- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.981
Menüm kötü tartıda aynı çıktım. Pazar günü 2 öğün besleniyorum. P tesi unurmazsam tartılıcam bakalım 2 öğünün faydası varmı?
Şüküm: kilo koruma sordun gördüm ama uzun uzun yazamıyom işte . Teli çıkarınca göze batıyorum gibi geliyor. Bu Akşm kötü deneyimimi yazarım belki foto bile koyarım
ohhh be sonun da hikom geldi eee tabi hikosunn menusu supersn insallah bir an once. Hallolur insallahac karnina sirkeli su
09:30 1tabak salata, 1kk peynir,4yesil zeytin, 4catal sucuklu yumurta, 2dilim cavdar ekmegi
11:30 1kase nesfit
15:30 yarim tabak menemen, 2dilim cavdar ekmegi, tursu
17:00 1bardak cay, 1kuru incir
18:00 1yesil cay
acikirsam yogurt nar yerim.
sizleri ozledim.. hala netten gelmediler.(
oof(
Hadeka biliyorum çok fazla ama onlar yenmese de hep öyle yaptılar biz girtiğimi de. O nedenle çok yaptım herşeyden bir tene yicem en azından nasıl olmuş bilmem gerek akşam yemek yemicem ancak bu şekilde dengeleyebilirim diye düşündüm
Hadeka bende senin yazinin gurur gormez karnimi iceri cektim ve kalcalarimi sıkıyorum hala:))kızlar nerede olursak ne iş yaparsak yapalım karın içeri kalça sıkı olsun. ebru şallı çok faydasını göreceksiniz diyor. sık sık beni hatırlayın diyor. çektim karnımı yazdım size:)
Sagolasin nm bnm insallah biran once hepiniz iyilesirsiniz senin de menunde sporlarinda guzelkevser menün ve sporun harika tebrik ederim.
ac karnina sirkeli su
09:30 1tabak salata, 1kk peynir,4yesil zeytin, 4catal sucuklu yumurta, 2dilim cavdar ekmegi
11:30 1kase nesfit
15:30 yarim tabak menemen, 2dilim cavdar ekmegi, tursu
17:00 1bardak cay, 1kuru incir
18:00 1yesil cay
acikirsam yogurt nar yerim.
sizleri ozledim.. hala netten gelmediler.(
oof(
kızlar nerede olursak ne iş yaparsak yapalım karın içeri kalça sıkı olsun. ebru şallı çok faydasını göreceksiniz diyor. sık sık beni hatırlayın diyor. çektim karnımı yazdım size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?