- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.921
Canim 1400 vermissin bu cok iyi bi rakam bence benim boyum 170 canim seninki ?? Umarim sende en kisa zamanda bu rakamlari gorursun ben 80 lerden dusene kadar cok ugrasmistim kizlar bilir umarim sen ole olmazsinBtlkubra canım senin boy kaçtıı
ayrıca kızlar listeyi bulmak zor oluyor. ilk sayfaya mı koysaydık aceba :44:
Gunaydin...mutlu guzel sabahlar hepinize...bende acayip şişlik ve geciken reglimle karşinızdayım..4 gün bundan önceye göre200 qr.fazla çıktım.malum sebebden dolayi..neise gelelim kiloma...
Başlanğıc. 68.1
Geçen hafta . 61.6
Şimdi.60.9
Giden 700 qram. .
Toplam giden.7.200 qram
Boy 164.
Hedef.şimdilik .55
İşte böyle..bu gün tam 8 haftadir diyet yapiyorum.sizce nasil kizlar azmı verdim.bu arad emziriyorum.....haftaya inşallah 59.9 görürüm.:18:
Kaçtım kahvalti yapiyim.sonra geçmiş yapicam.
Tubilossh, kız 1.400 vermişsin ve az buluyosun bu rakamı. Güzelim bu kadar kilo vermek için hepimizin göbeği çatlıyodu. Ben 3-4 aydır sadece bi kere gördüm tartıda 1.400 ü. Tebrikler
Tubi: nerdeyse bir buçuk kilo ve sen buna az diyosun😳iyi vermişsin kızçe
Canim 1400 vermissin bu cok iyi bi rakam bence benim boyum 170 canim seninki ?? Umarim sende en kisa zamanda bu rakamlari gorursun ben 80 lerden dusene kadar cok ugrasmistim kizlar bilir umarim sen ole olmazsin
sanıyorum tubilosh 1 kilodan fazla verdi onuda tebrik ediyorum
kübracım teşekkür ederim canım.inşallah hedefime bu kez uluşacağım.Nelson canim tebrik ederim :) hedefine cok az kaldi sen 1 ayda verirsin bu kiloyu ve sukrana katilirsin kilonuzu korursunuz artik 😊😊
günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçmişi okuyamadım
ayrıca tartılamadım da.
çok hastayım çooook
dün çocuklar hasta değil diye şükrediyordum
dün eve gittim küçük oğlan ateşler içinde. gece
3te abisi de ateşler içinde ve kusmaya başladı.
çocuklar eşim ben çok kötüyüz.
uykusuz bir gece dinlenmemiş bir vücut ve ben okuldayım yine.
Roseliz: tebrik ederim canım. Eczaneye sormuştum içebilirsin ama 2 bardağı geçme demişti. 8 aylıkken başlamıştım içmeye. Ama oglum kansızlık var acaba ondan mı? Bak şimdi vijdanım kötü oldu(
Nelson : benimde regl şişkinliği gitti sanırım. Dişimizi sıkıp verelim canım artık. Ve birbirimize spor yaptın mısiye soralım be bilim sıkıştıralım birbirimizi bişiler yapalım artık yaza 5 ay var ve çok pişman olucaz yine(
Btlkbra: tebrik ederim canım
şükrancım tebrikler... kilo korumayı bilmiyorum.. sen araştır bir bak canım..Günaydın kızlar, çok güzel kilolar verilmiş, tebrikler. Papatyam, olsun, sen de haftaya kilo verirsin. Benim gibi yılbaşında mı yedin içtin?
Ben de çarşamba sabah artıdaydım, hafta boyu çok az spor yaptım, sadece 200 gr gitmiş. Hem sen yeni fotolar paylaşacaktın, merakla bekliyorum.
