Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kızlar, eve döndük dün akşam. Yine çok iş vardı, akşam giremedim topiğe.
Devkule, kilo vermek için hamurişi, kızartmalar, yağlı ve kalorili yiyeceklerden uzak durdum. Sadece haftada bir gün istediklerimi yedim. Kola,cips şerbetli tatlılarla filan hiç aram yok zaten. Diğerlerini de abartmamak şartıyla cuma günleri tartıdan sonra yedim.
Sporu mutlaka hergün yaptım ( oğlum izin verdiği sürece, çocuklarla spor yapmak çok zor gerçekten. Benim de bacaklarım zayıf, belim zayıf ama basen ve sezeryandan kalma göbeğim var. Kilo koruma sürecinde onları inceltmeye çalışıcam. İnş sen de istediğin kiloya
kısa zamanda inersin.

umursamazlık benimkinde de var ya bişeyi yaptırana kadar 40 kere söylerim anca yapar.. bizim tartışmamız da çok saçma aslında ya eşim giyimime kıyafetime çok karışır onun istediği gibi giymemi ister mesela ben kapalıyım ve pantolon giymemden rahatsız olr cumartesi pazara gideceiğiz diye giydim ben de .. neymiş efendim ben ona saygı göstermiyormuşum benden bi tek şey istiyormuş ben de onun o istediğini yapmıyormuşum ama o ben ne istersem yapıyormuş falan filan.. çıkarmazsan gitmeyiz dedi ben de çıkarmayacağım yeter artık dedim eşyalarımı topladım bizi annemlere bırak dedim sonra bi yumuşadı ama çok kırıldım ya sadece kendi i,steklerini önemsiyor benim isteklerimi fikirlerimi umursamıyor.. akıllanması için böyle bi çıkış yapmam şartmış bakalım devamı nasıl olacak Allah hepimizin ailesine yuvasına huzur mutluluk versin...

canım o kpss çalışanı benim bu sayfada da tek olduğumu sanıyordum ama sen geldin iii oldu ders çalışırken bişeyler yiyesim geliyo sana da öyle oluyo muu? o yüzden zayıflayamıycam ya neyse dersleri nasıl çalıştığımı sormuşsun inan çok çalışamıyorum oğlumdan eşimden evden fırsat bulmam çok zor oluyo.. mat- 5 konu türkçeden 1 konu tarihte ise ilk türk devletlerini halletmeye çalışıyorum.. genelde akşamları yemekten sonra oğlumu 8.30-9.00 gibi uyutuyorum sonra da eğer canım isterse işim yoksa çalışmaya çalışıyorum işte.. ama ben de yetiştirememekten korkuyorum.. aslında çoook rahat yetiştiririm de işte oğlan ev eş olunca zorluyor beni yoksa kpss 6 ayda halledilmeyecek bişey değil bence.. Allah yardımcımız olsun..

sanırım bir anne baba için çok zor olan bir durumu yaşıyorsunuz, umarım en kısa sürede atlatırsınız bu zor günleri. ama siz sağlam durmalısınız ki çocuğunuzda daha iyi olabilsin canım yani önce siz kendinize iyi bakın eyer imkanın varsa ve istiyorsan sen ve eşinde bir psikoloğa gidebilirniz, netice de profosyenel insanlar, en iyi yardımı onlar verecektir size
bide anladığım kadarıyla akdenizde yani antlaya adana burdur ısparta bunların birinde oturuyorsun sanırım depremden dolayı dedim, belki burdur yada ıspatrada yoktur amam antlay ve adanada mutlaka çocuk psikolağlartı yada pedegoglar vardır araştırıp bulursan onlrdan birinede götür bilirsin çocuğunu, onlar çok daha yardımcı olurlar, benim arkadaşımın, bir öğrencisi var o hiperaktivite değilde sanırım cinsel eğilimlerinde biraz farklılık var, onun için akdeniz tıp fakültesinde çocuk pkiyatrisi varmış galiba ona randevu alamaya alışıyordu yılbaşından sonrası için bakalım eyer bebeğnirse yada başka bir yer bulursa sanada yazarım ismini falan, bizim en değerli varlıklarımız çocuklarımız

Ösge, Ebru , Hkmt, Btkübra, Şükran çok sağolun kızlar hala hastalık sürüyor kızım ilaç alınca biraz daha iyi oldu, günde 6 kerede ialaçlı buhar veriyoruz, ama ben hala kötüyüm resmen beyunim yerinden oynuyor her kafam hareket ettiğinde sanırım sünüzütümde arttı, biraz nane limon kuşburnu falan içip iyi olmaya çalışıyorumm,

