Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikommm cok gecmissmolsun cnm yuuyusu bende seeverim ama bizim bu ara haafif esiyo bizim kizi disari cikartsam bu havada hemen hasta oluyoesinin dogum gunu de kutlu olsun nm benim
Ozledim hikomm seni yaaa

merhaba arkadaşlar
ben de cıtır bir anne olamak istiyorum başka bi gruptaydım geçen sene ama size katılmak istiyorum inşaallah
2 yasında bi kzım var boyum 170 kilom 70 hedefim 60-65 arası inşallah

canım sana gelince bazı kültürler farklı oluyo mesela benimde eşimin amcası öldü ben 3-4 sefer gördüm adamı.ben cenazede ne ağladım ne güldüm...sakince oturdum yani ama ailesi gelenlerle bi ağlıyolar bi odaya çekilip gülüşüyolar...babaları öldükten sonra anlatsam ne yaptıklarını ...boşver tepki koymak gelin olarak sana düşmek sen nötr ol ne yaklaş ne uzaklaş ... koyacaksa tepkiiyi eşin görümcen kaynanan falan koysun ne de olsa sen el kızısın ...ne yapsan batar... benim düşüncem öyle..ben hep mesafeliyim ne kafam ağrıyo nede sıkıntı ....öbürleri bi barışık bi küs .ilişkileri yıpratıyolar ben ce

Hoşgeldin Zehra ablaa :)) tatiliniz iyi geçmiş ama biraz kaçamaklı olmuş sanırım.. olsun tatil bitince toparlarsın canını sıkma.. eltin konusunda da bence de geç bile kalmışsın kendine haksızlık etme o yüzden.. nasıl insanlarmış ya anlam veremedim insan babası kocası ölünce böyle mi olur? çok üzüldüm Allah başa vermesin.. kaynına da Allah rahmet eylesin.. tamam ölenle ölünmez falan ama bu kadar da rahat olmak, alışverişler falan bana da tuhaf geldi..

şükran ablam doğum günün kutlu olsun.. eşinle çocuklarınla ve sevdikleinle beraber nice mutlu yıllara..

kevser eşinin de doğum günü kutlu olsun ne güzel sürpriz yapmışsın.. Beraberce mutlu nice yıllar geçirin..

roseliz senin fikrin de gayet iyi bence eşin çok mutlu olur..

hadeka tebrik ediuorum güzelim puaça yı yememişsin tutmuşsun kendini, darısı bana

hiko sen unutulacak birimisin kıss herkes netin bağlanır inş özledik seni yazıyo ama sen okumadın galiba ayy tadelle benim favori çikomdur bayılırım hamileyken günde 3-4 tane yediğimi bilirim biraz kaçamaklı olmuş ama toparlarsın regl den sonra.. arada oluyo böyle kaçamaklar malesef

bende dün 1 ay sonunda ilk defa çikolata yedim çok özlemişim çikolatalarımı yaa 1 tanecik çokonat yedim ikincisini yememek için de zor tuttum kendimi ama yinede başka kaçamğım yoktu buna seviniyorum cumaya kadar dikkat edebilirim inşallah 67 nin altına düşmek istiyorum artık.. zaten sömestr tatilinde kayseriye gitcez annemlerin yanına annem bana orda fazlasıyla aldıracak bu kiloları bari gidene kadar vereyim biraz daha :13:

zehra hoş geldin.
nişanınız hayırlı olsun.
herkesin hayatı kendine canım.
kafaa takmayı bırak bence.

kadın eşini canı gönülden sevememiştir.
bazı kadınlar kocalarını bankamatik gibi görür.
bazıları sadece o adama muhtaç olduğu için yanındadır.

belki de kaynın çok şendi dışarıda ama ailesi ile yeterli diyaloğu yoktu. bilemeyiz.
sen de eltini silme bence.
o kendi ayıbı ile kalsın. yaptıkları toplumumuzca hoş olmayan şeyler ama
neden üzülmüyorsun diye de suçlayamayız bence. duygusuz demek ki.
çocuklara da diyecek sözüm yok. demek ki babaları bu kadar hayatlarında yer edinmiş.

