Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajoba, canını sıkma, haftaya eminim ekside çıkarsın. Senin işinde kolay değil, hem bebeğinle uğraşıyosun, hem ders çalışıyosun,
spora bile vakit bulamıyorsundur. Yoksa daha çok kilo verirdin eminim.

Tubilossh, kız 1.400 vermişsin ve az buluyosun bu rakamı. Güzelim bu kadar kilo vermek için hepimizin göbeği çatlıyodu. Ben 3-4 aydır sadece bi kere gördüm tartıda 1.400 ü. Tebrikler

Nazlımacım, sen de iyi kilo vermişsin canım. 8 haftada 7.200 hiç de az değil. Hem de emziren bi anne için. Azar azar gr gr verilen kilolar geri alınmıyomuş, kalıcı oluyomuş.

Hadeka: canım benim kıyamam ya 2 çocuk 2 yŞlı eşler de zaten 2 çocuğa bedel . Çok geçmiş olsun kuzucuklarına. Sende eve gidince dinlenmeye çalış lütfen

Tubi: nerdeyse bir buçuk kilo ve sen buna az diyosun😳iyi vermişsin kızçe

Nazlma:tebrik ederim canım

Lajoba: üzülme canım bende geçrn hafta aldım bu hafta verdim. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Bu hafta daha dikkatli oluruz veririz

Papatya: canım şişkinlik vardır. Sıkma canını acaba fiyorum 2 öğün yapsan nasıl olur? Kimi öyle veriyor ya aklıma geldi

Btlkubra canım senin boy kaçtıı

ayrıca kızlar listeyi bulmak zor oluyor. ilk sayfaya mı koysaydık aceba :44:
Canim 1400 vermissin bu cok iyi bi rakam bence benim boyum 170 canim seninki ?? Umarim sende en kisa zamanda bu rakamlari gorursun ben 80 lerden dusene kadar cok ugrasmistim kizlar bilir umarim sen ole olmazsin

Sukranim valla kiloyu nasil koruyacagimizi bende bilmiyorum istersen nette arastir bi

anca geldim yaww,havada buz gibiydi şansıma,

öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim,işlerimi yoluna sokunca tek tek alıntı yapmaya çalışıcam,

şükom yine zayıflamışzın canım,sinir oldum sana

nelsonum akşam kaçamak yapsanda tartıda güzel bi sonuç görmüşsün,regk şişliği olsa bile - çıkmak iyidir iyi,

papatyam 400 gram çok uçuk bi kilo deil,zor zamanlar yaşıyorsun 60 olucaksın inanıyorum ben sana

sanıyorum tubilosh 1 kilodan fazla verdi onuda tebrik ediyorum

onun dışında topiğimize nazar değmesin 700 gramlar-900 gramlar havada uçuşuyor

selam hatunlar hayırlı cumalar ...
kilo bildirimi
ben hep aynıyım 64.5 64.0 arası gidip geliyorum 3 haftadır yediklerimede dikkat ettim akşam ekmeklerini kestim su az içiyorum ondan olabilir

bana gelicek olursak,dün bahsetmiştim 2 gündür diet modundayım o yüzden tartılmıycam diye,dediğim gibi sabah tartılmadım gerçi vaktimde yoktu ama neyse,dün fazla karbonhidrat aldığım için günü çok erken kapadım,akşam çok acıktım hatta açlıktan midem bulandı ama sadece 1 kupa şekersiz çay içtim

sabah çok erken çıktım evden,önce kızımla okula gittim velilerle konuşup sınıfı kolaçan ettim,öğretmenimiz kızım hakkında çok güzel şeyler söyledi,kızım için çok akıllı ve zeki bir çocuk 3 hafta ara verdiği halde okumayı ilk sökenler arasında daha ne diyim ki dedi

sonra bir sürü banka işleri vardı onları halledip kürkçü dükkanıma döndüm,işlerimi yoluna sokup tekrar gelicem muckkk

Evet canlarrr topigimizee masallah kilo veren veremeyen herkezi tebrik ederim harikasiniz
Bana gelirsek regl siskinligi ve az spor yapma sonucu artidayim
Baslangic:73.5
Gecen hafta:65.7
Bu hafta:66.6
Gden ypk
Gelen:1.300

Uzgunun canlar ama bu gunden sonra tam gaz devam bu regl bitirdi beni

tebrik ederim canımcım.
çok güzel vermişsin.
8 haftada 7.200 bence çok çok iyi.
hedefine kısa zamanda ulaşırsın inşallah
darısı banaaa

Tubilossh, kız 1.400 vermişsin ve az buluyosun bu rakamı. Güzelim bu kadar kilo vermek için hepimizin göbeği çatlıyodu. Ben 3-4 aydır sadece bi kere gördüm tartıda 1.400 ü. Tebrikler

canım az bulmamın sebebi, 82.7 lere kadar düşmeme ragmen bogazımı tutamayıp 2 gündür 83.0 lerde olmam.
daha fazla verebilirdim diye düşünüyorum.
akşamları yemegi fazla kaçırıyorum...
ah şu zalim nefis... seni dinlemicem artık. az yiyip vericem kiloları bir birr

bu arada çok teşekkür ederim

Tubi: nerdeyse bir buçuk kilo ve sen buna az diyosun😳iyi vermişsin kızçe

sağolasın canımcım...
hedef büyük olunca sonuç az gibi görünüyor.

daha iyi bir performansla gelecek haftayı tamamlamak istiyorum.

