Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelsonum ekleyemiyorum fotomu, bi sorun çıkıyo. kaç kere denedim olmadı

Coksewndmm.. bzde iyiz. Telde net war. Kizlar arada girerm. Bi hftaya da nakil yapilr.
Biraz sonra ewden ckicz. Hersey hazir. Ew temiz birakiorm.
Sizi sewiormmmmm
Allaha emaet olu

İgrenclk yapim de gidimmm

SENEEYE. GORRUSURUUUUUZZZZZZZZZ

Optummm

Lajoba: ne güzel yazmışsın . Menünüde beğendim

Nelsonum: iyi ki bende seni sizleri tanımışım.zor ama evde bunaldıgımı düşündükçe şükrediyorum.Bugün içim geçti uyukladım yine😔Resimlere telden bakamıyom. Bakınca yorum yapıcam.

Şüküm

Şüküm: resimli menülere başlamışsın beğendim herzamanki gibi

Hadeka: senin menünde güzel canım

Ebruş iyi ki açmişsin, tesekkur ederiz . Üşütme aman dikkat et. Ogluşunda uyanmadan birakmişsin cok sewindim.
bu aaradaaa g ü n a y d i n

Ben cvp yazana kadar akşam oldu
Iyiki sende aramıza katılmışsın:))

Hadeka:üşürüm galiba Migdem bulanıyor kollarım sızlıyor

Papatyam nelsonum, sizlerle uzun zaman oldu inş Dahada uzun yıllara😊

Sağol Ebrucum, sana da geçmiş olsun. Sen bu topiği açalı bir sene olmuş. Benim için burası da çok önemli bi motivasyon kaynağı oldu. .Sizleri keyifle okudum. Hepinizi de çok sevdim. Görmediğim halde içim ısındı, merak ettim. İnş daha nice senelere burda hep beraber girmek nasip olur.
Hepinize, sağlık, mutluluk ve huzur dolu, tüm hayallerinizin gerçekleştiği bir yıl diliyorum .
:119:

2014 yilinda,
mutlulk
huzur
saglik
neşe
aşk
sevgi
saygi
hiiiicc pesinizi birakmasin.

nice yillaraaa..

ailenizle arkadaslarnzla iyi eglencelrr..

Menüm

Kahvaltı 1 dilim yumurtalı kızarmış ekmek* çay
1 tatlı kaşığı ayva reçeli* 1.5 kk beyaz peynir

Öğlen 6 kaşık kabak musakka * 1 dl ekmek
1 tabak yoğurtlu karnıbahar salatası

ara 2 kendi yaptığım kurabiye * 1 kupa neskafe

Akşam 1 tabak salata * 7 kaşık etli karnıbahar yemeği
1 dl ekmek

geceye doğru da kuruyemiş ve kola

su 1 lt
spor yok bugün ( keyfim yok bugün hiç, spor yapasım gelmedi)

Sh
5 catal pates kavurmasi
3 kofte
5 zeytin
2 dikim ekmek

Ogle
5 kasik tavuk sote
4 kasil pilav
Yorgurt

Ara
Kizimla meyve yedik
5 cilek
1 mandalina

Aksam
5 kasik bezelye yemgi
Yogurt ve 5 kasim tavuk sote

Sposporlarim
10 dk kalca
12 dk slim ixack
8 mins gobek
10 dk 150 calori
20 dk yan
Lesille 2 mill

Citirlarim bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
Yesillik
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Bir kase nesfit
Komsumdaydim sutlu tatlinin ustune jole dokmus tatlisini kizim yedi jolesini ben
Ara
Yok
Aksam
Yarim kepce bezelye yemegi
3 yk kisir
2 yk karabugday.salatasi
Buharda pismis yogurt karnabahar brokoli
Ceyrek pasta
Simdi kiraz sapi cayi icicem
2 lt su

Ilerleyen saatlerde yagsiz tuzsuz patlamis misir
Bi kac cips
Spor
1 mil leslie
Ender sarac 10 hareket her hareketten 50 ser tane yaptim
40 fk markete gidip gelme

Kızlar daha önce paylaştığım yazının devamı

" Kilo verme sürecinde bazı tuzaklar vardır. Bunların en başında ısrarcı insanlar gelir. Belki beş kez rejimde olduğunuzu
ve bişey hazırlamamasını söylediğiniz halde yaptığı pastadan büyük dilimler keserek, " aman canııım bundan bişey olmaz
vallahi darılırım, bak senin için yaptım " tarzında ısrarlar karşısında sakin ve kesin bi şekilde yiyemeyeceğinizi söyleyin.
Sizi yine dinlemiyor mu? O zaman bırakın tabağınıza koysun. Zaten çoktaaan tabağınızı elinizden çekiştirip almıştır bile bu ısrarcı insan. Bu aşamada sizin yapacağınız tabağınızdaki pastaya el sürmeyip orda öylece bırakmaktır.

