Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şükrancim haklisin.çoğu erkekleri böyleymiş malesef... iltafat güzel soz duymak istemoğiz zaman.odunluk yapiyorlar
nelcim eşin belkide seni kızdirmak istemişdir.ama iyi yapmamış.sen iyice azimlendin artik kimse tutamaz seni...

kizlar iki gundur net yoktu biz evde yokken internetten faturasinin odenmesi gerekiyordu esimde hallademedi tabi bugun sbah odedi bende ncak girebildim hepinizin yeni yili kutlu olsun saglikli huzurlu bir yil olur insallah.
sukooo senden bi ricam var benim menumu elestirirmisin hergun doktorum gibi lutfen artik bitsin bu kilo isi cok bunaldimm

İyi akşamlar kızlar
Herkesin akşamı çok iyi geçmiş sanırım biz de akşam evde idik yedik içtik inşallah güzel nir yıl olur
Kutlama konusu konuşulmuş biz de anneler günü gibi herkese yas olan günleri kutlamayız doğum günlerinde falan hediye almayı sadece gider yemek yeri dışarıda o kadar. Eşimle böyle bir karar almıştık ve ben bundan hiç rahatsız değilim
Nelson yapma allahaşkına sen nerene kilo verecen daha. Eşin sana şöyle bir daha bir baksın fıstığım. Ama bence senin eski saç rengin sana daha çok yakışmış.
Bugün netten şeyda çoşkunı seyrettim gülben ergenin progmna katılmış kadın çok güzel şeyler söylüyor beğendim yani.
Dün alışveriş yaptım elbiseler aldım zaten seviyorum ben elbiseyi. Evdekilerden de ayırdım verilecek olanları 38 aldım hepsini ve gerçekten sporun faydası ı gördüm denerken elbiseleri. Spora tam gaz devam edicem kilo konusunda da 60 olursam çok iyi ama ben bu halimke de mutluyum
Bir de bir yerde okudum günde 1000 kaloriden az almak çok tehlikeli imiş. 1000 kalori alıp sporla harcayarak bu miktar azaltılmalıymış.
Bir de yediklerimiz tam 4 gün vücutta kalıyormuş . 4 gün sonra boşaltmışsa çıkıyormuş
Yani dün çok yenedim artı çıktım değilmiş 4 gün öncesi bile mide ve bağırsaklar da duruyormuş

Citirlarim bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Maydonoz
2 yk kisir
Ara yok
Oglen
Bir kase corba
Ara
K kraker
Aksam
Karnabahar brokoli haslamasi ustune tuzsuz yogurt
1.5 lt su anca olmustur
Spor yapmadim ama eger yaparsam muhakkak yazarim bogazimmcok agriyo halim yok ama spor yapmazsam vicdan azabi cekerim

Çıtırlarım bişi sorucam dün ve öbürgün sadece simit bölgesi için baya spor yaptım çünkü onlardan kurtulmak istiyorum bu gün tekrar yaptım ama yaparken baya acıyor bu kasların çalıştığı anlamına mı gelir yoksa zedeledim mi he öle kafamdan bi hareket de yapmadım netten izleyerek yaptım

Benim de simit bölgesi için yaptığım videolarım var ilk yaptığım günlerin sonrasında srtım bile ağrıyordu. Şimdi rahatladım artık
Bu araa ne yapıyorsun linkini atar mısın buraya

Nelsonu cnm gerii donme cokk sevindimmm canimm esi. Gercekten uzucu laflar tmis daha ne kadar zayiflicaksinn cnm bence gayet zayif ve fittsinnnn uzme ne olur canim kendini
Biz sade zayif ve fit olmak en onemlisi kendimizi iyi hissetmek icin zayifliyoruz
Ama esinin sozleri baya hisrlandirdi anlasilan nelsonumu kimse tutamaz artik:))

Herkezin aksami guzel gecmiss ne guzel
Bizde kizimla oynadik oturduk muziklerde dans ettik esim isteydi malesef gene de guzel gectii

Mevcanin gelmedin nerelerdesinnn

Insan zayifliyinca oz guveni yyerine geliyo ne giyse yakisiyoo insan kendini cokk seviyorr insallah hepimiz hedeflerimize ulasirizz