Ösgem kızlarının isimleri güzel benimde aklımda bir kaç isim var ama bakalım elşimle daha paylaşmadım kara verisek iyi olacak, sende korkma tarama yaptığı için öyle dşikkatli dikkatli bakmıştır, bazen pozisyondan dolayı iyi ölçemiyorlarya evrip çeviriyorlar aleti uyku konusuna gelince benim kzıım yatağında yatırodu ama 1 haftadı illahi kucağında yatacam diye kendini parçalıyor hasta üstünü açıyor diye bende aldım yanıma ama dün çok uğraştım yatmadı yatağında, bu kötü olacak bir yandan bırak yatsın ne güzel diyorum bir yandanda bir kaç ay sonra bebek olunca nasıl yapacam diyorum ama şu aralar onu ayrı yatıracek gücümde yok çünkü, 2-3 gün çok diretmeme lazım yatağında uyu seni almıyacam diye o güçte şuan mevcut değil

Ebrum, sende çalışanlar kervanına katılınca daha yoğun olmaya başladın canım, senin oğnunda uyku saatleri pek uygun değilk, ama oda alışacak zamanla, bide seni özlediği içinde yapıyo olabilir

Fenodo başınız sağolsun, çok zoe bir durum genç ölümleri çok kötü çok acıtıyor insanın içini

unuttukşarım varsa kusura bakmayın kızlar, şimdi kalkıp yemek yapayım bu öğleden sonra derim yok, sonrada gidip kızımı alamam lazımm kendinize iyi bakınnn

MEV: Ohh ne güzel düşlem moralin düzelsin cancazım😊

Şüküm : eve dönmüş

Hawar: p tesi olduğunu anlıyor kuzum ya

Hedeka lajoba savaş nasılsınız?

idare ediyoruz ebrucuğum.
savaştan çıkar gibi haftasonundan çıktım. bakalım hafta içi nasıl geçecek.
evde tonton nineler var ve ben çoook yoruluyorum ev iş okul çocuklar ve nineler
bazen çatlayacak gibi hissediyorum kendimi
bünye kaldıramıyor herhalde

diyet de pek iyi gitmiyor aslında. bakalım zaman ne gösterecek.

hawar ve lajoba Allah zihin açıklığı versin. kızlar derslere yüklenin.
biraz gayret yaza istediğiniz yerde olursunuz inşallah.

Merhaba kizlarr ben geldim moralim alt ust vet bu gun bende esimle kavga ettik lajoba sen gibi bende annemi aradimm geliyorum dedim tabi esim gondermedi
Yoruldum kizlar artikya bi kere biseye taktinmi takyorlar sua diyorum Tana diyorum yok sabah tan beri agliyorum gozlerim sisti artik ise gitti beyfendi oda agladi dayanamiyorum gercekten ya illa onun dedigi olucak uzatiyo da uzatiyo da ya tamam diyoum yok ya annemlerin yaninda da konusyorr oyy annemleride uzduk oda diyo yapmayin boyle cocuga yazik diyor
Gidicem dedim sonra oda dedi tam git dedi ben birakicam dedi agladi benim aglamalarima dayanamdi gidemem ki onu cok seviyorum mutlu huzurlu yuvam e guzel bi cocugum var herseyin yoluna girmesini istiyorum onu oyle aglarken gordum de cok kotu oldum kendimi cok kotu hissettim ya su alltan almayi dik kafaligi bi biraksak hersey o kadar guzel olucak ya kac oyle boyke sorunsuz geciyorr kavga yok guultu yom esime bi geliyo tamam ipler kopuyorrr
Tama bende hata var dayanamiyirum aglamaya basladinmi susmuyorum suamiyorum icimarcalaniyor cunku

