Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Citirlarim yeni resim yukledim albume bakin yorum bekliyorum sizden
Kübracım ne kadar da zayıflamışsın, maşallah. Önceki paylaştığın zayıf resminle şimdikinin arasında bile bayağı fark var. Bayağı incelmişsin. Basenlerin için de forumdaki egzersiz bölümünden gerekli hareketleri bulup yaparsan, basen kısmından da verirsin.
Ama böyle de muhteşem görünüyosun canım

Son düzenleme:
Destegin icin cok sagol
Insallaj hedeflerimize ineriz
Kubram fotolarini bnde grmek isterim

Cok tesekkurederim sukranim.soylediklerin beni acaip motive etti cok mutlu oldum aslinda toplam 5.800 gr verdim ama spor baya toparladi beni hemen bakicam basen hareketlerine :)))

şüküm küboş ins haftaya daha iyi olucam.
sizleride tebrik edrrim.
şüküm cok iyiyim sen nasilsin. net olmayinca uzak kalmak sinir bozucu.. sizleri ozledim..
kilo werenleri tebrikederim
vrremeyenler sıkmayalm canimizi hftayadaha iyi olucaz ins..

herkese iyi aksamlar..

buğün saçma bir menu ldu ama yinede yazacağım.

sabah:küçük bir kase k flaks-1börek
ara ve öğle: iki büyük dilim kepekli ekmek arasına 2dilim kaşar ve yeşilliklisandiviç+2küçük portakal
ara:1 neskafe
17-18 arası:biraz çiğ karnıbahar+1dilim ekmek arasına 1tk çikolata+1dilim kek+4yk sütlaç+1börek

su :2 litre-2 bardak zayıflamma çayı-4-5 kupa siyah çay

sporumuda gece yapacağım..1 saat plates

kv hastanede ona börek ve kek yapınca baktım tadına..

cumarteside arkadaştayım abartmadan yiyeceğim.. ama bu hafta ne olursa olsun kilo vereceğim...

Son düzenleme:
Emziren anneler yeşil çay içebilirmi ?

Aşırı kafein alan bebeklerde huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir. Uzun dönemde aşırı biçimde yeşil çay tüketen emziren annelerin bebeklerinde zayıflık belirtileri de ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni ise yeşil çayın gereksiz biçimde fazla tüketiminin bebeklerde ve emziren annelerde kansızlık (anemi) problemine yol açmasıdır. Yeşil çay tüketimi emziren annelerde sınırlandırılmadığı takdirde mikrositer anemi adı verilen ve bebeğin hayatını dahi tehdit edebilen bir tür demir emilim bozukluğu hastalığının ortaya çıkması riskini kuvvetlendirmektedir.

Sabah : yulaflı yogurt kayısılı (yarım kase

Ara :beyaz peynirli tam tahıllı tost yeşil çay

Öğlen
1dlim tam tahıllı ekmeğin üstüne kendi mayaladıgım yoğurdun kaymağını sürdüm yedim

Ara:3badem 3 fındık

Akşam : pırasa yedim bi porsiyon

Normalde menümde bulgur pilavı ve köfte vardı eşim aradı geç gelecegini söyledi ben de köfteyi hazırlamıştım ama pişirmedim dünkü yemekten yedim, daha iyi oldu regli oldum çok fena karnım ağrıyor .

Hikom gelmişsin ben yokmuştum özledim seni canım benim

Son düzenleme:

canım menün gayet iyi sporlarsa süper bence
kevser yaptığın sporların linklerini atarmısın canım ya ben de fırsat buldukça yapayım bu göbekten kurtulmam lazım bi an önce.. ve ne kadar zayıflarsam zayıflayım göbek gitmiycek gibi kesinlikle spor yapmam lazım ama ne yapacağımı şaşırdım leslie yaptım bi kaç defa ama karın hareketi yok ki orda hiç

http://12 dk slim ix pack

http://mel b 10 minutowy trening posladkow kalca icin harıka bence yaparken kalcam acayıp yanıyo

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu da yanlar icin

150 tane oklava cevirdim

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bu gun bunu yapmadım yaptıgım zaman yanlar ıcın vıdeosunu arka arkaya yapıyorum

bu arada kızlar bildriyim yollamayan canlar var onlarda yollasın oyle yapaarım yarın herkezın bıldırımını beklıyorum tmm mı canlar

Kevserim bu linkleri gonderdigin iyi oldu bunlardan yapsam ise yarar dimi ayrica resmime yaptigin yorum icin saol canim basen gitse bende cok bisey yok en kisa zamanda eski fotomu yuklicem

Kevserim bu linkleri gonderdigin iyi oldu bunlardan yapsam ise yarar dimi ayrica resmime yaptigin yorum icin saol canim basen gitse bende cok bisey yok en kisa zamanda eski fotomu yuklicem
Yap cnm kubram etkili olurmu bilmiyorum ki cnm bunlar basen icin degil ama spordan zarar gelmeZ:)
Tama cnm fotonu da yukle dogu duzgun yorum yapiyim cnm bnm ama ge4cekten zayifsin fizigin guzel

Kevserim ekledim resimleri pembeli olan yazinki halim diyete basladigim zaman siyah taytli olan 3 ay fln oncesinin bak bakalim bekliyorum yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…