Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizceler, eminim sizlerin icinden bnm gbi en erkenden uyanan wardir. sagolsun oglis aksam erken uyudu da kocisle basbasa vakit gecirdik. anneme tasindigimiz icin pasta corek yapamadim. kocis disardan biselrr aldi. kacamaklar boldu ama bu gun yeni gun, diete dewam. tartimi da aldim yanima. yuruyuslerimde baslicak. hikosu tutabilene ask olsun.bi de net nakil cabuk olaydisuper olacakti.
bugun ve tuum yilboyunca mutluluk huzur pesinizi birakmasn. iyi tatiller hatunlar. hii az kacamaksiz hatta hic kacamaksiz da bir yil olsun...

Gunaydin citirlarim yeni yilin ilk gunu :)) dun yeni yila nasil girdin derseniz esim uyuyodu bende kizimi salliyodum ve saat 2 bucuktu yataga gittigimde dun yemek isini biraz kacirdim ama bugun tam gaz devam ediyorum kacamak yok bakalim ne olcak sonuc
Hadeka canim akupunkturu sen sormustun sanirim valla bu hafta 300 gr vermisim ee gezmeler coktu biliyosun neyse bunada sukur bu hafta daha iyi olcak eminim

10 cuda benden olsun..kizlar bu gun tartida aylardir görmediğim rakami gördüm. ...ama regl günüm bu gün.offff umarim bu gün olurumda.cumaya az çıkarim tartida

2014 ün ilk sabahından hepinize günaydın kızlar. İnş hepimiz için sağlık dolu mutlu bir yıl olur. Dün akşam eşimle kuruyemiş yiyip tv izlemeye karar vermişken eşim birden karar değiştirdi ve eşimin iş arkadaşına gittik. Çay içtik, arkadaşının eşi kek, tatlı ve poğaça yapmış. Hiçbişey düşünmeden sadece dün akşamlığına onları yedik. Zaten yine hafta boyu yediklerime dikkat ettim. Yılbaşında cümbüş yapmayı hakettim. Eşimin arkadaşının karısı bana "ne kadar da zayıflamışsın görüşmeyeli, darısı başıma" dedi.
onların da 4 yaşında oğlu var ve 2. ye hamile. Güzel vakit geçirdik, yeni yıla onların evinde girdik.
Eve döndüğümüzde saat 01:30 du. Çocukları 2 buçuğa kadar uyutamadım. Zombi gibi dolandım durdum evin içinde uykusuzluktan
sabah da 10 buçukta kalktılar. Sizin akşamınız nasıl geçti kızlar? Bakalım ne zaman geliceksiniz topiğe.

Sukranim ne guzel vakit gecirmissiniz valla benim yazimi okumussundur kizim iyice sasirdi 11 de uyuttum sadece 45 dk uyudu simdide salliyorum ama hem uyumak iatiyo hem uyumuyo anlamadim gitti butun beni delirticek sanirim 😨😨

Sukranim ne guzel vakit gecirmissiniz valla benim yazimi okumussundur kizim iyice sasirdi 11 de uyuttum sadece 45 dk uyudu simdide salliyorum ama hem uyumak iatiyo hem uyumuyo anlamadim gitti butun beni delirticek sanirim 😨😨
Yok canım geçmişi okuyamadım daha. çabucak yorum yazıp, bilgisayarı kapatıp çocuklara bakmıştım. Oğlum çok zor uyuyo. Hiperaktif çocuklar hem yedirme konusunda, hem alt değiştirme konusunda hem de uyumada anneleri bayağı zorlarmış. Uykudan çatlıyo ama uyumamak için direniyo. Benim imtihanım da böyle işte. Sana da Allah kolaylık versin canım. Uyuttum diye sevinirken uyanması çok sinir bozucu gerçekten. İnş prensesinin uykusu kısa sürede düzene girer.

merhaba çıtırlarr

ben birkaç günddür gelemedim.
misafirlik,yatıya kalma gezme tozma derken diyet aksadı bende
sabah 83.1 dim...