lajoba dün tuttum kendimi bugün raydan çıktım. ağlayacağımmmm
hikocum hiç özlemez miyiz seni. dört gözle bekliyor tüm topik senin neti.
karın ağrın için geçmiş olsun. yürüyüşlere başlamışsın.
ben de yürümek isterim ama hafta içi olmuyor. çok telaşlı oluyorum.

kızlar ben geldim kusura bakmayın çok sık giremiyorum ameliyat öncesi derin temizliğe kalkıştım birde malum çocukla çok zor oluyor.atlamak için ip aldım sporada başlayacağım inş yavştan yavaştan

Lajoba: müjde diyet tadelle çıkmış. Alıcam marketten tadı nasıl diye unutuyorum.
Hadeka: kıyamam ya seni anlıyorum canım
Zehra: hoşgeldin canım. Nişanımız hayırlı olsun. Bazı insanlar ya çok ağlar yada soğuk olurlar. Tabi yapılan dışarıdan çok kötü. Ama neşeli dediğin evde belki onlara kötüydü bilemeyixz. Biri var eşimin. Tarafından severek evlenmişler dışarıdan çok mutlular yedirmesini misafiri sever. Kv yaşıtlar kv dedi bakma öyle göründüklerine hep dövüyor kadını misafire iyi görünüyor onlar gidince nie çağırdın onca şey masraf ettin para küte kadına(kv anlatmasa şnsnmazdım şok oldum😳hala adam öle davranıyor sma ben aynı şekil güleryüzümle davranamıyırum

Yok yok ben17 yildir evliyim ve rahmetliyide esinide cok iyi taniyorum asla evinde kötü biri degil tam tersi calismaktan basini kaldiramayan cocuklarinin istediklerini iki etmeyen biriydi,,,ama dediginiz gibi herkesin kültürü farkli ,,o yuzden sorgulamak istemiyorum elimden geldigi kadarda öyle yapmaya calisiyorum,,silmekte eskisi gibi asla samimi olmiycam demek istiyorum ... Nasil ki arkadaslarimizda krakterini begenmedigimiz farkli yasam ve dusunce tarzina sahip kimselerden uzak duruyoruz ayni öyle sonucta kardesim degil evladim degil yoksa tel acip bir kahve icmek istese red etmem

Esim benden cok tepkili ben onu sakinlestirmeye calisiyorum cunku yengesini teselli etmekten gönlünü yapmaya calismaktan acisini yasayamadi biraz zaman gecincede farkina vardi tabi ,,,koca bir bosluk,, saskinlik

mevcan yeni şaçların hayırlı olsun..pardon ne ya hayırlı olsun..güle gülek ullann..kadınlar öyle cin gibiyiz maşallah....

zehracım boşver eltini . nasılsa allah göztermesin ama bir gün anlar yanlış yaptığını..

papatyam bede artı 1 kilo ile haftaya başladım.. tıkınırsam olacağı bu..

kızlar hepinizi özledim ama hafta sonu bir türlü fırsat bulamadım.. fırsatım olduğu anlardadaokudumamayazamadım..kusura bakmayın.. bir sıkıntım yok çok şükür hatta güzel bir hafta sonu geçirdim ama her an aynı moralde olmuyorum...

iki gündür kus kus öldüm.. midem ine rahatsız...

menum gelsin..

6,30:3yk k flaks üzerine süt.. bir kase
8,00:1 susamlı simit
öğle:1,5 pide +1 ayran ------kustum
17,00:1 dilim ekmek arasına 1 tk çikolata+1ince dilim yaş pasta+1çay------bunlarıda kustum...
gece birşey yermiyim bilmiyorum ama şu an yiyecek halim yok...

ama felaketşişim..sporyapacak halimyok..hafta sonuda yapamamıştım...yarın ola hayrola...

