedim.

dünü bu şekilde kapattım. sabah tartıda aynıydım.
ne yapsam bilemedim.

ciddigibiyimin diyetini mi yapsam dedim ama ben açlığa hiç
dayanamıyorum. elim ayağım titriyor. ara öğün yapıyorum o nedenle. gerçi böyle de kılo veremiyorum.

günaydın arkadaşlar

güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
çok uzun zamanım olmadıgı için alıntılayamadım ama tek tek teşekkür ediyorum sizlere...
motivasyon gherçekten çok önemliymiş.

menülerinizi gözden geçiriyorum arada,
keşke bende okadar az yiyebilsem :26:
neyse böyle bölye vericez kilolaro inşallah...

dün sabah 83.1 çıktıgım tartıda bu sabah 82.7 çıktımmmmm
ara öğünler yapıyorum, abur cubur çok yemiyorum.

bugün 1 büyük bardak su ve 1 elma yedim şimdilik...
bakalım nasıl devam edicek günüm.
leslie videolarına bayıldım. oldukça da güzel kalori yaktırıyor.
5GB kotalı avea jet kullanıyoruz. 2 ay sonra doluyor süresi. sonra sınırsız net e geçince artık bol bol leslie ile milleri katederiz diye düşünüyorum :)

kızlar alt karın kasları için yerde düz yatarken ayakları kaldırıp yere değdirmeden tekrar kaldırıyorum. bunu 10 defa yapabiliyorum şimdilik. sezeryan dikişlerini çok zorlamak istemiyorum. yavaş yavaş artırmayı planlıyorum.
benim en büyük sorunum yanlarımın olması
yanlar için etkili bir hareket varmı kızlar ya??
eski kiloma dönmek motive ediyor ama vücudun da şekillenmesi lazım...

çoooook öpüyorum sizleriii

günaydın canımcım...
bende ara öğün yapıyorum. ve çok dikkat edemiyorum şu an için.
akşam biz de arkadaşlardaydık.
2 dk içinde sohbet ederken ne ara hüplettim o kurabiye ve çikolataları ben de bilmiyorum
pişman oldum keşke yemeseydim dedim ama sabah eksi görünce kendimi sevindim.

fazla kilom çok olunca (8 kg) çabuk gidiyor sanırım.
inşallah sende kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım...

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.

hoş geldin canım

Merhaba adim elif 3 aylik bi bebegim var sezeryan oldum 82 kiloula hamile kaldim suan 94 kiloyum mayists kiz kardesimin dugunu var acil zayiflamam lazim kasim 18 de ewlendim 69 kilo ile araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz
Allah analı babalı büyütsün bebişini. daha çok yeni. bence sen spora ağırlık ver yediklerini azaltma. sadece cıslardan uzak kalmaya çalış.

maşallah benim ortağıma. ortaklık devam etmiyor ama sen harikasın.

şükran eşine çok geçmiş olsun canım.
Allah sana da sabır versin.

özgeciğim n güzel şeyler yazmışsın. kitap okumayı sevmen ayrı güzel namaza başlaman ayrı güzel.
böylece doğuma daha huzurlu bir şekilde hazırlanırsın inşallah.

hikocuğum sen neredeyse ciddigibiyimin anlattığı diyet tarzı az besleniyorsun. inşallah gider kılocukların.
ayrıca yeni arkadaşlara verdiğin tavsiyeleri gülümseyerek okudum.

menü bugün ilginççççççççççççççç biz bağırmayalım ebru ama göbüşün bağırıyordur sana. iş yerindekiler de bayağı açık sözlülermiş. hiç öyle denir mi! ebrucum oklavayı nasıl çeviriyorsun biz de öğrenelim.

kevser ilaçlarını neden kullanmadın şimdiye kadar anlayamadım. ihmal etme rahatsızlığını.
tubilosh ne güzel gidiyor kılolar maşallah.
ilk haftalarda hızlı gidiyor zaten ama sonrası zorlaşıyor.
ben o zor zamanları yaşıyorum galiba.