Canim 1400 vermissin bu cok iyi bi rakam bence benim boyum 170 canim seninki ?? Umarim sende en kisa zamanda bu rakamlari gorursun ben 80 lerden dusene kadar cok ugrasmistim kizlar bilir umarim sen ole olmazsin

canım ben doğuma 101 kiloyla girmiştim

kendime assla yakıştıramadıgım bir rakam.
ki hayatım boyunca 75 i geçmemiştim. (hamilelik hariç)

boyum 1.78

inşallah görürüm 7 li rakamları canım.

sanıyorum tubilosh 1 kilodan fazla verdi onuda tebrik ediyorum

teşekkür ederim mevcan cım

Nelson canim tebrik ederim :) hedefine cok az kaldi sen 1 ayda verirsin bu kiloyu ve sukrana katilirsin kilonuzu korursunuz artik 😊😊
kübracım teşekkür ederim canım.inşallah hedefime bu kez uluşacağım.

ğeçmiş olsun ğüzelim..

evet spora ve ayrıca içtiğimiz su yu da sorlaım.. ebruli.. yaptığımız sporları da eleştirelim..

şükrancım tebrikler... kilo korumayı bilmiyorum.. sen araştır bir bak canım..

tebrikler ğüzelim..
bence ğayet iyi verdiğin kilo..

tatlım ne ğüzel bir gurur kızının öğretmeninden aldığın övğü..
bu hafta menülerinizi eleştireceğim.. tam ğaz devam edelim diyete mevcan.. gitsin şu 4-5 kilomuz..

selam hatunlar hayırlı cumalar ...
kilo bildirimi
ben hep aynıyım 64.5 64.0 arası gidip geliyorum 3 haftadır yediklerimede dikkat ettim akşam ekmeklerini kestim su az içiyorum ondan olabilir

tatlım daha sık ugra bence topiğe.. suyu ve yeşil çayıda imal etme bence..

tatlım beklenen sonuçtu.. kilo dğil ödemdir bu bence moralini obzma bence..

kilo veren yada koruyan arkadaşlar tebrikler..

veremeyenler size söylüyorum :)) :)) bir silkinin kendinizi ğelin.. hatalarınızı bulun.sporu ve suyu çogaltın...
kaçamakları azaltın(diyene bak herğün kaçamak yapan nelson) .
hadi haftaya tüm topim muhteşem kilolar verelim..

kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben giibi veremeyenlere de yola devam pes etmek yok diyorum

başlangıç aç vc sonrası 58 - tok akşam yatmadan 60 ben bundan sonra başlangıç için 60 desem olmazmı yaaa bana da vermiş gibi moral olsun en azından bu hafta tok halimle 59300 hiç geçmedim.
58.200 geçen hafta
58.400 bugün vc siz 2 gün uykum şaştı muhtemelen kociş nöb. bu gece de şaşacak ben öğlene kadar uyuyacam
bu taraf beni üzen rakamlardı

şimdi sevindiren rakamlara gelelim

geçen hafta simit 94 cm bugün 92
bel 80cm 79
göğüs 91
göğüs altı 81 78.5
kalça 98 97
basen 91 90

sadece incelmişim züürt teselli diye buna denir herhalde. yaaa benim yağlar kas mı yapıyor yoksa ben neden veremiyorum çok canım sıkılıyor. yürüyüş yapmadan koşmadan veremicekmiyim inanın çok üzülüyorum. yarın gürkan kubilayın diyet listesine başlıcam en az 2 hafta deniyeceğim bakalım o zaman ne olacak

şükran abla ebrulim sağolun tesellileriniz için.. haftaya toparlarım inş daha çarşamba günü 66,4 olmuştum tartıda sabah öyle + da görünce kendimi canım sıkıldı dediğim gibi hava da yağmurlu karanlık bi gökyüzü mahvetti beni ya sabah sabah.. neyseki şimdi daha iyiyim.. şükran abla haklısın spor yapmaya fırsat bulamıyorum fazla ders çocuk yemek ev derken zaten akşama pertim çıkıyo.. akşam boş vaktim oluyo yapabilirim aslında ama o zaman da komşular rahatsız olur şikayete gelirler hemen havalar bi an önce düzelsin die dua ediyorum o zaman eşim çocuğa bakar bende biraz yürürüm..
bu arada yeşil çayı emzirenlerin içmemesi gerektiğini iyiki söylediniz valla bende hafta sonu çıkınca yeşil çay alayım sabah akşam sürekli içeyim diyodum sanki hemen incecik yapacak beni :26:

artıda çıkmışsın ama midendekilerden kurtulduğunda sorun hallolacaktır. teşekkür ederim şifa dileklerin için.

