- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.081
mevcanimmm ohhh aksam ne guzel vakit gevirmissinniz asansorunuzun takilmasinaa sevindim artik 9.kata cikmicaksin merdienlerle sporumu yaptiin youm icin tsk ederim cnm ya yarismak isteyenlr varsa cuma gununde belirlesen griplarida yaris yapsak ne dersingünaydın çıtırlar,akşam çok güzeldiçok kaçırmadım ama geç yemenin zararını sabah tartıda gördüm
ve ve ve asonsörlerimiz açıldııııdünki yorgunluğun üstüne gece 9 katı çıkmamak harikaydı,
şükomm resimler bomba gibi bebeğim,menünde gayet iyi,
nazlma çocuğunun gelişimi nasıl,boyu kilosu yaşına göreyse o bile yeter,beni. sagol cnm nasil oldunuz iyilestiniz mikızım 6 yı yeni bitirdi halen yemiyor,bebek gibi oyunla zar zor yiyor,sebze,balık,et yemiyor(bende aynıyım) bende çok üzülüyordum zamanında ama üzelmek sadece bana zarar,bende bol bol süt,peynir,yoğurt,yumurta,baklagil,ceviz,tavuk suyuna çorba yapıyorum,ha çokmu yiyor1 kaşık alsın yeter diyorum
kevserim sporun çok çok iyi şeker
eprumm çok geçmiş olsun şeker,c vitaminli soğuk algınlığı ilacı tek çözüm
rose gün kurusuna bende bayılırım,bi ara hiç yanımdan eksik etmezdim,yeniden alsam süper olucak
nelsonum,işlerini düzene sokunca gel canım,bende halen dieti rayına oturtamadım
zehra,menün gayet hafif,kurabiye bile,çörek otu yağının faydasını görüyormusun
hkmt bizde seni özledik şeker,çok sık uğramasanda kilo vermeyi unutma ve karnını çekkkk
kubra,ah o misafirler yokmu ah,
cokk saol nelsonum knedini topla sende gellrozeliz canım allah yavrularımızı esirğesin.. biz hiç zarar görmesniler istiyoruz ama oluyor bazen küçük üzalar..
mevcan ğüzeelim diyet konusunda ne yaptığımı bende bilmiyorum..anlamıyorum kendimi.. öyle boğazıma dur demek bu kadar zor olmamalı.. aslında 2 haftalık işim var ..
nazlma canım benim kızlarda zor yemek yiyorlar.. allah sana sabır versin.. hep öyle devam ediyorlar.. büyük kızım 7-8 yaştan sonra daha iyi oldu yemek konusunda..
şükriye canım bu benü ile sen dahada kilo verirsiin.. maşallahh.. sana...
ebrum canım çok yoruluyorsun yorğunluktan daha bir halsiz düşüyorsun.. eşin sana yardımcı olsa sırtındaki yük azalsa daa mı rahat edersinki..
kevser canım harika gidiyorsun.. maşallah...
hadekam yorumun icin cok sagol cnm nasil oldunu iyilestiniz miNelson bu sözü dilediğin kadar kullanabilirsin.
yeter ki yememize engel oluştursun.
kılo alanlar bi günde almadı sonuçta yiye yiye aldık yemeye yemeye vereceğiz. tercihlerimizi sağlıklı yiyeceklerden yana kullanacağız.
gülün dediği gibi çiko yerine gün kurusu gibi.
kevser şükran btlkübra menüleriniz çok güzel. gül sıfır kaçamak harikasın. bir de kıızın için üzüldüm ama düşe kalka büyüyorlar.
eşin de güle güle giysin doğumn günü hediyelerini. inşallah o da beğenir.
benimki çok zor beğenir de.
zehra senin menülerini hatırlayamadım. az sonra bir daha bakarım.
nazlı kızın ne kadarlıktı. bende de yemeyen 2 paşa var. ve yaşıtlarından geri gidiyorlar hata büyüğü alt sınırda ama olmuyor.
ben de kendime çok eziyet ettim yemiyor diye hatta çocuğuma da çok eziyet ettim ama sonuç değişmedi. yemior. hep büyüyünce yiyecek ama geç olacak diyorum.
