- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.961
sağol canım kaydettim bilgisayara fırsat buldukça yaparım inş :) sizin sporları okudukça bende hevesleniyorumhttp://12 dk slim ix pack
http://mel b 10 minutowy trening posladkow kalca icin harıka bence yaparken kalcam acayıp yanıyo
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu da yanlar icin
150 tane oklava cevirdim
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bu gun bunu yapmadım yaptıgım zaman yanlar ıcın vıdeosunu arka arkaya yapıyorum
bu arada kızlar bildriyim yollamayan canlar var onlarda yollasın oyle yapaarım yarın herkezın bıldırımını beklıyorum tmm mı canlar
Kubrammm cnm sen mac kilo verdi. Eski resim ve simdiki halinle daglar gii fark var valla supersin nm gobegi nasik giderttin tabi yanlarda basenlerin bile kuculmusler muthisler ya
Nelsonum cnm sen gobegin nasil erittin bende gobekten kurtulmam lazim ozellikleeene tur sporlar yaptin hangi videolar
Hadeka canim resmime yaptigin yorum icin cok tesekkurederim canimm cok saol beni citir gordugun icin :))valla ben kendimi hic citir gormuyorum canim yaa hele bi 70 duseyim :)) ama artik aynalara bakarken mutlu oluyorum :))
bende de ilk olduğum zamanlar tarih şaşmıştı oğlum 5 yada 6 aylıkken regl olmuştun diğer ay olmamıştım 1 ay daha geçince olmuştum zamanla tarih düzeliyor hatta doğumdan sonra regl olurken miktar artıyor günde uzuyordu d. önce 3 günde çok gelerek biterdi doğumdan sonra 6 gündde çok yoğun olarak devam etti rahim genişliğiyle alakalı galiba tam sene oldu 2 aydır bende de 8 gün erken olmaya başladım 2 gn oynardı sadece bu ayda gözlemlicem bakalım papatya çayı içip sakinleştirebilirsin emzirmenin avantajını kullanıp çok rahat kilo verirsin 1 yaşından 1.5 yaşından sonra etkisi olduğunu düşünmüyorum ben tam 2 yaşına 1 hafta kalaya kadar emzirdim.
Korkuyorum ilk kizimda sirasiyla gelmişdi.kuzenime sordum.oda ilk reglden sonra 14 gecikdiyini söyledi..bekliycem mecbur...Roseliz: gülüm Dr gidicek olman iyi olmuş. Belki kilo vermene engel bişivardır
Savaş: canı şıkkın olunca insan yemeğe veriyor kendini. Bu hafta topla kendini sıkma canını salla gitsin buraya konsantre ol tamam mı canım
Nazlm: adetin ilk gelmeye başlayınca olur öle düzensizlik ama yinede tikkatli ollllll
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.9
Bu hafta:58.0
Giden:900 😊
Hedef:52(1kerecik gördüğüm ama yine ve hep görmek istediğim 😞
Kilo veren ve koruyanları tebrik ediyorum. Alanlarıda hırslanıp kaldıkları yerden devam etmelerini söylüyorum. Bu arada daha eksiydim ama dünden beri wc çıkamadım😳
Başlangıç : 65.9
Geçen hafta. : 61.7
Bu hafta. : 61.1
Giden :600gr
Hedef. :50
mevcan tutumadım boğazımı ğecenin 12 sinde iki avuç kuruyemiş yedim...
başlanğıç...............;59.9
ğecen cuma...........: 59.5
bu sabah...............: 58,4
gelen....................:yok
giden...................: 1100
hedefim 1 şubatta..: 55
iki ğünlük dikkat etmekle bu kadar kilo vermem mümkün değil.. regl dönemi şişkinliğim ğitmiştir sanıyorum..kilo veren koruyan yada veremeyen herkesi tebrik ediyorum..
vermem gereken 3,400 gram var ve 4 haftam var.. bakalım ne yapacağım.. haftada en az 750 gram vermeliyim...
Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.500
Bu hafta 78.600
Giden 900
Hedef 70
Kalan 8.600 :))
Oh bee cok mutluyum kizlar bundan sonra kacamaksiz devam :))
Günaydın kızlar, çok güzel kilolar verilmiş, tebrikler. Papatyam, olsun, sen de haftaya kilo verirsin. Benim gibi yılbaşında mı yedin içtin?
