- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.821
Saatlerdir uyuyamıyorum, uyumaya çalışıyorum ama olmuyo(( ben bu zayıflama işimi çok taktım kafama kendimi böle tosuncuk görmek istemiyorum, kafamın içinde birşey varsada o da sadece zayıflayabilecekmîyim sorusu kendime 4 ay süre verdim Mayıs'a a kadar 10 kg vermem şart çok üzülüyorum kendimi hep zayıf hayal ediyorum , zayıf insanlara imreniyorum ben neden böle olamıyorum artık çok yemek te yemiyorum bi arkadaş tavsiyesiyle bi dahile Dr dan ayın 9 una randevu aldım analiz yapıp diyetisyene yönlendiriyormuş tiroitlerime falan bakılsın istiyorum 2014 ün başlaması benim için bir milat olmalı her ay 2,5 kg verebilirsem 4 ayda istediğim kiloya ulaşırım ne olur sizde bana yardım edin gercekten halim'den hiç memnun değilim ...
ben de memnun değilim 10 kilo çok gibi geliyor ama değil bende senin gibi takanlardanım az önce tartıldım 59.300 geldim vede 50 olmak istiyorum bu benim için zor bir rakam cıs lar hayatımda yok çünkü benim eksiğim spor hareket uyku düzeni düzenli besin o yüzden sporla sıkılaşıp kendimi aynada daha iyi görmek istiyorum o kilocuklar kolay gitmicek fakat sporunda zayıf göstermek gibi hilesi olacak bence formda gezmeyi bırakıp plates yapmaya başla hemen ilk defa yapacaksan 3 - 4 gün ağrıların olur sonra alışır vüücudun 10 15 günde bile fark edersin bir değişiklik olduğunu ödem attırıyor şişliğin inince zayıf gösteriyor düzenli yapınca sıkılaşıyorsun sitresi de azaltıyor evde yapılacak en uygun spor bence, uykusuzluğa strese bundan başka çözüm olamaz hem yoruluyorsun ve sonunda süper bir rahatllık düzenli yapınca yapmadığın zamanda pişmanlık hissi veriyor yapmadan yatmak istemiyorsun. hemen başla bence
Ah canım bende o 50 yi görmek istiyorum , platese bsşlayalı 1 ay oldu özellikle o lastik varya bana kardeş gibi oldu ama bu aralar kızım ona gözünü dikti vermeyince ağlıyor mecburen o uyuyunca yapıyorum İnan ki plates dışındada çok şey yapıyorum inşallah gider yediklerimden dikkat ediyorum baya yeşil çay içiyorum günde 2 veya 3 fincan çok yağlıyım 28 kadımdan beri şekeri almadım ağzıma ama gelenim gidenim çok oldu bu aralar bi öğünü atladıgımda herşey bozuluyor gibi ama artık dahada dikkat edeceğim 50 kg görmek şuan bi hayal benim için 51 dahi olur
21 günde yağlarınızdan kurtulun ve süper karın var onlar gayet güzel ve etkili çocukla zor oluyor üstümden inmiyor benim oğlan 2 yaşında benimkide bazen poit fileks yapar çemberimde dişlemediği yer kalmadı
Allah bağışlasın canım benimde 7aylık kızım bu huyuda yeni çıktı istediğini vermeyince ağlıyor 3 gündür yapıyor bunu bu gün yaparken de aynı şeyi yaptı , bende aldım kaldırdım hepsini telefona egzersiz diye bi program indirdim çok faydalı hangi bölgeye çalışmak istiyorsan onu seç yada kadriyo 5 15 30 dk setler dem birini seçiyorsun birlikte yapıyorum çok memnun kaldım bu programdan şimdi bile yatağa uzandım bisiklet sürer gibi yaptım yan yatıp yukarı kaldırma falan ama uykum hala gelmiyor
geç saatte kahve türü bir şey tükettinmi bu gece 11 de ben nescafe içtim öğle sonrasıda türk kahvesi içmiştim o yüzden ayaktayım sen de varmı böyle bir şey
kitap okumak ta uykumu getirir platesim bitsin elime alacam kitap sonra uyurum mışıl mışıl
yaa anlamıyorum ben sizin gibi yemiyorum neden kilo alıyorum ben bir paket bisküvi yersem onun yağı beni mağfeder miğdem bulanır sizi etkilemiyormu bu paket ürünlerin yağı ayrıca benim misafirlikte uyguladığım bir taktik var en hafif en kalorisiz olanlardan seçip ve diğerlerini yememek gibi ısrar eden oluyor bende miğdem kaldırmıyor kusuyorum diyorum yağ ve fazla çeşitli şeyleri karıştıramıyorum deyince ısrar edilmiyor ayrıca bu benim için bu gerçektir uydurma değil hamileliği boyunca kustum sonrasındada kustum dün balık kızarttım fazla yemiştim eşim seviyorsun sen ekmeksiz ye dedi sadece salata balık 1 dilim ekmek yedim saatler sonra kestane yedim ama benim miğde pes etti yatmadan önce baş ağrısı ile çıkartmak zorunda kaldım bugün bile tam iyi değildi yılbaşı diye abartılı yemedim .diyet yapıyorum dikkat ediyorum deyince insanlarda ısrar artıyor hatta kocalarımız bile bu konuda gözlerimizin önüne tatlı çikolata getirmekte ustadırlar. yani arkadaşlar küçük bir yalan söyleyin yeşil çaylarınızı tarçınlı ve karanfilli olarak değiştirin tatlı ihtiyacını kesinlikle azaltıyor.
