Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam çıtırlarrr...
nasılsınız bakalım?
ben yine yine yine 83.0 üm.
ama dikkat edemedim çok...

bu sabah tost yedim
acıkınca elma ve bol su tüketicem.
geçen hafta 1.40 verince biyerlerim kalktı heralde.

hava güzel, evde kapalı kalmak yiyecege yöneltiyor beni...
bebişim küçük die de çok çıkmak istemiyorum.

ah zalim nefis.
seni dinlememeyi öğrenicemm

mevcanimmm ohhh aksam ne guzel vakit gevirmissinniz asansorunuzun takilmasinaa sevindim artik 9.kata cikmicaksin merdienlerle sporumu yaptiin youm icin tsk ederim cnm ya yarismak isteyenlr varsa cuma gununde belirlesen griplarida yaris yapsak ne dersin

cokk saol nelsonum knedini topla sende gell

hadekam yorumun icin cok sagol cnm nasil oldunu iyilestiniz mi

Son düzenleme:
heee unuttuuum :)
dün aylardır içine giremediğim elbisemi giyebildimm
çok sevindim gerçekten.
tamam hafif göbek ve yanlar var ama tek fazlalık orada zaten.
bacak basen kol vs. normal.
göbek ve yanlar var.

bu motive eder insanı işte :)

ama en çok istediğim; namazda secdeden ayaga kalkarken biyerden destek almadan kalkmak.
hop diye bir anda ayaga dikilmek...

Rabbim bunu da nasip eder inşallah...

kevserim ve diğer çıtırlarım

yarışmak isteyen varsa kilo bildirimi ile beraber yazsın,isteyenleri eşleştiririm ben,kaç haftadır ben aktif deildim,kimsede yazmıyordu bende doğal olarak grup yapmadım

tubilossh bendede hafif göbek ve lanet simit var,bende şimdilik sadece dietle zayıflayıp yazında yürüyüş ve bölgesel spor yapmayı düşünüyorum,eskiden kışın akşamları evde yürürdüm şimdi ise sadece ödev yapıyorum

çok acıktım kızlar bugün. ve ara olarak 5 kuru üzüm yemiştim yetmedi
yarım dlm ekmekle 3 zeytin ve azıcık salça yedim.
hala çok açım.

inşallah canım.
kılo vermek insanı sağlıklı zinde yapıyor. tüy gibi hafiflemiş bir ücutla namaz kılmak da daha lezzetli olacak senin için eminim.
elbiseye girebilmene sevindim. bir de o simitler olmasa dimi.

mev can Allah kolaylık versin. ben öğretmenim ve ödevsiz olmuyor. seneye veli olacağım bakalım nasıl işin içinden çıkacağız.

kevser iyileşemedim. burnumu sile sile ders anlatıyorum ama geçen haftaki ağır hastalık dönemi bitti. sürünüyor mikroplar bi atamadık gitti.

çok acıktım kızlar bugün. ve ara olarak 5 kuru üzüm yemiştim yetmedi
yarım dlm ekmekle 3 zeytin ve azıcık salça yedim.
hala çok açım.

Slm hadeka seviyorsan lütfen koca bir bardak ayran yap kendine emin ol etkisini görüceksin bir de başka bişeylerle uğraş okuyabilirsen kitap oku aklından acıkmayı çıkart sen yaparsın.....:)))

mevcan sen isteyen arkadaşlara grup yap. rekabet olur. güzel olur.
ben yarışmaya gelemiyorum. denedik ama veremedikçe daha çok strese giriyorum.
benim kendi çapımda dur kalk yaparak gr gr vererek ilerleyen bir diyetim var. kendi vücudumu kabul ederek bu yolda yürümem gerekiyor biliyorum.

her hafta şu kadar veririm demekle olmuyor. dikkat etsem de olmuyor.

tmmevcanimm isteyen kizlar yassin ccuma gunu bildirimlerle birlijte yariss yapak anam yarissiz olmuyrr

tubilishoh cnm elbisene girmene bende svindim cnm o duygu muhtesem bi duygu ya benim de gobek e simitlrrimmm var nefret ediyorum yanlardan testereyi alip kesesim geliyo

hdekam cnm insallah atlatirsinn su giribi artik iyi ya gecen haftadaki gibi hasta degilsen bu da gecer insallah en yakin zamanda

Hepiniz sağolun kızlar.kızım 9 aylik.kilosu 7600 qr.boyuda 70 yada 72 sm..inanın 6 aylik bebişler daha büyük ler maşallah. ..büyük kızım iyi maşallah boyu kilosu yemesi.ablasına benzemedi..
Mevcanım bende istiyorum yarışmak.bu günkü kilolarmi yazılacak yoksa geçen haftakimi..

