Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yeşil çay ve 4 kuru kayısı

Sabah:
Peynirli omlet
1adet küçük domates
1dlim tam tahıllı ekmek

Öğlen 8 tatlı kaşığı sütlaç. ( eliz beğendi diye kızıma dütlsç yaptım 1 lt sütten 8 minik kase çıktı eşime indirdim şekeri yok diye aymedi ziyan olmasın diye yiyorum şeker az koydum eliz alışmasın diye)

Akşam:
4 adet küçük köfte i(içinde bayat ekmek yok sadece baharat)
1kase yogurt
1dlm tam tahıllı ekmek

Bügün dışarı çıkıcaktım ya tam hazırlanıyordum eliz de yatağın üstündeydi bi anlık atagıyla düştü yataktan çok kötü oldum oturdum ağladım kızım o kadar ağlamadı iyi de sma ben şoktayım başım çok fena ağrıyor gözümün önüne o an geliyor nasıl böle bişi olur diye allahım ödüm koptu inanın . Biliyorum daha çok düşecek ama ilk içim hiç dayanmıyor çok kötü bişimiş . sırna çıktık dışarı eliz iyice konuşmaya başladı dışarda bagırmalar falan eşime dogum günü hediyesi aldım bi pantolon bi gömlek çok ta beğendim aradan çıktı son güne bırakmak istemedim biraz öle yerine geldi keyfim

Kalktigimda 1 yk cörek otu yagi

Sabah
Bir kase, yogurt( 2 yk), müsli (2 yk), 1 armut,1 avuc yaban mersini

Ara 1 kahve

Ara 3 gün kurusu, 1 hurma

Aksam
5 lahana dolmasi bulgurlu, 1 ceviz buyuklugunde kurabiye

Spor 1 bucuk saat acik havada yuruyüs

Betül , gül , sükran,hedeka mevcan menüler guzel canim

Ebru dün bende okudum red edislerini benimde cok hosuma gitti ,,bazen bende yapiyorum ve aslinda cok mutlu oluyorum kendimi güclü hissediyorum ama bazende yeniliyoruz iste...namaz konusundaki konusmalarda cok hosuma gidiyor bende ceki düzen veriyorum kendime ..haftaya iddiaya girelim mi kim kacamak yapmiycak?

Bende regl olmaliyim gecikti onunda sisligi var pompik pompik oldum yineeee

Ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım regli olmama rağmen yazdığım menünün dışına dahi çıkmadım bunun rahatlıkla iddasına girerim

selam kızlar nasılsınız geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. buğün iyyim..sizleri okuyacak fırsatım olmadı...
kendimi çok yorgun hissediyorum..benim diyet yine yattı...

hepinizi tektek öpüyorum...cumaya kadar umarım diyet moduna geri girerim...

iyi geceler...

Kızlar uzun zamandır hep bildimiz sarı kuru kayısı tüketiyordum bağırsaklarına faydası olsun diye diyetede yardımcı. Bu gün kurusu kayısı aldım kahverengi olan bildiginiz tadı çikolata gibi insanın tatlı istegini giderir gercekten sizde bu şekilde tatlı ihtiyacınızı giderebilirsiniz .... Mutlaka deneyin derimm

O zaman kocaman sanaaaa

Ben hep gün kurusu aliyorum zaten ..ben gün kurusuyla tanistigimdan beri hic normal kayisi kurusu yiyemiyorum,,,gün kurusu cok guzel cikolatadan ziyade bana cok hos kekik gibi ama daha hafif cok guzel bir tat koku var

Oglum yeni uyudu 😞kv gezdir yoruldun uyutma demekten dilimde tüy bitti. Babası gezdirdi 1 saat ben uyurken buna rağmen şimdi zorla uyudu . Eklemlerim etlerim dövülmüş gibi bugün uykusuzluk bi yandan bi yandan etlerim ağrıdı resmen gün bitmiycwk sandm. Bugün nefsimi yine yendim şeytana uymuyorum😊menümü sabah yazarım geçmişde sabah bakarım iyi geceler

ebrum cnm gecmis olsun cnm allah yardimcin olsun ya zor valla ama masallah sen yenilmiyorsun ne kadar yorgu. dussende oglusuna ragmen calismaya ayaklarinin uzerinde durmaya devam ediyorsunn gercekten tebrik edrimm
nefsine yenmense buyuk basari nefsine yenik dusmuyorsun ne kadar guz3l