lajoba kpss çalışırken benimde atıştırma isteği oluyor çocuk tepemde geziyor elimden kalem kitap bilg. alıyor o yzden çalışamıyorum gece 11.30 da anca uyuyor bende az önce az da olsa çalıştım 2-3 ay kadar önce güzel çalışmaya başlamışdım ama ne olduysa bıraktım geri unutmuşum hop tekrar başa alıyorum yanii,unutkanlık var kilo alıyorum diye b12 yi bırakıp balık cevize başladım
ders çalışırken bende senin gibi atıştırma isteği oluyor dedim ya aklıma yağ yakan meyve geldi ölçülü olarak yenebilir neden yenmesin nar mesela tabağa kes koy atıştırma isteği gelince 1 - 2 tane kopart at ağzına sakın hepsini ayıklayım tabağa doldurup koyma yoksa ya avuçla atarsın ağzına ya kaşıkla, başka aklıma geenler yaban mersini, greyfurt sevmiyorsan sık suyunu iç, ananas, kuru kayısı, hmmm kuru incir, kuru üzüm açlık hissedersen de leblebiii benim aklıma bunlar geldi bu gece çalışırken uyguladım 2 defa (leblebi,nar ve gün kurusukayısı 1 avuç kadar) saolsun onlarda 2 kez wc ye yolladı.
papatya ilk sayfalarda okudum az önce seninde benim gibi metobolizman zayıfmış hala devam ediyorsa salatana lahana da ekle sabah akşam salata iyi geliyor. 3 öğün yemekten önce yoğurtlu küürüm var oda iyi geldi bana tokta tutuyor gün kurusu kayısıda iyi, yeşilçay demiycem çünkü ben siyah çaydan daha çok içerim hemde 5 - 6 senedir tarçınlı karanfilli yeşil çay bağımlısıyım resmen ama yok bir numara şu an evde olan bitki çaylarım ( 9 lu çay - beşi bir arada - elma krom - tarçınlı karanfilli yeşilçay) fazlasıyla bağışıklık kazanmış sanırım.
sıra ders çalışılmış, çocuğu ve kocayı uyutmuş rahatlığıyla plates yapmaya hadi buyrun ebru şallı ile süper bir karına
Saatlerdir uyuyamıyorum, uyumaya çalışıyorum ama olmuyo(( ben bu zayıflama işimi çok taktım kafama kendimi böle tosuncuk görmek istemiyorum, kafamın içinde birşey varsada o da sadece zayıflayabilecekmîyim sorusu kendime 4 ay süre verdim Mayıs'a a kadar 10 kg vermem şart çok üzülüyorum kendimi hep zayıf hayal ediyorum , zayıf insanlara imreniyorum ben neden böle olamıyorum artık çok yemek te yemiyorum bi arkadaş tavsiyesiyle bi dahile Dr dan ayın 9 una randevu aldım analiz yapıp diyetisyene yönlendiriyormuş tiroitlerime falan bakılsın istiyorum 2014 ün başlaması benim için bir milat olmalı her ay 2,5 kg verebilirsem 4 ayda istediğim kiloya ulaşırım ne olur sizde bana yardım edin gercekten halim'den hiç memnun değilim ...