yarın daha motive bir şekilde buraya gelmek istiyorum...

ne güzel adapte olmuşken bu iyi olmadı...

hepinizin yeni yılını kutluyorum. salih amellerle dolu,Rabbimize layık bir kul olarak geçirecegimiz bir yıl olmasını diliyorum

Nasılsınız kızlar ?
Dün bende biraz kaçamak yaptım
Plan da kimse bizi çagırmamıştı , bende bu fırsat bu fırsat minik bi pasta yaptım sonra canım soagetti biolenez çekmişti koçişde çok sever kolay diye onuda hazırladım (ama az yedim) saçlarımı maaşladım makyajımı yaptım elbisemi ayakkabımı giydim çok güzel bi masa hazırladım mumlu falan,eşim geldi çok sevindi süprizime eliz de kırmadı annesini uyudu kuzu, koçişim bana hediye almış altın bi küpe ama beğenmedim oda anladı sırna üzüldü ama gerçekten takabilecegim gibi degil hep o kuyumcudakiler kandırıyor kocamı :))) değiştireceğim en kısa zamanda .. Eşimin teyzesi aradı bizi pastayı kesmeden oraya götürdük orada hep birlikte yedik eğlendik benim kide böle geçti ...

Tubilossh, olsun canım, yeni yıl yeni bir başlangıç demek. Bundan sonraki günlerde daha dikkatli beslenirsin.
Gülcüğüm sen de güzel bir yılbaşı geçirmişsin. Küpe işini de kafana takma canım. Bi açıdan sevinmelisin bile.Eşin yine de seni düşünmüş almış bişeyler. Benim eşim doğumgünlerini de evlilik yıldönümlerini de böyle günleri saçma buluyo. Bırak hediye almayı
kutlamaz bile. Ben hediye alınca da bana kızardı. 3 sene önce doğumgününde cep telefonu aldım ona, hiç beğenmedi ve değiştirmeye gitti, çok üzüldüm, pişman oldum aldığıma. Bi daha da hiç hediye almadım. O yüzden beğenmesen de memnun olmadığını belli etme, yine de teşekkür et canım.

Son düzenleme:
anneme daha yerlesemedik. dun gece kocisle oturunca , simdide oglan uyumak bilmiyor. o nedenle duzenli beslenemedim bugun. tarti gosterior ki gcen hftaki 700gr geri almisim. dun gece cerezler diet kola 1 albeni ve cipss tbiii mideye girince sabah tarti fazla gostrdi. mutsuz muyum kiloya degilm galiba. sabah dapdar ola esofmanimi deneyim dedim bol bile oldu. bu sewindirdi en azindan.
hawa gunesli ama disari cikmioruz. oglan sıkıldı ..kocis inat ettirdi cikmayalm diye. t@m ewcimen bnm kocis yaa...
kizlar geceniz cok ii gecmis bakiorm da , cok sewindmm..
kendinize cici bakin.

üzülme canim ...bizde böyleyiz.ikimizde kutlamiyoruz kizlarimizin doğum gününüde. yeni yıl kesinlikle...gavur adetleri diyor kociş...bizim ailede kimse kutlamaz...ama ramazan ve kurban evimiz bayram yeri.balonlar süsler hediyeler....yani bazi insanlar kutlamaya biliyor

ıkzıalr bizde evde eşimle ve cocuklarımla beraber bir akşam geçirdik.. sıradan ama güzeldi..

ama ben diyet konusunda eşimle geceki bir konuşmamız sonrasında tamamen karar verdim....

tv deki bir dizi izliyorduk... aaa kızlar ne kadar da zayıflar dedim.. bende zayıf olsam böyle dedim...

eşim de ne dedi biliyormusun.. onların fiziği doğuştan olamazsın öyle...

bende dedim ki boy tamam doğuştan olabilir ama kilo doğuştan değildirki.. bende zayıflayım öyle birelbise giyeyimde gör dedim...

ay daha bizimkisı pot kırmaya devam etttti... sen işte şöyle yürüyorsun dedi... yürümem hızlı ve şekilsizce..bu konuda haklıydı.. ama onlar düzeltile bilir dedim...

ama çok bozuldum yaaa...işte tam da bu yüzdennnnnnnn
yürümemi düzleteceğğimmmmmm
kilolarımı vereceğimmmm
adam gibi giyineceğim....

