Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

malumunuz 2 haftadır diyet yapmıyorum,heleki bu hafta cozuttum resmen,her akşam gecenin bir körlerine kadar yedimde yedim,
çiğköfteler,pastalar,baklavalar,çikolar,cipsler,

geçen hafta: 59.9

bu sabah: 60.8

gelen: 900 gram

ama zerre üzülmedim hatta çok sevindim bu kadar yemeye nasıl 900 gram almışım hayretler ettim kendime,daha dün gece 11 de 4 tane ek,3 tane kurupasta,3ü1 arada nescafe tükettim,

ama ama şu varki 60 ı üstüne bu kadar çıkmayalı baya baya olmuştu,o yüzden şu an göbeğim kocaman,malum çabuk gelen çabuk gider,o yüzden yılbaşı gecesi aşkına,önümüzdeki haftaya ertelediğim diete dönüşümü bugün itibari ile başlatıyorum,

belli bir süre menü yazmıyıp kendimi deniycem,versekte,alsakta hepinizi şimdiden tebrik ediyorum

masumm

hoşgeldin şekerim,senin diet tecrübelerine çok ihtiyacım vardı

eprum

bu hafta hem kaçırdın,hem regli şişliği bu kadar çıkman çok doğal

hkmet,

geçmiş olsun,bende kızım her öksürüp burnu aktığında doktora götürmem canım,eğer ateşi varsa ve öksürüğü çok yoğunsa anca o zaman götürürüm,yoksa o hastane kuyruklarında iyice hasta olup geliyor çocuklar

günaydın kızlar
dün yazamadım hiç destekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim...
bu ara biraz umursamamaya çalışacağım. bakalım bu duruma oğlumun tepkisi ne olacak.
ebrucum çok geçmiş olsun...
şükran tebrik ederim. artıkı korumaya geç gerçekten. bu arada sen toplam kaç kilo verdin.
mevcanım benim de durumum senden pek farklı değil.
malum ben pazartesye +1200 ile başladım.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 63,0
bu hafta: 63,2
gelen 200 gram
giden yok (pazartesiye göre 1000 gram aslınd aama biz cumayı baz aldığımızdan malesef giden yok)
tolpma giden 4 kilo
hedef 60 aslında ama ben kendimi böyle de sevmeye başladım. yarın sabah siyah taytla gelecek fotolarım. sizin yorumlarınız da önemli benim içn.

günaydın çıtır kızlar nasılsınız?

ben iyi hissediyorum.

dün diyet yapmadım. ne bulduysam yedim
bunu övünerek söylemıyorum üzülüyorum ama
bu sabah tartıda 60 çıkarım herhalde derken geçen
haftadan ve az yediğim her günden
daha az çıktım.

başlangıç: 59.3
geçen hafta 59.0
bugün : 58 .7
gelen yok
giden 300 gr

hadekacım tebrik ederim şekerim ,

papatyam hafta başına bakarak bende 2 kilo vermişim ama ama dur demem lazım yılbaşı akşamı göbeğimi içine çeke çeke dans etmek istemiyorum,önümde var 5 gün 800 gramı yollsam yeter,yanlız şöyle bi durum var şu kilomda sadece göbeğim var ama çok daha ince duruyorum,2 haftadır iş çıkışı eve gidiyorum,kızım gelene kadar deli gibi tempoyla ev işi yapıyorum,acaba vücut o tempoyu sporlamı karıştırdı diye düşünmeye başladım,her zamanki giydiğim pantolonumun basen kısmı daha bi bol geldi,eşim sen yinemi diet yapıyorsun zayıflamaya başlamışsın dedi.(kendisi sadece göbeğimden şikayetçi kilo vermemi istemiyor)

bu arada şükomun dönüp dönüp kilosuna bakıyorum,kahvaltı niyetine yiyeceğim kuru pastaları arkadaşa verdim dayandım yine kfilekse

papatyam dün facede senin eski fotolarına baktım,kırmızı pantolunlu bi resmin var o resimde kaç kilosun merak ettim,bildiğin zayıf duruyorsun,yani seni bilmesem o fotoya bakıp kilo al derim,sanal ortamda açık açık kilo konuşulmasını sevmediğim için altına bi şey yazmadım,

aklıma gelmişken söyleyim dedim

Sağol Papatyam, sana da tebrikler. Ben toplamda çizelgede de görüldüğü üzere 12.5 kilo vermişim canım.
Bu arada bi kilo gitmiş senden. Ben de annemlerden dönüşte pazartesi tartıldım ve 57 ydim ama dediğin gibi, sadece geçen haftaki kilomuzdan hesaplanıyo. İnş motivasyonun düşmemiştir. Sen kendi bünyeni, vücut yapını biliyosun, ona göre bişeyler yaparsın. Daha önce bahsetmiştim zaten,istediğim kiloya gelmemi sporu attırmama borçluyum. İlk bu topiğe geldiğim günlerdeki yazılarımı okudum da o günlerde çok az spor yapıyormuşum gerçekten. her hafta gram gram azıcık gitmiş. Menülerim yine azdı ama size bu yüzden ısrarla sporu arttırmaktan bahsediyorum ikide bir. Olucak Papatyam olucak. Herşeyin başı moralini yüksek tutmak ve vazgeçmemek.
Hadekacım tebrikler, bende pek ilerleme yok diyodun ama başlarda benim de 200-300 gr gidiyodu hep. Biraz daha çaba,
Mevcanım, hastalık nedeniyle ara vermiştin sen zaten canım, çok da fazla artıda çıkmamışsın öyle. Birazcık dinlenip kendini toparla, yılbaşında ye, iç. sonrasında seni de eski heyecan ve çabayla görmek istiyoruz.