Ah canım bende o 50 yi görmek istiyorum , platese bsşlayalı 1 ay oldu özellikle o lastik varya bana kardeş gibi oldu ama bu aralar kızım ona gözünü dikti vermeyince ağlıyor mecburen o uyuyunca yapıyorum İnan ki plates dışındada çok şey yapıyorum inşallah gider yediklerimden dikkat ediyorum baya yeşil çay içiyorum günde 2 veya 3 fincan çok yağlıyım 28 kadımdan beri şekeri almadım ağzıma ama gelenim gidenim çok oldu bu aralar bi öğünü atladıgımda herşey bozuluyor gibi ama artık dahada dikkat edeceğim 50 kg görmek şuan bi hayal benim için 51 dahi olur
21 günde yağlarınızdan kurtulun ve süper karın var onlar gayet güzel ve etkili çocukla zor oluyor üstümden inmiyor benim oğlan 2 yaşında benimkide bazen poit fileks yapar çemberimde dişlemediği yer kalmadı
Oh be nelsonum geri donmus harikasin canim kim tutar bizi valla siz boyle yazdikca ben daha cok motive oluyorum canimmm seni seviyorumm :)ğünaydın çıtırlaımmmm,, sabah tartı yzüme tokat gibi çarptı... 60 lara dayandımmmm.. ama pes etmeyeceğim..
arkadaşlar cuma sabahı tartılayım ona göre
1-yeniden kalori hesabı yaparak beslenmeye dikkat edeceğim..
2-kendime haftalık hedef kilolar koyacağım..
3-suyumu zayıfflama çayımı sporumu aksatmayacağım.
4-açlıktan ğebersemde akşam 19 dan sonra meyve dahil yemeyeceğim..
5-başarı öyküleri okuyacağım.. çok gaza ğetiriyor insanı..
6-birileri yaptı ve başardı ise bende yapabilirim... neyim eksik bu kadar iradesiz değilim kızlar...
kendime 5 hafta süre veriyorum...
ilk haftamın hedefini yarın yazarım
somesterde arkadaş gelecek gezmeleim olacak ama diyetime devam etmeyilim yoksa yaz ğelecek ve ben hala kilo vermekle uğraşmış olacağım...
.
Gunaydin citirlarim nasilsiniz benim bogazim agriyo kizimda gece uyumadi dogru duzgun derdi ne onuda anlayamadim( simdi kahvaltisini yaptirdim oyuncak oynuyo benimde hic halim yok
Sukranim menum harika inan bilgisayarim olsa bende resimli paylasirim ama telden giriyorum forma
Rozeliz hiko kizlar kendinize gelin ya bakin benimde vermem gereken 9 kilo var benimde aklima geliyo zayiflayamicam yazin yine kiyafetler uatume olmicak diye ama hayir ole degil yazq hepimizi zayif olcaz ve buraya resim paylascaz guzel guzel giyinmisiz hic biyerden cikinti yok oh mis gibi :))
Papatya nelson kizlar cok kiziyorum size annen sizin gibi yapiyo valla gecen canim vok tatli istiyo durduramiyorum kendimi dedi gitti tahlil yaptirdi insulin direnci varmi diye hayir hic bisey cikmadi sirf kendini durduramiyo sizde olesiniz bak kizdim size hel nelson sen bize yazarken bile suan kuru yemis yiyorum yaziyosun yazdiklarim icin bana kizmayin ama sole dusunun belki faydasi olur ya ben bu kuruyemisi yicem kizlara yazicam ben yiyorum diye onlarda aman nelson yiyo bende yersem bisey olmaz derse ve yerse oda kilo veremez diye dusunun ve yemeyin :))) sizi seviyorum ve hedefinize ulasmanizi istiyorummm :)))
Kevserim lajoba hadeka mevcan zuzu ozge unuttugum varsa kusura bakmayin kizlar optum sizleri seviyorum ayrica o kadar uzaklastinizki diyetten menume yorum bile yazmiyosunuz
nelsonum fotolarına alıcı gözü tekrar baktım canım,ciddi anlamda göbek ve simit bölgenden kilo vermişsin,3-5 daha verirsek yemede yanında yat oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?