Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Saatlerdir uyuyamıyorum, uyumaya çalışıyorum ama olmuyo (( ben bu zayıflama işimi çok taktım kafama kendimi böle tosuncuk görmek istemiyorum, kafamın içinde birşey varsada o da sadece zayıflayabilecekmîyim sorusu kendime 4 ay süre verdim Mayıs'a a kadar 10 kg vermem şart çok üzülüyorum kendimi hep zayıf hayal ediyorum , zayıf insanlara imreniyorum ben neden böle olamıyorum artık çok yemek te yemiyorum bi arkadaş tavsiyesiyle bi dahile Dr dan ayın 9 una randevu aldım analiz yapıp diyetisyene yönlendiriyormuş tiroitlerime falan bakılsın istiyorum 2014 ün başlaması benim için bir milat olmalı her ay 2,5 kg verebilirsem 4 ayda istediğim kiloya ulaşırım ne olur sizde bana yardım edin gercekten halim'den hiç memnun değilim ...

ben de memnun değilim 10 kilo çok gibi geliyor ama değil bende senin gibi takanlardanım az önce tartıldım 59.300 geldim vede 50 olmak istiyorum bu benim için zor bir rakam cıs lar hayatımda yok çünkü benim eksiğim spor hareket uyku düzeni düzenli besin o yüzden sporla sıkılaşıp kendimi aynada daha iyi görmek istiyorum o kilocuklar kolay gitmicek fakat sporunda zayıf göstermek gibi hilesi olacak bence formda gezmeyi bırakıp plates yapmaya başla hemen ilk defa yapacaksan 3 - 4 gün ağrıların olur sonra alışır vüücudun 10 15 günde bile fark edersin bir değişiklik olduğunu ödem attırıyor şişliğin inince zayıf gösteriyor düzenli yapınca sıkılaşıyorsun sitresi de azaltıyor evde yapılacak en uygun spor bence, uykusuzluğa strese bundan başka çözüm olamaz hem yoruluyorsun ve sonunda süper bir rahatllık düzenli yapınca yapmadığın zamanda pişmanlık hissi veriyor yapmadan yatmak istemiyorsun. hemen başla bence

Ah canım bende o 50 yi görmek istiyorum , platese bsşlayalı 1 ay oldu özellikle o lastik varya bana kardeş gibi oldu ama bu aralar kızım ona gözünü dikti vermeyince ağlıyor mecburen o uyuyunca yapıyorum İnan ki plates dışındada çok şey yapıyorum inşallah gider yediklerimden dikkat ediyorum baya yeşil çay içiyorum günde 2 veya 3 fincan çok yağlıyım 28 kadımdan beri şekeri almadım ağzıma ama gelenim gidenim çok oldu bu aralar bi öğünü atladıgımda herşey bozuluyor gibi ama artık dahada dikkat edeceğim 50 kg görmek şuan bi hayal benim için 51 dahi olur

21 günde yağlarınızdan kurtulun ve süper karın var onlar gayet güzel ve etkili çocukla zor oluyor üstümden inmiyor benim oğlan 2 yaşında benimkide bazen poit fileks yapar çemberimde dişlemediği yer kalmadı

Allah bağışlasın canım benimde 7aylık kızım bu huyuda yeni çıktı istediğini vermeyince ağlıyor 3 gündür yapıyor bunu bu gün yaparken de aynı şeyi yaptı , bende aldım kaldırdım hepsini telefona egzersiz diye bi program indirdim çok faydalı hangi bölgeye çalışmak istiyorsan onu seç yada kadriyo 5 15 30 dk setler dem birini seçiyorsun birlikte yapıyorum çok memnun kaldım bu programdan şimdi bile yatağa uzandım bisiklet sürer gibi yaptım yan yatıp yukarı kaldırma falan ama uykum hala gelmiyor

geç saatte kahve türü bir şey tükettinmi bu gece 11 de ben nescafe içtim öğle sonrasıda türk kahvesi içmiştim o yüzden ayaktayım sen de varmı böyle bir şey

geç saatte kahve türü bir şey tükettinmi bu gece 11 de ben nescafe içtim öğle sonrasıda türk kahvesi içmiştim o yüzden ayaktayım sen de varmı böyle bir şey

kitap okumak ta uykumu getirir platesim bitsin elime alacam kitap sonra uyurum mışıl mışıl

kitap okumak ta uykumu getirir platesim bitsin elime alacam kitap sonra uyurum mışıl mışıl