Papatyacım, Allah yardımcın olsun canım. Önerdiklerimizin hepsini yapmışsın zaten. Söylenecek sözler tükeniyo işte bu gibi durumlarda. Psikoloğa git bari, rahatlarsın, en azından kendini bu kadar heder edip gözyaşı dökmezsin, daha sakin ve soğukkanlı düşünerek başka bi çözüm yolu bulursun.
Ebrucum, sen de daha önce yazdığım gibi o kafeye git bari sabahları, soğuktan donmaktan iyidir. Hem söylemişsin de onlara, başka çare kalmadı galiba. Ne kadar inat ediyolar bu kadar anahtar vermemeye anlamıyorum. Bu arada fotonu paylaşmanı çok isteriz.
Önceki topikte paylaşmışsın ama hemen kaldırmışsın. İlk gruptan olan arkadaşlar gördü seni ama bizler görmedik.
Kevser bu da harika bi fikir canım. Zayıf bayanların öncesi sonrası fotolarını görürsek eminim hepimiz motive oluruz.
Kübracım, Lajobacım, canınızı sıkmayın kızlar. Hepimiz arasıra tartışma yaşarız. Bütün fikirlerimiz birbir aynı olamıyo maalesef. Biçok önemli konuda ters düşüp kırgınlıklar yaşayabiliyoruz. Ama bu işin çözüm yolu birbirinizi kırmadan orta yolu bulmak. İnş düzelir herşey ikiniz için de.
Mevcanım, hırsızın ne çalacağına, napacağına akıl erdiremezsin canım. Onlar normal olsa zaten böyle bişeye kalkışmazlar. Bakarsın 2. elden satmak için, karısı varsa ona vermek için de çalmış olabilirler. Bu kişiler zaten çoğunlıkla çete olarak çalışıyolar. 2 daire birden soyduklarına göre. Zayıflama takımındaki birinin de başına gelmiş. Apartmanda iki daireyi birden soymuşlar. O da dikkatimi çekti.
Neyse canım, gemiş olsun tekrar. Sen yılbaşını düşün. Böyle şeylerle canını sıkma, eksiğiklerini yavaş yavaş alırsın.
Nelsonum aramıza dönmene çok sevindim canım. Bana sözün vardı unuttun mu. Beraber kilo korumaya geçicektik. Bekliyorum seni.
Özgecim, çocukların uyku düzenini hiç çözemiycez herhalde, ne zaman uyuyup ne zaman uyanıcakları, ne zaman nerde yatıcakları hiç belli olmuyo. İnş sizin de bebek doğana kadar düzene girer canım. Çok zor oluyo, biri uyuyo diğeri uyanıyo ve biz anneler gece bekçisi ....
Sehraacım yine yoksun, inş bi problem yoktur.
Hadeka, Allah kolaylık versin sana da. Aşırı yoğunluk güçten kuvvetten düşürür, dikkat et kendine canım.
Sercan, Hikmet, Hawar,Masumm, Nazlma, Gül, hepinize güzel bir hafta diliyorum

Kevsercim, lütfen moralini bozma canım. Hepimizin evliliğinde oluyo böyle şeyler maalesef. Kızgınlıkla yanlış bi karar verme sakın. Çok güzel günleriniz de oldu. Çok üzülüyosun, Erva da bebek ne anlıycak ki dersin ama onlar da çocuk aklıyla bişeylerin yolunda gitmediğini anlayıp etkileniyolar. Eminim her ne için üzdüyse pişmandır. Ayrılmak okadar kolay olmuyo. Forum takipten bak. Boşananların bizden daha ciddi sorunları oluyo. Yoksa ben de çoktaaan ayrılmıştım. İnş herşey düzelir canım. Kendini harap etme.
Tamam bikaç gün annenlerde kafanı dinle. Ama eminim kocişin dayanamayıp gelip gönlünü alıcaktır

Insallah sukran abla hersey yoluna girer dedigin gii kafam allak bullak annemlere gisince bende daha cok fatihi dusunucem nasik falan diye en iysi evde durmak evde birbirimizi yiyoruz fatih eger biseye taktiysa ben bibyanlis yap5iysamm beni pisman etmek icin elinden gelini yaparr nasil olucak nasil yapicaz bilmiyo3um herseyi zamana biraktim gozlerim sis dudaklarim sis gozlerim yaniyo oyyy oyy ne yapicagimi bilmiyorum

kızlar herkese teker teker teşekkür ederim. kafam okadar dolu ki gerçekten artık hiçbirşey düşünemiyorum. herkes birşeyler yazmış ama benim sizlere teker teker cevap vermeye dermanım yok. en kısa zamanda çözmemiz şart bunu. allah yardımcımız olsun diyorum. Hawarım sana da çok teşekkür ederim. şu anda psikolog arayışındayız.

