Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrum canım iki öğün beslenme açıkırsan daha fazla yeme istegi doğar sık sık yeki metabolizman sürekli çalışsın canım , bu arada tatlıyı yeseydin kola kalsaydı keske , kaçamaksız menüler diliyorum sana bebişim öptümmm

ac karnina sirkeli su

09:30 1tabak salata, 1kk peynir,4yesil zeytin, 4catal sucuklu yumurta, 2dilim cavdar ekmegi

11:30 1kase nesfit

15:30 yarim tabak menemen, 2dilim cavdar ekmegi, tursu

17:00 1bardak cay, 1kuru incir

18:00 1yesil cay

acikirsam yogurt nar yerim.

sizleri ozledim.. hala netten gelmediler. (
oof (

ohhh be sonun da hikom geldi eee tabi hikosunn menusu supersn insallah bir an once. Hallolur insallah

İYİ CANIM. AKŞAM YEMEĞİ YERİNE YERSİN. BİZİM DE OKUL GEZMELERİMİZ VARDI GEÇEN SENE 10 ÇEŞİTE KADAR ÇIKIYORDU. BU SENE SINIRLAMA GETİRDİK.
İYİ EĞLENCELER BU AKŞAM ARKADaşlarınla.

buyuk harf yazmışım kusura bakma.
gül menün çok güzel. ben de şükrana özeniyorum ve ben de 2 gündür tatlı türü herşeye tövbe ettim. menümü de tabağıma yemem gerekenleri alıyorum şöyle bi bakıp ewet bu diyete uygun diyorum ve yavaş yemeye çalışıyorum.

tubilosh ne güzel kahvaltıdan sonra bile eksi çıkmak. bakalım bende de böyle bir güzellik olacak mı?

hıkocum internet bağlanır en kısa zamanda umarım. biz de seni özledik.
menün güzel hıkom ama 2 ekmek fazla bence 1 öğünde. gerçi akşam yemeği yememişsin ordan kurtarıyorsun.

kızlar sporlarınızı göreyim hadi gaza gelelim zayıflayalım.

Sabah
8 catal kiyma
2 dilim ekmek
5 zeytin

Ogle
6 kasik brbunya yemigi
5 kasik bulgur pilavi

Aksam
1 tabak barbunya yemegi
4 kasik bulgur

Sporlarim
Ebru salli ile gobek salar 1 saat
Lesille 2mill
20 dk yanlar icin
60 tane mekik
10 dk kalca
12 dk slim ox pack
150 oklava

Su 3.litre wc de n cikamiyorum:)
Bu gun costum bakalim yarin tartida ne olucak

Son düzenleme:
sbh aç karnına limonlu ılık su

canım kahvaltı yapmak istemedi.
12de yaptım.
3 zeytin
1 çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 dilim marul
2 yemek kaşığı lor
1 haşlanmış yumurta

ara yarım portakal

akşam
1 servis kaşığı börülce yemeği
kuru soğan
1 porsiyon brokoli salatası
1 dlm çavdar ekmeği

su 1 litre ama 1.5 olacak yatana kadar.

ara olarak nar yerim ya da meyve. c vitamınıne ihtiyacım var.
spor
20 dk zumba
15 dk ebru ile göbek basen platesi:)
100 mekik
100 ip atlama.
benden bu kadar bugünlük.
evde olmak ne kadar güzellllllllllll

yarın da kendimi temizliğe vereceğim. biraz daha toparlamış olurum inşallah.

kızlar nerede olursak ne iş yaparsak yapalım karın içeri kalça sıkı olsun. ebru şallı çok faydasını göreceksiniz diyor. sık sık beni hatırlayın diyor. çektim karnımı yazdım size:)

kızlar nerede olursak ne iş yaparsak yapalım karın içeri kalça sıkı olsun. ebru şallı çok faydasını göreceksiniz diyor. sık sık beni hatırlayın diyor. çektim karnımı yazdım size:)
Hadeka bende senin yazinin gurur gormez karnimi iceri cektim ve kalcalarimi sıkıyorum hala:))
kevser menün ve sporun harika tebrik ederim.
Sagolasin nm bnm insallah biran once hepiniz iyilesirsiniz senin de menunde sporlarinda guzel

ders çalışmadan önce bi bakayım size dedim çok kıskandım kevos ve hadeka menünüzde sporlarınızda süper ben de sabah kalkınca 1 mile leslie 20 dk da karın hareketleri yaptım.. kevoşum ya senin yaptığın videolar ne zormuş öyle mahfoldum resmen kadına ayak uydurmakta çok zorlandım sık sık dinlenmek zorunda kaldım ama yinede yapmaya çalıştım yediklerimi hiiiç yazmayım cısss 3 lt su ve sporlarım cıssslarımı götürmezmi ki şimdi yoğurt mayalayacağım sonra da ders çalışacam belki yatmadan önce biraz da mekik çekerim hiç fena olmaz hiko bu arada senin de menün gayet başarılı inş netin bi an önce bağlanır özledik seni

Hikom bende seni özledim , menün gğzel dikkat et hep böle bende öle yapıyorum .

