- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.801
Çıtırlarım bişi sorucam dün ve öbürgün sadece simit bölgesi için baya spor yaptım çünkü onlardan kurtulmak istiyorum bu gün tekrar yaptım ama yaparken baya acıyor bu kasların çalıştığı anlamına mı gelir yoksa zedeledim mi he öle kafamdan bi hareket de yapmadım netten izleyerek yaptım
Benim de simit bölgesi için yaptığım videolarım var ilk yaptığım günlerin sonrasında srtım bile ağrıyordu. Şimdi rahatladım artık
Bu araa ne yapıyorsun linkini atar mısın
(wbyo(wellnessbyozgul) bel hareketleri tv8 02.04.2010 - Dailymotion video) bunları yaptım canım baya faydası oldu
Menüm
Eki Görüntüle 916067 Eki Görüntüle 916068 Eki Görüntüle 916070 Eki Görüntüle 916071
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta * 1 kk peynir
1 kk tahin helvası * 2 dl ekmek * çay
Öğlen yarım kase mercimek çorbası * 1 dl ekmek
1 çerez tabağı yağsız yoğurtlu salata
ara 2 mandalina * yeşilçay
Akşam 5 yaprak sarması * 1 kase yoğurt çorbası
ara ( 1 portakal yemeyi düşünüyorum)
su 1.5 lt
spor leslie 1 mile * 30 dk pilates
canım evet sen de fırsat buldukça resimli menü paylaş tabii. Yaptığın spor o yediğin hamurişlerini yakar ve hergün spor yaparsan da vücudunu sıkılaştırır. sen yine de az yemeye çalış. Yiyip yiyp spor yapsan da veremezsin, kilo korursun sadeceresimli anlatım süpermişşş
çok hoşuma gitti. bende yapayım yaabelki daha iyi motivasyon olur kendi açımdan...
benim menüm;
sabah
- 1 küçük parça gözleme
- birkaç patates kızartması
- çay
öğlen
- 1 elma
- 3 bebe bisküvisi
akşam
- karnıbahar yemeği
- pirinç pilavı
- fanta
twist
mekik
oklava ile yan hareketi
alt karın kası hareketi
kilo vermiş birkaç kişiyi görüp acaip gaza gelme
yha kızlar bişi sorcam,
kalorili bişeyler yediğinde yapılan spor boşa gidiyormu?
yoksa spor her şekilde vücudu şekle sokuyormu?
bikaç gündür hamur işi yedim. yapılan sporun etki edip etmeme durumu nedir sizce?
Tabii ki de Nazlmacım sen de resimli menü paylaş, daha önce de yazmıştım bu konuyu, isteyen paylaşsın. topiğimiz daha da renklenir. Hepimiz gaza geliriz.şüküm tubim haklı bende çok beyendim resim işini.bende paylaşmak istiyorum....
Bugün şeyda çoşkunı dînledim ya nasıl motive olduysam artık az önce yarım paket negroyu yedim . Ama nasıl oldu hangi ara oldu hatırlamıyorumallahım ben koca boğazlı doymak bilmeyen bşr insanım
papatyam bende senden farksz değilim...
koca boğazıma sahip çıkamıyorum..
bir kasesütlü zayıflama gevreği---3 avuç mısır-yarım por. kuru fasulye-2dilim ekmek üzeri peynir-1yk ezme-şimdide bir kase kuruyemişi aldım onu yiyorum...
Nelson nr olacak bu halimiz aslında dikkat etsek ikimizin de 1 aylık işi var. Ama yapmıyoruz işte..
Ben hafta sonunu düşünüyorum misafirim gelecek çaya ama ben 8 çeşit yapıcam nasıl duracağım yemeden
bilmiyorum papatyam nasıl olacak bu iş.. sanırım çok şistekli değiliz kilo konusunda.. önceliklerimiz arasna girmiyor.. yadda çok çok istemiyoruz.. yoksa ne kurtulur biizm elimizden...
cumartesi bende arkadaşa davetliyim.. pasta börek yemek için o kadar ortam oluyorki..yememek elde tabi ama neneden yiyoruz anlamıyorum...içimde bir dürtü var sürekli yememi istiyor... sanırım psiklojik kaynaklı... bu yeme bozukluğu.. yoksa aç olduğum için yemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?