Canım Fatih seni çok seviyo aslında ama ters düştüğünüz konularda kendine hakim olamayıp kırıcı oluyo, seni üzmek istediği için değil
kendini tutamıyo işte, öfkesine yeniliyo. Seni sevmese ağlamaz, ben onu daha önce hiç ağlarken görmedim. İkiniz de birbirinize anlayışlı olun canım, eğer çok da ters gelmiyosa, seni zorlamıyosa dediklerini yapmaya çalış. Benim annemde beni haklı buluyo ama der ki her zaman kendini onun yerine koyarak düşün. Kızma sebebini anlamaya çalış. Ama tabii ki çok saçma bi nedenden dolayı kızıyosa söyliycek bişeyim yok. İnş hatasını anlayıp bi daha üzmez. Tekrar söylüyorum canım kendini üzmemeye çalış, kızın uyuyunca bişeylerle oyala kendini. Hastalıkların birçoğu moral bozukluğu ve üzüntü yüzünden ortaya çıkıyo. Kndine dikkat et

kevser senin için de üzüldüm canım ya valla ne yapcaz bilmiyorum.. ben anneme gideceğim dediğimde blöf yapıyordum çünkü artık onun da beni anlamasının tek yolunun bu olduğunu düşündüm ama bidaha yemez galiba.. Şükran ablanın da dediği gibi boşanmak da çözüm değil malesef evet zıtlıklar yaşanıyor kırılıyoruz ama düşünüyorum da boşansak gül gibi evladımız babasız mı büyüsün dünyanın ne kadar kötü bir yer olduğunu hergün gazetelerden haberlerden duyuyoruz bütün bunlara bütün kötülüklere karşı bebeğimi tek başıma koruyabilirmiyim diyorum.. cevabım hayır oluyor her seferinde.. ve boşandıktan sonra kendi yaşayacağımız sorunlarda bunların yanında cabası.. Allah yardımcımız olsun evlerimize yuvamıza huzur mutluluk versin.. çook dua edelim..

Ah ahhh kizlar bu erkekler boyle uste hep kendi istedikleri olsun ve ole davranalim istiyolar ben normalde gun icinde esimi ararim ama bugun aramadim tam ben spor yaparken aradi actim baktim konuyu hala uzatiyo cok terliyim terim sogucak dedim cat yuzume kapatti teli bidahada aramadim 3.30 da aradi niye aramiyosun beni diyo konusmuyorum seninle benimde hakli yonlerim oldugunu anlayana kadar konusmicam kusum dedim sonra biraz konustuk eski halimize donduk :) kevserimm aglama kendine yazik valla ben 2 yil agladimda noldu kendime yaptim artik aglamiyorum cokta takmiyorum acikcasi onceden tartisirdik aksama kadar aglardim hic evle ilgilenmezdim bakardim hersey normale donuyo bi sekilde simdi aglamiyorum ve cok takilmiyorum :)
Kizceler menume gelirsek
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Marul maydonoz
Ara ince bir dilim pasta
Oglen
Turk kahvesi
2 kare bitter
Ara
K kraker
Aksam
3 izgara kofte
4 yk yagsiz makarna
Salata
2 mil lslienin yarisi
Ender sarac 10 haraket

önce kısa bir sizden bahsedeyim.. ama unuttuklarım olursa kusura bakmasın kasıtlı değil canlarım..

papatyam sana devamlı dua ediyorum.. sabırlı ol.. en kısarede çözersiniz inşallah bu durumu.. amalütfen kendini yıpratmaaaa..

kevserim,kübracım ve lajoba canlarım evlilikte kavgalar evliliğin tuzu biberidri.. tabi bazen tuzunu çok kaçırıyoruz eee öyle oluncada o gün zehir oluyor.. ama bu demek değildirki tüm günler tuzlu... güzel şeyler düşünüz... eh kadınız hepimizzz.. ağlamanın dobzunu kaçırıpp zırlamaya çeviriyoruz.. düşünüz eşiniz alasa devammlı ne kadar süre onun ağlamalarını takardınızz.. gözyaşlarınız değerli olmalı vee hemen dökülmememlii gözlerden.. diyene bakk diyeceksiniz ama zamanla ağlama kontrol edilebilir...sorunlara gelince hepimiz neler yaşıyoruz.. büyük küçük sıkıntılar.. ama hemen ayrılık sözünü dile getirmeyin.. demeyin.. biraz zaman lazım evlilikte kimse değişmeyecekkk ama herşey illaki oturacak.. üzümeyin canlarım...

ebrulim kıyamam sana iş hayatı zordur ama alışkalık yapar.. çalışmaya bir başladımı insa bırakamaz ama sıkıntılarda bitmezz...ne yapalım.. herşey dört dörtlük olmuyorr...üzülme ebrumm..

havarım nasıl gidiyor hamilellik...