İyi geceler hanımlar..herkea iyidir umarım.ben güne pek iyi başlamadim.boynum yastikdan düşdü.offf nasil ağridir bu allahim.iki çocukla dahada zor.neyseki büyük kızçem sağolsun bu gün annesiz yedi.tuvaletine gitti elini yikadi...onu öyle görünce duygulandim.büyümüş benim kızım teyzeleri maşallah deyin....küçüğümde ayni miz miz.bu eyri boyunla baya uğraşdirdi annesini..meyvede yediremedim.zaten sevmiyor meyveyi.bide bügün tarti üzdü beni.200 qr fazla çıkdim.dün dürüm yemişdim ondandir.belki de gecikdiyim için.4 gündür artiyorum.100.300 qr.arka arkaya.noluyor kizlar...
Menüm.sabah yarim peynirli ekmek.salam ve çay.
Ara.2 findik.2 sultanien..
Öyle.aZ ekmek.firinda 4 kaşık et yemeği...Bollllll salata.kızımda tirtikladi tabi..
Akşam.aZ balik ve az ekmek.
İşte böyle. Motivasyonum düşüyor kızlar.qaz verin bana

bi de ayakta mesela yemek yapiorsunuz. totoyu sıkın birakin. bunu surekli yaparssniz totoyu erititsiniz. daha once bi yrrde okumustum.
oglani ayagmda salliorm. arkads hem karni icine cek hem totoyu ssık eee bide ayak sallanior 3ü zormus )) olsuuuunnn biz zoru seweriz. net gelsindr sizlerle daha da sarilicam diyet ve sporaa.
kizlar menulernz gayet guzel.
bende toprlaniormmmm.
net gelsin supsuperr donucem araniza ..

sizi sewiorm..

iyi geceler.. hikoşunuz yatar..mucks

selam kızlaarrr

tam motiveyim bugünn

sabah 82.80 yaaniii 200 gr daha düşük çıktım...

bugün bol kalori yakmalı,az kalori almalı bir gün diliyorum herkeze...

benim için öyle olucak çünki...

yarın sabah tartıda 81 görmek istiyoruuummm

çok öptüm sizleri. Allah'a emanet olun çıtırlar...

Merhabbaaa canlarrrr bu gun esimin dogum gunu hazirlik yapiyorum fazla giremem

Bu aradaaa bu gunnn sukrann ablanin da dogum gunuuu iyikiiiii dogdunnn sukrannn ablaaaa iyiki vatsinnn

Kızlar yardım edin ne olur.....(( ben bir türlü kendimi tutamıyorum sürekli bişeyler yeme isteği delirticek beni iştahımı kapatıcak önerilere ihtiyacım var emziriyorum da...tek dayanağım hafta içi spora başlıycam umarım bu sefer başarabilirim((

Suan kendime cok guluyorum yazini okudum karnimi icime cekeyim dedim olmadi neden acaba

Sukrancim canim benim iyi ki dogdun nice nice mutlu saglikli yaslara ins. Canim
Kevsercim esinin de dogum gunu kutlu olsun umarim iyi vakit gecirirsiniz

Çıtır annelerim selam,saçlarımı boyattım kuaförde bekliyorum,bi size bakıyım dedim,çektim hemen karnımı :) regli olamadım halen felaket şişim düğmeler kavuşmuyor,bu akşamıda kazasız atlatırsam sıfır kaçamak yapmış olucam,dün eşimin kuzenleri ile bir aradaydık,sadece pastadan 2 çatal aldım,böreğide,kurabiyeyide yemedim,çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum:) yarın allah kısmet ederse gelirim erkenden şimdilik hoşçakalın,ay bu arada burda bi kız var kısacık boyu ama incecik acaip kıskandım koca göbeğimi çektim gene içime

merhaba canlar :) gelip rapor vereyim dedim...

sabahtan beri temizlikle ugraştım. kaçamak yapmadım.
taaa ki yemek yapana kadar. patates haşlamıştım. acıktıkça yerim die.
onlarla börek yaptım. yedim birazcık
ne güzel gidiyordum yaa... neyse pes etmek yok. yarın sabah 83 görmücem inşallahhh

şimdi spora geçeyim.

çok öptüm sizleriii

sabah düşük kiloyla gelirim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…