Nelsonum, tebrikler, çok iyi vermişsin. Bu da senin için bi motivasyon kaynağı olsun. eminim biraz daha gayretle her hafta en az 750 gr verirsin
Gülcüğüm, Kevserim ben de 2 bardaktan fazla içilmemesi gerektiğini biliyorum, 1 kupadan fazla içmedim hiç. hep netten araştırdım ama kansızlıkla ilgili bişey duymamıştım. Bilgilendirdiğin için sağol canım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 54.5
Bu sabah Eki Görüntüle 917494
54.3
Giden 200 gr
Gunaydin...mutlu guzel sabahlar hepinize...bende acayip şişlik ve geciken reglimle karşinızdayım..4 gün bundan önceye göre200 qr.fazla çıktım.malum sebebden dolayi..neise gelelim kiloma...
Başlanğıc. 68.1
Geçen hafta . 61.6
Şimdi.60.9
Giden 700 qram. .
Toplam giden.7.200 qram
Boy 164.
Hedef.şimdilik .55
İşte böyle..bu gün tam 8 haftadir diyet yapiyorum.sizce nasil kizlar azmı verdim.bu arad emziriyorum.....haftaya inşallah 59.9 görürüm.:18:
anca geldim yaww,havada buz gibiydi şansıma,
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim,işlerimi yoluna sokunca tek tek alıntı yapmaya çalışıcam,
şükom yine zayıflamışzın canım,sinir oldum sana
nelsonum akşam kaçamak yapsanda tartıda güzel bi sonuç görmüşsün,regk şişliği olsa bile - çıkmak iyidir iyi,
papatyam 400 gram çok uçuk bi kilo deil,zor zamanlar yaşıyorsun 60 olucaksın inanıyorum ben sana
sanıyorum tubilosh 1 kilodan fazla verdi onuda tebrik ediyorum
onun dışında topiğimize nazar değmesin 700 gramlar-900 gramlar havada uçuşuyor
selam hatunlar hayırlı cumalar ...
kilo bildirimi
ben hep aynıyım 64.5 64.0 arası gidip geliyorum 3 haftadır yediklerimede dikkat ettim akşam ekmeklerini kestim su az içiyorum ondan olabilir
tatlım beklenen sonuçtu.. kilo dğil ödemdir bu bence moralini obzma bence..Evet canlarrr topigimizee masallah kilo veren veremeyen herkezi tebrik ederim harikasiniz
Bana gelirsek regl siskinligi ve az spor yapma sonucu artidayim
Baslangic:73.5
Gecen hafta:65.7
Bu hafta:66.6
Gden ypk
Gelen:1.300
Uzgunun canlar ama bu gunden sonra tam gaz devam bu regl bitirdi beni
artıda çıkmışsın ama midendekilerden kurtulduğunda sorun hallolacaktır. teşekkür ederim şifa dileklerin için.sağol canım haklısın söylediğin atıştırmalıkları deneyeceğim bundan sonra :)
hadeka canım geçmiş olsun evde altınkızlar ve çocuklarla dinlenmen zor oluyordur eminim Allah sabır ve şifa versi,n dikkat et kendine..
bu hafta artıda çıkacak gibiyim midem günler önce yediğim şeylerle dolu halaama karar verdim çok yememek adına hatta dün oturmaya gittik sağolsun arkadaş bi sürü şey hazırlamış ısrar da etti sen emziriyosun bişey olmaz diye ama sadece küçük bi susamlı simit ve bi dilim hindistan cevizli tatlı yedim aslında tatlı olduğun u tahmin edemedim görüntüde şerbetsiz gibiydi ama yemeye başlayınca da yarım bırakamadım olsun hayır diyebildim ve o bi sürü çeşitten sadece bunları yedim ya o da yeter bana bu gün hafif bişeyler yiyerek yarınki tartıda en azından nötr çıkmak istiyorum o y0zden sabah kalkar kalkmaz çorba yapıp kahvaltıda da çorba içtim.. yarından umudum yok ama sonraki zamanlar için hep beraber ha gayret kızlar
menü güzel sonuç da.sabah: 1çs süt içine 2 kaşıt k flaks-2ceviz
ara + ögle: iki büyük dilim kepekli ekmek arasına 2 dilim kaşar-marul-maydonozdon sandiviç yaptım onu yedim+1 portakal+ 2 çatal tatlı
akşam:yeşil salata+yogurtlu karnıbahar haşlaması yiyeceğim
ğece-1 portakal..