Esim diyo arik eskiden cok kiloydun ilk evlendgimiz zaman ki gibi zayifkiyorsun az kaldi diyo begendigini soyluyup duuyor bu da beni cok mutlu ediyo zaten beni gorenler acayipp zayiflamissin diyip inanamiyorum nasil zayifladin diye soruyorlarr:))
Roselizim can kaslarin calistigi icin yaniyo benim de yaniyo hele 1 gane 10 kalca videom var acayip yakiyorr bacaklarimi kalcami:)

Menüm

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta * 1 kk peynir
1 kk tahin helvası * 2 dl ekmek * çay

Öğlen yarım kase mercimek çorbası * 1 dl ekmek
1 çerez tabağı yağsız yoğurtlu salata

ara 2 mandalina * yeşilçay

Akşam 5 yaprak sarması * 1 kase yoğurt çorbası

ara ( 1 portakal yemeyi düşünüyorum)

su 1.5 lt
spor leslie 1 mile * 30 dk pilates

resimli anlatım süpermişşş

çok hoşuma gitti. bende yapayım yaa belki daha iyi motivasyon olur kendi açımdan...

benim menüm;

sabah
  • 1 küçük parça gözleme
  • birkaç patates kızartması
  • çay

öğlen
  • 1 elma
  • 3 bebe bisküvisi

akşam
  • karnıbahar yemeği
  • pirinç pilavı
  • fanta

twist
mekik
oklava ile yan hareketi
alt karın kası hareketi
kilo vermiş birkaç kişiyi görüp acaip gaza gelme

yha kızlar bişi sorcam,
kalorili bişeyler yediğinde yapılan spor boşa gidiyormu?
yoksa spor her şekilde vücudu şekle sokuyormu?
bikaç gündür hamur işi yedim. yapılan sporun etki edip etmeme durumu nedir sizce?

canım evet sen de fırsat buldukça resimli menü paylaş tabii. Yaptığın spor o yediğin hamurişlerini yakar ve hergün spor yaparsan da vücudunu sıkılaştırır. sen yine de az yemeye çalış. Yiyip yiyp spor yapsan da veremezsin, kilo korursun sadece

şüküm tubim haklı bende çok beyendim resim işini.bende paylaşmak istiyorum....

Çıtırlarım iyi akşamlar,uğrayamadım kusura bakmayın,hepinizin yeni yılı tekrardan kutlu olsun,dün akşam çok ama çok güzel geçti sabah 6 da eve geldik,bol bol yedim,bol bol dans ettim,doğal olarak uyandığımda saat 4 tü,bugün itibari ile diet moduma girdim,topiğe daha fazla giricem bundan sonra,yarına dek hoşçakalın

Bugün şeyda çoşkunı dînledim ya nasıl motive olduysam artık az önce yarım paket negroyu yedim . Ama nasıl oldu hangi ara oldu hatırlamıyorumallahım ben koca boğazlı doymak bilmeyen bşr insanım

Bugün şeyda çoşkunı dînledim ya nasıl motive olduysam artık az önce yarım paket negroyu yedim . Ama nasıl oldu hangi ara oldu hatırlamıyorumallahım ben koca boğazlı doymak bilmeyen bşr insanım

papatyam bende senden farksz değilim...

koca boğazıma sahip çıkamıyorum..

bir kasesütlü zayıflama gevreği---3 avuç mısır-yarım por. kuru fasulye-2dilim ekmek üzeri peynir-1yk ezme-şimdide bir kase kuruyemişi aldım onu yiyorum...

Nelson nr olacak bu halimiz aslında dikkat etsek ikimizin de 1 aylık işi var. Ama yapmıyoruz işte..
Ben hafta sonunu düşünüyorum misafirim gelecek çaya ama ben 8 çeşit yapıcam nasıl duracağım yemeden

Nelson nr olacak bu halimiz aslında dikkat etsek ikimizin de 1 aylık işi var. Ama yapmıyoruz işte..
Ben hafta sonunu düşünüyorum misafirim gelecek çaya ama ben 8 çeşit yapıcam nasıl duracağım yemeden

bilmiyorum papatyam nasıl olacak bu iş.. sanırım çok şistekli değiliz kilo konusunda.. önceliklerimiz arasna girmiyor.. yadda çok çok istemiyoruz.. yoksa ne kurtulur biizm elimizden...

cumartesi bende arkadaşa davetliyim.. pasta börek yemek için o kadar ortam oluyorki..yememek elde tabi ama neneden yiyoruz anlamıyorum...içimde bir dürtü var sürekli yememi istiyor... sanırım psiklojik kaynaklı... bu yeme bozukluğu.. yoksa aç olduğum için yemiyorum..

