Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sağol canım kaydettim bilgisayara fırsat buldukça yaparım inş :) sizin sporları okudukça bende hevesleniyorum

Kubrammm cnm sen mac kilo verdi. Eski resim ve simdiki halinle daglar gii fark var valla supersin nm gobegi nasik giderttin tabi yanlarda basenlerin bile kuculmusler muthisler ya

Nelsonum cnm sen gobegin nasil erittin bende gobekten kurtulmam lazim ozellikleeene tur sporlar yaptin hangi videolar

Kevserim cok saol canim soylediklerin beni cok mutlu etti :)) valla canim iki resim arasindaki fark 5 kilo 800 gr :)) ama benim dogumdan sonra vucudum acaip salmisti sanirim sporla o toparlandi bide canim benim hic bi zaman gobegim olmadi kendimi bildim bile karnimi hep icime cekerim hatta 5 aylik hamileydim hala karnimi icime cekiyodum onun cok faydasi oluyo canim bide mekik cektim baska bisey yapmadim :)) yaa ben o fotoda hic guzel degilim zayiflayim guzel bi foto cekinip koycam beni cirkin gormeyin :))

Hadeka canim resmime yaptigin yorum icin cok tesekkurederim canimm cok saol beni citir gordugun icin :))valla ben kendimi hic citir gormuyorum canim yaa hele bi 70 duseyim :)) ama artik aynalara bakarken mutlu oluyorum :))

tatlım ben bir ay boyunca günlük yrüyüş ve plates yaptım.. plates yapmadığım günler aerobik yaptım..üzerine ip atladım.mekik çektim.ama bu sporlarım günlük en az 1-1,5 saat sürdü.. ama en iyi gelen plates oldu...

Hadeka canim resmime yaptigin yorum icin cok tesekkurederim canimm cok saol beni citir gordugun icin :))valla ben kendimi hic citir gormuyorum canim yaa hele bi 70 duseyim :)) ama artik aynalara bakarken mutlu oluyorum :))

valla canımcım iki resim arasında dağlar kadar fark var resmen evet biraz basenin var ama bence gayet hoş duruyor fiziğin.. ee o kadaa kusuu kadı kızında da oluuu ama yine de basen için özel spor yaparsan gider sanırım ayy bi de biz kurtulaydık şu göbekten ya aynaya bakınca göbeğimi kesip atsam herşey güzel olacak diyorum

Korkuyorum ilk kizimda sirasiyla gelmişdi.kuzenime sordum.oda ilk reglden sonra 14 gecikdiyini söyledi..bekliycem mecbur...

Başlangıç : 65.9
Geçen hafta. : 61.7
Bu hafta. : 61.1
Giden :600gr
Hedef. :50

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.500
Bu hafta 78.600
Giden 900
Hedef 70
Kalan 8.600 :))
Oh bee cok mutluyum kizlar bundan sonra kacamaksiz devam :))

Hepinizi çok tebrik ederim.inşallah daha fazla vericez..hep beraber.....şükrancim darisi başımıza

Çok geçmiş olsun canim.yavrularin çabucak iyileşsin...

selam hatunlar hayırlı cumalar ...
kilo bildirimi
ben hep aynıyım 64.5 64.0 arası gidip geliyorum 3 haftadır yediklerimede dikkat ettim akşam ekmeklerini kestim su az içiyorum ondan olabilir

baslangic : 88.4
gecen cuma : 78.1
bu cuma: 78.3
gelen: 200gr
giden: malesef (
hedef : 70
toplam giden 10.100
:

Lütfen morelinizi bozmayin hanimlar.arada böyle duraklamalar illaki olacakdir..motivasyonunuz düşmesin.eminim hepiniz haftaya super olucaksiniz...
Kübracim bende görmek istiyorum fotoyu.arkadaş olarak ekliyorum canim....

Lajoba canim cok tesekkurederim ins seninde gobegin dumduz olur spora yapabiliyosan mekik cek gercekten faydasi oluyo:))
Nazlima ekliyorum canim senide

Günaydın kızlar kapının önünde beklemedeyim yine. Oglum hazırlanırken uyandı. Gözleri kapanıyor ama hazırlandığım için sallayamadım. Kv salladım ama hep kıpır kıpır tv açtım . Tam. Kaçı am boynuma bacaklarıma sarılıp agladı😞oysaki 12:30 da uyuttum uyanmasın diye.bende onu sallarken dalmışım. Eşim ayaklarından alıp yerine yatırmış hiç duymamışım.geçmişe bakayım

Dün:
0815:tb yağsız 1 dl kaşarlı tost yeşilçay
12:10 :1 kepçe çorba, 1 kepçe top köfte, peyniri majarna, salata
Ara: 250ml kola,1 dl bsklava( arkadaşın bebeği oldu dağıttı)
Ara: yeşilçay, 1 karam
19:30 : 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase cacık

Menüm kötü tartıda aynı çıktım. Pazar günü 2 öğün besleniyorum. P tesi unurmazsam tartılıcam bakalım 2 öğünün faydası varmı?