çok şükür bugüde yaptım vede bittim herkese iyi geceler yarın ve sonras hepimiz için hayırlı olsun.
2014 benim yılım istediğim her şeye kavuşağım inşallah.

nasilsiniz.. ben idare ederim. evi anca gece duzenledim. oglis uyudukt@n sonra tabi.. sonra dus aldim uyudum. spor yapmadim. inanin gülün isyanini dun gece bende yasadm. midem o hic yemedigim gunler hiic yoktu. simdi off var. eski azmim nrreye gitti.. cnm cok sıkılıyoorr.. net gelsin ins duzene grmek istiorm. esim bugunden icn sana gidipp kiyaft alalm dedi yokdedm. ya tmm eski kotlarm ustmden düsüyor. ama gdipde alacgm seyler dar olur yada olmazsa daha da yikilirmmmm.. menumu paylasamiorm. kendme gelnce soz size paylasicamm..
herkese ii gunlerr

metabolizman eskisine göre yavaaşladı ve hir ğecen ğün yavaşlıyor.. ve artık yiyince kilocuklar hemen ğeliyor.. ama düzzenli beslenme ve uyku önemli canım...

tatlım vereceğin kilo cok değil dr git bence daha erken zamandada verebilirsin kilolarını.. biraz kendine ğüven ve inan başaracağına güzelim..

taılım o 21 ğünlük linki gönderirmisin.. ben plates yapıyorum .. daha dogrusu ara vermiştim dün ğeri başladım.. sıkılaşmak istiyorsanız kesinlikle plates derim...

ğünaydın çıtırlaımmmm,, sabah tartı yzüme tokat gibi çarptı... 60 lara dayandımmmm.. ama pes etmeyeceğim..

arkadaşlar cuma sabahı tartılayım ona göre

1-yeniden kalori hesabı yaparak beslenmeye dikkat edeceğim..
2-kendime haftalık hedef kilolar koyacağım..
3-suyumu zayıfflama çayımı sporumu aksatmayacağım.
4-açlıktan ğebersemde akşam 19 dan sonra meyve dahil yemeyeceğim..
5-başarı öyküleri okuyacağım.. çok gaza ğetiriyor insanı..
6-birileri yaptı ve başardı ise bende yapabilirim... neyim eksik bu kadar iradesiz değilim kızlar...

kendime 5 hafta süre veriyorum...
ilk haftamın hedefini yarın yazarım
somesterde arkadaş gelecek gezmeleim olacak ama diyetime devam etmeyilim yoksa yaz ğelecek ve ben hala kilo vermekle uğraşmış olacağım...
.

günaydınlar

diet günümün ilk sabahına bol kalorili başladım ne güzel

sabah tartıda baya baya feci rakam gördüm,kaçınılmazdı sonuç zaten,

yarın izinliyim öğlene kadar,kızımın okuluna gidicem,yarın kilo bildirimi yapmıycam,zaten fazlası ile+ kilodayım ve ek olarak reglime 2 gün var,regliye bağlı klasik kabızlık dönemindeyim bide fenayım anlıycanız,

motivasyonum düşmesin diye haftaya cuma kilo bildirimi yapıcam

Gunaydin citirlarim nasilsiniz benim bogazim agriyo kizimda gece uyumadi dogru duzgun derdi ne onuda anlayamadim ( simdi kahvaltisini yaptirdim oyuncak oynuyo benimde hic halim yok
Sukranim menum harika inan bilgisayarim olsa bende resimli paylasirim ama telden giriyorum forma
Rozeliz hiko kizlar kendinize gelin ya bakin benimde vermem gereken 9 kilo var benimde aklima geliyo zayiflayamicam yazin yine kiyafetler uatume olmicak diye ama hayir ole degil yazq hepimizi zayif olcaz ve buraya resim paylascaz guzel guzel giyinmisiz hic biyerden cikinti yok oh mis gibi :))
Papatya nelson kizlar cok kiziyorum size annen sizin gibi yapiyo valla gecen canim vok tatli istiyo durduramiyorum kendimi dedi gitti tahlil yaptirdi insulin direnci varmi diye hayir hic bisey cikmadi sirf kendini durduramiyo sizde olesiniz bak kizdim size hel nelson sen bize yazarken bile suan kuru yemis yiyorum yaziyosun yazdiklarim icin bana kizmayin ama sole dusunun belki faydasi olur ya ben bu kuruyemisi yicem kizlara yazicam ben yiyorum diye onlarda aman nelson yiyo bende yersem bisey olmaz derse ve yerse oda kilo veremez diye dusunun ve yemeyin :))) sizi seviyorum ve hedefinize ulasmanizi istiyorummm :)))
Kevserim lajoba hadeka mevcan zuzu ozge unuttugum varsa kusura bakmayin kizlar optum sizleri seviyorum ayrica o kadar uzaklastinizki diyetten menume yorum bile yazmiyosunuz