Ben de çarşamba sabah artıdaydım, hafta boyu çok az spor yaptım, sadece 200 gr gitmiş. Hem sen yeni fotolar paylaşacaktın, merakla bekliyorum.
Nelsonum, tebrikler, çok iyi vermişsin. Bu da senin için bi motivasyon kaynağı olsun. eminim biraz daha gayretle her hafta en az 750 gr verirsin
Gülcüğüm, Kevserim ben de 2 bardaktan fazla içilmemesi gerektiğini biliyorum, 1 kupadan fazla içmedim hiç. hep netten araştırdım ama kansızlıkla ilgili bişey duymamıştım. Bilgilendirdiğin için sağol canım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 54.5
Bu sabah Eki Görüntüle 917494
54.3
Giden 200 gr
günaydın çıtırlarrr
bende kilo bildirimi yapayım baari :26:
çok bi fark yok. ama bu da birşey diyerek ilk haftamı paylaşıyorum
Başlangıç : 84.40
ilk haftamda : 83.0
giden : 1.400
hedef: 75.0
biraz az gitti sanki. ama azmetmeye devam.
artık 8 li rakamları görmekten fena halde sıkıldım...
ooo süperr
tam benim görmek istediğim rakamlaarr
darısı bana inşallah...
başlangıç kilolarımız aynı canım.
inşallah hedef kilolarımıza kolayca ve kısa zamnda ulaşırız
Çok geçmiş olsun canim.yavrularin çabucak iyileşsin...günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçmişi okuyamadım
ayrıca tartılamadım da.
çok hastayım çooook
dün çocuklar hasta değil diye şükrediyordum
dün eve gittim küçük oğlan ateşler içinde. gece
3te abisi de ateşler içinde ve kusmaya başladı.
çocuklar eşim ben çok kötüyüz.
uykusuz bir gece dinlenmemiş bir vücut ve ben okuldayım yine.
Pc den bir sürü şey yazdım ama cevapla butınu yok nasıl oluyorsa
Ben bu hafta 400 gram almışım hedefim en fazla ne kadar şişebildiğimi görmek dermişimmm
60 olmak istiyorum yıllardır
Kilo geren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Aramıza katılanlarda hoşgelmişler
günaydın çıtırlarım çok mutsuzum500 gr almış görünüyorum.. ama almadım biliyorum midemde bi şişlik var anlatamam patlıycak gibiyim ama hala yemeye devam ediyorum hava da acyip kötü.. umutsuzluk sardı beni.. kendime çok kızıyorum.. önümüzdeki hafta - geçerim inş.. neyse benden böyle işte sabah sabah içinizi karartmayım daha fazla.. kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum tebrik ederim kızlar azmin zaferi bu işte
selam hatunlar hayırlı cumalar ...
kilo bildirimi
ben hep aynıyım 64.5 64.0 arası gidip geliyorum 3 haftadır yediklerimede dikkat ettim akşam ekmeklerini kestim su az içiyorum ondan olabilir
Evet canlarrr topigimizee masallah kilo veren veremeyen herkezi tebrik ederim harikasiniz
Bana gelirsek regl siskinligi ve az spor yapma sonucu artidayim
Baslangic:73.5
Gecen hafta:65.7
Bu hafta:66.6
Gden ypk
Gelen:1.300
Uzgunun canlar ama bu gunden sonra tam gaz devam bu regl bitirdi beni
kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben giibi veremeyenlere de yola devam pes etmek yok diyorum
başlangıç aç vc sonrası 58 - tok akşam yatmadan 60 ben bundan sonra başlangıç için 60 desem olmazmı yaaa bana da vermiş gibi moral olsun en azından bu hafta tok halimle 59300 hiç geçmedim.
