- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.861
ben you tube dan ebru şallı 21 gün yazıyorum çıkıyor hemen
ebru şallı süper karın seçenek çok var link aşağıya kopyalarım
21 gün
Ebru Şalı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun - YouTube
süper karın
Ebru Şallı ile Süper Bir Karın | Hdbelgesel.net - YouTube
şükrancığım haklısın ikramyarın hepsini yemek zorunda değilim.. hedefimmi pastalarmı .. arasında seçim yapmak daha dogru olacaktır..evet akşam tıkındım sonrada eşimin yanına koca ğöbeğimle oturdum ve kendimi acayıp kötü hissettim ve mutsuz...onun dediklerini unutmamalıyım..
hadeka geçmiş olsun ğüzelim..
ebrulimmmm tatlım çok yoruluyorsun.. dikkat et kendine zayıf düşmesin bünyen..
tubiloshh -evet ha bir gayret et ve canım gör 7li rakamları...
Roseliz randevun ocak demi benmi yanlış anladım ki.. ama ihmal etmi ğüzelim...
dev kule eve gidince yapacaığm.21 ğün boyunca.. bakalım ne olacak sonuç ğöbek ve bel ölçülerimide not edeceğim bakalım kaç cm inceleceğim.... 21 ğünde aynı videomu yapılıyor canım...her ğününkü ayrımı
21 gün yağlarınızdan kurtulun diye plates hareketleri var linkini atmıştım 21 gün yapıyorsun tabi yediklerine de dikkat ediyorsun çok sıkılaşıyor ve yağlarından kurtuluyorsun
ben 21 günlük olanı geçen hafta yaptım bu hafta süper karın yapıyorum haftaya sabah 21 günü akşam da süper karın yapmayı planlıyorum tartı vermiş göstermiyor ayna ama öyle demiyor aynada kendimi iyi görmeye başladım yavaş yavaş yola devam edeyim
bu arada kızlar size platesin bir avantajını da söyleyim normal doğumda çok faydasını görüyorsunuz çünkü karın kaslarınızı çok iyi çalıştırıyorsunuz doğru nefesle de doğum kolaylaşıyor benim öyle oldu doğum dr çok şaşırmıştı plates yaptığımı söylemiştim hamilelikten önce çok faydası oldu dedi şimdi 3 - 4 ay sonra 2 . çocuğu düşünecek bir kocam var o yüzden platese tekrar başladım allah izin verirse olursa hamilelik doğru hareketlerle devam ederim.
platese yeni başlayacak olanlar için you tube den yeni başlayanlar diye aratırsanız muhakkak bulursunuz.
Ben platesi evlendikten sonra (2008)başlamıştım tv den bakıp yapıyordum dönem dönem yapıp bıraktım inşallah bu kez öyle olmaz tüm hareketleri biliyorum illaki karşımda yapan istiyorum yoksa disiplinli yapamıyorum.
Ben sporu seviyorum aslında kocişe bir türlü yürüyüş bandı aldıramadım. 15 tatilde ablam gelirse stada yürüyeşe gitmek istiyorum çocuğa bakar 1 saat hava iyi olunca beraber de çıkarız 2 yaşında çocukla tek gidemem hak verirsiniz çünkü çoğumuz anneyiz. hafta sonları da maç oluyor pek müsait olmuyor olsada hava kötü oluyor .
benim yaş 30 hatta çok yakında 31 e girecem ama 26 anca gösteriyorum buda beni mutlu ediyor.oğlan bilg. yapıştı gene hadi size bye
Tesekkurederim canim :)Btlkbra: menünde sporlarında güzel .
Roseliz: gülüm Dr gidicek olman iyi olmuş. Belki kilo vermene engel bişivardır
Savaş: canı şıkkın olunca insan yemeğe veriyor kendini. Bu hafta topla kendini sıkma canını salla gitsin buraya konsantre ol tamam mı canım
Nazlm: adetin ilk gelmeye başlayınca olur öle düzensizlik ama yinede tikkatli ollllll
Citirlarim topigi motive olmus goruyorum cok sukur bende kizimi yikadim simdi yagimda salliyorum sonra 2 mil leslie ve baska sporlar yapcam yarin 78 i gormek istiyorum yaza cok fit olmak istiyorum kizlar yaa benim karin yada simir bolgem yok dumduz yani ama basen ve kalca var gerci kalcam sekil aldi ama bu basen nasil gidicek esim o senin yapin gitmez diyo ama gitmeli(
Nell menun cok guzel canim tebrik ederim sabah solediklerimle kirmedim dimi seni ??