menü güzel sonuç da.

yürüyüşle sporla gidecek canım inşallah.

inşallah başarırsın canım.

bol bol vakit geçiriyorz inşallah ama hastalıktan göz açamıyoruzzz

çok güzel canım

harika canım menün

hoşgeldin

hoş geldin çok almışsın ama spor ve dikkat ederek verirsin inşallah. pko ile vermek daha güç oluyor.

oturduğumuz yerden hiç birimiz zayıflayamadık. hoş geldin.

tebrikler canım

Başlangıç : 65.9
Geçen hafta. : 61.7
Bu hafta. : 61.1
Giden :600gr
Hedef. :50
tebrikler canım

kuruyemişe rağmen 1400 çok güzel tebrik ederim.

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.500
Bu hafta 78.600
Giden 900
Hedef 70
Kalan 8.600 :))
Oh bee cok mutluyum kizlar bundan sonra kacamaksiz devam :))
tebrik ederim canım

tebrik ederim canım

nazlım seni de tebrik ederim harika kılolar vermişsiniz bu hafta

çoğu arkadaş güzel kılo vermiş. hepinizi tebrik ederim.
2014e gr gr azalarak girdiniz. inşallah 2014 yılında da tek kaybettiğimiz şey kılolarımız olur.
ben şu ara kendimden pek ümitli değilim.
bilmiyorum kılom ne durumda.

dünkü menümü paylaşayım ahtırladığım kadarıyla

sbh ıhlamur+tost

ara yeşil çay

öğle
kereviz ve 3 kaşık makarna+ 1 dlm çavdar ekmeği

ara
kuru üzüm 1 avuç kadar

akşam (saat 4te)
bol salata
1 dlm çavdar ekmeği
1 tabak soğanlı yahni!

ara yeşil çay

yatmadan önce yarım mandalina yarım elma

spor da yok malesef

Hadekam cnm cok gecmis olsun allahim sifa versin

Kizlar ozele gnderirin bildirimlerinizi aksama tablonyapicam tablo yaptijtan sonra ekleme yapmasini bilmiuorum

Tubilisooh cnm bnde iserim birinci sayfayi eklemek ama nasil eklenir bilmiyoum

Kevsercim, canını sıkma, topiğe geldiğin ilk haftadan itibaren çok güzel kilolar verdin. Bu haftaki kilon da nazar boncuğu niyetine olsun. Haftaya bayağı bi ekside çıkacağına eminim. Bildirimimi gönderiyorum birazdan özeline.
Mevcanım tamam haftaya artıda çıkarım, sev beni lütfen

Kızlar, tebriklerinize çok teşekkürler. Sizin destekleriniz sayenizde hedefime ulaştım. bu topiği bulmadan önce kendi çabalarımla ancak
4 kilo verebilmiştim. İnş bu yeni yılda siz de istediğiniz kiloya inmiş olursunuz ve yaza çıtır anne olarak girersiniz. Sonra gelsin tatiller, gezmeler, yüzmeler, düğünler...

baslangic : 88.4
gecen cuma : 78.1
bu cuma: 78.3
gelen: 200gr
giden: malesef (
hedef : 70
toplam giden 10.100
:

baslangic : 88.4
gecen cuma : 78.1
bu cuma: 78.3
gelen: 200gr
giden: malesef (
hedef : 70
toplam giden 10.100
:
Hikoşum hoşgeldin, nasılsın güzelim? Haftaya sen de dikkat eder, ekside çıkarsın canım. Hem annemlerde yedim, içtim diyodun. O kadar da almamışsın aslında. Sen azimli kızsın, verirsin cnm

menümü yazayım kızlar,başım çok kalabalık patronum dönüyor işleri toparlamam lazım,şimdiden hoşçakalın pzt görüşürüz

sabah:1 poğaça (dışardaydım mecbur)

öğlen: yarım kase çorba,5 çatal makarna,3 fırın köfte,az yoğurt

ara: elma

şimdi: yarım kaseden az fazla fırın sütlaç

akşam: canım deli gibi bol limonlu salata istiyor onu yerim,

spor olarakta cuma günü olması sebebiyle bol bol çamaşır asar temizlik yaparım

Hikosss canim 200 gr artidan sayilmaz haftaya eksi cikacagindan eminim moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…