Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

off kızlar sene sonu işler çok yoğun,kk ya giriyorum ilkokul topiğine yazıyorum tam size yazıcam pat biri çağırıyor,

papatyam çok bulandın canım,psikoloğa gitsen belki ruhun rahatlar,herşey yoluna girecek ama biraz zamana ihtiyacın var
diyet konusunda yazdıklarında son derece haklısın canım,hani arabanın benzini,

şükom,eprum,ösgem,nelson,hkmt,kevser ve ve diğer annelerim kaçıyorum ben sonar yine glicem

Kendini bu kadar yorma lutfen. Oglunun saglikli olmasina sükret. Ne bilim kendini farkli seylere yonelt. Suan ki halini sadece anlayabiliriz. Yasayan bilir sadece. Bize her zaman yaz, en iyi yer inan burasi. Burdaki kizlar .. hepmiz konusmaya ihtiyacimiz var. Dertlesmeye, uzuntulermizi sewinclerimizi paylasmaya. Sende bizimle konusarak rahatlamaya calis. Oglun icin beraber yapabileceginiz frkli yontemler dene. Netten arastir.
Ogluna da hak ver. Teknoloji cagindayiz. Biz bile bir gun netsiz, tv suz kalsak tuhaf hissedioruz kendimizi. Aliskanliklardan vazgecmek ya da azaltmak cok zor. Aklima gelen suan olmaz da yaza ilkbahara bisiklet surebilrsnz beraber. Onun hoslandigi seyleri beraber yapabilrsnz. Ama sen şu buhran halinden uyan. Umutsuz konusma. Olumlama yaparak kendini rahatlat. Dua et rabbimize.

Son düzenleme:
Brlkbra: canım sipariş aldığına çok sevindim. Dün arkadaş diş kurabiyesi yPtırmak istediğini söyledi seni önerdim. Ama İst dışı onunda akrabası carmış ama kargo olayı problemli riskli diye istemiyormuş . Bende burdan bi arkadaşımı önerdim.ist dışı olursa Herzaman aklımdasın😊
Uykusuzluğa Zor dayanıyorum tabi zorlanıyorum😔az uyku herşeyden habersiz . Bu Akşm duş alıp biraz şekerleme yapmak istiyorum .Tabi Ogluş Eşimle oynarsa:))

Hikmtm: çok zormuş çocukla çalışmak . Şimdi etrafındakileri çok iyi anlıyorum. Ama evdeykenden yoruluyorum canım sıkılıyor diye söyleniyordum . Insanoğluna yaranılmıyor

Tubis: bende alt karın hareketini yapıyorum Akşm yaptım hatta. Sezeryan göbüşü toparlamak zor😞Simitler içinde oklava hareketi canım

Hadeka: o sözleri hakediyorum( göbeğime yönelik bircsıkılaşma programı yapmam lazım acilen. Oklavanı omuZlarına koyup sandalyeye oturup üst bedenini saga sola çeviriyorsun canım o kaaa işte😊

Şüküm: Haklısın ama yemeden duramıyom cıss olarak görmüyorum sanki nie böle oldum ben ya(kızmıyorlar ama yeşilçay içiyom burda ama mandalina hariç bişi yiyemem tel çalınacaklar ağzımın dolu olmaması gerekiyor. Bu bahanem değil tabii. MEV gibi burda misal bisküvi de ysem Akşm 5 ten sonra ebedde bişi yemesem olur aslında ama nerde bende o şrade😞

hakkınızda hayırlısı olsun. ewet sen de psikoloğa gitmeyi düşün. sağlıklı olmamız için doğru kararlar almamız için yardım gerekebiliyor.

anladım akşam ben de çevireyim şu oklavayı:)

Allah kolaylık versin canım.

Canım anlatamıyorsan bize yaz rahatlatsın en azından. İçin sıkılınca dua et. Oglunla pc den oyun oyna plasteyşin feln ne bilim onun sevdiği şeyleri paylaşın

ben geldim aşımız vardı gelincede uyut derken bu saat oldu daha akşama yemek yok buraya geldim

dünkü mönümü yazıyorum.1 bardak sıcak suya 1dilim limon ve elma onu içtim aç
kahvaltı 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet 3 banmalıkta tahin pekmez 3 çatal b.peynir
1 mandalina
öğle 2 köfte 1 bardak ayran
1 mandalia daha
aakşam bir kase çorba,3 kaşık bamya 3 kaşık bulgur pilavı
arkadaşa gitmiştim çayın yanına 2 dilim kakaolu kek koymuş birini yedim

şöyle bir baktımda çok yemişim yine yaffff

Savaş: menün gayet iyi kek hariç. Ama çocukla onu yakmışsondır eminim.ben bugün ne bulursam yiyorum işte canımı sıktılar😞

Ebrucum hic merak etmez olurmuyum doktorum yarina randevu vermisti gecen ay kac gundur gun sayiyorum nasipse sabahtan gidicez doktoruma cinsiyet icin heyecanliyim ancak kizim gibi ya gostermezse diye merak ediyorum zaten ogrenir ogrenmez yazicam sizlere

Hayırlısı olsun Özgecim. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ama nedense benim içimde oğlun olucakmış gibi bi his var.

Menüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta* şekersiz çay
1 kk beyaz peynir* 2 dl ekmek

ara kuru üzüm+ leblebi * yeşilçay

Öğlen 2 haşlanmış patates( sarmısaklı yoğurtlu)
1 kk beyaz peynir* 4 zeytin* 3 bardak şekersiz çay

ara 4 kaşık special k

Akşam salata* 5 kaşık kıymalı bezelye yemeği

su 2.5 lt
spor 200 ip atlama* 150 hundred hareketi
3 mil leslie* 30 dk pilates* 50 mekik
15 şınav* 20 dk step

evett kızlarr ben geldımm kardesımle temızlıgı yaptık her yer mıss oldu valla annemlerdeyım suan

menum
sabah
7 catal kıyma
1 dılım ekmek

ogle
5 kasık mercımek yemegı
yogurt ve 1 dılım ekmek

ara
1 tane kucucukkk but

aksam
1 tabak etlı barbunya
5 kasık pirinc piilavı ve yogurt

sporlarım
3 saat temızlıkkk
1 saaat merkette yuruyus
20 dk markete gıdıs gelıs
50 tane mekık
12 dk slim ix pack
100 tane ip

evet bu kadar benden yarın kac cıkıcam bılmıyorum ama kabızlık devam kuru kayısı yıyemıyorum mıgdem cok bulanıyo
yarın ogle dr gıdıcemm sız bıldırımlerınızı nıck boy kılo hedef cocuk baslangıc gecen hafta dıye mesaj atın ama ozelden hastaneden geldınmı tabloyu yapıcm

kızlar yaaa tam motive olmuşken bu akşam çaya misafirim gelicek die kek ve etimek pastası yaptım
daha misafirim gelmeden her ikisinden de birer dilim yedim. oyyy oy
sabah tartıda düşük çıkamıyacagım kesin de,inşallah daha da yükselmiş çıkmam :18:
kendimi tutmam lazıııııımmm

bugünki menüm (beni uyarın kızlar. onu yeme bunu az ye felan)

sabah
1 tane elma
1 dilim ekmekten tost

arada 2 bebek bisküvisi yedim
2 tane kadar ceviz

akşam
5-6 yemek kaşığı patates yemeği
bikaç kaşık pirinç pilavı

az önce 1 dilim kek ve 1 dilim sütlü tatlı

(full emziriyorum.kalori harcatıyormuş )

Tubis: bende alt karın hareketini yapıyorum Akşm yaptım hatta. Sezeryan göbüşü toparlamak zor😞Simitler içinde oklava hareketi canım

Canım oğlun kaç aylık?
kaç defa yapabiliyorsun o hareketi peki??

oklava hareketini gördüm nette. ona başlayayım yarın inşallah

08:30 bi kase mercimek corbasi, 1dilim cavdar ekmegi

09:30 bi avuc beyaz leblebi, 1kuru incir

11:30 bi kase mercimek corbasi, 1dilim ekmek

13:30 2adet lahmacun, yarim demet maydanoz, 1domates

15:00 bi avuc beyaz leblebi

17:00 bi kase yogurt, yarim nar

Bu kadarrrrrr.... daha da bise yemem. Yarin tartida iyi bise beklemiyorum. Maleseff

Sporda Mutfakla 2saat ugrastim. Kocis oglisle ilgilendi.
100mekik,
İp atlar gibi zipladim 100 kez
..

aaa okudum da aklıma geldi. ben daha spor yapmadım.
bütün gün koşturdum bir oraya bir buraya.
ev süpür,çamaşır,bulaşık,sil,toz al vs...
ama sporun yerini tutmaz. gidiim de ecük alt karın kası çalıştıriim

Özgem canım nasılsın bende çok merak ediyorum cinsiyetini "erkek " demîştim . Kızın ne diyor çocukların tahmini hep tutar ..

Biberli domatesli Melemen 6 çatal
1dlm ekmek
Yeşil çay

Ara: yarım armut

Öğlen : yulaflı yogurt içine kuru kayısı dogradım

Ara : yeşil çay 1er dlim tam tahıllı ekmek arası yağsız peynirli tost

Akşam :
1bardak ayran
4kaşık sebzeli bulgur pilavı
2köfte

Hiko ben spor yaparken benim kız bana gülüyor ya bu gün mekik ççrkiyorum 1,2,3 bakıyorum her melikde kahkaha atıyo zilli sorna benimde gülesim geliyo kalıyo spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…