Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kewo canim benim esinle tatsizlik yasamissin. İnan cok uzuldum. Her evlilikte yasaniyor.
Bende cok zor donemlrr atlattim. Hala da arada sirada oluyor. Daha biraz once rendeyi bulamamis diye geldi soylendi. Eskiden olsa inan suan agliyor olurdum, onun bana kizmasina katlanamazdim. Dayanamazdm. hamileyken ne kadar cok agladigimi hatirlamiyorum. Suan cok pismanim. Erkekler o kadar cok sinirli insanlardir ki biz az da olsa alttan almazsak iş daha kötüye gidecek. Sen sinirli olunca o susacak, o sinirli olunca sen susacaksin, eşin seni sewiyor anlattigina gore. İns araniz kisa surede duzelir cnm bnm.. bak biraz once gittim yanina demedgni birakmadi. seni gormek istemiorm git iceri dedi. Neymis oncden sogani rendeledgi bise varmis. O nerde diyor. Onun dedigi gibi birseyi hatirlamiorm ki. Soylendi bir suru. Halbuki aksam eee geldigimzide sen bnm herseyimsin hayatim demisti. Bir suru iltifar etmisti. Ahhh ahhh gel de dellenmeee.. o yuzden sıkma canini kewom anlik bunlarin sinirrleri. Suan kafama takip uzulmem ki. Yarina hersey o aksamki gibi olacak.

Kizlar iyi geceler.
Hadeka iyiyim canim sen nasilsin kizimi kucagima alacagim gunu bekliyorum heyecanla isimler kulaga hos geliyor cidden insallah isimleri gibi kendileri de uyumlu olurlar
Lajobacim kevsercim btlkubracim gonul isterki hic kavga etmeyelim ama illaki oluyor iste biz de biara esimle cok kotuyduk bosanmanin esiginden donduk sonra da barisinca bebisi yaptik zaten
Kac kere cok sinirlenip bosanmak istedim ama sonrasinda hep mutlu gunlerimiz oldu diycegim o ki sabir kizceler daha cogumuz yeni evliyiz ilk 5 yil da anca evlilikler oturuyo kadin olmak anne olmak fedakarlik istiyo mantikli dusunup davranan bizler olalim her zaman
Hawarcim kalbini cok dinledi doktor ona kafam takildi sonra dondu bir daha dinledi ama sorun olsa soylerdi diyorum insan korkuyor iste bilemiyosun ki saglikli mi degil mi.
İsim konusuna gelirsek asel ismini duydum hosuma gitti cennetteki bir irmagin adiymis artik 3. Kiza koyarim ya da selin pelin helin olurlar
Sana da kizina da cok gecmis olsun ben de cok agir gecirdim gribi bende de sinuzit var 2 hafta elimden mendil dusmedi umarim biran evvel iyi olursun canim ya.
Sukrancim dedigin gibi 2.5 yasina geldi daha uyku sorunuyla ugrasiyoruz bari bebis uslu olsun da yoksa zombi gibi dolasirim
Nelson canim fark cok belli yaaa masallah sana kirmizi elbiseli bi foton var orda balik etlisin ama kirmizi etekli fotonda dal gibisin tebrik ederim umarim 55 te olur korumaya gecersin canim

Kizlar, annem yarin oglen gidiyor. Bizimde anneme kisa sureli tasinma olayimizi bazilariniz biliyorsunuz. En az 3 ay annemin evinde kalicaz. Mutfaktaki esyalari yani bakliyatlari toparladim. Evvde kalmasina grrek yok diye düsündük. Kiyafetleri de simdiden toplicaktim. Esim yatak odasinda .. ee tartisinca kaldi. Bende olmazsa uyurum.
Yarin kismetse yeni yila annemin ewinde giricez. Net orda yok e simdilik. Esim nakil islemi yaptiricak. Telde de net paketi yok. Birazcik sizlerden ayri kalicam.
Simdiden YENİ YİLİNİZ KUTLU OLSUUUUUUNNNNNN.. SİZLERİ COK SEWİYORUM. YENİ YİL HEPİMİZE HUZUR MUTLULUK SEVGİİ NEŞE EE PARA GETİRSİN.
diyete dewam edicem. Trtimi da gotucem. Ve sizi bol bol özlicem, yarin anca aksama anneme geceriz.
Esimde tartismayi unutur. Sabaha neseyle uyanir ins.
Anneme esyalari yerlestirdikten sonra markete gidicez. Alisveris yapicaz. Yilbasi icin.
Eee oglanda erken yatiyor. Kocisle keyifli bir yilbasi olur ins. Hepimiz icin oyle olsun.

