Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şimdilik kaçıyorum kızlar işleri toparlayıp tekrar gelicem,

kahvaltıda kaçırdım ama öğlen yemeğinde ve günün kalanında telafi edicem

papatyam akşama plates linklerini atarım sana...zorlandığımm hareketler var ama zamanla yapılıyor. zor değil ğenel anlamda...

Son düzenleme:
papatyam akşama plates linklerini atarım sana...zorlandığımm hareketler var ama zamanla yapılıyor. zor değil ğenel anlamda...

bende birşeyler buldum netten ama nerden başlanır bilmem ki. hiç yapmadığım bir spor türü.
teşekkür ederim canım.

Günaydın kızlar. Nelsonum evet sen istedikten sonra 1 aylık işin var. Arkadaş ve komşu gezmeleri için de şunu söylemek istiyorum
illa ki önüne birkaç çeşitten oluşan kişiye özel bir servis tabağı koyacaklardır. En sevdiğin yiyeceklerden 2-3 parça al yeter. Önüne konuldu diye nezaket icabı hepsini bitirmek zorunda değilsin. Ben de annemin komşusunda öyle yaptım. Tabağın içinden sadece 2-3 kaşıklık kısırı ve keki yedim. diğer çeşitleri tabakta bıraktım. İllaki oturmalar, çaylar, gezmeler oluyo. Ama kendini bu durumlara göre
ayarlarsın. Biraz acımasızca bi öneri olucak ama seni gaza getirmesi için gerekli. Bişeyler yemek istediğinde eşinin söylediklerini aklına getir. O seni frenliycektir. Bişey daha: akşam yemeğinden sonra hafif ve çok az kalorili bişeyler yenirse kilo alınmaz. Mesela nesfit,
yeşilçay, meyve, light bisküvi gibi. ben akşam yemeğinden sonra bunları yerdim. zaten menülerimde de görüyodunuz. Her hafta da kilo veriyodum az çok. asıl onları yemezsem aburcubura saldırıyodum. Önemli olan o saatten sonra cıssları yememek

Mevcanım takma kafaya kilonu, sadece sen değil birçoğumuz yılbaşında yedik içtik. yarın sabah bizler de artıda çıkabiliriz. Ama haftaya çok güzel bi kiloyla döneceğini biliyorum. Bi süreliğine ara vermiştin zaten diyete. Hem kabızlık ve regl de var diyosun.
Haftaya toparlarsın. Bu arada dilindeki aftlar geçti mi? ne durumda. Ayrıca yarışma da isteyenler olursa grup belirleyebilirsin.

Papatyam sen her zaman aburcubur yemezsin evet. Sana meyvesever Papatya deniyodu. Bi kereden bişey olmaz, göz hakkı, oğlundan

Kübracım sana da geçmiş olsun canım. Ihlamur ve ballı limonlu ılık su iç, inan çok iyi geliyo. Gezmelerde sen de az yemeye çalış canım. çeşit az olsun.

Son düzenleme:
Mevcancım kilo koruma nasıl gidiyor diye sormuşsun. Yeni gördüm. Haftasonu yedim, kasmadım kendimi. Haftaiçi çok sıkarak dengelerim diye düşündüm. Sporlarımı da azalttım. Çok iyi gidecekti ama eşimin iki arkadaşına gittik. tabağıma çok çeşit almadım
ama yılbaşında cozuttum biraz. Önceki akşam gittiğimiz evde çok yedim. Sabah artıda çıkabilirim ama haftaya toparlıycama eminim.
İnş yıllarca koruyabilirim kilomu. Alması kolay ama kilo vermek çok zor.

günaydın kızlar
çok hastayım
yılbaşı geldi geçti ama öyle aman aman yediğim bişey olmadı.
yeni yıla sinüzit ve nezle ile uyandım. nasıl oldu anlamadım
çok hastayım
kemiklerim bile ağrıyor.
eşimin evde kal demesine rağmen ben okuldayım.
nane limonumu içiyorum şu an.
diyete dikkat edemedim dünden beri ama zaten yiyecek halim de yok. aç kalmamak iyice düşmemek için yiyorum şu an.

Hadekacım geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin. Çalışırken hastalık çekmek çok zor. Keşke bir gün istirahat alsaydın, iyi gelirdi.
Hasta hasta kendini dersine veremezsin ki zaten.

kafana çok takınca da kılolar gitmiyor canım. ben bi ara acaip takmıştım bende bi hastalık mı var şeker hastası mıyım neden kılo veremiyorum diye.
hayır bir hastalığım yok takıntı yaptıkça veremiyorum.