inşallah bu ğece abartmam,,
su:2 litre-5 bardak zayıflama çayı-2-3 kupa siyah çay
spor:1 saat plates yapacağım..
son ğün dikkat edip amaacım ğecen cumadan çok çıkmamak...
yürüyüşle sporla gidecek canım inşallah.Citirlarim topigi motive olmus goruyorum cok sukur bende kizimi yikadim simdi yagimda salliyorum sonra 2 mil leslie ve baska sporlar yapcam yarin 78 i gormek istiyorum yaza cok fit olmak istiyorum kizlar yaa benim karin yada simir bolgem yok dumduz yani ama basen ve kalca var gerci kalcam sekil aldi ama bu basen nasil gidicek esim o senin yapin gitmez diyo ama gitmeli(
Nell menun cok guzel canim tebrik ederim sabah solediklerimle kirmedim dimi seni ??
inşallah başarırsın canım.menümü yazayım bende
sabah: 2 tane minik ev yapımı poğaça,1 dilim kek
öğlen: 1 kase çorba,4 çatal ıspanak üstü yoğurt,5-6 çatal makarna
ara:1 mandalina yedim
6 gibi: az kuruyemiş ve yeşil çay tüketirim
yeterince karbon aldım bugün bu saatten sonra bi şey yemesem daha iyi olacak
dietimde ilk günüm,hedefim karbon alımımı minumuma indirip,ara öğünü çoğaltıp akşam 6 dan sonra bir şey yememek
bol bol vakit geçiriyorz inşallah ama hastalıktan göz açamıyoruzzzDevkule: canım kusura bakma yazmışsın bi önceki sayfayı teni okudum. Saol inş uygulayabilirim.
Hadeka: canım ya kıyamam sana. Iki büyügünde yanında yorgunluk geçer yaşarlarken bol bol vakit geçir
Nelson: haklısında dinlenemiyom. Canım. Sen müthiş dönmüşsün:)menün çok güzel
çok güzel canımKizlar bugunku menum
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk peynir
Maydonoz
1 tatli k. Recel
Ara
Bir elma
Oglen
4 yk corba
4 izgara kofte
Salata
Ara
Yesil cay
Aksam
1 kase corba
2 lt su
2 yesil cay
Spor
2 mil leslie
Ender sarac 10 hareket her hareketten 45 er tane
60 tane ic bacak plates lastigi ile yaptim
harika canım menünSabah:
yeşil çay
1haşlanmış yumurta
Tam kibrit kutusu kadar ezine beyaz peynir
4 zeytin
1dlm tam tahıllı ekmek
Ara: yarım armut
Öğlen : iki dilim tam tahıllı ekmek arası beyaz peynirli tost ( canım istedi)
Yeşil çay
Ara:4 badem 4fındık
Akşam:
Küçük kase yogurt
Bir porsiyon zeytinyaglı pırasa
1dlm tam tahıllı ekmek
( dilimler çok ince fazla yemiş gibi görünmeyeyim unonun dilimlenmiş halde tam tahıllı ekmegi tadıda çok güzel)
Şimdi canım çok tatlı çekti reglim yaklaşıyor yeşil çay yaptım yanında 4kuru üzüm iki fındık iki badem ve 2kayısı yiyeceğim hepsi bir avuç bile etmiyor .
hoşgeldinÇok uzun zamandır ara verdim foruma ikinci hamilelik süreci bir türlü giremedim nete ama şimdi kızım iki aylık oldu ve ben kilo sorunumu gidermek istiyorum.bu gün benim gibi olanlar vardır elbet kk da yardımcı olurlar ve motive olurum diye bi bakıyım dedim sizin topiğiniz tam bana göremiş:))bana da el atın ne olur hep beraber kurtulalım bu kilolardan...