Oh be nelsonum geri donmus harikasin canim kim tutar bizi valla siz boyle yazdikca ben daha cok motive oluyorum canimmm seni seviyorumm :)

nelsonum,o saydığın maddeleri bende hayata geçirmeliyim en acilinden,özellikle su içme kısmını,

hikmetim annende mi kalıcan belli bir süre neden ??? pöfff kk ya girmeyince kaçırdım işte herşeyi,

devkule 21 günlük program ne olaki şu lanet göbeğimin sıkılaşması lazım

papatyam,zor zamanlar geçiriyorsun ama kendini toparlaman lazım,kilon bence şu an gayet iyi ama akşamları yenen o abur cuburlar seni dahada mutsuz eder,

kubra,sen nasılsın canım kilo verme hızın yavaşladımı biraz,ilk hafta süper kilolar vermiştin,

şükomm sen neler yapıyorsun kilo koruma nasıl gidiyor

eprum sen geceleri msj yazdıkça ben sabahları şaşırıyor ve üzülüyorum o kadar uykusuzluğuna nasıl dayanıyorsun

ve diğer çıtırlarım tek tek nick yazmıyım hepinizi çok öpüyorum yeni yılla beraber hepimiz şu lanet kilolardan kurtuluruz umarım

günaydın kızlar
ben aslında öyle çok abur cubur yemem. ama nasıl olduysa dün akşam oğlandan kalan negroyu indiriverdim mideme. ve bu sabah tartı hiç iyi demedi bana. ben,im de toparlanmam gerek. ben çözdüm vücudumu gün içinde ne yersem yiyeyim akşam yemeğinden sonra bir şey yemezsem ve yatağa aç girersem oluyor bu iş.
sporu da bırakmıyorum ama. yarın sabah foto eklicem yine.
pilates bende yapmak istiyoruma ama hiç cesaret edemedim. bana link verir misiniz.
bir de ay kimdi hatırlayamadım şimdi simitler için link atmıştı ya. çok teşekkür ederim ona. bayağı faydalı birşeye benziyor. izledim ama yapmadım. bu akşam yaparım muhtemelen.

Mevcanim gecen hafta listeme hic uyamadim yani hic dikkat edemedim butun hafta hergun gezmem vardi ama yinede 300 gr vermisim bu haftadan umutluyum ama bakalim yarin tarti ne gostericek :))

kendmi acayıp ğazladım.... haklısın canım ya bir yandan kuruyemiş yedim bir yandan yazdım.. bu ne acayıp bir şey oldu.. şimdi kendimede kızdım.. menü eleştirisi istiyorum... herkes gördüğü menüyü eleştirsin.. ğüzel ve kaçamaklı olan menüleri beğenmeyelim..

mevcan kızzz adi canım haftaya bomba ğibi bekliyorum seni....

nelsonum fotolarına alıcı gözü tekrar baktım canım,ciddi anlamda göbek ve simit bölgenden kilo vermişsin,3-5 daha verirsek yemede yanında yat oluruz

nelsonum fotolarına alıcı gözü tekrar baktım canım,ciddi anlamda göbek ve simit bölgenden kilo vermişsin,3-5 daha verirsek yemede yanında yat oluruz

evet canım hatta sadece göbek gitti bile diyebilirim.. spor ok fayda sağlamıştı...karın ağırlıklı plates.. hadi kız canlan sende verelim kilolarımızı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…