Nelson mev devkule motivasyonunuzu düşürmeyin. toparlanın tekrar.
yeni yılda yeni bir ben lazım diyip motive olalım inşallah.

btlkübra 300 gr da iyidir.
şükran canım haklısın ama evde dinlenemiyorum ki.
yaşlı babaanne ve anane var evde. 2 çocuk var.
dün tatildi ve ben evdeydim. delirdim
peteğin dibine yatak attım uzandım. çocuklar durmuyor üzerime atlıyorlar.
tonton ninelerin ihtiyaçları bitmiyor hepsi bana bakıyor.
dün hasta halimle ananemi banyo yaptırdım. bunları yapmaktan mutluluk duyuyorum
ama inan ayakta duramıyorum şu an. bacaklarım beni taşımıyor.

Haklısın canım, böyle bi durumda nasıl dinlenebilirsin ki. Sorumlulukların çok. Hem de ikisi birden senin yanındalar. Çocuklar da rahat bırakmıyomuş zaten. Allah sağlık ve kolaylık versin.

Günaydın. Zor uyandım. Oglum geç uyumasına rağmen hissi bi şekilde 7 de uyandı. Zor hazırlandım. Kv oyalarken kaçtım(

Mevcanım, çok uykum var ama napim uyumayınca bende uyuyamıyorum haliyle.

merhaba çıtırlarr :)

bugün daha motive bir şekilde başladım güne.

sabah tam 83.0 çıktım... artık 7 li rakamlara inip birdaha 8 li rakamlar görmek istemiyorum.

sabah 1 tane elma ve büyük bir bardak su içtim...

extra kalorili bişeyler yemedim. spora devam edersem hızla vermeye devam etmek istiyorum.

yarın sabah 82.500 çıkarmıyım aceba

Hikom :çok kararlıyım vericem bu kiloları hadi bi sirkelenin kendimize gelelim canım benim gidecek bu kilolar

Nelson : evet Dr gitmem şart randevumuz aldım en azından bi sıkıntı varsa bilirim diyetisyenden yönlendiriyormuş Dr 9 una randevu aldım çok yogundum Dr , vermek istediğim kilo az ama yapıştı kaldı gitmiyor ((

Hadeka : ben gerçekten çok takıyorum kafama büyün gece kilomu düşünmeyen uyuyamadım ama çıkmıyo kafamdan

Azimliuim vericem göreceksiniz hepinizi seviyorum sizden tam gaz destek istiyorum daha 24 yaşında bi anmeyim çıtı pıtı olmalıyım Nisan'da gün paramı alıp dolabımı yenilicem sorna kızımı alıp 1 aylığına babamlarda gidip kAlmak istiyorum ama ama zayıf bi haldeeee

kızlar gelemedim bu hafta ama diyeti bırakmış değilim biraz yoğun ve sıkıntılı hafta geçirdim tabi diyete dikkat edemedim kg almışım
ama bırakmak yok tekrardan kaldığım yerden devam

ben you tube dan ebru şallı 21 gün yazıyorum çıkıyor hemen
ebru şallı süper karın seçenek çok var link aşağıya kopyalarım

21 gün
Ebru Şalı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun - YouTube

süper karın
Ebru Şallı ile Süper Bir Karın | Hdbelgesel.net - YouTube

şükrancığım haklısın ikramyarın hepsini yemek zorunda değilim.. hedefimmi pastalarmı .. arasında seçim yapmak daha dogru olacaktır..evet akşam tıkındım sonrada eşimin yanına koca ğöbeğimle oturdum ve kendimi acayıp kötü hissettim ve mutsuz...onun dediklerini unutmamalıyım..

hadeka geçmiş olsun ğüzelim..

ebrulimmmm tatlım çok yoruluyorsun.. dikkat et kendine zayıf düşmesin bünyen..

tubiloshh -evet ha bir gayret et ve canım gör 7li rakamları...

Roseliz randevun ocak demi benmi yanlış anladım ki.. ama ihmal etmi ğüzelim...

dev kule eve gidince yapacaığm.21 ğün boyunca.. bakalım ne olacak sonuç ğöbek ve bel ölçülerimide not edeceğim bakalım kaç cm inceleceğim.... 21 ğünde aynı videomu yapılıyor canım...her ğününkü ayrımı

Son düzenleme:
canlarim selam..bu ara çok sinirliyim.dün regl olmam gerekiyordu gecikdim.emziriyorum.geçen ay ilk reglimi olmuşdum...hep böyle şaşıcakmı tarih.bir an önce olmak istiyorum.ama yarin tarti günüolursamda çok çıkarim trtida.....

