- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.001
ben de sendenim bugün. küçük oğluşumGünaydın arkadaşlar
Ogluş Saolsun yine uykusuzum 😔
bu dediğini ben yapmıştım. ilk çocuktan sonraki bi dönemdi. gece pastamızı 12den sonra ( ev yapımıydı) süslenip karşısına çıkardık. bekelemediği bir saat olunca çok hoş olmuştu. tavsiye ederim. güzel düşünmüşsün.Ne güzel olmuş eşinin dogum günü kutlu olsun . Benimkisininde 20 şinde bende şöyle düşündüm kendi ellerim le bi pasta yapayım kalp şeklinde üzerine iyiki doğmuş babamız yazıp saat 12'geçtiginde karşısına çıkartayım o saatte beklemeyeceği için baya mutlu olacak diye düşünüyorum. İkitanede gediye alayım biri benden biri kızımdan nasıl sence
saçların çok hoş olmuştur eminim ama erkekler anlamaz güzelim. kadınlar anlar en ufak ayrıntıyı bile. doğamızda var.günaydın çıtırlar,kalorisiz bi hafta olsun hepimiz için
üzülme verirsin 200 gr. 8 çeşit yememek çok güç. ben yapmamaya çalışıyorum ama senin misafirin vardı mecbur.Günaydın kızlar
Şükranım doğum günün kutlu olsun. Kevserim senin eşinin de gününü kutlarım.
Ben bu haftaya 200 gram artı ile başladım hafta sonu ne kadar yemicem desem ee yedim yaptıklarımdan
bu dediğini ben yapmıştım. ilk çocuktan sonraki bi dönemdi. gece pastamızı 12den sonra ( ev yapımıydı) süslenip karşısına çıkardık. bekelemediği bir saat olunca çok hoş olmuştu. tavsiye ederim. güzel düşünmüşsün.
saçların çok hoş olmuştur eminim ama erkekler anlamaz güzelim. kadınlar anlar en ufak ayrıntıyı bile. doğamızda var.
Roseliz;
menün güzel canım.
çocuklarımızın huyu her zaman bir olmuyor.
dün geceyi ben de çok kötü geçirdim.
üzülme verirsin 200 gr. 8 çeşit yememek çok güç. ben yapmamaya çalışıyorum ama senin misafirin vardı mecbur.
dün babaannem poğaça yapmıştı yemedim.
ellerine sağlık çok güzel olmuş dedim anlamasın diye.
bu sabaha sakladım hakkımı. sabah yarım poğaça yedim
Neden olmasin roselizim bence gayet gusel suprizNe güzel olmuş eşinin dogum günü kutlu olsun . Benimkisininde 20 şinde bende şöyle düşündüm kendi ellerim le bi pasta yapayım kalp şeklinde üzerine iyiki doğmuş babamız yazıp saat 12'geçtiginde karşısına çıkartayım o saatte beklemeyeceği için baya mutlu olacak diye düşünüyorum. İkitanede gediye alayım biri benden biri kızımdan nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?