Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hoş geldiniz anneler
Nkt efe: canım emzirmene dikkat et unutmaki en iyi enerjiyi emzirmek yapıyor vücudundaki yağlarda yanıyor, sadece 7 den sorna bişi yeme . Tatlı ve hamur işini kesmelisin böylelikle daha rahat vereceksin kilonu ve spor şart ufak ufak başla ))

Ebrucum tabii yaa, paylaş resimli menülerini, benim menülerim yoldaşsız kalmasın , Hem benim de motivasyona ihtiyacım var hala. Hepimize faydası olucaktır.

Ben de yeşilçay içiyorum şimdi. Çoook acıktım. Akşam 6.30 dan sonra hiçbişey yemedim, ara öğün de yapamadım, midem bulanıyo. Bişeyler yememek için yeşilçay içiyorum. İnş sabaha bi zararı yoktur. (en azından cıısslardan değil)

Skran abla sen emziriyor musun yesil cayin sutu azalttigini okumustum merak ettim sutun de azalma varmi bende icmek isiyorum ama korkuyorum azaltir diye

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.9
Bu hafta:58.0
Giden:900 😊
Hedef:52(1kerecik gördüğüm ama yine ve hep görmek istediğim &#128542

Kilo veren ve koruyanları tebrik ediyorum. Alanlarıda hırslanıp kaldıkları yerden devam etmelerini söylüyorum. Bu arada daha eksiydim ama dünden beri wc çıkamadım😳

Skran abla sen emziriyor musun yesil cayin sutu azalttigini okumustum merak ettim sutun de azalma varmi bende icmek isiyorum ama korkuyorum azaltir diye

Canım yeşil cay emzirenler için yararlı degil gercekten bebeklerde anemi( kansızlık yapıyor . Ben eliz emmeyi bıraktıktan sırna içmeye başladım kesinlikle içilmemeli

Gunaydin citirlarim aramiza yeni gelen arkadaslarimiz olmus hosgelmisler emziren bi arkadas katilmis aramiza ismini tam hatirlayamadim ama abur cubur kola hamur isi kizartma sekerli seyleri kesersen ve bol su icip yesillik yersen sutun eksilmez cogalabilirbile canim ayrica sporda yaparsan emzirmeninde verdigi avantajla kilo verirsin canim ozellikle besleyici seyler yemen gerekir :)
Ebruu supersin canim tebrik ederim
Roseliz tebrik ederim canim :))))👏👏

mevcan tutumadım boğazımı ğecenin 12 sinde iki avuç kuruyemiş yedim...

başlanğıç...............;59.9
ğecen cuma...........: 59.5
bu sabah...............: 58,4
gelen....................:yok
giden...................: 1100
hedefim 1 şubatta..: 55

iki ğünlük dikkat etmekle bu kadar kilo vermem mümkün değil.. regl dönemi şişkinliğim ğitmiştir sanıyorum..kilo veren koruyan yada veremeyen herkesi tebrik ediyorum..

vermem gereken 3,400 gram var ve 4 haftam var.. bakalım ne yapacağım.. haftada en az 750 gram vermeliyim...

Son düzenleme:
Nelson canim tebrik ederim :) hedefine cok az kaldi sen 1 ayda verirsin bu kiloyu ve sukrana katilirsin kilonuzu korursunuz artik 😊😊

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.500
Bu hafta 78.600
Giden 900
Hedef 70
Kalan 8.600 :))
Oh bee cok mutluyum kizlar bundan sonra kacamaksiz devam :))

günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçmişi okuyamadım
ayrıca tartılamadım da.
çok hastayım çooook

dün çocuklar hasta değil diye şükrediyordum
dün eve gittim küçük oğlan ateşler içinde. gece
3te abisi de ateşler içinde ve kusmaya başladı.
çocuklar eşim ben çok kötüyüz.
uykusuz bir gece dinlenmemiş bir vücut ve ben okuldayım yine.

