- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.941
Kübracım ne kadar da zayıflamışsın, maşallah. Önceki paylaştığın zayıf resminle şimdikinin arasında bile bayağı fark var. Bayağı incelmişsin. Basenlerin için de forumdaki egzersiz bölümünden gerekli hareketleri bulup yaparsan, basen kısmından da verirsin.Citirlarim yeni resim yukledim albume bakin yorum bekliyorum sizden
Destegin icin cok sagolKevsercim, canını sıkma, topiğe geldiğin ilk haftadan itibaren çok güzel kilolar verdin. Bu haftaki kilon danazar boncuğu niyetine olsun. Haftaya bayağı bi ekside çıkacağına eminim. Bildirimimi gönderiyorum birazdan özeline.
Mevcanım tamam haftaya artıda çıkarım, sev beni lütfen
Kızlar, tebriklerinize çok teşekkürler. Sizin destekleriniz sayenizde hedefime ulaştım. bu topiği bulmadan önce kendi çabalarımla ancak
4 kilo verebilmiştim. İnş bu yeni yılda siz de istediğiniz kiloya inmiş olursunuz ve yaza çıtır anne olarak girersiniz. Sonra gelsin tatiller, gezmeler, yüzmeler, düğünler...
Cok tesekkurederim sukranim.soylediklerin beni acaip motive etti cok mutlu oldum aslinda toplam 5.800 gr verdim ama spor baya toparladi beni hemen bakicam basen hareketlerine :)))Kübracım ne kadar da zayıflamışsın, maşallah. Önceki paylaştığın zayıf resminle şimdikinin arasında bile bayağı fark var. Bayağı incelmişsin. Basenlerin için de forumdaki egzersiz bölümünden gerekli hareketleri bulup yaparsan, basen kısmından da verirsin.
Ama böyle de muhteşem görünüyosun canım
Kevserim arkadas istegi gonderdim canim kabul et gorursun fotomu
Baktim kubram eski resimlerini gorrmedim. Cnm bn aKevserim arkadas istegi gonderdim canim kabul et gorursun fotomu
Sabah : yulaflı yogurt kayısılı (yarım kase
Ara :beyaz peynirli tam tahıllı tost yeşil çay
Öğlen
1dlim tam tahıllı ekmeğin üstüne kendi mayaladıgım yoğurdun kaymağını sürdüm yedim
Ara:3badem 3 fındık
Akşam : pırasa yedim bi porsiyon
Normalde menümde bulgur pilavı ve köfte vardı eşim aradı geç gelecegini söyledi ben de köfteyi hazırlamıştım ama pişirmedim dünkü yemekten yedim, daha iyi oldu regli oldum çok fena karnım ağrıyor .
Roselizim cnm menun harika
Menum
Sabah
5 catal yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
Ogle
4 kasik oatlican
4 kasik makarna
Aksam
2 dilim kucuk borek
13 zeytin
Sporlarim
2 saat yuruyus
10 dk kalca
10 dk yan hareketler
150 tane oklava
12 dk slim ix pack
Sabah : yulaflı yogurt kayısılı (yarım kase
Ara :beyaz peynirli tam tahıllı tost yeşil çay
Öğlen
1dlim tam tahıllı ekmeğin üstüne kendi mayaladıgım yoğurdun kaymağını sürdüm yedim
Ara:3badem 3 fındık
Akşam : pırasa yedim bi porsiyon
Normalde menümde bulgur pilavı ve köfte vardı eşim aradı geç gelecegini söyledi ben de köfteyi hazırlamıştım ama pişirmedim dünkü yemekten yedim, daha iyi oldu regli oldum çok fena karnım ağrıyor .
Roselizim cnm menun harika
Menum
Sabah
5 catal yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
Ogle
4 kasik oatlican
4 kasik makarna
Aksam
2 dilim kucuk borek
13 zeytin
Sporlarim
2 saat yuruyus
10 dk kalca
10 dk yan hareketler
150 tane oklava
12 dk slim ix pack
Senin menün güzel canım afiyet olsun
13 zeytin he valla bende seviyorum ama sayılı koyuyorum önüme yoksa yerim bende
canım menün gayet iyi sporlarsa süper benceRoselizim cnm menun harika
Menum
Sabah
5 catal yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
Ogle
4 kasik oatlican
4 kasik makarna
Aksam
2 dilim kucuk borek
13 zeytin
Sporlarim
2 saat yuruyus
10 dk kalca
10 dk yan hareketler
150 tane oklava
12 dk slim ix pack
Sagoll cnm ya ben zeytin hastasiyim . Dusu sayili koydum:)))Senin menün güzel canım afiyet olsun
13 zeytin he valla bende seviyorum ama sayılı koyuyorum önüme yoksa yerim bende
Lajoba cnm bnm tabi atarim linkleri de tabletten atmaya calisirim atamazsam bilgisayara gecicem o zaman atarim olurmu cnm bnm de gobek ve yanlarim var cok sukur kalcamla ilgili sorunum yok ama gobek ozellikle sezaryen gobegi beni bitiryor bende hic gitmicek gibi zannediyorum ama gidicek baska sansi yok:))
Yap cnm kubram etkili olurmu bilmiyorum ki cnm bunlar basen icin degil ama spordan zarar gelmeZ:)Kevserim bu linkleri gonderdigin iyi oldu bunlardan yapsam ise yarar dimi ayrica resmime yaptigin yorum icin saol canim basen gitse bende cok bisey yok en kisa zamanda eski fotomu yuklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?