- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.021
Hikommm cok gecmissmolsun cnm yuuyusu bende seeverim ama bizim bu ara haafif esiyo bizim kizi disari cikartsam bu havada hemen hasta oluyogune karin agrisiyla uyandim. evet, regl olmusum.
dunku ciku acligimda regldenmis. suan ki karnimn sisliigini size anlatamam.. dun aksam ustu oglisle yuruyus yaptik. suan uyuyor, uyansin yine yürücez. aksamda yururz. yani sporlarma yuruyusu kattim. sansimdan da hawa gunesli. inanin cok mutluyum. yurumeyi coook sewerim...
sizlerde nasilsiniz. keew surprizne bayildim. ben oglandan ve soguktan bse yapamamistim. dun kocis yaspasta aldi.3mum koyduk. kocis ufledi oglisle. dogum gnu niyetine.
kubos geleydii nettt seewiniceem de daha gelen yok. bu hafta net baglanr kesin.
meew sacin hayirli olsun. dun kocisde bi farklilk yap dedi. ama sacim kisa, yanar die korkuorm.. senin sacin super olmustur eminim.
dier kizcelrr beni unuttunuz bakiorm da..((
Günaydin arkadaslar
Nasilsiniz? Ins herkes iyidir ben yokken umarim herkes iyidir hersey yolundadir
Bende elhamdulillah iyiyim artidayim malesef ama aglayip sizlanmiycam bakalim cumaya kadar nasil toparlanicam sonucu cuma görmek istiyorum..burada tatil olunca insanlar sudan cikmis balikg ibi oluyor yada biz bilemiyorum:) tatil disinda cocuklar okulda bizler iste ev ziyaretleri aile gezileri pek o,maz tatil oluncada böyle suyunu cikaririz,,dikkat ederim sandim ama edemedim normal birazda normalin ustu yedim cunku sonra diyet var modu hep böyle yapiyor ..ama kacisimin olmadigini biliyorum arti bile ciksam cumaya yilmak yok,,okullar carsamba aciliyor yani daha bitmediiiiiiiiiiiii offfffff ama ben dikkate tmeye basliyim yoksa domatesleri yiycem kafamaaa
Evetttt simdi baska birsey paylasmak istiyorum sizinle birsey sorucam
Benim 6 ay önce esimin abisi vefat etti bir tren kazasinda 43 yasinda nese dolu hayatdolu sürekli gülen konusan bir insandi cok uzulduk tabi esim ailesi ve eltim...taaa ilk gunden beri cok aci ama cocuklari bir kere bile aglamadi oglu 18 kizi 21 yasinda ilk baslar soktalar fln dedik hep..ama ilk hafta hatta ilkgunden itibaren kizinin elinde telefon surekli erkek arkadasiyla yazisiyo ama hani böyle huzun paylasir bir tavir yok..eltimde. Ilk haftadan baslamis trye gelmisken altin alayim kiz evlenirse elimde olsun sonra 3 hafta gecti esime ebruyu istemeye gelecekler sende burda ol fln ,,,evet bir amca olarak bulunur bulunmasida lazim ama abisi oldukten 3 hafta so ra degilll...kisaca bunlar 6 ay bazen hergün bazen hafta sürekli baskiyla nihayetinde 6. ayinda kizi nisanladilar..dun aksam nisan vardi..cok buruktu bizim tarafimizdan cok agladim...belki simdi bu zamanda biraz dillendirselerdi belki belki olurdu konusmak ama onlar ilk haftalardan basladilar,,esimin ve ailesinin istememesiyle 6 ay durabildiler...