hoş geldin çok almışsın ama spor ve dikkat ederek verirsin inşallah. pko ile vermek daha güç oluyor.Amin canım. Ekmek yiyiyorum sadece eskisi gibi abartmıyorum yeşillik yiyorum bol bol et balık baklagil vs tüm besin gruplarını tüketiyorum sırasıyla sadece şekeri asla tüketmiyorum meyvalardan karşılıyorum şeker ihtiyacımı hızlı kilo vermem onceden çok yiyip şuna normal insanlar gibi beslenmem:) birde trambolin aldım günde 15 20 dk zıplıyorum acayip ter attırıyor. Göğüslerimin yumuşaması beni biraz endişendirdi öğün atlamam dışında masadan doyarak kalkıyorum yani süt miktarının çikolata yememekle azalacağını sanmıyorum.bakalım başarabilecekmiyim zayıf bir insanken böylesine kilo almak çok moralimi bozuyor başka birşeye dönüştüm anlayacağın eşimi tanıdığımdan bu yana 40kilo almışım durum ne denli vahim anla yani.
oturduğumuz yerden hiç birimiz zayıflayamadık. hoş geldin.slm kizlar kolay gelsin hepinize, boyle kilo veren arkadaslari gordukce imreniyorum,bende ne zamandir diyete baslamak istiyorum ama yapamiyorum hiç azim yok bende,simdide aci cehre diye bir bitki duydum onu kullaniyorum. bileniniz varmi, bende guya oturdugum yerden zayiflicambi turlu olmuyor...
tebrikler canımKilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.9
Bu hafta:58.0
Giden:900 😊
Hedef:52(1kerecik gördüğüm ama yine ve hep görmek istediğim 😞
Kilo veren ve koruyanları tebrik ediyorum. Alanlarıda hırslanıp kaldıkları yerden devam etmelerini söylüyorum. Bu arada daha eksiydim ama dünden beri wc çıkamadım😳
tebrikler canımBaşlangıç : 65.9
Geçen hafta. : 61.7
Bu hafta. : 61.1
Giden :600gr
Hedef. :50
kuruyemişe rağmen 1400 çok güzel tebrik ederim.mevcan tutumadım boğazımı ğecenin 12 sinde iki avuç kuruyemiş yedim...
başlanğıç...............;59.9
ğecen cuma...........: 59.5
bu sabah...............: 58,4
gelen....................:yok
giden...................: 1100
hedefim 1 şubatta..: 55
iki ğünlük dikkat etmekle bu kadar kilo vermem mümkün değil.. regl dönemi şişkinliğim ğitmiştir sanıyorum..kilo veren koruyan yada veremeyen herkesi tebrik ediyorum..
vermem gereken 3,400 gram var ve 4 haftam var.. bakalım ne yapacağım.. haftada en az 750 gram vermeliyim...
tebrik ederim canımCitirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.500
Bu hafta 78.600
Giden 900
Hedef 70
Kalan 8.600 :))
Oh bee cok mutluyum kizlar bundan sonra kacamaksiz devam :))
tebrik ederim canımgünaydın çıtırlarrr
bende kilo bildirimi yapayım baari :26:
çok bi fark yok. ama bu da birşey diyerek ilk haftamı paylaşıyorum
Başlangıç : 84.40
ilk haftamda : 83.0
giden : 1.400
hedef: 75.0
biraz az gitti sanki. ama azmetmeye devam.
artık 8 li rakamları görmekten fena halde sıkıldım...
:
nazlım seni de tebrik ederim harika kılolar vermişsiniz bu haftaGunaydin...mutlu guzel sabahlar hepinize...bende acayip şişlik ve geciken reglimle karşinızdayım..4 gün bundan önceye göre200 qr.fazla çıktım.malum sebebden dolayi..neise gelelim kiloma...
Başlanğıc. 68.1
Geçen hafta . 61.6
Şimdi.60.9
Giden 700 qram. .
Toplam giden.7.200 qram
Boy 164.
Hedef.şimdilik .55
Hikoşum hoşgeldin, nasılsın güzelim? Haftaya sen de dikkat eder, ekside çıkarsın canım. Hem annemlerde yedim, içtim diyodun. O kadar da almamışsın aslında. Sen azimli kızsın, verirsin cnmbaslangic : 88.4
gecen cuma : 78.1
bu cuma: 78.3
gelen: 200gr
giden: malesef(
hedef : 70
toplam giden 10.100
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?