Nasılaınız kızlar. ..bu gün çok yoruldum.yürüdüm baya.en çok küçük kızım yordu beni.yemiyor yemiyor..çıldırıyorum.. kuş kadar.arkanlarindan hep arkada kilosu.ne yapcam bilmiyorum.bu kızla.. kendimi unuttum...
Yatsi Namazımı kılıb yatıcam.çok yorgunum.enerji depolamalıyım...öpdüm sizleri tek tek

sabah
2 kepekki ekmekten pizaa
6 zeytin

ara
mandalina

oglen
kardesimle gezmeye ciktik yapamadi

aksam
1tabak kabuklu fasukye
5 kasik keskek
yogurt ve 1 dilim ekmek

ara
1 avuc ceviz fibdik

spor
3 saat yuruyus
20 dk (misket, horin, halay, mesdeke)
3 bardak cay limonlu

spr

Canım inşallah düzene girer oğlunun uykusu.yoksa çok zorlanıyorsun..çalışmakta baya yoruyor seni..bizler güçlüyüz.anneyiz çünki..bende kızım yüzünden depresyona girecem yakında.çok zor çokkk

nzlimm cnm uzme kendini benim kizimda ayni bazen yemek yedirebe kadar cnm cikiyorum baktim yemiyor yemzsen yeme diyorum tam bi acijtigi zaman oyle bi yiyor ki kilusunu da takma bosver napican kikoyu saglikki olsun a gerise boss buarada allahim kabul etsin namazini cnm

günaydın çıtırlar,akşam çok güzeldi çok kaçırmadım ama geç yemenin zararını sabah tartıda gördüm

ve ve ve asonsörlerimiz açıldıııı dünki yorgunluğun üstüne gece 9 katı çıkmamak harikaydı,

şükomm resimler bomba gibi bebeğim,menünde gayet iyi,

nazlma çocuğunun gelişimi nasıl,boyu kilosu yaşına göreyse o bile yeter,benim kızım 6 yı yeni bitirdi halen yemiyor,bebek gibi oyunla zar zor yiyor,sebze,balık,et yemiyor(bende aynıyım) bende çok üzülüyordum zamanında ama üzelmek sadece bana zarar,bende bol bol süt,peynir,yoğurt,yumurta,baklagil,ceviz,tavuk suyuna çorba yapıyorum,ha çokmu yiyor 1 kaşık alsın yeter diyorum

kevserim sporun çok çok iyi şeker

eprumm çok geçmiş olsun şeker,c vitaminli soğuk algınlığı ilacı tek çözüm

rose gün kurusuna bende bayılırım,bi ara hiç yanımdan eksik etmezdim,yeniden alsam süper olucak

nelsonum,işlerini düzene sokunca gel canım,bende halen dieti rayına oturtamadım

zehra,menün gayet hafif,kurabiye bile,çörek otu yağının faydasını görüyormusun

hkmt bizde seni özledik şeker,çok sık uğramasanda kilo vermeyi unutma ve karnını çekkkk

kubra,ah o misafirler yokmu ah,

rozeliz canım allah yavrularımızı esirğesin.. biz hiç zarar görmesniler istiyoruz ama oluyor bazen küçük üzalar..

mevcan ğüzeelim diyet konusunda ne yaptığımı bende bilmiyorum..anlamıyorum kendimi.. öyle boğazıma dur demek bu kadar zor olmamalı.. aslında 2 haftalık işim var ..

nazlma canım benim kızlarda zor yemek yiyorlar.. allah sana sabır versin.. hep öyle devam ediyorlar.. büyük kızım 7-8 yaştan sonra daha iyi oldu yemek konusunda..