Bu arada kızlar yemeği çok kaçırırsanız size güzel bir çay tarifi umarım işinize yarar:)) 1tatlı kaşığı keklik,1tatlı kaşığı yeşil çay,1tatlı kaşığı rezene biraz suda kaynatıp içine bol limon sıkıp için gerçekten rahatlıycaksınız...:)))

cuma günü standart kilo bildirimini yap,yarış istiyorsan onuda ekle msjına,

ama ama düzenli girip en az 1-2 msj yazman,yoldaşını yanlız bırakmaman ve menü paylaşman baş kuraldır

nasilsinizz..ben cok iyiyimm. anneme geldigimizden bu yana her gun 1 saat yürüyoruz. inanin bu beni cok mutlu ediiooorrr..
diyeti tam yapamaasamda ekmek seker tuketmiorum. o yedigim ciku pastadan tarti beni üzüorr ama toparlarim ben dimi amaaaa..

hepinizi cok sewioruuummmmmm..

telden yazmak o kadar zor ki, neti hattan kullandigim icin bazen yazdiklarm gitmioorr ugrastiriorr beni... aradaa yazdiklarnizi okuyormm takipteyiiimmmmmm... telden yazmak o kadar zor ki, neti hattan kullandigim icin bazen yazdiklarm gitmioorr ugrastiriorr beni... aradaa yazdiklarnizi okuyormm takipteyiiimmmmmm...

Merhaba kizlar,,

Ah kizlar sizleride okuyunca anliyorum ki zamane cocuklari hepsi ayni,,bende minik kizimdan sikayetciyim gece derin uykuda ne kadar uyuyorum bilmiyorum,,,sürekli birseyler istiyor besiginden cikip yanimaza geliyor kipir kipir kipir 2 bucuk olucak kizim ve ne zaman biter bilmiyorum besigi bizim odamizda malum abimiz ve ablamiz var onlarin odalari ayri bi 3. cocukodamda yok malesef
3 yasina kadar yanimizda zorunlu,,ve her gece ayni muhabbet,,,sizleri okuyunca bir bend egilim diye bir taraftan seviniyorum ama nerde hata yapiyoruz bilmiyorum :///

Mevcan,,, beni elestirmeeeee. Döv döv... Döve döve elestir yadaaa ooffffhhhh ben elestiri yoruma acigim canim cok sevinirim
4. ay cok dugun var 4. aya kadar süre veriyorum artik. Kendime...yavas yavas veriyim diyip süreyi uaztinca rahavet cöküyor..4 . Aya kadar hedefime en azi dan yaklasmis biraz mesafe kat etmis olmak istiyorum 4. ayda yerimde sayarsam yada bir arpa boyu yol alirsam kendimi basarisiz kabul edicem((

Menun guzel aksamki ekmek batti biraz gözüme keskek var diye :) kabuklu fasulye nasil birsey?

Kızlar işe gidemedim bugün.Kollarım agrıyodu eklemlerim ve oğlum gece ağladı hep 6:30 ben hala sallıyorum.Eşimde kötüsün gitme dedi.Şimdi saglıkocagına gidip ilaç yazıdırcam hem rapor alıcam.

dün:

08:00 =karışık tost,çay
ara:ççay nescafe
12:10=1 kepçe çorba,1 kepççe bulgur pilavı,karışık salata,3 çatal ızgara tavuk
ara:yeşilçay,5 yer fıstığı,5 çizi

kv sobanın yanına bi saldım kendimi uyumuşum.Yemek yiyemezdim o saatte ama çok acıkmıştım

09:30=1dl.tb ekmeği,kk peynir,çay

spor:30 dk yürüyüş
150 oklava
gece ogluşu sallamaca

Uykusuzluk ne zordur bilirim büyük oğlum 2,5 yaşına kadar çektirdi aynen sabahlara kadar sallar kollarımı hissetmezdim.allah yardımcın olsun...ama harikasın bu kadar yorgunluğuna rağmen yürüyüşü ve oklavayı ihmal etmemişsin..tebrikler:)))bu azimle yaza sende hiç bir fazlalık kalmaz:)))

Kızlar bu arada metabolizmayı hızlandıran tarifleriniz ya da hafif yemek tarifleriniz varsa yazın paylaşalım olmaz mı???çok mu çok şey istemiş oluyorum sizden acaba:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…