- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.061
Betül , gül , sükran,hedeka mevcan menüler guzel canim
Ebru dün bende okudum red edislerini benimde cok hosuma gitti ,,bazen bende yapiyorum ve aslinda cok mutlu oluyorum kendimi güclü hissediyorum ama bazende yeniliyoruz iste...namaz konusundaki konusmalarda cok hosuma gidiyor bende ceki düzen veriyorum kendime ..haftaya iddiaya girelim mi kim kacamak yapmiycak?
Bende regl olmaliyim gecikti onunda sisligi var pompik pompik oldum yineeee
Kızlar uzun zamandır hep bildimiz sarı kuru kayısı tüketiyordum bağırsaklarına faydası olsun diye diyetede yardımcı. Bu gün kurusu kayısı aldım kahverengi olan bildiginiz tadı çikolata gibi insanın tatlı istegini giderir gercekten sizde bu şekilde tatlı ihtiyacınızı giderebilirsiniz .... Mutlaka deneyin derimm
ebrum cnm gecmis olsun cnm allah yardimcin olsun ya zor valla ama masallah sen yenilmiyorsun ne kadar yorgu. dussende oglusuna ragmen calismaya ayaklarinin uzerinde durmaya devam ediyorsunn gercekten tebrik edrimmOglum yeni uyudu 😞kv gezdir yoruldun uyutma demekten dilimde tüy bitti. Babası gezdirdi 1 saat ben uyurken buna rağmen şimdi zorla uyudu . Eklemlerim etlerim dövülmüş gibi bugün uykusuzluk bi yandan bi yandan etlerim ağrıdı resmen gün bitmiycwk sandm. Bugün nefsimi yine yendim şeytana uymuyorum😊menümü sabah yazarım geçmişde sabah bakarım iyi geceler
Oglum yeni uyudu 😞kv gezdir yoruldun uyutma demekten dilimde tüy bitti. Babası gezdirdi 1 saat ben uyurken buna rağmen şimdi zorla uyudu . Eklemlerim etlerim dövülmüş gibi bugün uykusuzluk bi yandan bi yandan etlerim ağrıdı resmen gün bitmiycwk sandm. Bugün nefsimi yine yendim şeytana uymuyorum😊menümü sabah yazarım geçmişde sabah bakarım iyi geceler
nzlimm cnm uzme kendini benim kizimda ayni bazen yemek yedirebe kadar cnm cikiyorum baktim yemiyor yemzsen yeme diyorumNasılaınız kızlar. ..bu gün çok yoruldum.yürüdüm baya.en çok küçük kızım yordu beni.yemiyor yemiyor..çıldırıyorum.. kuş kadar.arkanlarindan hep arkada kilosu.ne yapcam bilmiyorum.bu kızla.. kendimi unuttum...
Yatsi Namazımı kılıb yatıcam.çok yorgunum.enerji depolamalıyım...öpdüm sizleri tek tek
ebru menünü göremedim canım herhalde henüz yazamadın.
zehra menü güzel spor da 1.5 saat çok iyi.
mev menü güzel
asansörünüz hayırlı olsun hadi tamirde miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?