özgem kız bir sorun olsa dr mutlaka derdi merak etme.. kafana takma.. biraz fazla inceledi diye.. kendine üzülecek birşey mi arıyorsun.. çok şükğr herşey yolundaa.. dua et güzelim.. hayırlısı ile de kucağına alırsın inşallah bebeiğşiniii... tatlı ızını...

mevcan tatlım üzülme yeni yıl yeni hayat başlıyor.tadını çıkar yeniyılhazırlıklarının... hırsız işte insanlıla alakası olsa zaten hırsızlık yapmazlar...

şükrancım haklısın sana szümvar ama kendime güvenim kayboldu.. bu hafta tam diyete başlayamadım .. ama buğün su içtim... sporda yapacağım 15-20 dak kadar.. bu hafta dikkat edip yavaş yavaş dikat inşallah cumaya başlayacağımmm diyete...o zanada menu paylaşırım.. zayıf fotolarını koymadınmı benmi görmnedim.. çıtır halini merak ediyorum... benim 65 kilo ile 59 arasındaki farkı göresiniz diye resim eleyeblilirim...tabiisterseniz..ama sende eklecnm göreyim 55 kilo olmak nasıl bir şeyy...

yeni katılan ve unututuğum kzıalr varsa kusura baklmayın.. hayat öyle bir telaş ki bazen nasıl ayakta duruyorum ben bile anlamıorum...

kızlar foto koydum bir bakın isterseniz.. belki yorumlarınız beni gaza getiri de 55 olurum...

Son düzenleme:
Kizlarrr cok sagolun nelsonum sukran ablam kubram jalobamm simdi daha iyim cok sukur kizimla oynuyoruz meyve yiyoruz 5v izliyoruzzz esim msj atti nasilsin die ise giderken agliyordun dedim iyim daha konusmadik kizlar ben esime ercekten cok seviyorum adam hakli onu kiricaklar sozler soyledim zoruna gitti onu cok seviyorum su hayatta hersey bos uzmek istemiyorum onu esime layik bi es olmam lazim cunku o gercekten iyi bi insan

Nelsoncum yavaştan diyete geri dönmene sevindim canım. Fotolarına baktım bayağı sıkılaşmışsın, fark ortada. Daha önce yaptıysan
yine yapabilirsin canım. Fotağraf konusuna gelince, doğru düzgün bi fotom yok. Biri çok komik göbekli önceki halim, yüzümü gizleyemedim, foto hata veriyo. 55 kiloluk halimin de hiç fotosu yok. Eşim veya kzıma çektirebilirsem en kısa zamanda, yüzümü gizlemek şartıyla yüklerim.
Kevserim, aranız düzelicek gibi şimdiden kız, çok sevindim canım. Allah bi daha yaşatmasın öyle şeyleri.
Menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış patates* 1 kk peynir
3-4 çatal tahin helvası* 1 dl ekmek* çay

Öğlen 1 kase ezogelin çorbası* 1 dl ekmek
1 kase yoğurt

ara yarım kase kuru üzüm+ leblebi * yeşilçay
2 ceviz

Akşam 1 kase ezogelin çorbası * 1 dl ekmek
7 kaşık kabak musakka

su 1.5 lt
spor leslie 1 mil * 100 ip atlama *30 mekik

Son düzenleme:
kevser Betül kübra ve lajoba
her anımız aşkla geçseydi ondan da sıkılırdık. ilk evlendiğimiz yıllarda çok şiddetli tartışırdık ama sonra bi sarılırdık birbirimize. aman allahım sanki yeniden aşık olur gibi. bazen ben o tartışmalarımızı özlüyorum.
tartışmalar kırgınlıklar tuzu biberi evliliğin. az tuzlu bol tatlı günler olsun inşallah hepimize. bu hafta pazar soğuk rüzgarlar esmiş. hallettiğinizi düşünüyorum bu saate ve geçmiş olsun diyorum. evlilik birbirine katlanma sanatıdır. başarılı bir sanatçı olmak kolay değil. sabır lazım anlayış empati hoşgörü lazım....

bugünkü menüm:
sbh okulda yarım simit ile yeşil çay

ara yok

öğle
15 badem yarım elma 1 mandalına

ara yok

saat 4te akşam yemeği
yarım porsiyon havuç salatası
1 tabak sebze türlüsü
1.5 çavdar ekmeği
yarım kase yoğurt

akşam
yarım porsiyon patates salatası çok acıkmıştım
2 bardak yeşil çay

1.5 lt su
spor yok.
inşallah şimdi yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…