- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.041
sagolasinn nazkim benim yorumun icin haklisin nazlim ara yaosam iyi olucakta meyve yemeyi sevmiyoum fazla
haklısın canım ama yemeğe kaynım ve eşimin dayısı geldi mecburen o nasıl olmuş bu nasıl olmuş derken duramadım, çokonatı da öğle yemeği yemedim sırf çiko yemek için o derece istedi canım yani
Canım akşam yemeğin.çok karbohidratlı olmuş.pilavin yavan yeseydin super olurdu.ve tabii çokonatda fazla olmuş.
.
canım maaşallahGünaydın kıxlar. Menüme kimse yorum yapmamış 😒sizin için normal ama benim için kaçamaksız tekrar hayır demeyi öğrendiğim bi gündü.ogluşu yatırınca uyumayıp 3 mil lesli yaptım. Yine uykusuz kaldım. Duş alıp yattım ama geç olduğu uykum olduğu için saçlarımı kurutmadan yattım. Başım üşüyor içim üşüyor(inş bügünde hayır deyip canım bişi isteyince su içicem. Migdem o kadar büyümüş ki karnım hep açtı. Oysaki az yemedim . Ama yemeye yemeye küçülteceğim .
Tubişim üzülme. Olan olmuş.ama dikkat et.benim eşimde çok alır yer kendisi.hatta az önce gözüçün önünde yedi.çay içiyorduk.tabi umrumda bile olmadi.yavan içtim çayimi.niye biliyormusun.çünki kendimi kısmıyorum hiç.kendime 1 kural koydum.sabah erkenden kalkib kahvaltimi yapıp.sonra üzerimden çayla o sevdiğim küçük top çikolatadan yiyorum...
Sen gün boyu patates yersen tabi blkarsin.sabah 10 kadar yediği yemek çok güzel eriyor.ama akşam böyle yememelisin...
Bide emziriyorsun qaliba.böyle vitamin almazki sütün.sabah güzelce yap kahvalti ni.2 3 saat sonra ara yap.mutlaka yapki metobolizman zayıflamasım.yine 2 3 saat sonra yemeğini ye. 2 3 saat sonra yine yap arani.ve en geç saat 7 de akşam yemeğini ye.sonrasinda bol su iç.acıkırsan çok.yoğurt ye biraz.o zaman inanki hem zayıfliycaksın hemde sütün kaliteli olucak.Yusufcuk daha çok küçük annesi.doktorlar ilk 9 ay temel besin anne sütü diyor.
Çok yazdim
Tubis: üzülme hergüne en baştan başla geçmişi yediklerini unut. Nasılsa yedim deyip devam etme .Ne kadar az cal alırsak o kadar iyi
nelsonum,papatyam,eprum,ösgem,şükom,kevser,zehra,hadeka,kubra,sehra,nazlma,tubilos,lajoba,roze ay valla tıkandıım unuttuğum varsa sorry,çok öpüyorum sizleri,işim çok bakamıyorum pek geçmişe umarım hayatlarınızda ters bi durum yoktur
tubilosh eşin şehir dışından gelmeseymiş iyiymiş diyesim geldi.
olan senin diyete oldu.
o zaman ne yapıyoruz iradeye hakim olacağız.
ya bu çıkolataları yiyip şişman bir kadın olacağım ya da güzel zayıf bir kadın olacağım de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?