Pc den bir sürü şey yazdım ama cevapla butınu yok nasıl oluyorsa
Ben bu hafta 400 gram almışım hedefim en fazla ne kadar şişebildiğimi görmek dermişimmm
60 olmak istiyorum yıllardır
Kilo geren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Aramıza katılanlarda hoşgelmişler

Roseliz: tebrik ederim canım. Eczaneye sormuştum içebilirsin ama 2 bardağı geçme demişti. 8 aylıkken başlamıştım içmeye. Ama oglum kansızlık var acaba ondan mı? Bak şimdi vijdanım kötü oldu (

Nelson : benimde regl şişkinliği gitti sanırım. Dişimizi sıkıp verelim canım artık. Ve birbirimize spor yaptın mısiye soralım be bilim sıkıştıralım birbirimizi bişiler yapalım artık yaza 5 ay var ve çok pişman olucaz yine(

Btlkbra: tebrik ederim canım

Günaydın kızlar, çok güzel kilolar verilmiş, tebrikler. Papatyam, olsun, sen de haftaya kilo verirsin. Benim gibi yılbaşında mı yedin içtin?
Ben de çarşamba sabah artıdaydım, hafta boyu çok az spor yaptım, sadece 200 gr gitmiş. Hem sen yeni fotolar paylaşacaktın, merakla bekliyorum.
Nelsonum, tebrikler, çok iyi vermişsin. Bu da senin için bi motivasyon kaynağı olsun. eminim biraz daha gayretle her hafta en az 750 gr verirsin

Gülcüğüm, Kevserim ben de 2 bardaktan fazla içilmemesi gerektiğini biliyorum, 1 kupadan fazla içmedim hiç. hep netten araştırdım ama kansızlıkla ilgili bişey duymamıştım. Bilgilendirdiğin için sağol canım.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 54.5

Bu sabah

54.3
Giden 200 gr

Sukranim tebrikederim canim hedefindende asagi indin ne guzel bi duygudur simdi :) darisi bize
Papatya moral bozmak yok canim haftaya toparlicaksin ben eminim

Hadekacım, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Hem de ikisi birden çok hastaymış. Keşke acile götürseydiniz çocukları. Nineler tek başına 1-2 saat duramazsa biriniz de onların yanında kalırdı dr dan gelene kadar. çok üzüldüm canım. Bi de işe gittin tabii.
Aklın evde kalmıştır.

Kübracım çok teşekkürler canım. Darısı başınıza. İnş en kısa sürede siz de hedef kilonuza inersiniz. Ama ben nasıl koruyacam bilmiyorum.
Gece arkadaşlara sordum ama cevap yazan olmadı. Çok dikkat etsem hedefin de altına iniyorum, yesem içsem bu kez de artıda çıkarım.
Kilo korumak beni daha bi strese sokucak galiba. Çünkü fazlasıyla geri alma ihtimali var. kilo verenlerin sadece % 2 si koruyabiliyomuş. Bunu netten okuyunca iyice bi sıkıntı bastı beni.

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım çok mutsuzum 500 gr almış görünüyorum.. ama almadım biliyorum midemde bi şişlik var anlatamam patlıycak gibiyim ama hala yemeye devam ediyorum hava da acyip kötü.. umutsuzluk sardı beni.. kendime çok kızıyorum.. önümüzdeki hafta - geçerim inş.. neyse benden böyle işte sabah sabah içinizi karartmayım daha fazla.. kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum tebrik ederim kızlar azmin zaferi bu işte

günaydın çıtırlarrr

bende kilo bildirimi yapayım baari :26:
çok bi fark yok. ama bu da birşey diyerek ilk haftamı paylaşıyorum

Başlangıç : 84.40
ilk haftamda : 83.0
giden : 1.400

hedef: 75.0

biraz az gitti sanki. ama azmetmeye devam.
artık 8 li rakamları görmekten fena halde sıkıldım...

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.500
Bu hafta 78.600
Giden 900
Hedef 70
Kalan 8.600 :))
Oh bee cok mutluyum kizlar bundan sonra kacamaksiz devam :))

ooo süperr

tam benim görmek istediğim rakamlaarr
darısı bana inşallah...

başlangıç kilolarımız aynı canım.
inşallah hedef kilolarımıza kolayca ve kısa zamnda ulaşırız

Btlkubra canım senin boy kaçtıı

ayrıca kızlar listeyi bulmak zor oluyor. ilk sayfaya mı koysaydık aceba :44:

Gunaydin...mutlu guzel sabahlar hepinize...bende acayip şişlik ve geciken reglimle karşinızdayım..4 gün bundan önceye göre200 qr.fazla çıktım.malum sebebden dolayi..neise gelelim kiloma...
Başlanğıc. 68.1
Geçen hafta . 61.6
Şimdi.60.9
Giden 700 qram. .
Toplam giden.7.200 qram
Boy 164.
Hedef.şimdilik .55
İşte böyle..bu gün tam 8 haftadir diyet yapiyorum.sizce nasil kizlar azmı verdim.bu arad emziriyorum.....haftaya inşallah 59.9 görürüm.:18:
Kaçtım kahvalti yapiyim.sonra geçmiş yapicam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…