İyi olmaniza cok sewindim- asel ismi de harika. Anlamida cok iyi. Bu ismi 1.numarada tut derim. Bebegin icinde kalp dinlemesi bence de kotu bise olsa soylerdi. Sizi gondermezdi.
Bizde ilk dinledigmzde doktor ilk afalladi durdu karnimin farkli yerleriini dnletmeye calisti. Korkma canum bise yoktur

Kızlar yazamıyorum ama ara ara tapteyim cumartesi 59.3geldim diyet modundayım aslında ama kabuğumda debelenmek istiyorum biraz dinlenmeye ihtiyacımvar zihnen aslında sizinle olmayı istiyorum ama önceliklerimle alakalı sorunlarım var beni anlayacağınıza inanmam en büyük lüksüm uzun süreli bir ayrılık değil belki iki gün sonra burdayım sizi seviyorum...

inşallah bakalım inerim ve bu kez korurum eşim 2. çocuğu istemeden inncelip sıkılaşmam lazım. az önce yaptım platesi (ebru şallı süper karın) hemen hemen aynı şekilde besleniyoruz spora ve düzenli yemeye dikkat edecem meyve ile de aramı düzeltmeliyim. tşk cvp için.

Gunaydin citirlarim hadeka sukran menuler guzel kizlar sukran canim sen bu gidisle 50 kiloya dusuceksin sanirim :)))
Hikoo nerelerdesin ozledik seni annenlerin evine gidinece teldende olsa gir daha ozletme kendini
Kizlar aksam esim eve geldiginde hersey normale donmustu yemek yedik kizimizla oynadik esime pastamdan verdim cok begendi :)) hersey iyiydi yani
Sehraaa canim biz seni anliyoruz ama cokta ozletme kendini
Roseliz nerelerdesin canim
Kevser umarim esinle aran duzelmistir
Ebrumm sen nasilsin canim
Lajoba sende iyisindir umarim
Nelsonn fotolara baktim acaip sıkilasmissin spora ve diyete devam et :))
Kizlar bugun yil badi yeni yilda umarim hersey istedigimiz gibi olur mutlu huzurlu sagli sihhatli eslerimizle evlatlarimizla sevdiklerimizle beraber guzel bir yil olur ins

Günaydın kızlar. Trafikten Anca geldim.oglum atkımı sıkı sıkı tuttuğu için boynumdan yavaşça çıkarıp bıraktım. Şapkamıda aceleyle evde unuttum üşüdüm yağmurda başlamıştı. Bu gece topigimlzi açalı 1 yıl olucak😊zaman ne çabuk geçiyor kızçeler.1173. Sayfadayım fırsat buldukça yazarım

Ebruş iyi ki açmişsin, tesekkur ederiz . Üşütme aman dikkat et. Ogluşunda uyanmadan birakmişsin cok sewindim.
bu aaradaaa g ü n a y d i n

Küboş gunaydin canimcim.. telden girmeye calisicam. İns esim neti cabucak nakil ettirir. Sizden ayri kalmak beni cok üzücek.

kızlar teşekkür ederim kilo vermi konusundaki beğenilerinizden dolayı..

büğün işe ğeç kalıyordum.saati kapatıp tekrar uyumuşum.... uyuya kalmışım.. 15 dak hazırlanıp servis yerine ğelmiştim bile ama o telaşla kazağımı ters ğiymişim..sabah sabah komik oldu,, yılın son ğününede koşturmayla başladım akşama kadar neler yaşayacağım kim bilir...

özgem asel ismi ğüzel kulağada hoş ğeliyor anlamıda güzel...

sehram aklım sende çabuk ğel özletme kendini..

hikmet ailenle iyi eğlenceler ğüzelim.

devkule sana hoşğeldin demedim sanırım hoşğeldin ğüzelimmm..

ebrulim evet 1 yıl olmuşş... bende aranıza sanırım 2. ay gibi katılmıştım.1. yınıız hayırlı olsun ğüzelim.... bu yıl çıtır oluruz inşallah... bu topikte..

şükancım yeme olarak tam başlamadım ama dün akşam zayıflama çayımı hazırladım... 15 dak spor yaptım...ğeliyorummm bomba ğibi..

kübracım-kızlar herşey yolunda değilmi...

