Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabah: 1çs süt içine 2 kaşıt k flaks-2ceviz

ara + ögle: iki büyük dilim kepekli ekmek arasına 2 dilim kaşar-marul-maydonozdon sandiviç yaptım onu yedim+1 portakal+ 2 çatal tatlı

akşam:yeşil salata+yogurtlu karnıbahar haşlaması yiyeceğim

ğece-1 portakal..

inşallah bu ğece abartmam,,

su:2 litre-5 bardak zayıflama çayı-2-3 kupa siyah çay

spor:1 saat plates yapacağım..

son ğün dikkat edip amaacım ğecen cumadan çok çıkmamak...

Son düzenleme:
Citirlarim topigi motive olmus goruyorum cok sukur bende kizimi yikadim simdi yagimda salliyorum sonra 2 mil leslie ve baska sporlar yapcam yarin 78 i gormek istiyorum yaza cok fit olmak istiyorum kizlar yaa benim karin yada simir bolgem yok dumduz yani ama basen ve kalca var gerci kalcam sekil aldi ama bu basen nasil gidicek esim o senin yapin gitmez diyo ama gitmeli (

Nell menun cok guzel canim tebrik ederim sabah solediklerimle kirmedim dimi seni ??

Devkule: benimdebsezeryan sonrası yumuşacık koca bi pörsük gönülüm kaldı oğlumdan hatıra. Şu senin yaptığın videoyu süper karındı sanırım bende yapmak istiyorum. Hiç plates yapmayan yapabilir mi?mekik dışında yaptıgım bişi yok sadece aglanıyorum çaba yok(

menümü yazayım bende

sabah: 2 tane minik ev yapımı poğaça,1 dilim kek

öğlen: 1 kase çorba,4 çatal ıspanak üstü yoğurt,5-6 çatal makarna

ara:1 mandalina yedim

6 gibi: az kuruyemiş ve yeşil çay tüketirim

yeterince karbon aldım bugün bu saatten sonra bi şey yemesem daha iyi olacak

dietimde ilk günüm,hedefim karbon alımımı minumuma indirip,ara öğünü çoğaltıp akşam 6 dan sonra bir şey yememek

nelsonum menün gayet iyi akşam sakın kaçamak yapma,karnıbaharı çok severim bende ama buraya getirip yeme şansım yok,az önce süt aldırdım yarın sabah yokum işyerinde ama pazartesi itibari ile k filekse geri dönücem,bu sefer olsun artık çok sıkıldım vermem gereken 4-5 kilo aynı yerimde sayıp duruyorum

Evet 9 Ocak geçen hafta aldım baya yogundu Dr randevuları ihmal etmişsem ne zamandır aklımdaydı Dr gitmek ama kime nereye gidicem diye düşünüyordum sorna bi arkadaşa bundan bahsettim o da ablasının gittiğini söyledi iyi bir Dr Muş önce kontrol edip analiz yapıp kilona göre diyetisyene yönlendiriyormuş bende böle bişi arıyordum saten şans diyelim inşallah gidince Dr iyi haline denk gelirim ilgilenir

O sahadan bizim evin karşısında var canım ama toprak kadınlar sabahları orada yürüyüş yapıyor bende 1 iki aya orada yürüşü planlıyorum eşim 8 gibi evden çıkıyor 45 dk o kızımın yanındayken yürüyüp gelicem ben biraz çekingenimdir tek başıma nadıl yürürüm falan düşünüyorum ama fit halimide düşünmeden edemiyorum bu yıl farklı olacak ve ben her sabah orada yürüyeceğim

Devkule: canım kusura bakma yazmışsın bi önceki sayfayı teni okudum. Saol inş uygulayabilirim.

