- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.521
Şükrancım hikmetcim sağolun. sehra ile aynı ilde değiliz. ben zaten artık onun değil benim bir psikolğa ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım. ne yapsam olmadı. artık iştekiler de farkediyor. neyin var sana ne oluyor diye. kimseye bir şey anlatmıyorm. zaten ben öyle kendimle ilgili şeyleri pek anlatmam. ama hep içimden buraya yazmak geliyor.
hakkınızda hayırlısı olsun. ewet sen de psikoloğa gitmeyi düşün. sağlıklı olmamız için doğru kararlar almamız için yardım gerekebiliyor.sağolasın canım
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah.
maşlesef bir yol katedemedik. herşey giderek daha da kötüye gidiyor. acaba diyorum bir psikolğa mı gitsem. hayatım boyunca hiç kenidimi bu derece sıkışmış ve çaresiz hissetmemiştim.
bir dokundun bin ah işittin oldu ama. zaten yaş gözümün ucunda...
anladım akşam ben de çevireyim şu oklavayı:)Hadeka: o sözleri hakediyorum( göbeğime yönelik bircsıkılaşma programı yapmam lazım acilen. Oklavanı omuZlarına koyup sandalyeye oturup üst bedenini saga sola çeviriyorsun canım o kaaa işte😊
Şüküm: Haklısın ama yemeden duramıyom cıss olarak görmüyorum sanki nie böle oldum ben ya(kızmıyorlar ama yeşilçay içiyom burda ama mandalina hariç bişi yiyemem tel çalınacaklar ağzımın dolu olmaması gerekiyor. Bu bahanem değil tabii. MEV gibi burda misal bisküvi de ysem Akşm 5 ten sonra ebedde bişi yemesem olur aslında ama nerde bende o şrade😞
Allah kolaylık versin canım.off kızlar sene sonu işler çok yoğun,kk ya giriyorum ilkokul topiğine yazıyorum tam size yazıcam pat biri çağırıyor,
papatyam çok bulandın canım,psikoloğa gitsen belki ruhun rahatlar,herşey yoluna girecek ama biraz zamana ihtiyacın var
diyet konusunda yazdıklarında son derece haklısın canım,hani arabanın benzini,
şükom,eprum,ösgem,nelson,hkmt,kevser ve ve diğer annelerim kaçıyorum ben sonar yine glicem
Savaş: menün gayet iyi kek hariç. Ama çocukla onu yakmışsondır eminim.ben bugün ne bulursam yiyorum işte canımı sıktılar😞
Hayırlısı olsun Özgecim. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ama nedense benim içimde oğlun olucakmış gibi bi his var.Ebrucum hic merak etmez olurmuyum doktorum yarina randevu vermisti gecen ay kac gundur gun sayiyorum nasipse sabahtan gidicez doktoruma cinsiyet icin heyecanliyim ancak kizim gibi ya gostermezse diye merak ediyorum zaten ogrenir ogrenmez yazicam sizlere
Tubis: bende alt karın hareketini yapıyorum Akşm yaptım hatta. Sezeryan göbüşü toparlamak zor😞Simitler içinde oklava hareketi canım
08:30 bi kase mercimek corbasi, 1dilim cavdar ekmegi
09:30 bi avuc beyaz leblebi, 1kuru incir
11:30 bi kase mercimek corbasi, 1dilim ekmek
13:30 2adet lahmacun, yarim demet maydanoz, 1domates
15:00 bi avuc beyaz leblebi
17:00 bi kase yogurt, yarim nar
Bu kadarrrrrr.... daha da bise yemem. Yarin tartida iyi bise beklemiyorum. Maleseff
Sporda Mutfakla 2saat ugrastim. Kocis oglisle ilgilendi.
100mekik,
İp atlar gibi zipladim 100 kez
..
Ebrucum hic merak etmez olurmuyum doktorum yarina randevu vermisti gecen ay kac gundur gun sayiyorum nasipse sabahtan gidicez doktoruma cinsiyet icin heyecanliyim ancak kizim gibi ya gostermezse diye merak ediyorum zaten ogrenir ogrenmez yazicam sizlere
08:30 bi kase mercimek corbasi, 1dilim cavdar ekmegi
09:30 bi avuc beyaz leblebi, 1kuru incir
11:30 bi kase mercimek corbasi, 1dilim ekmek
13:30 2adet lahmacun, yarim demet maydanoz, 1domates
15:00 bi avuc beyaz leblebi
17:00 bi kase yogurt, yarim nar
Bu kadarrrrrr.... daha da bise yemem. Yarin tartida iyi bise beklemiyorum. Maleseff
Sporda Mutfakla 2saat ugrastim. Kocis oglisle ilgilendi.
100mekik,
İp atlar gibi zipladim 100 kez
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?