şükriye canım bu benü ile sen dahada kilo verirsiin.. maşallahh.. sana...

ebrum canım çok yoruluyorsun yorğunluktan daha bir halsiz düşüyorsun.. eşin sana yardımcı olsa sırtındaki yük azalsa daa mı rahat edersinki..

kevser canım harika gidiyorsun.. maşallah...

cuma yaklaştıkça ben tutuştum.. ğece ğündüz devamlı yiyorum..
buna bağlı olarak artıdayım tabiki..

ama inşallah cumaya artıda çıkmam.

dün ne yazmıştınız dur hatırlayım...

ya bu yiyeceği şimdi yiyip şişman bir kadın olarak mı kalmak istersin yoksa yememeyi tercih edip zayıflamayı mı?

hadeka çaldım sözünü haberin olsun...

önüme ğüzel yiyecekler ğeldiğinde bu soruyu kendime soracağım...

Son düzenleme:
Nelson bu sözü dilediğin kadar kullanabilirsin.
yeter ki yememize engel oluştursun.

kılo alanlar bi günde almadı sonuçta yiye yiye aldık yemeye yemeye vereceğiz. tercihlerimizi sağlıklı yiyeceklerden yana kullanacağız.
gülün dediği gibi çiko yerine gün kurusu gibi.

kevser şükran btlkübra menüleriniz çok güzel. gül sıfır kaçamak harikasın. bir de kıızın için üzüldüm ama düşe kalka büyüyorlar.
eşin de güle güle giysin doğumn günü hediyelerini. inşallah o da beğenir.
benimki çok zor beğenir de.

zehra senin menülerini hatırlayamadım. az sonra bir daha bakarım.
nazlı kızın ne kadarlıktı. bende de yemeyen 2 paşa var. ve yaşıtlarından geri gidiyorlar hata büyüğü alt sınırda ama olmuyor.
ben de kendime çok eziyet ettim yemiyor diye hatta çocuğuma da çok eziyet ettim ama sonuç değişmedi. yemior. hep büyüyünce yiyecek ama geç olacak diyorum.

ebru irade ve mücadele devm da şu yorgunlukların olmasa. benimkiler de ge uyur özellikle küçük 12-1 gibi uyuyor. hatta gündüz az uyut diyorum bakıcıya yine o saate kadar uyumuyor. birlikte yatıytoruz kavga gürültü sonra sarıl öp sonra tekrar kız derken derken uyuya kalıyuoruz. özlediği için uyumak istemiyo r herhalde

ebru menünü göremedim canım herhalde henüz yazamadın.
zehra menü güzel spor da 1.5 saat çok iyi.

mev menü güzel
asansörünüz hayırlı olsun hadi tamirde miydi?

ebru menünü göremedim canım herhalde henüz yazamadın.
zehra menü güzel spor da 1.5 saat çok iyi.

mev menü güzel
asansörünüz hayırlı olsun hadi tamirde miydi?

hadekacım o sözü bende diet serüvenimde hep kullanırdım ama şimdi üstümde ölü toprağı var benim,

ben evimi yazın aldım,yeni bina şantiye elk kullanıyoruz halen,44 dairelik site olduğu için asonsörü kapatmışlardı,gazımız yeni geldiği için ısıtıcı kullanıyorduk biz,ısıtıcılar kalkınca asonsör faaliyete geçti ,1 tanesi açıldı ama onada şükür yazdan beri 9 kat inip çıkıyorum

Internetimde problem vardı dün mutluluğumu paylaşmadım sizinle..şükürler olsun dün sonunda sporuma kavuştum 45 dak.dans ettim süper bir duyguydu çünkü spor ve dans tutkum benim) neyse dün sabah küçük bir kase kuru üzüm ve tarçınlı konfleks yedim,öğlen zeytin yağlı fasülye 4-5 kaşık akşamda semiz otu güzel bir salata ve koca bir bardak ayran acayip tok tuttu.bu arada ayranı siz de öğünlerinizde ihmal etmeyin derim ciddi tok tutuyor.bu günse (yazın tutamadığım oruçları ara ara tutmaya çalışıyorum hem de nefsime hakim oluyorum)oruç tutuyorum Allah kabul ederse....haaa bu arada akşam yatmadan yarım saatte egzersiz yapıyorum ağrılarım hat safada ama olsun yanlar ve göbekler gidecek :)) kararlıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…