Dun ben gidene agladim degeri yokmus diye cunku cok neseli pozitif iyi bir insandi eside tam tersi...dun hic gülmedim hic özenli giyinmedim teükisiz öylece oturdum ve eltimi bitirdim kafamda ... Daha arada yasanan hayret verici bir cok hadiseyi anlatmiyorum ( esi öldükten 7 gün sonra istanbula alisverise gitmesi gibi) ben gec bile kaldigimi dusunuOrum ama iste sabir sabir sabir simdi bitirdim siz olsaniz ne yapardiniz cokmu tepki veriyorum yada az mi ? Ben az veridigmi dusunuyorum gec kaldigimi dusunuyorum bu sebeblede kendimede öfkeleniyorum
nelson geçmiş olsun canım ay yorgunsundur boşver sporu dinlen biraz.. toparlanınca yaparsın
kızlar ya bişey soracağım yulafı nerden alıyorsunuz ben bi kaç markete baktım bulamadım bi yerde yulaf ezmesi varmış ama kalmamış.. yulaf ezmesi mi alıyım yoksa yulaf mı? ilk defa alcam da bilmiyorum nasıl bişey yaeşimde dalga geçiyor atlar yer yulaf die uyus şey ya gıcık ediyo beni
bugünkü menüme gelirsek
sabah: 1 fincan rezene çayı, 7 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1/2 kk kaşar, 1 yk süzme yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm ekmek
ara: 1 elma
ara: 1 çokonat :18:
akşam: 12-13 tane az yağda kızarmış hamsi, soğan salatası, salata, 1-2 yk bezelyeli pilav, 1 kase mercimek çorbası, 3 dlm ekmek
bide 1 avuç çiğ kabak çekirdeği
yatmadan önce mekik çekeceğim..
bu günlük bu kadar..
selam yafriler...
dün tam motive bir şekilde başlamıştım ya güne?
sabahtan akşama kadar acıktıkça haşlanmış patates yedim (tuzsuz) kalorisi az die...
neyse, akşam olunca eşim şehir dışından geldi. ama gelirken yalnız gelmemiş
abur cuburlar almış.
oyhhhh yine patladı benim diyet.
oysaki 81 e düşmeyi planlıyordum.
dünki menüm:
sabahtan akşama kadar sadece 3 haşlanmış patates, çok az börek bolca su...
akşam eşim geldikten sonra:
akşam yemegi (ekmeksiz)
çorba,patlıcan yemeği
sonrasında;
1 tam tablet çikolata
yarım pakete yakın cips
1 tane meyveli kek
bolca fanta
sonra sabah tartıda gördüğüm rakam
83.2
hay benim pis boğazım hay benim pis kocam
Canım akşam yemeğin.çok karbohidratlı olmuş.pilavin yavan yeseydin super olurdu.ve tabii çokonatda fazla olmuş.nelson geçmiş olsun canım ay yorgunsundur boşver sporu dinlen biraz.. toparlanınca yaparsın
kızlar ya bişey soracağım yulafı nerden alıyorsunuz ben bi kaç markete baktım bulamadım bi yerde yulaf ezmesi varmış ama kalmamış.. yulaf ezmesi mi alıyım yoksa yulaf mı? ilk defa alcam da bilmiyorum nasıl bişey yaeşimde dalga geçiyor atlar yer yulaf die uyus şey ya gıcık ediyo beni
bugünkü menüme gelirsek
sabah: 1 fincan rezene çayı, 7 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1/2 kk kaşar, 1 yk süzme yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm ekmek
ara: 1 elma
ara: 1 çokonat :18:
akşam: 12-13 tane az yağda kızarmış hamsi, soğan salatası, salata, 1-2 yk bezelyeli pilav, 1 kase mercimek çorbası, 3 dlm ekmek
bide 1 avuç çiğ kabak çekirdeği
yatmadan önce mekik çekeceğim..
bu günlük bu kadar..
sabah
7 catal sahanda yumurta
6 zeytin
kk eynir
ogle
1 tabak kabuklu fasulye
3 kasik patatee yemegi
aksam
1 tabak fasulye
3 kasik keskek
yogurt ve dilim ekmek
sporlarim
lesille 2 mill
10 dk kalca
12 dk slimnix pack
30 dk (horon, misket, roman, mezeedeke, damat, halayi,)
acayip ter doktuk valla koylulrrimizngeldi bol bol gobek attik acayip ter doktukkk
tavsiye ederim acayip kalori yak5iriuor
sagolasinn nazkim benim yorumun icin haklisin nazlim ara yaosam iyi olucakta meyve yemeyi sevmiyoum fazlaCanım akşam yemeğin.çok karbohidratlı olmuş.pilavin yavan yeseydin super olurdu.ve tabii çokonatda fazla olmuş.
Supersin kevoşum.menün ve sporlari maşallah ı var.ama ara yapmanı tavsiye ederim.işin çok olsa bile.2 saniyelik bir elmanı yikiyib yiye bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?