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
Nelson canım zaten ben seni hergün gördüğümden pek yorum yapmıcam güzel arkadaşım benim. ama sanırım koyu renk saç sana daha çok yakışıyor.
ebrucum iyi ki tanışmışız da iyi ki sen bu topiği açmışsın.ç her ne kadar ben henüz 60 olamasam da
sehram hoş geldin gel ara ara. özletme kendini.
herkese çok güzel bir yıl diliyorum. çok hayalim var bu yıl için. inşallah bir kısmı gerçekleşir.

günaydın yılın son gününde tüm güzel annelere
nasılsınız?

ebrucuğum yine üşümüşsün . kıyamam sana.
hıkocum neden annene taşınıyorsun ben orayı kaçırmışım.
şimdiden kolay gelsin

gül nerelerdesin
Nelson diyete sehra kafandakiler her ne ise hallet biz buradayız.
Nelson fotolarını çok merak ediyorum.

btlkübra pasta harikadır zaten eminim. o kurabiyelerden sonra.
dün akapunktur nasıl geçti?

devkule tekrar istediğin kıloya dönersin.

şükran dun yediklerinin resimlerine baktığımda sade ve besleyici dedim. nazar değmesin sana.

birkaç arkadaşla kılom aynı. onları takip edip onlarla motive olmak istiyorum.
devkule sehra ve Nelson ile yakın kılom galiba. ebru ile de yakın ama ebrucuğum benden daha fit:)

Annemin ewi heryonlu cok kullanisli, gunes icinde, genis. Bizim ewde kucuk soguk mahalle kotu.. anneme bize ben gelene kdr gelin burda yasayin dedi, bi de mahallede kcak elektrk kullanan cok, bize de cok elektrk fatiraasi gelior. Diormya her ynlu rahat. Oglan icinde su kişi atlatalm dio eşim. Evim ici guzel kucuk ama cok sogukkk..
Ev bizim kira derdi yok coksukur. Ama boyle bir firsat olunca degerlendirelm dedik. Sadce kiyaftlermzi alp gdicez.

hikmet senin adına sevindim.
madem senin için güzel bir fırsat var değerlendir tabi. ben de evde tadilat falan mı var dedim.
annenler nerede peki?

Merhaba kızlar nasılsınız ? Bugün 2013 ün son günü bütün hüzünleri , kederleri ,acıları geride bırakıp 2014de mutlu huzurlu saglıklı neşeli ve en önemlisi fit girmeniz umuduyla , sizleri seviyorum iyiki varsınız

yeni yılın son gününde merhaba hepinizeee gördüğüm kadarıyla hepimiz barışmışız eşlerimizle kevser ve btlkubra yeni yıl sağlık mutluluk, aşk, bana kpssden yüksek bi puan,hepimize gereğince para ve huzuuur getirsin..
kızlar ben menü paylaşmıyorum çünkü neyi ne zaman yediğimi tam hatırlayamıyorum bu aralar çok dengesiz ve zamansız besleniyorum yeni yıl benden ve bizden tek bişey götürsün o da göbüşlerimiz ve kilocuklarımız.. alsın gitsin bunların hepsini yaa bırakmasın bizee

Alıntı yapmak istemediğim için tek tek yazıcam . Toptan yazıcsiak zamanımda kafamda yok zatii 😊

Kevserim tatlıya bağlanmasına sevindim. Evlilikte oluyor ve zaman geçtikçe gece ağlamalar zorlamalar kalmıyor evlatlar oyalıyor insanı relaks oluyorsun

Merhabbaaalarrrrr kizlarrrr ben geldimmm bomba gib geldim esimle aramiz iyiiiii cokk iyiiii:))
Dun gece esime supriz yaptim guller mumlar falan guzel bi mektup yazdim dun gordu bakti onlRa gece tepki vermedi yatarken Dedim istersen ben salonda yatiyim dedi yok dedi olmaz dedi sarildik uyuduk cok sukr gecti suprizimide begenmissss barismasin da onunda etkisi buyukk:)) dun yedim biraz uzuntuyle ama bu gun devammm cokk sukurrr yeni yila giricez bu yeni yil bize hepimizr saglik mutluluk huzur para:)) getirsin kilocuklarimizi da alsin gitsin n hepinizz iyi ki varsiniz sizleri seviyorumm♥♥♥

papatyammm teşekkürler ğüzelim...,, inşallah 2014 sana ugurlu ğelir ve isteklerin ğerçek olur..

hadeka canım benimle arkadaşşınya oradan ğörebilirisn fotolarımı..evet kilolarımız yakınnn,, ben bu aralar regl ve karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için 60ı görsemde esas kilom kendini cuma ğünü belli eder ..

şükrancım en kısa sürede ekle canım fotonu merak icindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…