- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.761
Nelsonum ekleyemiyorum fotomu, bi sorun çıkıyo. kaç kere denedim olmadıpapatyammm teşekkürler ğüzelim...,, inşallah 2014 sana ugurlu ğelir ve isteklerin ğerçek olur..
hadeka canım benimle arkadaşşınya oradan ğörebilirisn fotolarımı..evet kilolarımız yakınnn,, ben bu aralar regl ve karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için 60ı görsemde esas kilom kendini cuma ğünü belli eder ..
şükrancım en kısa sürede ekle canım fotonu merak icindeyim...
Nelsonum ekleyemiyorum fotomu, bi sorun çıkıyo. kaç kere denedim olmadı
Merhabbaaalarrrrr kizlarrrr ben geldimmm bomba gib geldim esimle aramiz iyiiiii cokk iyiiii:))
Dun gece esime supriz yaptim guller mumlar falan guzel bi mektup yazdim dun gordu bakti onlRa gece tepki vermedi yatarken Dedim istersen ben salonda yatiyim dedi yok dedi olmaz dedi sarildik uyuduk cok sukr gecti suprizimide begenmissss barismasin da onunda etkisi buyukk:)) dun yedim biraz uzuntuyle ama bu gun devammm cokk sukurrr yeni yila giricez bu yeni yil bize hepimizr saglik mutluluk huzur para:)) getirsin kilocuklarimizi da alsin gitsin n hepinizz iyi ki varsiniz sizleri seviyorumm♥♥♥
Hikommm ben de seniii seviyorummmmmCoksewndmm.. bzde iyiz. Telde net war. Kizlar arada girerm. Bi hftaya da nakil yapilr.
Biraz sonra ewden ckicz. Hersey hazir. Ew temiz birakiorm.
Sizi sewiormmmmm
Allaha emaet olu
İgrenclk yapim de gidimmm
SENEEYE. GORRUSURUUUUUZZZZZZZZZ
Optummm
Ebruş iyi ki açmişsin, tesekkur ederiz. Üşütme aman dikkat et. Ogluşunda uyanmadan birakmişsin cok sewindim.
bu aaradaaa g ü n a y d i n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?