Şüküm: kilo koruma sordun gördüm ama uzun uzun yazamıyom işte . Teli çıkarınca göze batıyorum gibi geliyor. Bu Akşm kötü deneyimimi yazarım belki foto bile koyarım

Merhaba kızlar
Akşama misafirim var 8 çeşit yaptım yapmak problem değil de ben nasıl yemeden duracağım
Bu sabah tartıda uzun zamandır görmediğin bir rakam gördüm ki dün akşam 1 tabak kısır yemiştim
Ebrucum sana nacizane bir firkrim var. Sabahları oğlundan kaçma. Bu onda güvensizliğe sebeb olur. Ona güzellikle çalışman gerektiğini anlat. Ama sakın kaçma. Belki de bu nedenle her sabah uyanıyor çünkü kaygı insanda tedirginlik yapar

hayırlı günler arkadaşlar
evdeki hastalık hali şiddetle devam ediyor.
nefes almakta çok zorlanıyorum . çocuklar ateş içinde.
ailece antibiyotiğe başladık.

bu sabah tartıldım 58.7 yanı geçen hafta ile aynı.

dünkü menüm:
sabah 1 dlm ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı salça

ara yeşil çay

öğle yarım tost
1 mandalina
3 bisküvi

akşam
yarım tabak yağsız tuzsuz brokoli

ara
yatmadan önce 1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt

spor
15 dk ebru şallı ile karın sıkılaştrıcı plates
40 dk zumba

su 1.5 lt

hasta olduğum için akşam canım yemek istemedi.

Kevserim ekledim resimleri pembeli olan yazinki halim diyete basladigim zaman siyah taytli olan 3 ay fln oncesinin bak bakalim bekliyorum yorumu
Betül kübra yorum yapmıştım resmine ama şimdi de yazınki halini gördüm. çok ciddi bir değişim olmuş. yaklaşık 6 kılo vermişsin ama çok sıkılaşmışsın. harika olmuşsun. istediğin kıloya ve basensiz bedene kısa zamanda kavuşacak gibisin.

yine geç yatan kapıda kalan bir ebru var karşımda. kıyamıyorum sana yaaa. keşke oğlun daha erken uyusa. zaten sabah sen işe gitmeden kalkıyor sabahları. papatyanın da dedği gibi anlat ona işe gitmen gerektiğini.

öğleden sonraki o 2 ara seni üzecek tartıda güzelim. hemen önlem almalısın. umarım 2 öğünmn yemek işe yarar.

çok değil mi 8 çeşit canım yaaa.
ben akşam misafirime 2 çeşit yapıyorum. 1 tatlı 1 tuzlu.
o insanların da midesine yazık. senin de nefsin var sana da yazık. şimdi onlar yerken senin de canın isteyecek. hem canın
istemese bile ayıp olmasın diye yiyeceksin.

Hadeka biliyorum çok fazla ama onlar yenmese de hep öyle yaptılar biz girtiğimi de. O nedenle çok yaptım herşeyden bir tene yicem en azından nasıl olmuş bilmem gerek akşam yemek yemicem ancak bu şekilde dengeleyebilirim diye düşündüm

selam kızlar...
gece yatıya başka yerde oldugumuz için sabah tartılamadım ama kahvaltı sonrası eve geldiğimde yinede bir tartılayım istedim...
kahvaltıyı çok dikkat etmeden yaptım...
bi dünya çay ve su da içtim...

sonuç 82.5 çıktım.
cuma günü 83.0 çıkmıştım.

ama sabah aynı saatte tartılmadıgım için doğru olmadıgını biliyorum...
rakamı düşük görmek her şekilde güzel :)

yarın temizliğe vurucam kendimi.
ayrıca sıkı diyet + bol hareket + spor

pazartesi sabahı 81 veya 80 görürmüyü acebaaa

bugün;
orta halli bir diyet
100 ip atlama
alt karın kası hareketi
twist

Iyiakşamlar çıtırlarım nasılsınız?

Menüm
Sabah:
1dlm tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1dlm kızarmış hellim
4 zeytin
Çeyrek domates
Yeşil çay

Ara: iki badem

Öğlen:
Bir çorba kâsesi yulaflı kayısılı yogurt (tarçın lı)

Ara:4fındık

Akşam:
1dlm tam tahıllı ekmek
az zeytinyaglı brokoli yemegi üstüne sarımsaklı yogurt 3kaşık 1yemek tabağı
Tepeleme degildi ama biraz fazla gibiydi bişi olmaz dimi (

2014ün ikinci günü den beri çok ama çok daha dikkat ediyorum sporda yapıyorum Allah emeklerimi boşa çıkarmasın
0 kaçamak yaptım regliydim canım tatlı çekmedi bende regliyim diye bahane edip de yemedim sanırım bu yulafa serptigim tarzından kaynaklanıyor tatlı istegimi gideriyor.

Şükran ablama çık özendim istediği hedefe ulaşıp gene minik mimik yemesine inşallah bende senin gibi olurum ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…