Iyiakşamlar kıZlar nasılsınız?

Hikom : artık bağlasın şu net sensiz olmuyor

Zehra abla: hoş geldin.nasıl geçti ? hemen veririrsin aldığın kilocukları dikkat et baya yeni aldın ya çabuk gider. Nişanımız hayırlı olsun evet var böle insanlar acayipler bu hikayeyi bi kaç kişiden daha duydum onlarda ki düşüncede ölenle ölünmüyor ama pişman olcak tır eminim . Sen bence boş ver o insanlar daha neler yapacaktır çünkü geniş ve rahattırlar.

Bu gün bende kızımı dışarı çıkardım gezdik biraz hava güzeldi sorna eve geldim hazırlandım eşimin aldığı küpeleri değiştirmeye gittim iki çift tek taş top küpe aldı taktım kulacuklarıma bi tane delik boş kaldı . Değişiklik oldu gezmiş olduk ama montlarda çocuk taşımak baya zor oluyor . Geç geldim hemen öğle yedim sorna yemek falan hazırla akşam oldu

Menüm
Yeşil çay ve kayısı 4 adet

Sabah:
1hsşlsnmış yumurta
Kk beyaz oeynir
4zeytin
1dilim tam tahıllı ekmek

Ara: yok

Öğlen:
Bir kase Yulaflı yogurt içine kayısı üzüm ve tarçın koydum

Akşam :
Zeytinyaglı ıspanak yemegi
1kade yogurt

5 kaşık sütlaç

nelson geçmiş olsun canım ay yorgunsundur boşver sporu dinlen biraz.. toparlanınca yaparsın

kızlar ya bişey soracağım yulafı nerden alıyorsunuz ben bi kaç markete baktım bulamadım bi yerde yulaf ezmesi varmış ama kalmamış.. yulaf ezmesi mi alıyım yoksa yulaf mı? ilk defa alcam da bilmiyorum nasıl bişey ya eşimde dalga geçiyor atlar yer yulaf die uyus şey ya gıcık ediyo beni

bugünkü menüme gelirsek

sabah: 1 fincan rezene çayı, 7 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1/2 kk kaşar, 1 yk süzme yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm ekmek
ara: 1 elma
ara: 1 çokonat :18:
akşam: 12-13 tane az yağda kızarmış hamsi, soğan salatası, salata, 1-2 yk bezelyeli pilav, 1 kase mercimek çorbası, 3 dlm ekmek

bide 1 avuç çiğ kabak çekirdeği

yatmadan önce mekik çekeceğim..
bu günlük bu kadar..

sabah
7 catal sahanda yumurta
6 zeytin
kk eynir

ogle
1 tabak kabuklu fasulye
3 kasik patatee yemegi

aksam
1 tabak fasulye
3 kasik keskek
yogurt ve dilim ekmek

sporlarim
lesille 2 mill
10 dk kalca
12 dk slimnix pack
30 dk (horon, misket, roman, mezeedeke, damat, halayi,)
acayip ter doktuk valla koylulrrimizngeldi bol bol gobek attik acayip ter doktukkk
tavsiye ederim acayip kalori yak5iriuor

selam yafriler...

dün tam motive bir şekilde başlamıştım ya güne?
sabahtan akşama kadar acıktıkça haşlanmış patates yedim (tuzsuz) kalorisi az die...
neyse, akşam olunca eşim şehir dışından geldi. ama gelirken yalnız gelmemiş
abur cuburlar almış.

oyhhhh yine patladı benim diyet.
oysaki 81 e düşmeyi planlıyordum.

dünki menüm:

sabahtan akşama kadar sadece 3 haşlanmış patates, çok az börek bolca su...

