Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kıxlar. Menüme kimse yorum yapmamış 😒sizin için normal ama benim için kaçamaksız tekrar hayır demeyi öğrendiğim bi gündü.ogluşu yatırınca uyumayıp 3 mil lesli yaptım. Yine uykusuz kaldım. Duş alıp yattım ama geç olduğu uykum olduğu için saçlarımı kurutmadan yattım. Başım üşüyor içim üşüyor(inş bügünde hayır deyip canım bişi isteyince su içicem. Migdem o kadar büyümüş ki karnım hep açtı. Oysaki az yemedim . Ama yemeye yemeye küçülteceğim .

Tubis: üzülme hergüne en baştan başla geçmişi yediklerini unut. Nasılsa yedim deyip devam etme .Ne kadar az cal alırsak o kadar iyi

günaydın çıtırlar, dün yoğundum pek uğrayamadım,

regli ile güne başladım şu lanet şişliğim gidiyor nihayet,

akşam kuzenime gidicem,eşinin doğum günü kaçırmamaya çalışıcam :18:

nelsonum,papatyam,eprum,ösgem,şükom,kevser,zehra,hadeka,kubra,sehra,nazlma,tubilos,lajoba,roze ay valla tıkandıım unuttuğum varsa sorry,çok öpüyorum sizleri,işim çok bakamıyorum pek geçmişe umarım hayatlarınızda ters bi durum yoktur

günaydın kızlar nasılsınız
inşallah herkes bomba gibidir.

dün sabah
çeyrek çavdar ekmeği ile 3 lokma sucuklu yumurta
2 zeytin yarım ev poğaçası

ara yeşil çay
2 ince dilim peynir
yarım domates

öğle
2 sigara böreği (fırında pişmiş)
2 y. kaşığı nohut
2 y. kaşığı salata

akşam
1 porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık kuru fasulye
yarım kase yoğurt

ara
siyah çay
yeşil çay tarçınlı

yatmadan 1 bardak tarçınlı süt

spor yok maalesef. çocuklar hala hasta
onların mızmızları ile yapamıyorum.

günaydın kızlar kalorisiz bi gün olsun

Canım akşam yemeğin.çok karbohidratlı olmuş.pilavin yavan yeseydin super olurdu.ve tabii çokonatda fazla olmuş.
.
haklısın canım ama yemeğe kaynım ve eşimin dayısı geldi mecburen o nasıl olmuş bu nasıl olmuş derken duramadım, çokonatı da öğle yemeği yemedim sırf çiko yemek için o derece istedi canım yani

canım maaşallah böyle kaçamaksız menülerin darısı bana çok yoruluyorsun canım kendine daha fazla zaman ayır nasıl dayanıyorsun bu kadar koşturmaya nefsini terbiye etmekle de en iyisini yapmışsın ben de deniyorum ama malesef olmuyo bi kaç saat dayanıyorum ama sonra yemeden rahat edemiyo bu koca boğazım neyse kii emziriyorum da fazladan kalori harcayabiliyorum

tubilosh eşin şehir dışından gelmeseymiş iyiymiş diyesim geldi.
olan senin diyete oldu.
o zaman ne yapıyoruz iradeye hakim olacağız.
ya bu çıkolataları yiyip şişman bir kadın olacağım ya da güzel zayıf bir kadın olacağım de.

kevser ara olarak ayran süt de olabilir.

ebru menü güzel ama nefis mücadelen beni daha çok etkiledi.
harika bir başlangıç yapmışsın. sakın vazgeçme
ben sana tam desteğim. kalbımızın ruhumuzun gıdası ibadetlerimiz.

hıko internet bağlanamadı gitti.
aktif olduğun günleri özledik

Nelson geçmiş olsun canım.

lajoba misafir de gelse yiyomuş gibi yap karbonhidrata abanma bence.
yulafı sağlıklı beslenmek isteyen insanlar yer. eşlerimiz bazen çok uyuz oluyor.
hele benimki.
geçen zumba yapıyorum. bana gülüyor. ben de dedim sen gülmeye devam et. yarın öbür gün ne kadar güzel bir eşin var dediklerinde sana bunu hatırlatacağım ve ben eşim kadar şanslı değilim çünkü onun koca bir göbeği var diyeceğim diyorum.
ekrandaki adam senden güzel yapıyor diyor. herhalde yapacak o profesyonel ben amatörüm dedim.

çok haklısın canımcım...
olan oldu dediğin gibi. önümüzdeki günlere bakmamız lazım.
evet emziriyorum dediğin gibi sütün kaliteli olması için sık sık yemek şart.

bugün daha dikkatli olmaya çalışıcam.

yapıştı 83 üstüme yaaaa git 83 gitt istemiyorum seniii

Tubis: üzülme hergüne en baştan başla geçmişi yediklerini unut. Nasılsa yedim deyip devam etme .Ne kadar az cal alırsak o kadar iyi

evet ebrulim öyle yapmak lazım.
amaan zaten yedim diye düşünüp yemeye devam edersek kilo vermek yerine daha da alırız.
diyet miyet yalan olur.

baştan başladım bugün :)

bizde seni çok öpüyoruz mevcanım...
doğum gününde çok kaçırma tamam mı :)
güzel gidiyorsun

hehehhh bende onu dicek duruma geldim inan...
dediğin gibi iradeye hakim olmak lazım.

