- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.881
Devkule: benimdebsezeryan sonrası yumuşacık koca bi pörsük gönülüm kaldı oğlumdan hatıra. Şu senin yaptığın videoyu süper karındı sanırım bende yapmak istiyorum. Hiç plates yapmayan yapabilir mi?mekik dışında yaptıgım bişi yok sadece aglanıyorum çaba yok(
Nelonum regl olunca bu kadar tutuuorum kendimi bide regl olunca sutum cok az oluyorozeliz menun güzel cnm.. kevserim pirinç pilavı ise yediklerin çok olmuş...
şükrancım bu yeme ile kilo vermeye devam mı edecek gibi bir halin var..
ve ben açıktımmmm.. ama yememeliyim....
Nelonum regl olunca bu kadar tutuuorum kendimi bide regl olunca sutum cok az oluyoyedigimde pirinc pikavi malesef
Nelsonum bn hic aram yok ne cikolata ne tatli hic yemem canimda hic istemiyorgerçi ben regl olmadan bir hafta önce çikolatalara saldırıyorum 2 şer 3 er yiyorum hemde.. bana göre çok iyisin.. emzirdiğinide gözden kaçırmışım cnm..
Nelsonum yılbaşı akşamı misafirlikte çok kaçırdım, onu toparlamaya çalışıyorum. Ama kilo vermiş olsam da hiç fena olmaz hanirozeliz menun güzel cnm.. kevserim pirinç pilavı ise yediklerin çok olmuş...
şükrancım bu yeme ile kilo vermeye devam mı edecek gibi bir halin var..
ve ben açıktımmmm.. ama yememeliyim....
Arkadaşlar merhaba,
Polikistik over hastası olarak bebeğimin olması için uzun uğraşlar bol kortizonlu haplar adet düzensizliği hamilelik ve birazda abur cuburla maalesef 93,5kilo oldum bebeğimin 5 aylık olduğu bu günlerde benimle ben 53 kilo iken tanışan eşim kilolarımdan dolayı sıkıntı yaşamaya başladı aslında bi süredir yaşıyordu ama artık dahada ciddi. Bebeğimi emziriyorum ve 2 hafta önce diyete başlamak zorunda kaldım sporlarda destekliyorum tabi. 2haftada 5kilo verdim biraz hızlı gidiyorum galiba sütüm için endişe ediyorum göğüslerim yumuşadığından sütüm azaldı zannediyorum ama sakınca süt geliyor bebeğime haksızlık mı ediyorum acaba? Kilo vermek istiyorum ama bebeğim için endişeliyim aslında sağlıklı besleniyorum şeker ekmek abur cubur yemiyorum. Topiği çok okuma fırsatım olmadı Benim durumumda olan arkadaşlar varsa aranızda desteğinize ihtiyacım var. Teşekkürler..
merhabalar Allah bağışlasın rabbim hayırlı uzun ömür versin. diyet ve spor yapmasanda göğsün yumuşayacaktı merak etme süt için su içip yeşillik yemen yeterli çok abartılı şeyler yemene gerek yok bebeğin için endişelenme 5 ay emmiş hiç anne sütü almamışda olabilirdi ek gıdaya da geç artık 1 çay kaşığı ile başla yemeklerin suyuna ekmek banıp ver ağzına yoksa yemek sorunu yaşama doktorlar 6 ay anne sütü diyor ama sen kaşıkla tattır hiç bişe olmuyor ben 4 ayda başladım 2 yaşa kadar emzirdim sen emzirmeyi istedikçe bebeğinde emdikçe sütün gelir. şuan kilona dikkat etmezsen zaten asıl o zaman yavruna haksızlık yapacaksın bebeğin ayaklandığında kilon rahatsız edecek istediğin kadar peşinden koşamıcak yorulup tıkanacaksın bunları düşün aklının bir köşesinde dursun emzirirken çok rahat kilo vereceğin için geç olmadan avantaja dönüştürebilirsin kırmak için söylemiyorum kesinlikle, anneyim bende 2 yaşında oğlum 59 kiloyum ve beni çok yoruyor büyüdükçe kendine vakit ayıramıyorsun spor yapamıyorsun değerlendir eski fit günlerine dön eminim başarırsın. folikistiği bile yenip hamile kalıp doğurmuşsun bunu mu yapamıcaksın yeterki iste güven kendine sütün sen istediğin sürece gelecektir aklından hiç çıkarma. 9 aylıkken ben mersin sıcağında oruç tuttum sütüm yinede vardı çünkü sütüm gidecek diye düşünmedim hep emzirmek istedim
Allah razı olsun insan düşünmeden edemiyor bide göğüsler yumusayınca panik oldum çocuk emiyo ama bilemiyorsun ne kadar emiyor ben bebeğin ishal probleminde dolayı 4 aylıkken başladım ek gıda ya çok şükür ek gıdayla ishalini düzelttik ama 4.250 doğan bebek şimdi sadece 7kilo tüm bunlarla uğraşırken diyet yapmak gibi lüksüm yok gibi geliyor bebek pek emmek istemiyor zaten iştahsız gibi.Allah yardımcım olsun artık. Mümkünse sana birşey soracağım göğsüm yumuşak ama ucunu sıkınca süt geliyor yani bu bebek emdiğindede süt gelecek anlamına mı geliyor?
