- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.841
günaydın kızlar
ben aslında öyle çok abur cubur yemem. ama nasıl olduysa dün akşam oğlandan kalan negroyu indiriverdim mideme. ve bu sabah tartı hiç iyi demedi bana. ben,im de toparlanmam gerek. ben çözdüm vücudumu gün içinde ne yersem yiyeyim akşam yemeğinden sonra bir şey yemezsem ve yatağa aç girersem oluyor bu iş.
sporu da bırakmıyorum ama. yarın sabah foto eklicem yine.
pilates bende yapmak istiyoruma ama hiç cesaret edemedim. bana link verir misiniz.
bir de ay kimdi hatırlayamadım şimdi simitler için link atmıştı ya. çok teşekkür ederim ona. bayağı faydalı birşeye benziyor. izledim ama yapmadım. bu akşam yaparım muhtemelen.
papatyam akşama plates linklerini atarım sana...zorlandığımm hareketler var ama zamanla yapılıyor. zor değil ğenel anlamda...
Hadekacım geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin. Çalışırken hastalık çekmek çok zor. Keşke bir gün istirahat alsaydın, iyi gelirdi.günaydın kızlar
çok hastayım
yılbaşı geldi geçti ama öyle aman aman yediğim bişey olmadı.
yeni yıla sinüzit ve nezle ile uyandım. nasıl oldu anlamadım
çok hastayım
kemiklerim bile ağrıyor.
eşimin evde kal demesine rağmen ben okuldayım.
nane limonumu içiyorum şu an.
diyete dikkat edemedim dünden beri ama zaten yiyecek halim de yok. aç kalmamak iyice düşmemek için yiyorum şu an.
kafana çok takınca da kılolar gitmiyor canım. ben bi ara acaip takmıştım bende bi hastalık mı var şeker hastası mıyım neden kılo veremiyorum diye.Saatlerdir uyuyamıyorum, uyumaya çalışıyorum ama olmuyo(( ben bu zayıflama işimi çok taktım kafama kendimi böle tosuncuk görmek istemiyorum, kafamın içinde birşey varsada o da sadece zayıflayabilecekmîyim sorusu kendime 4 ay süre verdim Mayıs'a a kadar 10 kg vermem şart çok üzülüyorum kendimi hep zayıf hayal ediyorum , zayıf insanlara imreniyorum ben neden böle olamıyorum artık çok yemek te yemiyorum bi arkadaş tavsiyesiyle bi dahile Dr dan ayın 9 una randevu aldım analiz yapıp diyetisyene yönlendiriyormuş tiroitlerime falan bakılsın istiyorum 2014 ün başlaması benim için bir milat olmalı her ay 2,5 kg verebilirsem 4 ayda istediğim kiloya ulaşırım ne olur sizde bana yardım edin gercekten halim'den hiç memnun değilim ...
Haklısın canım, böyle bi durumda nasıl dinlenebilirsin ki. Sorumlulukların çok. Hem de ikisi birden senin yanındalar. Çocuklar da rahat bırakmıyomuş zaten. Allah sağlık ve kolaylık versin.kafana çok takınca da kılolar gitmiyor canım. ben bi ara acaip takmıştım bende bi hastalık mı var şeker hastası mıyım neden kılo veremiyorum diye.
hayır bir hastalığım yok takıntı yaptıkça veremiyorum.
Nelson mev devkule motivasyonunuzu düşürmeyin. toparlanın tekrar.
yeni yılda yeni bir ben lazım diyip motive olalım inşallah.
btlkübra 300 gr da iyidir.
şükran canım haklısın ama evde dinlenemiyorum ki.
yaşlı babaanne ve anane var evde. 2 çocuk var.
dün tatildi ve ben evdeydim. delirdim
peteğin dibine yatak attım uzandım. çocuklar durmuyor üzerime atlıyorlar.
tonton ninelerin ihtiyaçları bitmiyor hepsi bana bakıyor.
dün hasta halimle ananemi banyo yaptırdım. bunları yapmaktan mutluluk duyuyorum
ama inan ayakta duramıyorum şu an. bacaklarım beni taşımıyor.
metabolizman eskisine göre yavaaşladı ve hir ğecen ğün yavaşlıyor.. ve artık yiyince kilocuklar hemen ğeliyor.. ama düzzenli beslenme ve uyku önemli canım...
tatlım vereceğin kilo cok değil dr git bence daha erken zamandada verebilirsin kilolarını.. biraz kendine ğüven ve inan başaracağına güzelim..
taılım o 21 ğünlük linki gönderirmisin.. ben plates yapıyorum .. daha dogrusu ara vermiştim dün ğeri başladım.. sıkılaşmak istiyorsanız kesinlikle plates derim...
nelsonum,o saydığın maddeleri bende hayata geçirmeliyim en acilinden,özellikle su içme kısmını,
hikmetim annende mi kalıcan belli bir süre neden ??? pöfff kk ya girmeyince kaçırdım işte herşeyi,
devkule 21 günlük program ne olaki şu lanet göbeğimin sıkılaşması lazım
papatyam,zor zamanlar geçiriyorsun ama kendini toparlaman lazım,kilon bence şu an gayet iyi ama akşamları yenen o abur cuburlar seni dahada mutsuz eder,
kubra,sen nasılsın canım kilo verme hızın yavaşladımı biraz,ilk hafta süper kilolar vermiştin,
şükomm sen neler yapıyorsun kilo koruma nasıl gidiyor
eprum sen geceleri msj yazdıkça ben sabahları şaşırıyor ve üzülüyorum o kadar uykusuzluğuna nasıl dayanıyorsun
ve diğer çıtırlarım tek tek nick yazmıyım hepinizi çok öpüyorum yeni yılla beraber hepimiz şu lanet kilolardan kurtuluruz umarım
canlarim selam..bu ara çok sinirliyim.dün regl olmam gerekiyordu gecikdim.emziriyorum.geçen ay ilk reglimi olmuşdum...hep böyle şaşıcakmı tarih.bir an önce olmak istiyorum.ama yarin tarti günüolursamda çok çıkarim trtida.....
lajoba kpss çalışırken benimde atıştırma isteği oluyor çocuk tepemde geziyor elimden kalem kitap bilg. alıyor o yzden çalışamıyorum gece 11.30 da anca uyuyor bende az önce az da olsa çalıştım 2-3 ay kadar önce güzel çalışmaya başlamışdım ama ne olduysa bıraktım geri unutmuşum hop tekrar başa alıyorum yanii,unutkanlık var kilo alıyorum diye b12 yi bırakıp balık cevize başladım
ders çalışırken bende senin gibi atıştırma isteği oluyor dedim ya aklıma yağ yakan meyve geldi ölçülü olarak yenebilir neden yenmesin nar mesela tabağa kes koy atıştırma isteği gelince 1 - 2 tane kopart at ağzına sakın hepsini ayıklayım tabağa doldurup koyma yoksa ya avuçla atarsın ağzına ya kaşıkla, başka aklıma geenler yaban mersini, greyfurt sevmiyorsan sık suyunu iç, ananas, kuru kayısı, hmmm kuru incir, kuru üzüm açlık hissedersen de leblebiii benim aklıma bunlar geldi bu gece çalışırken uyguladım 2 defa (leblebi,nar ve gün kurusukayısı 1 avuç kadar) saolsun onlarda 2 kez wc ye yolladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?