ebru irade ve mücadele devm da şu yorgunlukların olmasa. benimkiler de ge uyur özellikle küçük 12-1 gibi uyuyor. hatta gündüz az uyut diyorum bakıcıya yine o saate kadar uyumuyor. birlikte yatıytoruz kavga gürültü sonra sarıl öp sonra tekrar kız derken derken uyuya kalıyuoruz. özlediği için uyumak istemiyo r herhalde
inşallah canım.heee unuttuuum :)
dün aylardır içine giremediğim elbisemi giyebildimm
çok sevindim gerçekten.
tamam hafif göbek ve yanlar var ama tek fazlalık orada zaten.
bacak basen kol vs. normal.
göbek ve yanlar var.
bu motive eder insanı işte :)
ama en çok istediğim; namazda secdeden ayaga kalkarken biyerden destek almadan kalkmak.
hop diye bir anda ayaga dikilmek...
Rabbim bunu da nasip eder inşallah...
çok acıktım kızlar bugün. ve ara olarak 5 kuru üzüm yemiştim yetmedi
yarım dlm ekmekle 3 zeytin ve azıcık salça yedim.
hala çok açım.
tmmevcanimm isteyen kizlar yassin ccuma gunu bildirimlerle birlijte yariss yapak anam yarissiz olmuyrrkevserim ve diğer çıtırlarım
yarışmak isteyen varsa kilo bildirimi ile beraber yazsın,isteyenleri eşleştiririm ben,kaç haftadır ben aktif deildim,kimsede yazmıyordu bende doğal olarak grup yapmadım
tubilossh bendede hafif göbek ve lanet simit var,bende şimdilik sadece dietle zayıflayıp yazında yürüyüş ve bölgesel spor yapmayı düşünüyorum,eskiden kışın akşamları evde yürürdüm şimdi ise sadece ödev yapıyorum
hdekam cnm insallah atlatirsinn su giribi artik iyi ya gecen haftadaki gibi hasta degilsen bu da gecer insallah en yakin zamandainşallah canım.
kılo vermek insanı sağlıklı zinde yapıyor. tüy gibi hafiflemiş bir ücutla namaz kılmak da daha lezzetli olacak senin için eminim.
elbiseye girebilmene sevindim. bir de o simitler olmasa dimi.
mev can Allah kolaylık versin. ben öğretmenim ve ödevsiz olmuyor. seneye veli olacağım bakalım nasıl işin içinden çıkacağız.
kevser iyileşemedim. burnumu sile sile ders anlatıyorum ama geçen haftaki ağır hastalık dönemi bitti. sürünüyor mikroplar bi atamadık gitti.
Hepiniz sağolun kızlar.kızım 9 aylik.kilosu 7600 qr.boyuda 70 yada 72 sm..inanın 6 aylik bebişler daha büyük ler maşallah. ..büyük kızım iyi maşallah boyu kilosu yemesi.ablasına benzemedi..
Mevcanım bende istiyorum yarışmak.bu günkü kilolarmi yazılacak yoksa geçen haftakimi..
sabah
2 kepekki ekmekten pizaa
6 zeytin
ara
mandalina
oglen
kardesimle gezmeye ciktik yapamadi
aksam
1tabak kabuklu fasukye
5 kasik keskek
yogurt ve 1 dilim ekmek
ara
1 avuc ceviz fibdik
spor
3 saat yuruyus
20 dk (misket, horin, halay, mesdeke)
3 bardak cay limonlu
spr
Kızlar işe gidemedim bugün.Kollarım agrıyodu eklemlerim ve oğlum gece ağladı hep 6:30 ben hala sallıyorum.Eşimde kötüsün gitme dedi.Şimdi saglıkocagına gidip ilaç yazıdırcam hem rapor alıcam.
dün:
08:00 =karışık tost,çay
ara:ççay nescafe
12:10=1 kepçe çorba,1 kepççe bulgur pilavı,karışık salata,3 çatal ızgara tavuk
ara:yeşilçay,5 yer fıstığı,5 çizi
kv sobanın yanına bi saldım kendimi uyumuşum.Yemek yiyemezdim o saatte ama çok acıkmıştım
09:30=1dl.tb ekmeği,kk peynir,çay
spor:30 dk yürüyüş
150 oklava
gece ogluşu sallamaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?