Hadeka: canım ya kıyamam sana. Iki büyügünde yanında yorgunluk geçer yaşarlarken bol bol vakit geçir

Nelson: haklısında dinlenemiyom. Canım. Sen müthiş dönmüşsün:)menün çok güzel

Roseliz: gülüm Dr gidicek olman iyi olmuş. Belki kilo vermene engel bişivardır

Savaş: canı şıkkın olunca insan yemeğe veriyor kendini. Bu hafta topla kendini sıkma canını salla gitsin buraya konsantre ol tamam mı canım

Nazlm: adetin ilk gelmeye başlayınca olur öle düzensizlik ama yinede tikkatli ollllll

Kizlar bugunku menum
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk peynir
Maydonoz
1 tatli k. Recel
Ara
Bir elma
Oglen
4 yk corba
4 izgara kofte
Salata
Ara
Yesil cay
Aksam
1 kase corba
2 lt su
2 yesil cay

Spor
2 mil leslie
Ender sarac 10 hareket her hareketten 45 er tane
60 tane ic bacak plates lastigi ile yaptim

ayy sorma canım ben birde yengeç burcuyum canım sıkıldımı hemen buzdolabının önündeyim

Gitmeseydi benim kalçam gitmezdi. Ama ben çok sıkı yürüyüş yaptım ve sonuç gerçekten çok iyi :) kalçam yine var ama hafif o da zaten vücuduma kıvraklık katıyor :) 2009'da erittim o kalcayı yaşım 32 1.70 boyum kilo 52... Porsiyonlarını küçült ve yürüyüş yap günde 1 saat farkı 1 ay sonra göreceksin :) umarım her şey istediğin gibi olur :)

Ayy supersiniz 170 boya 52 kilo harika manken gibisinizdir benimde boy 170 kilo 79 simdilik tabi ama benim bebegim var ve yuruyuse cikamiyorum hergun leslie yapiyorum ise yarar heralde ??

buğün gıcıklığım üzerimde sıkı durun...

teşekkürlerederim..yok kız ne kırılacam..ben kırılmammm öyle.eehh ortadakocaman bir doğru var...
aha benimeşim gibi bir eş daha ..onlardoğuştan yemiştii..kızgitmese idibenim göbeğğimgitmezdi..doğru spor yapmalısın.. hangibölgende sıkıntı varsa o bölgeye ğırlıkverecek sporlar yap canım...

menun güzel...harika o kadarcık karbonhidrattan birşey olmaz.. ama akşam yemek yemezsen metabolizman zayıflamazmı...hadi vereceğimiz 4-5 kilo.. bizi kim yutar mevcan..toplanın bakıyım....

evet canım kendimi süper hissediyoroum.. sende şu yorgunluk halini at üzerinden .. dinlenmekbiz çalışan kadınlara hayalcanım.. tadını çıkar sağlıklıyız ve işlerimizi hallediyoruzz...

menu güzel...sporlar fena değil..bölegesel ağıllıklı spor yapsan canım.. 15-20 dakdaha etkiliolur sanki..

ayy sorma canım ben birde yengeç burcuyum canım sıkıldımı hemen buzdolabının önündeyim
bende yengeçim...moralimbozulur yerim.. mutlu olurumyerim.. ccanım yemekister sırf yemek için yerim... bahanemi yok yemek yemek için...

18.00-19,00 arası yemek
19,00-20,30 arası kızın ödevleri + plates
20,30-21,00 arası mutfağı toplarım-
21,00--21,30..ev süpürme ortalık toplama..
21,30-23,00 arası nete takılma--inşallah birde film izleyeceğim..
23,00-23,30 arası kitep okuma..

ve ne kadar iş o kadar kaloriiii

Son düzenleme:

Evet ebrum bende böle düşünüyorum , bakalım hayırlısı Allah'tan ...

Menüm

Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* 5 zeytin
1 kk peynir * yarım mandalina* çay

Öğlen 4 yaprak sarması * 1 soğanlı yumurta
2 dl ekmekten kaşarlı tost* 4 bardak çay
(annem gelmişti, o varken resim çekmedim)

ara 1 portakal * 1 kupa neskafe

Akşam 4 kaşık tavuk sote* 4 kaşık pilav

su 2 lt
spor 3 mil leslie * 45 dk yürüyüş* 20 dk step
50 mekik * 30 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…