58.200 geçen hafta
58.400 bugün vc siz 2 gün uykum şaştı muhtemelen kociş nöb. bu gece de şaşacak ben öğlene kadar uyuyacam
bu taraf beni üzen rakamlardı
şimdi sevindiren rakamlara gelelim
geçen hafta simit 94 cm bugün 92
bel 80cm 79
göğüs 91
göğüs altı 81 78.5
kalça 98 97
basen 91 90
sadece incelmişim züürt teselli diye buna denir herhalde. yaaa benim yağlar kas mı yapıyor yoksa ben neden veremiyorum çok canım sıkılıyor. yürüyüş yapmadan koşmadan veremicekmiyim inanın çok üzülüyorum. yarın gürkan kubilayın diyet listesine başlıcam en az 2 hafta deniyeceğim bakalım o zaman ne olacak
şükran abla ebrulim sağolun tesellileriniz için.. haftaya toparlarım inş daha çarşamba günü 66,4 olmuştum tartıda sabah öyle + da görünce kendimi canım sıkıldı dediğim gibi hava da yağmurlu karanlık bi gökyüzü mahvetti beni ya sabah sabah.. neyseki şimdi daha iyiyim.. şükran abla haklısın spor yapmaya fırsat bulamıyorum fazla ders çocuk yemek ev derken zaten akşama pertim çıkıyo.. akşam boş vaktim oluyo yapabilirim aslında ama o zaman da komşular rahatsız olur şikayete gelirler hemenhavalar bi an önce düzelsin die dua ediyorum o zaman eşim çocuğa bakar bende biraz yürürüm..
bu arada yeşil çayı emzirenlerin içmemesi gerektiğini iyiki söylediniz valla bende hafta sonu çıkınca yeşil çay alayım sabah akşam sürekli içeyim diyodum sanki hemen incecik yapacak beni :26:
baslangic : 88.4
gecen cuma : 78.1
bu cuma: 78.3
gelen: 200gr
giden: malesef(
hedef : 70
toplam giden 10.100
:
Bnde ebrum kimsecikler yok hafta sonu dieÇok şaşırdım herkes nerde😳
Betül kübra yorum yapmıştım resmine ama şimdi de yazınki halini gördüm. çok ciddi bir değişim olmuş. yaklaşık 6 kılo vermişsin ama çok sıkılaşmışsın. harika olmuşsun. istediğin kıloya ve basensiz bedene kısa zamanda kavuşacak gibisin.Kevserim ekledim resimleri pembeli olan yazinki halim diyete basladigim zaman siyah taytli olan 3 ay fln oncesinin bak bakalim bekliyorum yorumu
yine geç yatan kapıda kalan bir ebru var karşımda. kıyamıyorum sana yaaa. keşke oğlun daha erken uyusa. zaten sabah sen işe gitmeden kalkıyor sabahları. papatyanın da dedği gibi anlat ona işe gitmen gerektiğini.Günaydın kızlar kapının önünde beklemedeyim yine. Oglum hazırlanırken uyandı. Gözleri kapanıyor ama hazırlandığım için sallayamadım. Kv salladım ama hep kıpır kıpır tv açtım . Tam. Kaçı am boynuma bacaklarıma sarılıp agladı😞oysaki 12:30 da uyuttum uyanmasın diye.bende onu sallarken dalmışım. Eşim ayaklarından alıp yerine yatırmış hiç duymamışım.geçmişe bakayım
öğleden sonraki o 2 ara seni üzecek tartıda güzelim. hemen önlem almalısın. umarım 2 öğünmn yemek işe yarar.Dün:
0815:tb yağsız 1 dl kaşarlı tost yeşilçay
12:10 :1 kepçe çorba, 1 kepçe top köfte, peyniri majarna, salata
Ara: 250ml kola,1 dl bsklava( arkadaşın bebeği oldu dağıttı)
Ara: yeşilçay, 1 karam
19:30 : 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase cacık
çok değil mi 8 çeşit canım yaaa.Merhaba kızlar
Akşama misafirim var 8 çeşit yaptım yapmak problem değil de ben nasıl yemeden duracağım
Bu sabah tartıda uzun zamandır görmediğin bir rakam gördüm ki dün akşam 1 tabak kısır yemiştim
Ebrucum sana nacizane bir firkrim var. Sabahları oğlundan kaçma. Bu onda güvensizliğe sebeb olur. Ona güzellikle çalışman gerektiğini anlat. Ama sakın kaçma. Belki de bu nedenle her sabah uyanıyor çünkü kaygı insanda tedirginlik yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?