- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.721
umursamazlık benimkinde de var ya bişeyi yaptırana kadar 40 kere söylerim anca yapar.. bizim tartışmamız da çok saçma aslında ya eşim giyimime kıyafetime çok karışır onun istediği gibi giymemi ister mesela ben kapalıyım ve pantolon giymemden rahatsız olr cumartesi pazara gideceiğiz diye giydim ben de .. neymiş efendim ben ona saygı göstermiyormuşum benden bi tek şey istiyormuş ben de onun o istediğini yapmıyormuşum ama o ben ne istersem yapıyormuş falan filan.. çıkarmazsan gitmeyiz dedi ben de çıkarmayacağım yeter artık dedim eşyalarımı topladım bizi annemlere bırak dedim sonra bi yumuşadı ama çok kırıldım ya sadece kendi i,steklerini önemsiyor benim isteklerimi fikirlerimi umursamıyor.. akıllanması için böyle bi çıkış yapmam şartmış bakalım devamı nasıl olacak Allah hepimizin ailesine yuvasına huzur mutluluk versin...oluyor böyle şeyler. alttan almaman iyi olmuş.
biz de dün gerildik. onun hatası yüzünden kız kardeşim ve eşinin yanında bana susarmısın sinirleniyorum.... gibi bişey söyledi ama kısık sesle söyledi. 3 ay önce aldığı gözlük için karttan 2 defa para çekmiş mağaza. olmadı bi daha kartı verin diyerek. biz bıunu geçen ay fark ettik ve hala gidip parasını geri almadı. az değil 250 tl. ben de sürekli git paranı al dedim. dün de aradı mağazayı. mağaza ayak diredi. ben de söylendim sinirlendi.
sonuç parayı ocak ayında bankadan alabilirse mağaza verecekmiş. bakalım bekliyoruz. olayı sıcağı sıcağına halletmiyor umursamaz davranıytor kızıyorum.
canım sen bir an önce git psikoloğa . bi çıkış yolu bulacaksınız.
canım o kpss çalışanı benim bu sayfada da tek olduğumu sanıyordum ama sen geldin iii oldubeni de ekleyebilirsen sevinirim 1.59 boyundayım kilocuklarımda 58.200 sabah aç halim akşamları 59.700 oluyor hedefim 50
şükranunlu nasıl verdin yaaa bana biraz anlatırmısın zahmet olmazsa
ben yazın 52 olmuştum aslında kurban bayramından sonra kilo alıımı olmuş tartı bozulunca kontrol edemedim en son kıyafetler rahatsız etti de öyle anladım benim sorunum eşim evde yoksa yani nöb. old . günlerde uyuyamamak sabaha karşı uyurum ayda 4 - 5 tane olur uyku düzenimi bozar oğlan desen zırt pırt uyanıyor ve benide uyandırır nede olsa daha küçük 2 yaşında. suyu az içmek ve metobolizmanın yavaş olmasıda var 10 gndür su içmye başladım günde 1.5 lt anca metobolizmada meğerse az ve düzensiz yediğim içinmiş şimdilik hergün çalışmaya başladı sabah akşam laahanalı salatal sağolsun 2- 3 gündür azalttım ama sporda 2-3 gündür yok unutmadan söyleyim üst bölgem kilolu emzirmeyi bıraktım 1 ay önce göğüs küçüldldü azcık ama hala süt var bacaklar ince ama bel çevresi kalın simit ve göbek var(92 cm), kalça (96cm) göğüs altı 80 cm, göğüs 93 cm 1 hafta dikkat edip spor yapmama rağmen 300 gr eksildi sadece neden bukadar az yaa bu hafta daha da dikkat edeyim bakalım ne olacak.
bu kilo beni rahatsız ediyor spor olarak ta pilates yapıyorum 1 saat veya 1 saat 20 dk sürüyor oğlan izin verdiği sürece karnımda zıplamaya bayılıyor at gibi kullanıyor arada da çocukla spor zor oluyor 1 hafta yapınca bile kendimi az sıkılaşmış hissediyorum.