günaydın kızlar:
zehracım iyi tatiller diliyorum sana. mevcanım yaraların nasıl oldu...ebru kendini çok yoruyorsun. çok geç yatıyorsun ama zamanla sen de alışacaksın bu tempoya. ben eskiden haftanın tüm yemeklerinmi pazar günü yapardım. hafta içinde en az perşembeye kadar yemeğim olurdu.
ciddi gibiyim mi yazmıştı bilmiyorum ama bana bu tarz beslenme yanlış geliyor. ben çok kşlo veremedim ama sözüm ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama vücuduna hiç besin girmezse halin ne olur bir düşünsene. hani nerde protein, hani nerde azıcık da olsa karbonhidrat. yada vücudumuzun ihtiyaç duyduğu mineraller. sen arabana hiç benzin koymuyorsun ama çalışsın diyorsun. geçen gün okudum bir yerden mesela protein vücutta sindirilirken çok falz kalori harcanıyormuş. bana kızma ama bu şekilde beslenirsen lkilo vermen durduğunda nereden keseceksin. neyi azaltacaksın.
kübracım sen ne siparişi alıyorsun. pasta börek se bize de tarif yazsana.

papatyacığım nasılsın ? oğlunla aranız nasıl gelişme vardır inşallah.
zehra tatilin güzel ve verimli geçer inşallah. ailenle doya doya eğlen. diyete sonra devam edersin.

papatyacığım nasılsın ? oğlunla aranız nasıl gelişme vardır inşallah.
zehra tatilin güzel ve verimli geçer inşallah. ailenle doya doya eğlen. diyete sonra devam edersin.

sağolasın canım
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah.
maşlesef bir yol katedemedik. herşey giderek daha da kötüye gidiyor. acaba diyorum bir psikolğa mı gitsem. hayatım boyunca hiç kenidimi bu derece sıkışmış ve çaresiz hissetmemiştim.
bir dokundun bin ah işittin oldu ama. zaten yaş gözümün ucunda...

Günaydın kızlar. Dün akşam ödevlerimizi bitirebildiğimiz için bugün rahatım. ara öğünümü yapıyorum. İnş sabah tartı hepimize güzel rakamlar gösterir.
Kübracım yeni siparişler almana çok sevindim. Keşke benim de evden çalışma imkanım olsaydı. O kadar ihtiyacımız var ki buna. İnş siparişlerin devamı gelir.
Hadekacım sağol canım. Şimdi daha iyi eşimin durumu, yarın işe gidicek.
Zehracım, iyi tatiller canım. İnş eşinle ve çocuklarınla dolu dolu güzel zamanlar geçirirsin.
Ebrum, neler yedin öyle kıss. Eski Ebrucum kim ne teklif ederse etsin reddeder, yemezdi, ben sizin iradenize, menülerinize özenip de kilo verdim. Sen de usandın galiba artık dikkat ede ede. Ama irade denemeleri yap. biri bişey ikram ettiğinde yememek için zorla kendini. Bişey yiyeceğin zaman aklına bu smile gelsin :

Kızarlar mı bilmem ama evden yanına meyve, light bisküvi, az kalorili kuruyemiş, bitkiçayı filan al.
Papatyam Allah kolaylık versin sana canım. Ne denediysen olmadı, üstüne gitmeyi bıraktın, yine olmadı. Sehranın oğlunu götürdüğü psikologa götür bence oğlunu. İkinizde aynı ilde değil misiniz? İletişim kur o dr la. Sehranın oğlunda düzelme varmış biraz. Belki aynı dr size de iyi gelir.

Canim, oğlun bir sürecten geciyor belli ki. Onun bu hallerinde senin dirayetli güclü olman grrekir. İstersen rahatlaman icin psikologa git. Ama sen kendini iyi edebilirsin.

Şükrancım hikmetcim sağolun. sehra ile aynı ilde değiliz. ben zaten artık onun değil benim bir psikolğa ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım. ne yapsam olmadı. artık iştekiler de farkediyor. neyin var sana ne oluyor diye. kimseye bir şey anlatmıyorm. zaten ben öyle kendimle ilgili şeyleri pek anlatmam. ama hep içimden buraya yazmak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…