Iyi geceler kızlar. Oglumu tıpışlıyorum. Gözleri kapalı ama tam dalmadı. Çok uykumvar yerine yatırıp uyumak istiyorum.yarın sabah geçmişe bakarım menümü yazarım

yaa anlamıyorum ben sizin gibi yemiyorum neden kilo alıyorum ben bir paket bisküvi yersem onun yağı beni mağfeder miğdem bulanır sizi etkilemiyormu bu paket ürünlerin yağı ayrıca benim misafirlikte uyguladığım bir taktik var en hafif en kalorisiz olanlardan seçip ve diğerlerini yememek gibi ısrar eden oluyor bende miğdem kaldırmıyor kusuyorum diyorum yağ ve fazla çeşitli şeyleri karıştıramıyorum deyince ısrar edilmiyor ayrıca bu benim için bu gerçektir uydurma değil hamileliği boyunca kustum sonrasındada kustum dün balık kızarttım fazla yemiştim eşim seviyorsun sen ekmeksiz ye dedi sadece salata balık 1 dilim ekmek yedim saatler sonra kestane yedim ama benim miğde pes etti yatmadan önce baş ağrısı ile çıkartmak zorunda kaldım bugün bile tam iyi değildi yılbaşı diye abartılı yemedim .diyet yapıyorum dikkat ediyorum deyince insanlarda ısrar artıyor hatta kocalarımız bile bu konuda gözlerimizin önüne tatlı çikolata getirmekte ustadırlar. yani arkadaşlar küçük bir yalan söyleyin yeşil çaylarınızı tarçınlı ve karanfilli olarak değiştirin tatlı ihtiyacını kesinlikle azaltıyor.

lajoba kpss çalışırken benimde atıştırma isteği oluyor çocuk tepemde geziyor elimden kalem kitap bilg. alıyor o yzden çalışamıyorum gece 11.30 da anca uyuyor bende az önce az da olsa çalıştım 2-3 ay kadar önce güzel çalışmaya başlamışdım ama ne olduysa bıraktım geri unutmuşum hop tekrar başa alıyorum yanii,unutkanlık var kilo alıyorum diye b12 yi bırakıp balık cevize başladım
ders çalışırken bende senin gibi atıştırma isteği oluyor dedim ya aklıma yağ yakan meyve geldi ölçülü olarak yenebilir neden yenmesin nar mesela tabağa kes koy atıştırma isteği gelince 1 - 2 tane kopart at ağzına sakın hepsini ayıklayım tabağa doldurup koyma yoksa ya avuçla atarsın ağzına ya kaşıkla, başka aklıma geenler yaban mersini, greyfurt sevmiyorsan sık suyunu iç, ananas, kuru kayısı, hmmm kuru incir, kuru üzüm açlık hissedersen de leblebiii benim aklıma bunlar geldi bu gece çalışırken uyguladım 2 defa (leblebi,nar ve gün kurusukayısı 1 avuç kadar) saolsun onlarda 2 kez wc ye yolladı.

papatya ilk sayfalarda okudum az önce seninde benim gibi metobolizman zayıfmış hala devam ediyorsa salatana lahana da ekle sabah akşam salata iyi geliyor. 3 öğün yemekten önce yoğurtlu küürüm var oda iyi geldi bana tokta tutuyor gün kurusu kayısıda iyi, yeşilçay demiycem çünkü ben siyah çaydan daha çok içerim hemde 5 - 6 senedir tarçınlı karanfilli yeşil çay bağımlısıyım resmen ama yok bir numara şu an evde olan bitki çaylarım ( 9 lu çay - beşi bir arada - elma krom - tarçınlı karanfilli yeşilçay) fazlasıyla bağışıklık kazanmış sanırım.

sıra ders çalışılmış, çocuğu ve kocayı uyutmuş rahatlığıyla plates yapmaya hadi buyrun ebru şallı ile süper bir karına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…