evde kızartma türü yapmam sadece balık kızarır cips kola tüketimi yoktur çilolata düşkünlüğümde yok ama lokum ve cezerye için aynı şeyleri söyleyemem malum dönemde tatlı isteği olur oda aç karnına 2 dilim anca olur makarna pirinç pilavı yapmazdım yemeklerim çok yağlı olmaz beyaz ekmek tüketilmez neleri yanlış yapıyorum acaba eşim kilo aldı bende onunla aldım gerçi onun kadar da çok almadım ama yanlış olan bir şeyler kesin var burda sizle bulacağıma inanıyorum
acı kayıp için ark. ve ailesine allahtan sabır diliyorum ismini hatırlyamadım şimdi.
kübra kurabiyeler çok hoş
papatya inş. oğlun için en kısa zamanda çözüm bulursunuz sen bool bol dua et namaz kılıyormusun bilmiyorum ama kılınca rahatlatıp huzur veriyor böyle sıkıntılı zamanlarda belki oğlunda öğrenmek ister yapar ve rahatlar asla kırıcı olmak üzmek istemem anne için çocuğu en hassas noktası pisikoloğa kendin içinde gitmek istiyorsun git tabiki eminim sana faydası olur bana göre tüm annelerin ppsikoloğa ihtiyacı var çocuk ve eş anneyi çok yıprtıyor.
kpss çalışan ark. kimdi beraber çalışalım be bir çalışıp bir boşluyorum o arada çalıştığımı unutmuş oluyorum eşimde soruyor hangi konudasın ne kadar çalıştın ben sormasam hiç baktığın yok diyor o zaman hiç çalışasım gelmiyor sordukça fenalık geliyor yeiştiremicem konular bitmicek gibi bunalıma giriyorum çalışma isteği gidiyor sen nasıl çalışıyorsun
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim gece olmuş aslında ama küçük olduğu için hissedilmedi
Özgecim Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmaz inşallah
Nelson hoşgeldin canım
Çok kötü bir dönemden geçiyoruz dün gece oturduk eşimle hıçkıra hıçkıra ağladık. Oğlumuzun bu hali bizi çok üzüyor. Bunca yıldır eşimi hiç ağlarken görmemiştim. Ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Bütün enerjimi yaşam sevincimi kaybettim. 35 yıllık hayatımda h kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim 4 duvar arasında sıkışıp kalmış gibiyim
Artık gözümde yaş kalmadı
Dua etmeye bile mecalim kalmadı
Yok canım neden yanlış anlayayım aksine çok teşekkür ederim dediğin gibi mutlaka bir yol var ama biz bulamıyoruz
Oğlum oyşstik değil ama hiperaktif. Ayda bir psikiyatr görüyor zaten ilaç kullanıyoruz. Ona da anlattık derdimizi. Bir daha ki seansımDa bu konuya değinecekmiş.
Önce ben bir psikoloğa ya da psikiyatriste gideceğim. Sonra ne yaparız bilmiyorum
Biz mi gitmeliyiz yoksa onu mu götürmeliyiz bilemedik.
Merhaba kizlarr ben geldim moralim alt ust vet bu gun bende esimle kavga ettik lajoba sen gibi bende annemi aradimm geliyorum dedim tabi esim gondermedigünaydın çıtır anneler..
hafta sonu menümü paylaşmadım çünkü ben de btlkubra gibi tam güzelken herşey eşimle kavga ettik ve o sinirle bi sürü şey yedim..
evet bu her konuda kendilerini haklı görmeleri beni çileden çıkarı. Diyorum yok annemlerin yaninda soyle boyle konusup duruyor. Yoruldum kizlar birbirimize kirgin sinirli uzgunuz ne zaman normale doneriz de bilmiyorumr ve çıktım da nihayetinde o da şaştı kaldı benim bu halime.. çünkü benim susup cevap vermeden ağlamalarıma sonrada bişey yokmuş gibi davranmalarıma alışkın ama bu sefer patladım resmen annemi aradım yazık kadıncağızı da üzdüm ben geliyorum kavga ettik falan dedim eşim şok oldu ilk defa benden böyle bişey gördü ama ne yapayım ya çıldırttı beni resmen.. benim o ani çıkışım ve çıldırmış halim üzerine Allahtan alttan aldı özür diledi sebeplerini mantıklı bişekilde açıkladı şimdi ben hala trip modundayım ama o normal davranıyo bana, bakalım sonumuz hayır olsun inş..