akşam eşim geldikten sonra:

akşam yemegi (ekmeksiz)
çorba,patlıcan yemeği

sonrasında;
1 tam tablet çikolata
yarım pakete yakın cips
1 tane meyveli kek
bolca fanta

sonra sabah tartıda gördüğüm rakam

83.2

hay benim pis boğazım hay benim pis kocam

Canim yulaf "kepegi" al ... Yulaf ezmesini heryerde bulabilirsin ve ucuz yulaf kepegide bulunuyor aslinda arasindaki farki internette arastirabilirsin,,simdi ben yarim turkceLe anlatmiyim:) ama coooooooook fark var

Arkadaslar tskler inanin önerileri dikkate aliyor rahatliyorum

İyi geceler canlar. Nelson çok geçmiş olsun. Boşver sporu şimdilik.bende 3 gündür spor filan yapmadım.boynum fenA tutulmuşdu...geçti tam olmasada.şükür iyiyim..diyetim iyi gidiyor.ama Menü paylaşıyorum ve menülere yorum yapmıyorum diye motivasyonum düştü.
Zehracim hoş geldin.tatilde yedin diye üzülme.adi üstünde tatil.şimdi dengelersin olur biter. ..

Tubişim üzülme. Olan olmuş.ama dikkat et.benim eşimde çok alır yer kendisi.hatta az önce gözüçün önünde yedi.çay içiyorduk.tabi umrumda bile olmadi.yavan içtim çayimi.niye biliyormusun.çünki kendimi kısmıyorum hiç.kendime 1 kural koydum.sabah erkenden kalkib kahvaltimi yapıp.sonra üzerimden çayla o sevdiğim küçük top çikolatadan yiyorum...
Sen gün boyu patates yersen tabi blkarsin.sabah 10 kadar yediği yemek çok güzel eriyor.ama akşam böyle yememelisin...
Bide emziriyorsun qaliba.böyle vitamin almazki sütün.sabah güzelce yap kahvalti ni.2 3 saat sonra ara yap.mutlaka yapki metobolizman zayıflamasım.yine 2 3 saat sonra yemeğini ye. 2 3 saat sonra yine yap arani.ve en geç saat 7 de akşam yemeğini ye.sonrasinda bol su iç.acıkırsan çok.yoğurt ye biraz.o zaman inanki hem zayıfliycaksın hemde sütün kaliteli olucak.Yusufcuk daha çok küçük annesi.doktorlar ilk 9 ay temel besin anne sütü diyor.
Çok yazdim

Canım akşam yemeğin.çok karbohidratlı olmuş.pilavin yavan yeseydin super olurdu.ve tabii çokonatda fazla olmuş.

Supersin kevoşum.menün ve sporlari maşallah ı var.ama ara yapmanı tavsiye ederim.işin çok olsa bile.2 saniyelik bir elmanı yikiyib yiye bilirsin...

Hikoşşşşşşşş
Gel artik çok özlendinnnnn

sagolasinn nazkim benim yorumun icin haklisin nazlim ara yaosam iyi olucakta meyve yemeyi sevmiyoum fazla

Kızlar gözlerimden uyku akıyor. Ogluşu sallıyom ben Uyuycam valla.

Bugün bisküvi çiko öğle yemeğinde tatlı . Dua okudım nefsimi denedim. Kaç kez çiko poşetini açıp kapadım bilmiyorum.

2. Nefsim yazmam doğru değil biliyorum ama yine nefsimi sıkıştırıp sabah dışında ki kazalarımı kıldım. Artık nefsimle mücadele edicem.

Bugün
08:20 : 1dl peynir ,1 biber3 y. Zeytinlikler çeyrek ekmek arası, yeşilçay
Ara: çay
12 1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı Mısırlı pilav , 1 servis kaşığı fırında sevzeli et kağıtta yağsız pişmiş
Ara: 1 elma nescafe
Ara:yarm ev poça
19:35 : 1 tabak y. Mercimek turşu 1 dl ekmek
Ara: form çayı

Spor : banyo wc domestodladım
30 dk yürüyüş

İnş soorumuda düzene koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…