21 gün yağlarınızdan kurtulun diye plates hareketleri var linkini atmıştım 21 gün yapıyorsun tabi yediklerine de dikkat ediyorsun çok sıkılaşıyor ve yağlarından kurtuluyorsun
ben 21 günlük olanı geçen hafta yaptım bu hafta süper karın yapıyorum haftaya sabah 21 günü akşam da süper karın yapmayı planlıyorum tartı vermiş göstermiyor ayna ama öyle demiyor aynada kendimi iyi görmeye başladım yavaş yavaş yola devam edeyim
bu arada kızlar size platesin bir avantajını da söyleyim normal doğumda çok faydasını görüyorsunuz çünkü karın kaslarınızı çok iyi çalıştırıyorsunuz doğru nefesle de doğum kolaylaşıyor benim öyle oldu doğum dr çok şaşırmıştı plates yaptığımı söylemiştim hamilelikten önce çok faydası oldu dedi şimdi 3 - 4 ay sonra 2 . çocuğu düşünecek bir kocam var o yüzden platese tekrar başladım allah izin verirse olursa hamilelik doğru hareketlerle devam ederim.
platese yeni başlayacak olanlar için you tube den yeni başlayanlar diye aratırsanız muhakkak bulursunuz.
Ben platesi evlendikten sonra (2008)başlamıştım tv den bakıp yapıyordum dönem dönem yapıp bıraktım inşallah bu kez öyle olmaz tüm hareketleri biliyorum illaki karşımda yapan istiyorum yoksa disiplinli yapamıyorum.
Ben sporu seviyorum aslında kocişe bir türlü yürüyüş bandı aldıramadım. 15 tatilde ablam gelirse stada yürüyeşe gitmek istiyorum çocuğa bakar 1 saat hava iyi olunca beraber de çıkarız 2 yaşında çocukla tek gidemem hak verirsiniz çünkü çoğumuz anneyiz. hafta sonları da maç oluyor pek müsait olmuyor olsada hava kötü oluyor .
benim yaş 30 hatta çok yakında 31 e girecem ama 26 anca gösteriyorum buda beni mutlu ediyor.oğlan bilg. yapıştı gene hadi size bye

Merhabaalarrr canlarrr insallahh hepimizzzz istedigimiz kiloyu veririzzz bu hafta dogu duzgun spor yapmadim ve bu haftasonu regl olucam vede artidayim ama bu haftadan sonra hepimizzz kilolarimizi vereli. Ve hirs yapalim birbirimizi motive edelim yazin kocislimle tatile gidicrz zayif ve fit olmam sartt kalcam baya sekildin onunla sorunum yok ama su gobek basen biraz daha gitse hersey super olucak canlar ben bunlarin sizin sayenizdr yapabilirim lutfen motivemizi dusurmeyelim kendimizee gelilimmm sizi seviyorum iyi ki varsinizz

Ben annemelre geldim sporumu yapicam insalah yarin tablo yapicam gene ozelime boyunzu hedefinizi gecen hafta baslangic bu hafta giden ve hedef diye gonderin canlarrr

bende de ilk olduğum zamanlar tarih şaşmıştı oğlum 5 yada 6 aylıkken regl olmuştun diğer ay olmamıştım 1 ay daha geçince olmuştum zamanla tarih düzeliyor hatta doğumdan sonra regl olurken miktar artıyor günde uzuyordu d. önce 3 günde çok gelerek biterdi doğumdan sonra 6 gündde çok yoğun olarak devam etti rahim genişliğiyle alakalı galiba tam sene oldu 2 aydır bende de 8 gün erken olmaya başladım 2 gn oynardı sadece bu ayda gözlemlicem bakalım papatya çayı içip sakinleştirebilirsin emzirmenin avantajını kullanıp çok rahat kilo verirsin 1 yaşından 1.5 yaşından sonra etkisi olduğunu düşünmüyorum ben tam 2 yaşına 1 hafta kalaya kadar emzirdim.

sağol canım haklısın söylediğin atıştırmalıkları deneyeceğim bundan sonra :)
hadeka canım geçmiş olsun evde altınkızlar ve çocuklarla dinlenmen zor oluyordur eminim Allah sabır ve şifa versi,n dikkat et kendine..
bu hafta artıda çıkacak gibiyim midem günler önce yediğim şeylerle dolu hala ama karar verdim çok yememek adına hatta dün oturmaya gittik sağolsun arkadaş bi sürü şey hazırlamış ısrar da etti sen emziriyosun bişey olmaz diye ama sadece küçük bi susamlı simit ve bi dilim hindistan cevizli tatlı yedim aslında tatlı olduğun u tahmin edemedim görüntüde şerbetsiz gibiydi ama yemeye başlayınca da yarım bırakamadım olsun hayır diyebildim ve o bi sürü çeşitten sadece bunları yedim ya o da yeter bana bu gün hafif bişeyler yiyerek yarınki tartıda en azından nötr çıkmak istiyorum o y0zden sabah kalkar kalkmaz çorba yapıp kahvaltıda da çorba içtim.. yarından umudum yok ama sonraki zamanlar için hep beraber ha gayret kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…