Ayy supersiniz 170 boya 52 kilo harika manken gibisinizdirGitmeseydi benim kalçam gitmezdi. Ama ben çok sıkı yürüyüş yaptım ve sonuç gerçekten çok iyi :) kalçam yine var ama hafif o da zaten vücuduma kıvraklık katıyor :) 2009'da erittim o kalcayı yaşım 32 1.70 boyum kilo 52... Porsiyonlarını küçült ve yürüyüş yap günde 1 saat farkı 1 ay sonra göreceksin :) umarım her şey istediğin gibi olur :)
Citirlarim topigi motive olmus goruyorum cok sukur bende kizimi yikadim simdi yagimda salliyorum sonra 2 mil leslie ve baska sporlar yapcam yarin 78 i gormek istiyorum yaza cok fit olmak istiyorum kizlar yaa benim karin yada simir bolgem yok dumduz yani ama basen ve kalca var gerci kalcam sekil aldi ama bu basen nasil gidicek esim o senin yapin gitmez diyo ama gitmeli(
Nell menun cok guzel canim tebrik ederim sabah solediklerimle kirmedim dimi seni ??
menümü yazayım bende
sabah: 2 tane minik ev yapımı poğaça,1 dilim kek
öğlen: 1 kase çorba,4 çatal ıspanak üstü yoğurt,5-6 çatal makarna
ara:1 mandalina yedim
6 gibi: az kuruyemiş ve yeşil çay tüketirim
yeterince karbon aldım bugün bu saatten sonra bi şey yemesem daha iyi olacak
dietimde ilk günüm,hedefim karbon alımımı minumuma indirip,ara öğünü çoğaltıp akşam 6 dan sonra bir şey yememek
nelsonum menün gayet iyi akşam sakın kaçamak yapma,karnıbaharı çok severim bende ama buraya getirip yeme şansım yok,az önce süt aldırdım yarın sabah yokum işyerinde ama pazartesi itibari ile k filekse geri dönücem,bu sefer olsun artık çok sıkıldım vermem gereken 4-5 kilo aynı yerimde sayıp duruyorum
evet canım kendimi süper hissediyoroum.. sende şu yorgunluk halini at üzerinden .. dinlenmekbiz çalışan kadınlara hayalcanım.. tadını çıkar sağlıklıyız ve işlerimizi hallediyoruzz...Devkule: canım kusura bakma yazmışsın bi önceki sayfayı teni okudum. Saol inş uygulayabilirim.
Hadeka: canım ya kıyamam sana. Iki büyügünde yanında yorgunluk geçer yaşarlarken bol bol vakit geçir
Nelson: haklısında dinlenemiyom. Canım. Sen müthiş dönmüşsün:)menün çok güzel
Kizlar bugunku menum
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk peynir
Maydonoz
1 tatli k. Recel
Ara
Bir elma
Oglen
4 yk corba
4 izgara kofte
Salata
Ara
Yesil cay
Aksam
1 kase corba
2 lt su
2 yesil cay
Spor
2 mil leslie
Ender sarac 10 hareket her hareketten 45 er tane
60 tane ic bacak plates lastigi ile yaptim
bende yengeçim...moralimbozulur yerim.. mutlu olurumyerim.. ccanım yemekister sırf yemek için yerim... bahanemi yok yemek yemek için...ayy sorma canım ben birde yengeç burcuyum canım sıkıldımı hemen buzdolabının önündeyim
Roseliz: gülüm Dr gidicek olman iyi olmuş. Belki kilo vermene engel bişivardır
Savaş: canı şıkkın olunca insan yemeğe veriyor kendini. Bu hafta topla kendini sıkma canını salla gitsin buraya konsantre ol tamam mı canım
Nazlm: adetin ilk gelmeye başlayınca olur öle düzensizlik ama yinede tikkatli ollllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?