Gunaydin citirlarim bu ara yogum gelemiyorum yaniniza malesef
Ebrumm cok saol canim aklinda olmama cok sevindim tesekkurederim :) kilonuda takma kesin reqldendir
Papatya canim ben sekerhamurlu kurabiye yapiyorum bu ara siparisler geldi ama hallettim cok sukur
Sukranim valla nasil mutluyum anlatamam kurabiyeleri yaparken buyuk bi zevkle yapiyorum :)) bu arada tebrik ederim canim kilon harika ama artik korumaya gec :)
Hikoss bende seni ozledim canim ya valla inan evde durmayi bile ozledim bu ara gezmeler hep ust uste geldi
Kizlar kurabiyelerimin resmini musait bi zamanda eklicem kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben henuz tartilmadim sabah kalkinca kurabiyleri paketledim kizma kahvalti yaptirsim ortaligi topla sil supur kek yaptim esimin halasina gidicez simdi kizimi salliyorun tartilip gelicem :)

Tartii beni inanilmaz sasirttii. Şoktayim. Neyse bildirime gceyim .

Baslangic 88.4
Gecen cuma 78.8
Bu cuma. 78.1
Gelen. Nihayet yok
Giden 700 gr
Toplam giden 10.300 gr
Hedef ilk 75 sonra 70

Kizlar coook mutluyummmm. Sewincteeen kendime menemen yaptim. Hehe
Yagsiz tabi... bu hafta sizin gibi hattaa şüküm gibio yiyerek beslenicem.
Arti sporda yapicaaam. İns hftyaa 77.1 i gorurummm. Hayatmda hic gormedgm kilolari...
Wallaa motiveeem geldii hosgeldiii hicc gitmee emiii...
Kahvaltimi yapimmm o kdr coook açımm ki..
Sonra sizlere yorumm yapicigiimm..
Siz sewiormm anaciklarim. Kew gel kis mutlulugumu paylas

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79
Bu hafta 79.500
Gelen 500 malesef
Ee haftanin 6 gunu gezme olursa olacagi buydu malesef neyse moral bozmicam bugunden itibaren sıkiya aliyorum kendimi simdi kahvalti yapiyorum sonra leslie yapcam

Allah kolaylık versin hem gezme yoğunluğuna hem de ailevi durumlarına.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sonunda eve net geldi
herkes iyidir umarımm
hoş geldin. neler yapıyorsun masum? nasıl gidiyor evde misin iş buldun mu?

Istesemde yiyorum zaten ewt spor yapiyorum ins inicem istedigim kiloya
inşallah canım

biz de merakla bekliyoruz özge
çıtır anneler topiğimizin daha doğmamış minnoşunun cinsiyetini merak ediyoruz.

Hiko ben spor yaparken benim kız bana gülüyor ya bu gün mekik ççrkiyorum 1,2,3 bakıyorum her melikde kahkaha atıyo zilli sorna benimde gülesim geliyo kalıyo spor
ben de mekik çekmeye başlayınca küçük oğlan geliyor kucağıma oturuyor. çok zor oluyor. bir de ip atlama hareketi yapıyorum. çocuklar da benimle zıplkıyorlar. korkuyorum onlar zayıflayacak diye:) yürüyüş bandı da öyle benimle birlikte yürümek istiyorlar.

gidecek o kılolar (((( bozma moralini. reglden de çok fark eder canım. haftaya 1.500 gitti yazarsın buraya.

azmine hayranım. son kılolar zor gidiyor ama sen zinciri iyi kırdın her hafta daha da zayıflıyorsun. tebrik ederim. herhalde spor ve yediklerine dikkat etme noktasındaki hassasiyetin. iradene hayranım. çok tebrik ederim çoook

Gecen hafta 67.2
Bugun 67.00
giden 200 benden bole iste
Burdn yazmak cok zor net gelince gorusuruz
hepinize mucckkksss

mevcanım ben o fotoyu bulamadım canım ya. o nednele hangi yıldı herhangi birşey diyemeyceğim.

kılo veren herkesı tebrık ederım sukran abla tebrık ederımmmmmm

kılo bıldırımım
baslanıc:73,5
gecen hafta:66.5
bu hafta:65.7
gıden:800

hıkommmmmm cnm harıkasın
o jadar yemene ragmenn
cokk sevındm cnm

Eki Görüntüle 910211
Buda dun yaptigim kurabiyeler guzel olmusmu ??
çok harika görünüyorlar
ben yapsam oturur bi güzel yerim onları.
Allah bana bu yüzden böyle yetenekler vermemiş:)

kızlar çok güzel kılolar verilmiş. darısı başıma inşallah diyorum. şükran ben de sporu arttırmalıyım onu anladım
dün tıka basa yedim ama sporumu yaptım
oklava hareketini bile yaptım 150 tane
inşallah vererek gidecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…