Insallah sukran abla hersey yoluna girer dedigin gii kafam allak bullak annemlere gisince bende daha cok fatihi dusunucem nasik falan diye en iysi evde durmak evde birbirimizi yiyoruz fatih eger biseye taktiysa ben bibyanlis yap5iysamm beni pisman etmek icin elinden gelini yaparr nasil olucak nasil yapicaz bilmiyo3um herseyi zamana biraktim gozlerim sis dudaklarim sis gozlerim yaniyo oyyy oyy ne yapicagimi bilmiyorumKevsercim, lütfen moralini bozma canım. Hepimizin evliliğinde oluyo böyle şeyler maalesef. Kızgınlıkla yanlış bi karar verme sakın. Çok güzel günleriniz de oldu. Çok üzülüyosun, Erva da bebek ne anlıycak ki dersin ama onlar da çocuk aklıyla bişeylerin yolunda gitmediğini anlayıp etkileniyolar. Eminim her ne için üzdüyse pişmandır. Ayrılmak okadar kolay olmuyo. Forum takipten bak. Boşananların bizden daha ciddi sorunları oluyo. Yoksa ben de çoktaaan ayrılmıştım. İnş herşey düzelir canım. Kendini harap etme.
Tamam bikaç gün annenlerde kafanı dinle. Ama eminim kocişin dayanamayıp gelip gönlünü alıcaktır
Canım Fatih seni çok seviyo aslında ama ters düştüğünüz konularda kendine hakim olamayıp kırıcı oluyo, seni üzmek istediği için değilInsallah sukran abla hersey yoluna girer dedigin gii kafam allak bullak annemlere gisince bende daha cok fatihi dusunucem nasik falan diye en iysi evde durmak evde birbirimizi yiyoruz fatih eger biseye taktiysa ben bibyanlis yap5iysamm beni pisman etmek icin elinden gelini yaparr nasil olucak nasil yapicaz bilmiyo3um herseyi zamana biraktim gozlerim sis dudaklarim sis gozlerim yaniyo oyyy oyy ne yapicagimi bilmiyorum
kevser Betül kübra ve lajoba
Merhaba kizlarr ben geldim moralim alt ust vet bu gun bende esimle kavga ettik lajoba sen gibi bende annemi aradimm geliyorum dedim tabi esim gondermedi
Yoruldum kizlar artikya bi kere biseye taktinmi takyorlar sua diyorum Tana diyorum yok sabah tan beri agliyorum gozlerim sisti artik ise gitti beyfendi oda agladi dayanamiyorum gercekten ya illa onun dedigi olucak uzatiyo da uzatiyo da ya tamam diyoum yok ya annemlerin yaninda da konusyorr oyy annemleride uzduk oda diyo yapmayin boyle cocuga yazik diyor
Gidicem dedim sonra oda dedi tam git dedi ben birakicam dedi agladi benim aglamalarima dayanamdi gidemem ki onu cok seviyorum mutlu huzurlu yuvam e guzel bi cocugum var herseyin yoluna girmesini istiyorum onu oyle aglarken gordum de cok kotu oldum kendimi cok kotu hissettim ya su alltan almayi dik kafaligi bi biraksak hersey o kadar guzel olucak ya kac oyle boyke sorunsuz geciyorr kavga yok guultu yom esime bi geliyo tamam ipler kopuyorrr
Tama bende hata var dayanamiyirum aglamaya basladinmi susmuyorum suamiyorum icimarcalaniyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?