- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.561
Sağol Papatyam, sana da tebrikler. Ben toplamda çizelgede de görüldüğü üzere 12.5 kilo vermişim canım.günaydın kızlar
dün yazamadım hiç destekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim...
bu ara biraz umursamamaya çalışacağım. bakalım bu duruma oğlumun tepkisi ne olacak.
ebrucum çok geçmiş olsun...
şükran tebrik ederim. artıkı korumaya geç gerçekten. bu arada sen toplam kaç kilo verdin.
mevcanım benim de durumum senden pek farklı değil.
malum ben pazartesye +1200 ile başladım.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 63,0
bu hafta: 63,2
gelen 200 gram
giden yok (pazartesiye göre 1000 gram aslınd aama biz cumayı baz aldığımızdan malesef giden yok)
tolpma giden 4 kilo
hedef 60 aslında ama ben kendimi böyle de sevmeye başladım. yarın sabah siyah taytla gelecek fotolarım. sizin yorumlarınız da önemli benim içn.
Allah kolaylık versin hem gezme yoğunluğuna hem de ailevi durumlarına.Benim canim iyi kalpli arkadaslarimmmm merhabaaa
Tesekkürler dilekleriniz icincocuklar büyüdügü zaman tatillerinde programlari artik onlar yapiyor biz uyuyoruz :) her aksam sinema muhabbeti oyun muhabbeti gündüz gezmeler akraba arkadas ziyaretleri.. Sair gunlerde yurtdisinda okul ders is ev arasinda geciOr malesef insanlarin günleri a sosyal bi yasamimiz oluyor tatillerdede kitliktan cikmis tavuk gibi dolasiyoruz:)
Birde su siralar kayinvalidem eltim fln onlarin sorunlari da var 6 ay önce kaybetmistik esimin abisi kv cok üzgün eltim esinin öldügü haftadan beri kizini sözlemenin derdinde akil sir ericek gibi degil,,saskiniz,,bakalim önümüzdeki günler nelere gebe..ailemin zarar görmemesi icin cabaliyorum dikkat ediyorum kizip gerilip evde cocuklara yansitmak yasatmak istemiyorum
Ins tatildem sonra bakarsiniz eksiyle gelirim :)) hepinize tesekkure derim tek tek
hoş geldin. neler yapıyorsun masum? nasıl gidiyor evde misin iş buldun mu?iyi akşamlar kızlar nasılsınız sonunda eve net geldi
herkes iyidir umarımm
inşallah canımIstesemde yiyorum zaten ewt spor yapiyorum ins inicem istedigim kiloya
biz de merakla bekliyoruz özgeEbrucum hic merak etmez olurmuyum doktorum yarina randevu vermisti gecen ay kac gundur gun sayiyorum nasipse sabahtan gidicez doktoruma cinsiyet icin heyecanliyim ancak kizim gibi ya gostermezse diye merak ediyorum zaten ogrenir ogrenmez yazicam sizlere
ben de mekik çekmeye başlayınca küçük oğlan geliyor kucağıma oturuyor. çok zor oluyor. bir de ip atlama hareketi yapıyorum. çocuklar da benimle zıplkıyorlar. korkuyorum onlar zayıflayacak diye:) yürüyüş bandı da öyle benimle birlikte yürümek istiyorlar.Hiko ben spor yaparken benim kız bana gülüyor ya bu gün mekik ççrkiyorum 1,2,3 bakıyorum her melikde kahkaha atıyo zilli sorna benimde gülesim geliyo kalıyo spor
gidecek o kılolarKilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta 57.6
Bu hafta 58.9 😳😔
Gelen 1.300 😞
İnş regl şişkinliğine çoğunluğu tek tesellim bu. Halim harap kızlar eskiye dönüyorum. Nolur destek olun çok ihtiyacım var buna
azmine hayranım. son kılolar zor gidiyor ama sen zinciri iyi kırdın her hafta daha da zayıflıyorsun. tebrik ederim. herhalde spor ve yediklerine dikkat etme noktasındaki hassasiyetin. iradene hayranım. çok tebrik ederim çoookGünaydın kızlar, günaydın Ebrucum. Moralini bozma. Tabi ki büyük ihtimal regldendir. Haftaya senin de yüzün güler inş.
Hikom geçmiş olsun canım. Peditus ver bişey olmaz. Üç hafta önce benim oğlan da aynıydı. acildeki dr evde hangi ilaçlarınız var dedi.
bende calpol pedifen, peditus dedim. Peditus ver o zaman dedi. İnş kısa zamanda geçer canım. Tartılmaya da korkma ya. hepimizin aldığımız da oluyo verdiğimiz de. Sen şok diyet yapıyosun, aç geziyosun resmen, bunalman ve soğuman normal. Sen de bizim yediğimiz miktarlarda yesen hem aç kalmazsın hem de ekside çıkarsın gülüm.
Geçen hafta 55.4
Bu sabah Eki Görüntüle 910091
54.5
Giden 900
Çok mutluyum ya istediğim kilonun da altına düştüm. Aslında daha çok vermiştim, akşam tartıda daha da eksideydim ama eşimin iş arkadaşına çaya gittik. Arkadaşının eşi ısrar ettikçe etti. 2 damla çikolatalı kurabiye bi de tuzlu kurabiye yedim. Eve gelince çocukları uyutup gece 1.30 a kadar daha spor yaptım ama ancak bu kadar çıkabildim. Siz siz olun kızlar misafirlikte ye diye
zorladıkları zaman sakın diyetteyim demeyin. O zaman iki kat ısrar ediyolar. O kadar da söyledik telefonda bişey hazırlamayın yemeği yedik diye.
Kilo veren veremeyen ve kilo koruyan herkese tebrikler. Artıda çıkan güzeller, siz de üzülmeyin, haftaya inş fazlasıyla verirsiniz.
papatyam dün facede senin eski fotolarına baktım,kırmızı pantolunlu bi resmin var o resimde kaç kilosun merak ettim,bildiğin zayıf duruyorsun,yani seni bilmesem o fotoya bakıp kilo al derim,sanal ortamda açık açık kilo konuşulmasını sevmediğim için altına bi şey yazmadım,
aklıma gelmişken söyleyim dedim
mevcanım ben o fotoyu bulamadım canım ya. o nednele hangi yıldı herhangi birşey diyemeyceğim.
Eki Görüntüle 910210
Citirlarim bu ilk siparisim
çok harika görünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?