ayyy o son cümleyi çok tuttum :18:
ya bu çıkolataları yiyip şişman bir kadın olacağım ya da güzel zayıf bir kadın olacağım
çikolata yiyip zayıf ve güzel kadın olmanın yolu olsaydı keşke...

bu hafta bitince geri dönmemek üzere 83-82 lere veda etmiş olmak istiyorum

Selam çıtırlarım bu hün istanbulda hava çok güzel minik kızım uyansın dışarı çıkartayım benim içinde yürüyüş olacak . Nedense havadan mı bilmem içim böle kıpır kıpır bi mutluluk var hayır olsun inşallah

öğle yemeğini çok kaçırdım bugün. midem patlayacak sanki.
diyet yapan bir bayan 6 ayda 30 kg vermiş. 85ten 55e inmiş. o demişti

önüme bir yiyecek geldiğinde ya da canım çektiğimde kendime şunu soruyorum. ya bu yiyeceği şimdi yiyip şişman bir kadın olarak mı kalmak istersin yoksa yememeyi tercih edip zayıflamayı mı?

bu soruyu sık sık hatırlamalıyız sanırım. karnımızı da çekelim toto sıkı ewet kızlar hayata böyle devam.

şükran papatya nerelrde acaba?

Merhaba kızlar, nasılsınız? Üç günlük bi aradan sonra tekrar sizlerleyim ( VJ konuşması gibi oldu ) haftasonu malum annemlerdeydim yine. Ama eşim bir anda karar verdi ve hazırlanmaya çalışırken buraya yazamadım. Regl olduğum için de dün çok hastaydım, baş ağrısı, bulantı filan. Benim baya kötü geçiyo. Arada kendimi biraz iyi hissedince size baktım ama cevap yazıcak halim olmadı.
Cuma ve haftasonu hiç kısmadım yine, yedim içtim. Dün de kendimi toparlayıp iyileşmek için yedim. Korumaya geçince bocaladım ben. Dengeleyemiyorum bi türlü yeme işini. Spor da yapamadım hiç leslie dışında. şimdi 57 ye çıktım maalesef.

Doğumgünü dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Fatihin de(kayınbiraderim) doğumgününü kutlarım Kevsercim. Çok güzel bi sürpriz hazırlamışsın. Çok mutlu olmuştur. Kızlar kusura bakmayın, hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama ben hasta olunca bayağı iş birikti. Onları halletmem lazım. İşlerim bitince tekrardan uğrarım.

geçmiş olsun şükrancığım.
57 regl ve haftasonunun ağırlığıdır 1-2 güne azalır.

akşam olmadı ama menümü yazayım

sabah: 1 kase k-fileks

öğlen:1 kase çorba,fırında kıymalı patates 4 kaşık kadar,bi o kadarda pilav,

ara: 1 portakal

1 saat sonra:1 kase yoğurt yerim

akşam: mümkün olduğunca minimum kaçamak

dieti bıraktığımda bir ara 62 kiloyu görmüştüm cumaya kaç çıkarım bilemiyorum

nasılsınız kızlar.. arkadasımdayım. sohbet, muhabbet oturuyoruz. sizlere bakim dedım.
reglin şişkinliği felaket.. cok canımı sıkıyor. hergun oglişle bir saat yürüyoruz. ogliş için degişiklik, benim icinde guzel bir spor oluyor.
net daha gelmedi herkes umarım iyidir... kendinize iyi bakın.

Slm citirlarim nasilsiniz gelemedim kac gundur bugunde temizlik fln yaptim yarin misafirim var pasta borek yaptim aksam yemegine gecmeden size bakimm dedim :)) umarim herkes iyidir kizlar vucudum acaip sis yaa esim dun bakti hamile gibi duruyosun karnin cok sis dedi moralim bozuldu ama bende hissediyorum siginamiyorum sanki reql olsaydim bi an once
Menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli k recel
1 kk peynir
Maydonoz
Ara
Kivi
Portakal
Oglen
1.5 kase corba
Ara
Kiraz sapi cayi
2 kare ciko
Aksam
4 yk et
Bol salata

Merhaba kızlar bende dün başladım diyete isveç diyeti dün akşam hariç uydum akişamda 2 bisküvi yedim dayanamadım çalışınca işyerinde bişey gelmiyor aklıma önemli olan akşamı halletmem lazım bakalım

Citirlarim unutmusum
1 mil leslie
Ender sarac 10 hareket hepsinden 25 er tane
70 ic bacak hareketi
50 basen hareketi

Hadeka btlkbra Mevcan menüleriniz güzel beğendim

Hadeka: destegin için saol canım
İnş olur

Bugün de tam yiyecektim . Hatırlamıyorum birinizin sözünü okuyordum ve ikram edene Şişli olmk istemiyorum dedm 😊

Menüm

Sabah yağsız kaşarlı tost* 1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı bal * çay

Öğlen salata * pirinç çorbası*1 dl ekmek

ara 1 portakal * çay

Akşam 6 kaşık etli patates yemeği * 1 bardak fanta
5 kaşık ketçaplı makarna

su 2.lt
spor 50 mekik * 30 dk pilates ve leslie 1 mil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…