Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sağol canımmmm benim

Gülüm, inan benim oglanda oyle. Hosuna gidiyor. Hele o leslieyi yaptigimda.
Bi de aklima geldi. Gecen bi sapka taktim. Oglan baip bakip gülūordu bana. Hosuna gitti sipamin. Degisik gorunce. Yada banyodan sonra havlu biraz kalior. Ona da bakinca guluyor

Benim canim iyi kalpli arkadaslarimmmm merhabaaa

Tesekkürler dilekleriniz icin cocuklar büyüdügü zaman tatillerinde programlari artik onlar yapiyor biz uyuyoruz :) her aksam sinema muhabbeti oyun muhabbeti gündüz gezmeler akraba arkadas ziyaretleri.. Sair gunlerde yurtdisinda okul ders is ev arasinda geciOr malesef insanlarin günleri a sosyal bi yasamimiz oluyor tatillerdede kitliktan cikmis tavuk gibi dolasiyoruz:)

Birde su siralar kayinvalidem eltim fln onlarin sorunlari da var 6 ay önce kaybetmistik esimin abisi kv cok üzgün eltim esinin öldügü haftadan beri kizini sözlemenin derdinde akil sir ericek gibi degil,,saskiniz,,bakalim önümüzdeki günler nelere gebe..ailemin zarar görmemesi icin cabaliyorum dikkat ediyorum kizip gerilip evde cocuklara yansitmak yasatmak istemiyorum

Ins tatildem sonra bakarsiniz eksiyle gelirim :)) hepinize tesekkure derim tek tek

Canım sabah 1 dilim ekmekle güzel kahvalti yapa biıirsin zeytin peynir haşlanmış yumurta tarzı.elma ni ara olark yiye nbilirsin..öğle yemeğin super...pastada olur arada ama dikkat etmekde lazim.bende bir haftadir ipin ucunu fena kaçırdım sonuç olarak az verdim bu hafta.geçen hafta ne güzel 1.300 qram vermişdim...
Bu arada her kese iyi geceler canlar bu aralar hiç yazacak mecalim yok.....:2:

Iyi gecelerr kizlarr bisey dicem ya bu tabloyu yapiyorum msj gnderdigimde tablo sekli yok oluyo yazilarr kaliyooo nedennn nedennn

Ben haziranda ewlendm, temmuzda hamileydim- bizimki balayi bebişi
Oglisde 6ay ancak emdi bu ipibizim kizlarda atliyor. İse yariyorsa bende alim yaaaa.. bencde yaeas yawas arttir.

Istesemde yiyorum zaten ewt spor yapiyorum ins inicem istedigim kiloya

Iyi gecelerr kizlarr bisey dicem ya bu tabloyu yapiyorum msj gnderdigimde tablo sekli yok oluyo yazilarr kaliyooo nedennn nedennn
Kevsercim sen hangi programdan tablo yapıyosun. İşyerinde Excel de tablo yaptığımda da aynı sorunu yaşıyodum. Tablonun kenarlarındaki çizgileri kalınlaştırınca düzgün ekleyebilirsin. Ya da tabloyu kopyala yapıştır yapıp da buraya ekleyebilirsin. Vaktim olursa ben de örnek uyduruk bi tablo hazırlayıp yardımcı olmaya çalışırım sana.

Cok sagol sukran ablaya simdi bn cvp yazdigim sayfadakjnden yapiyorum dedigib gibi kopyola yapistiriyim yapiyim

GÜNAYDINLARR HAYIRLI CUMALARRR

nasılsınız arkadaşlar?

bu sabah tartıda tahmin ettiğim gibi düşük rakamla çıkmadım.
benim yaptıgım kek ve tatlının yanı sıra eşim de bikaç çeşit şerbetli tatlı alıp gelmiş
ee sadece tadlarına bakiim desem bi dünya yemiş olcam zaten.
neyse biraz ondan biraz bundan derken bu sabah tartıda gördüğüm rakam
82.9
dün 82.7 di...

neyse bugün toparlayayım kendimi inşallah...

akşama yemege davetliyiz. neyseki misafirlikte çok yiyemiyorum

şimdiden 100 ip atladım. bakalım nasıl devam edicek gün.