İkinci tuzak sizi restoranlarda bekler. Burda da demir gibi bi iradeniz olduğunu sergileyip ızgara ve salatalardan yapın seçiminizi. zaten restoranda bulunmak bile başlı başına bi keyiftir öğle değil mi? Hem bi dahaki sefere şu son iki kilonuzu da verdikten sonra yine gelir ve aklınızda kalan o lezzetli yemeği yiyebilirsiniz. Yemeğinizi bitirince de önünüze getirilen tatlıya da dönüp bakmayın bile ve bi kahve ısmarlayın.

Sonuncu tuzak da sokaklarda gizlice pusuya yatıp sizi bekler. İşten çıkmışsınız, karnınız zil çalıyor ve doğruca yürüyorsunuz. Bi pastanenin önünden geçiyorsunuz, mis gibi bir pasta kokusu sizi sarıp sarmalayıveriyor, yola devam!
yine yürüyorsunuz, bu kez bir pizzacının önüne geliyorsunuz: sarımsaklı, domatesli, biberli ve kaşar peynirli pizzanın kokusunu kim seçmez ki. Yola devam! Yine yürüyorsunuz. Bu kez tam teşkilatlı bi dondurmacının önüne geldiniz.
Türlü çeşitli dondurmalar, üzerine dökülmek için hazırlanmış fıstıklı, çikolatalı soslar, burda da yola devam ettiyseniz
sizden ümit var demektir. Aklınıza koyduğunuzu başaracaksınız siz.

Diyet konusunda son söz: kim demiş diyet yemekleri tatsız tuzsuz diye. Otellerde ve ünlü restoranlarda yapılan salatalardan kopya çekebilirsiniz pekala. Bunun için önce elinize geçen nerdeyse her türlü sebzeyi doğramaya ve rendelemeye başlayın. Havuç, turp, kırmızı ve beyaz lahana, haşlanmış patates, kıvırcık, marul. Sonra büyük bir
cam kase edinin ve tüm bu sebzeleri renkli katlar halinde üst üste yerleştirin. Güzel bir görünümü olacaktır.
Sebzelerin üstüne haşlanmış tavuk parçaları veya yağsız ton balığı ufalayın. ve kaşar rendeleyip salamı da
çubuklar halinde kesip serpiştirin. en üstüne de hafif bir sos gezdirdiniz mi enfes bir salata olacaktır.

Bir başka salata da bol yeşillikli, beyaz peynirli olanıdır. Marulu doğrayın. domates, salatalık, ince doğranmış yeşil soğan ve maydanozun üstüne bolca beyaz peynir ve kaşar rendelediniz mi işte size bir başka salata çeşidi.
Böyle dev bi kase dolusu sebze, ton balığı ve tavuk hem doyurucu, hem besleyici hem de kalorisi düşük olduğundan
keyifle yiyebilirsiniz. İçecek olarak da ayran veya taze sıkılmış meyvesuyu hazırlayabilirsiniz.

yılın ilk mesajı da benden olsun bakalım yeni yıla topiği okurken girdim ya laa bu yıl burda geçecek anlaşılan

Ikinciiii mesajdannn bendennnn olsunnn:)) yeni yilll yenii yillll bende burati okurken lajobam bu senede bende burdayim:)))

hayallerinizin gerçek olacağı bir yıl olsun..2014---

yarın acil diyete başlıyorum.. ve yürüme duruş ile ilgili de çalışmalar yapmam lazım...

hoşgelin 2014 huzur mutluluk getir bizeee...

Son düzenleme:
Mutlu yıllar

Bu yıl benim için çok farklı olsun istiyorum önceliğim zayıflamak daha bi azimle sarılıcam diyetime inşallah Mayıs'a kadar gidecek 10 kilom, ve böyle çok mutlu olacağım giydiklerim yakışacak ve sevineceğim , siz de istediginiz ne varsa onların olması için çabalayın herşey gönlünüzce olsun , ailelelerinizle mutlu mutlu seneler geçirinnn...

Son düzenleme:
Kİzlar bugun topige girip okuyamadim hic anca firsat bulup giriyorum
Yeni yilda oncelikle saglik mutluluk huzur ask para kisaca gonlunuzden gecen tum dilekleriniz gerceklesir umarim
Topigimizin de 1. Yili daha nice yillara birlikte ins. Tabi hala kilo verme cabasinda olmayiz ozaman kilo koruyo oluruz

Kızlar size bakmadan yatamadım.az önce geldik ogluş arabada uyudu bayıldı yavrum resmen.Milli piyangolarımıza bakıp yatıcam.Geçmişe yarın bakarım.Saglık huzur mutlulukla birlikte sevdiklerimizle nice yıllara inş.1.yılımız kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…