- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.541
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.
hoş geldin canım
Allah analı babalı büyütsün bebişini. daha çok yeni. bence sen spora ağırlık ver yediklerini azaltma. sadece cıslardan uzak kalmaya çalış.
maşallah benim ortağıma. ortaklık devam etmiyor ama sen harikasın.
kendı adıma ıyıyım cok sukur.hosgeldın de kımse yok:44:iyi akşamlar kızlar nasılsınız sonunda eve net geldi
herkes iyidir umarımm
senı gorunce yanlışlıkla buraya gelmısımmasumm
kızlar yaaa tam motive olmuşken bu akşam çaya misafirim gelicek die kek ve etimek pastası yaptım
daha misafirim gelmeden her ikisinden de birer dilim yedim. oyyy oy
sabah tartıda düşük çıkamıyacagım kesin de,inşallah daha da yükselmiş çıkmam :18:
kendimi tutmam lazıııııımmm
bugünki menüm (beni uyarın kızlar. onu yeme bunu az ye felan)
sabah
1 tane elma
1 dilim ekmekten tost
arada 2 bebek bisküvisi yedim
2 tane kadar ceviz
akşam
5-6 yemek kaşığı patates yemeği
bikaç kaşık pirinç pilavı
az önce 1 dilim kek ve 1 dilim sütlü tatlı
(full emziriyorum.kalori harcatıyormuş)
Canım oğlun kaç aylık?
kaç defa yapabiliyorsun o hareketi peki??
oklava hareketini gördüm nette. ona başlayayım yarın inşallah
Geldim kızlar geldim
Elif ve biricik aramıza hoşgeldşniz Elifcim yavrunu Allah bağışlasın biricik sanada hayırlı doğumlar dilerim
Şükranım çok geçmiş olsun. Sağol canım beni anmışsın
Özgecim çok sevindim senin adına inşallah devam edebiliriz
Biliyorsunuz ben biraz uzaklaştım diyet modundan ama yine de dikkat ediyorum yediklerime
Menüm
07:30 domates salatalık yarım kk peynir 3 zeytin 1 adet krep 1 cennet elması
10:00 bir ayva
12:00 avuç içi kadar balık bir kepçe çorba salata 1 kk irmşk helvası
15:30 4 adet kuru kayısı
17:30 2 tabak kuru fasülye
Aranızda instagram kullanan var mı orada diyetle ilgili sayfalar var fotoğraflar paylaşıyorlar bir bakın isteseniz
Ben haziranda ewlendm, temmuzda hamileydim- bizimki balayi bebişi
Oglisde 6ay ancak emdibu ipibizim kizlarda atliyor. İse yariyorsa bende alim yaaaa.. bencde yaeas yawas arttir.
Citirlarim nasilsiniz bugun hic gelemedim sabah akraba oturmam vardi aksam eve gel yemek yap kizi uyut saat ilerledi bide kurabiye siparislerim var bir tanesini bugun yaptim diger sipariside yarin yapicam ins cok sukur yavastan siparis geliyo 😊😊
Sukrancim esine cok gecmis oldun canimm
Hikmet canim sen cok sıki diyet yaptin ve vucudun yoruldu bence o yuzden surekli ac hissediyo olabilirsin
Ozgecim namaza baslamana cok sevindim darisi bana ins cok istiyorum ama bi turlu baslayamiyorum esim hic vakit kacirmaz ins bende oyle olurum bu arada bende kitap okumaya bayilirim bi ara sogumustum ama yeniden basladim ve birakamiyorum elimden :))
Elif hosgeldin canim aramiza bende 35+3 de dogum yaptim suyum geldi ama kizim 2553 kilo dogdu simdiyse 1 yasini doldurdu :)) sende umarim istedigin kiloya inersin canim :)
Mevcan sen nasil olsunn aftlar gectimi biraz ?
Kevser trioidi isini ihmal etme canim muhakkak git doktoruna
Lajoba ben bayilirim puzzle yapmaya :)
Ebruu papatya hadeka sizler nasilsiniz kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin hepinizi cok seviyorum bugun menu paylasmicam yarin ins paylasirim kendinize cok iyi bakinn opuldunuz :)))
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.
hoş geldin canım
Allah analı babalı büyütsün bebişini. daha çok yeni. bence sen spora ağırlık ver yediklerini azaltma. sadece cıslardan uzak kalmaya çalış.
maşallah benim ortağıma. ortaklık devam etmiyor ama sen harikasın.
Kevsercim sen hangi programdan tablo yapıyosun. İşyerinde Excel de tablo yaptığımda da aynı sorunu yaşıyodum. Tablonun kenarlarındaki çizgileri kalınlaştırınca düzgün ekleyebilirsin. Ya da tabloyu kopyala yapıştır yapıp da buraya ekleyebilirsin. Vaktim olursa ben de örnek uyduruk bi tablo hazırlayıp yardımcı olmaya çalışırım sana.Iyi gecelerr kizlarr bisey dicem ya bu tabloyu yapiyorum msj gnderdigimde tablo sekli yok oluyo yazilarr kaliyooo nedennn nedennn
Cok sagol sukran ablaya simdi bn cvp yazdigim sayfadakjnden yapiyorum dedigib gibi kopyola yapistiriyim yapiyimKevsercim sen hangi programdan tablo yapıyosun. İşyerinde Excel de tablo yaptığımda da aynı sorunu yaşıyodum. Tablonun kenarlarındaki çizgileri kalınlaştırınca düzgün ekleyebilirsin. Ya da tabloyu kopyala yapıştır yapıp da buraya ekleyebilirsin. Vaktim olursa ben de örnek uyduruk bi tablo hazırlayıp yardımcı olmaya çalışırım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?