hepinizi öpüyoruumm

Hayırlı cumalar kızlar. Gece baş agrısıyşa uyandım ve sabahı zor ettim. Regl günüm malum ve sanki erken yatıp uykumu almışım gibi başım çatlıyor Migdem bulanıyor şimdi bişiler yedim ilaç içmek için. Tartıdada baya bi artıdayım😞o kadar yersem üstüne regl olacağı buydu😡Bugünden itibaren bende iyi beslenicem güEl menüler çıkartıcam inş 😔

Kilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta 57.6
Bu hafta 58.9 😳😔
Gelen 1.300 😞
İnş regl şişkinliğine çoğunluğu tek tesellim bu. Halim harap kızlar eskiye dönüyorum. Nolur destek olun çok ihtiyacım var buna

Masum: nasılsın canım görünmüyordun . İş konusu ne oldu?

Nazlma: nie yazasın yok canım. Motivasyonun mu düştü?inş herşey yolundadır

Zehra : Ohh büyüyünce asıl tatilin tatil olduğu anlaşılıyordur. Küçükken çocukla zor oluyor bişi anlaşılmıyor. Kv eltin inş aralarınd hallederler .

Özgem: merakla bugün haberini bekliyoruz :)

Şüküm ve eltisi :)) kevserim yani ve hikoo menleriniZ sporlarınız çok güzel inş bugün tartıda yüzünüz gülecek .

Tubi: sende benim gibi tatlıya dayanamıyorsun 😞menün iyi ama misafirler yüzünden sekteye uğramış canım zamanla yanlarında sadece yeşilçayla eşlik etmeyide ögrebeceksin . Ben yeşilçay içerdim ve sabah yerdim özlem giderirsin resmen . Ahh o iradeden eser yok artık😔

Gunaydin kizceler...
İnanin tartilmaya korkuyorummmmmmm,
Oglisde hasta burnu az akio, ama öksürüor. Soguk alginligi surubu petidus verdim.
Sizce dogru yapiyormuyum. Kotu degil halsizligi de yok. Arada öksürüyor. Olmazsa doktoruna goturicem .. sipam, reklam izliyor. Benimde bogazlarim cok kotu. Kocisde grip oglanin yanina yaklaasmamaya calisiyor.
Tartilinca yazarim.
Ebruş, uzulme.hepimiz diyetten soguduk. Kendimize gelmemiz gerek.
Tubiş, tatli ya kim hayir diyebilir. Ama yiyince de tarti bizi affetmiyor.

Günaydın kızlar, günaydın Ebrucum. Moralini bozma. Tabi ki büyük ihtimal regldendir. Haftaya senin de yüzün güler inş.
Hikom geçmiş olsun canım. Peditus ver bişey olmaz. Üç hafta önce benim oğlan da aynıydı. acildeki dr evde hangi ilaçlarınız var dedi.
bende calpol pedifen, peditus dedim. Peditus ver o zaman dedi. İnş kısa zamanda geçer canım. Tartılmaya da korkma ya. hepimizin aldığımız da oluyo verdiğimiz de. Sen şok diyet yapıyosun, aç geziyosun resmen, bunalman ve soğuman normal. Sen de bizim yediğimiz miktarlarda yesen hem aç kalmazsın hem de ekside çıkarsın gülüm.

Geçen hafta 55.4

Bu sabah

54.5
Giden 900

Çok mutluyum ya istediğim kilonun da altına düştüm. Aslında daha çok vermiştim, akşam tartıda daha da eksideydim ama eşimin iş arkadaşına çaya gittik. Arkadaşının eşi ısrar ettikçe etti. 2 damla çikolatalı kurabiye bi de tuzlu kurabiye yedim. Eve gelince çocukları uyutup gece 1.30 a kadar daha spor yaptım ama ancak bu kadar çıkabildim. Siz siz olun kızlar misafirlikte ye diye
zorladıkları zaman sakın diyetteyim demeyin. O zaman iki kat ısrar ediyolar. O kadar da söyledik telefonda bişey hazırlamayın yemeği yedik diye.
Kilo veren veremeyen ve kilo koruyan herkese tebrikler. Artıda çıkan güzeller, siz de üzülmeyin, haftaya inş fazlasıyla verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…