- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.741
Selam kızlar, eve döndük dün akşam. Yine çok iş vardı, akşam giremedim topiğe.
Devkule, kilo vermek için hamurişi, kızartmalar, yağlı ve kalorili yiyeceklerden uzak durdum. Sadece haftada bir gün istediklerimi yedim. Kola,cips şerbetli tatlılarla filan hiç aram yok zaten. Diğerlerini de abartmamak şartıyla cuma günleri tartıdan sonra yedim.
Sporu mutlaka hergün yaptım ( oğlum izin verdiği sürece, çocuklarla spor yapmak çok zor gerçekten. Benim de bacaklarım zayıf, belim zayıf ama basen ve sezeryandan kalma göbeğim var. Kilo koruma sürecinde onları inceltmeye çalışıcam. İnş sen de istediğin kiloya
kısa zamanda inersin.
Günaydın kızlar. Trafikten Anca geldim.oglum atkımı sıkı sıkı tuttuğu için boynumdan yavaşça çıkarıp bıraktım. Şapkamıda aceleyle evde unuttum üşüdüm yağmurda başlamıştı. Bu gece topigimlzi açalı 1 yıl olucak😊zaman ne çabuk geçiyor kızçeler.1173. Sayfadayım fırsat buldukça yazarım
Gunaydin citirlarim hadeka sukran menuler guzel kizlar sukran canim sen bu gidisle 50 kiloya dusuceksin sanirim :)))
Hikoo nerelerdesin ozledik seni annenlerin evine gidinece teldende olsa gir daha ozletme kendini
Kizlar aksam esim eve geldiginde hersey normale donmustu yemek yedik kizimizla oynadik esime pastamdan verdim cok begendi :)) hersey iyiydi yani
Sehraaa canim biz seni anliyoruz ama cokta ozletme kendini
Roseliz nerelerdesin canim
Kevser umarim esinle aran duzelmistir
Ebrumm sen nasilsin canim
Lajoba sende iyisindir umarim
Nelsonn fotolara baktim acaip sıkilasmissin spora ve diyete devam et :))
Kizlar bugun yil badi yeni yilda umarim hersey istedigimiz gibi olur mutlu huzurlu sagli sihhatli eslerimizle evlatlarimizla sevdiklerimizle beraber guzel bir yil olur ins
Kewo canim benim esinle tatsizlik yasamissin. İnan cok uzuldum. Her evlilikte yasaniyor.
Be. Dedim e cok zor donemlrr atlattim. Hala da arada sirada oluyor. Daha biraz once rendeyi bulamamis diye geldi soylendi. Eskiden olsa inan suan agliyor olurdum, onun bana kizmasina katlanamazdim. Dayanamazdm. hamileyken ne kadar cok agladigimi hatirlamiyorum. Suan cok pismanim. Erkekler o kadar cok sinirli insanlardir ki biz az da olsa alttan almazsak iş daha kötüye gidecek. Sen sinirli olunca o susacak, o sinirli olunca sen susacaksin, eşin seni sewiyor anlattigina gore. İns araniz kisa surede duzelir cnm bnm.. bak biraz once gittim yanina demedgni birakmadi. seni gormek istemiorm git iceri dedi. Neymis oncden sogani rendeledgi bise varmis. O nerde diyor. Onun dedigi gibi birseyi hatirlamiorm ki. Soylendi bir suru. Halbuki aksam eee geldigimzide sen bnm herseyimsin hayatim demisti. Bir suru iltifar etmisti. Ahhh ahhh gel de dellenmeee.. o yuzden sıkma canini kewom anlik bunlarin sinirrleri. Suan kafama takip uzulmem ki. Yarina hersey o aksamki gibi olacak.
Merhabbaaalarrrrr kizlarrrr ben geldimmm bomba gib geldim esimle aramiz iyiiiii cokk iyiiii:))Kizlar iyi geceler.
Hadeka iyiyim canim sen nasilsin kizimi kucagima alacagim gunu bekliyorum heyecanla isimler kulaga hos geliyor cidden insallah isimleri gibi kendileri de uyumlu olurlar
Lajobacim kevsercim btlkubracim gonul isterki hic kavga etmeyelim ama illaki oluyor iste biz de biara esimle cok kotuyduk bosanmanin esiginden donduk sonra da barisinca bebisi yaptik zaten
Kac kere cok sinirlenip bosanmak istedim ama sonrasinda hep mutlu gunlerimiz oldu diycegim o ki sabir kizceler daha cogumuz yeni evliyiz ilk 5 yil da anca evlilikler oturuyo kadin olmak anne olmak fedakarlik istiyo mantikli dusunup davranan bizler olalim her zaman
Hawarcim kalbini cok dinledi doktor ona kafam takildi sonra dondu bir daha dinledi ama sorun olsa soylerdi diyorum insan korkuyor iste bilemiyosun ki saglikli mi degil mi.
İsim konusuna gelirsek asel ismini duydum hosuma gitti cennetteki bir irmagin adiymis artik 3. Kiza koyarimya da selin pelin helin olurlar
Sana da kizina da cok gecmis olsun ben de cok agir gecirdim gribi bende de sinuzit var 2 hafta elimden mendil dusmedi umarim biran evvel iyi olursun canim ya.
Sukrancim dedigin gibi 2.5 yasina geldi daha uyku sorunuyla ugrasiyoruz bari bebis uslu olsun da yoksa zombi gibi dolasirim
Nelson canim fark cok belli yaaa masallah sana kirmizi elbiseli bi foton var orda balik etlisin ama kirmizi etekli fotonda dal gibisin tebrik ederim umarim 55 te olur korumaya gecersin canim
merhaba kızlar:
Nelson canım zaten ben seni hergün gördüğümden pek yorum yapmıcam güzel arkadaşım benim. ama sanırım koyu renk saç sana daha çok yakışıyor.
ebrucum iyi ki tanışmışız da iyi ki sen bu topiği açmışsın.ç her ne kadar ben henüz 60 olamasam da
sehram hoş geldin gel ara ara. özletme kendini.
herkese çok güzel bir yıl diliyorum. çok hayalim var bu yıl için. inşallah bir kısmı gerçekleşir.
günaydın yılın son gününde tüm güzel annelere
nasılsınız?
ebrucuğum yine üşümüşsün . kıyamam sana.
hıkocum neden annene taşınıyorsun ben orayı kaçırmışım.
şimdiden kolay gelsin
gül nerelerdesin
Nelson diyete sehra kafandakiler her ne ise hallet biz buradayız.
Nelson fotolarını çok merak ediyorum.
btlkübra pasta harikadır zaten eminim. o kurabiyelerden sonra.
dün akapunktur nasıl geçti?
devkule tekrar istediğin kıloya dönersin.
şükran dun yediklerinin resimlerine baktığımda sade ve besleyici dedim. nazar değmesin sana.
birkaç arkadaşla kılom aynı. onları takip edip onlarla motive olmak istiyorum.
devkule sehra ve Nelson ile yakın kılom galiba. ebru ile de yakın ama ebrucuğum benden daha fit:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?