Arkadaşlar merhaba,
Polikistik over hastası olarak bebeğimin olması için uzun uğraşlar bol kortizonlu haplar adet düzensizliği hamilelik ve birazda abur cuburla maalesef 93,5kilo oldum bebeğimin 5 aylık olduğu bu günlerde benimle ben 53 kilo iken tanışan eşim kilolarımdan dolayı sıkıntı yaşamaya başladı aslında bi süredir yaşıyordu ama artık dahada ciddi. Bebeğimi emziriyorum ve 2 hafta önce diyete başlamak zorunda kaldım sporlarda destekliyorum tabi. 2haftada 5kilo verdim biraz hızlı gidiyorum galiba sütüm için endişe ediyorum göğüslerim yumuşadığından sütüm azaldı zannediyorum ama sakınca süt geliyor bebeğime haksızlık mı ediyorum acaba? Kilo vermek istiyorum ama bebeğim için endişeliyim aslında sağlıklı besleniyorum şeker ekmek abur cubur yemiyorum. Topiği çok okuma fırsatım olmadı Benim durumumda olan arkadaşlar varsa aranızda desteğinize ihtiyacım var. Teşekkürler..
evet süt gelir göğsün sürekli sert yada daha dolgun olmayacaktı zaten çocuk büyüdükçe çenesi güçleniyor daha çok emiyor göğsün her annenin göğsü gibi yumuşamış ilerleyen zamanlarda daha da yumuşayacak merak etme. süt yapan çaylar var çok şüphe duyuyorsan onlardan iç boza iç. malt içeceği var sütünün olup olmadığını ne kadar emdiğini hesaplaman zor zaten çocuk emdikten sonra ağlayıp susmuyorsa aç olduğunu anlarsın göğsünü sıkınca süt geldikten sonra da için rahat olsun her çocuk farklıdır çocuk emmek istemeyedebilir annenin sütü varken anneler ne kadar zorlasanda memeyi bırakan çocuklar da vardır. bu arada bebeğin doğduğu ay ve yılına göre anne topiklerinden de karşılaştırabilirsin 2013 haziran anneleri gibi ordan da yazışıp fikir edinirsin benim oğlanın topiğinin çok faydasını görmüştüm hala da görüşürüz face ve whot shop dan çok yardımcı oluruz birbirimize sizden takip ederseniz aklın kalmamış olur. unutma her çocuk farklıdır.
merhaba canım, bende emziriyorum 7 aylık bebeğim var.. aynı endişeleri taşıyoruz seninle.. göğsünün yumuşak olması korkutmasın seni ben bunu ebemize de dr a da sordum normal dedi sıkınca süt geliyorsa sütün var demektir ve bebeğin emdikten sonra ağlamıyorsa doyuyor demektir dediler... kilo verimin çok güzel ama bu şekilde hızlı kilo vermeye devam edersen sütün elbette etkilenir.. daha az önce bi makale okudum bununla ilgili, emziren anneler eğer hamilelik döneminde 15-20kg almışlarsa ayda 2kg vermeleri, 10-15kg almışlarsa da ayda 1 kg vermeleri hem sütlerini etkilemez hemde yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlar yazıyordu.. ayrıca ekmek tüketmek de gerekiyormuş, kasların çalışmasını ve aklıma gelmeyen daha bikaç şeye yardımcı oluyormuş ekmek.. ama günde 7 dilimi geçmemek şartıyla.. Allah yardımcı olsun evlatlarımızı bize bağışlasın.. benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?