Yok canım, üzülmüyorum. Yeni yılı pek önemsemiyorum zaten ama evlilik yıldönümü olsun, doğumgünü olsun bi duygusallaşıyorum sadece. Güzel bi söz olsun duymak istiyo insan. Bunları kafaya takıp eşime, sevdiklerime küsen biri değilimdir asla.

Nazlmacım, bu arada annenler martta geliyomuş canım senin için çok sevindim. İnş doyasıya hasret giderirsiniz

bu hafta kilo vermek değil amamcım ama menu paylaşmasam sanki daha çok kilo alacağımı düşünüyorummm...yılbbaşı akşamı ve önceki akşamlar hep abarttığım içinnn buğün o kadar yokummkii..

sabah:11,30 gibi...

1 sahanda yumurta
3zeytin
4yk menemen
1 dilim kepekli
2dilim beyaz ekmek
1yk tereyeğ
1dilimm salam
1çiğ köfte

16,30: yarım elma

akşamda 1 portakal ve 1 kase yoğurt-2çiğ köfte yiyeceğim...

6 bardak metabolizma çayı-2 litre su---tamamlarım geceye kadar

sporlarım...40 dak plates---1000 ip atlama---100 mekik.. yapacağımmmm

Son düzenleme:
Nelsoncum eşin gerçekten düşüncesizce laflar etmiş. Ama bu sözler senin için bi işaret bi başlangıç olsun. Ona gerçek Nelsonu, zayıf Nelsonu göster, pişman et onu söylediklerine. Ne demek ya doğuştan, spor ve diyetle süper ve fit bi vucuda sahip olunabilir.

Son düzenleme:
aslında hep kilo vermemi istemediğini söylerdi ama dediğin gbii o gmrsün nelson kimmiş..

buğün çarşıda mağazaları dolaştık ama hiç birşey almak gelmedi içimden ..kendimi şişko hissettim..kendime çok uzun bir süre vermiyorum.. en çok bir ayda bu işi halledip sonra senin gibi korumaya geçeceğim....ama bu kezde başaramazsam diyetten tamamemn vazgececeğim...1 ocak başlangıcım....olsun.. bakalım 55 olacakmıyım...

Son düzenleme:
Nelsonum sen de benim yaptığım gibi beğendiğin, 1-2 beden küçük bir kıyafet al. Onun içine girmeye çalış. Face te paylaştığım kırmızı gömleği 2 beden küçük almıştım. Ama içine girebildim rahatlıkla. Onu giyebileceğimi düşünmek bana motivasyon oldu.
Ayrıca pes etmemelisin çünkü az yemiş de kilo verememiş değilsin ki. Yanlışlarının ne olduğunu biliyorsun. Haftasonu çok kaçırırdın.
haftaiçi toparlamaya çalışırdın. Biraz daha sabretsen, porsiyonlarını küçültsen ve cısslardan uzak dursan olmayacak bişey değil kilo vermen. Senin gayretine bağlı. Bol bol sporu da ihmal etme.

haklısın güzelim... bir beden küçük kıyafet alabilrim olabilir..belkide kilo verince ödül olarak kendime güzel bir elbise alıp eşimle yemeğe gidebilirm...

ama hatalarım ortada.. cok fazla ev gezmelerine katılıyorum ve hepsindede abartıyorum..hafta içi işoluncagezmelerimizde hafta sonuna kalıyor.. gittiiğimiz ye4rlerdede abartlı yiyince yada hafta sonu kahvaltıyı abartırca sonuç ortada.. bu cuma kaç kilo geleceğim acaba.. su ve spor benim kurtarıcım aslında.. verilen 2-3 kilo sporla beraber verirlince 4-5 kilo vermiş gibi hissediliyor....bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…