Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sagol güzelim umarım hepimiz hedefimize ulaşırız:)) arada veririm güzel tarifler umarım beğenirsiniz:))

canım maşallah sen hem çalışıyorsun hem ev işleri hem de oğlunla zaman geçirmek için kendini paralıyorsun mükemmel anne nasıl olur bilmiyorum ama bence gayet iyi idare ediyorsun.. ve iyi bir annesin..

Ebruli sağol canım evet başladım spora süper bi duygu gerçi heryerim ağrıyo ama olsun sonu güzel olucak inşallah)Allah herkesin orucunu duasını kabul etsin...ben de emziriyorum ama akşam erken okununca zor olmuyo kızımda doyuyo o yüzden rahat tutuyorum darısı sana....bu arada akşam çok güzel metebolizma hızlandıran bir çay hazırladım kendime paylaşayım belki yararlanan olur:))

1 elma,1 portakalın kabuğu,1 çubuk tarçın,4-5 tane karanfil,bir tutam zencefil,bir tutam karabiber,1 lt su
Hepsini suya koyuyoruz biraz bekleyip içiyoruz.ben yarım bardak sıcak su ekledim hemen içip bitirdim çok bekletirseniz tadı acı olabilir.yine de size kalmış umarım işinize yarar:)))

Son düzenleme:
Bugun 1saat yürüdümm..ayy can sewiniooo ben sewiniooruummmmm )) oglis inanilmaz huysuzlasti kizlar. ayagimda sallarken aglayarak uyuyoorr. elleriyle gözünü kulagini kasiyorr. durmadan hemde. ama uyumamakta da diretiyor. yatagina yatirmiştim ne guzel. bende uyumak icin tam yataga girdim, geri uyandi annesinin sipasi. simdi yine ayagimda salliorumm. neyseki geri uyudu. o dalarken size yazim dedim. yürüyüsden sonra annemin komsusu kahveye cagirdi. oraya gitmeden once kocisle oglani yikadik. o uyudu. oglani kocise emanet ettim. komsuda 2saat otrdumm. gelini de wardi benim yasimda. bir de dier komsu geldi. onunda 3yasinda oglu war. muhabbet muhabbett.. cok guzeldi. avondan bi kac parca ürün siparis ettim. kendime bakiyim azcik dimi amaaaa )) sonra ewe gelnce bende dus aldim. sonra cay yaptim kocisle muhtesemi izledikk .. taaa ki benim uykum gelene kdr.. onu salona gonderdm. simdi uyku waktiii...oglisi de yerine yatirim bende uyuyimm.. bulask war ama uyku daha baskinn suann.. herkese iyi geceler kizcelerr..
bu arada ozge yook hawar sehra nrelerdeler...
seercanda kayiplarda cani sıkkindiii.. meraktayimm.. keew güloo ve dier kizceler allahaa emanet olunn..
yarin kacamaksiz vee bol sporlu bir gun olsu . ben anca net yapilrsa o moda gircem. sizsiz diyetin tadi olmuyooooorrr eee napim.
ebruu cok gecmss olsuun..
kubos evlatcgn nasil ii miii..bende 4aylikken cekyattan dusurmustm.. allahm koruyr yemin edermm..
gulumm eliz nssil olduuuj..sen nssilsnn
zehra ozledmm ayoll.. hosgeldn..
nellllll net gelsnde bi yarisalm snnlee.. o verdgm 1.5 kiloo tadi damagmda kaldii ... snnle hirsss guzeldii..
sükümmm cnmsinn.. sen kacamak yapsanda o gr i geri verirsnn...
aklmaa gelenlerr bunlarr.. telden grince bu kadar oluor affedinn..

hikosş yattarrrr ))

Hikom belki dışarı çıkardınya oğlanı kulağına soğuk hava gelmiştir belki ağrıyordur biz iyiyiz canım elizin de maşallahı var sürünmeye başladı kuzum bi baktım mutfağa kadar geldi . Yeni yeni şeyler yapıyo baba diyo bide anne dese ay o günü iple çekiyorum anneler siz bilirdiniz bilinçli olarak nezaman anne dedi çocuklarınız

Ya o arabasını nasıl yiyorsunuz siz hatırlıyorum 10 yaşında falandım bi belgeselde yapmışlardı adam yedi resmen midesi bulandı yöre yöre ne eegişîk yemeklerimiz var. Evet canım cocuklara kızmaya bende karşıyım heleki kalabalık ortamlarda aklı eğer kesiyorsa kelbetteki kızacaksın ama evinde kendi ortamında rencide etmeden
Şükran ablam menün çok güzel afiyet olsun . Yarın kuru yapımdan yiyin canım çekti valla .
Canım beden utanıyırsun ki haksızmıyım ben bu hakimler eve zor yetiyorum 2 oda yapsam biri kalıyo bize yemek Elize yemek bi sürü şey ben çalışsam ev ne olur bilmem bazen evle çok uğraşınıza üzülüyorum elizle ilgilenemiyorum diye. Sen işten çık gel banyo temizle alışverişe çık çocukla oyna bize yaz ooooo maşallah valla nazar değmesin

Ogluşu uyuttum az önce.Huzurumu buldum sporumu yaptım ama kollatım hala ağrıyor oklava felan yapamıyorum.menümü yazıp yatıcam.

12:00=1.5 dl t.b. ekmeği,1dl.peynir,8 zeytin,2 çatal kuşburnu
15:15=1 tabak y.mercimek,yarım dl.tb. ekmek,2 salata turşu,form çay
19:20=2 köfte,1 tahta kaşık mısırlı pilav,2 çatal patates kızartması,1 bardak ayran
ara:2 un kurabiye,,çay

spor:
100 yarım mekik
45 dk yürüyüş

İstesem yemezdim ama bayadır yememiştim çayla yedim kurabiyeleri.Form çayı resmen bağırsak çayı afedersiniz(sehralaştım yine )karnımın guruldusunu eşim oğlum duyuyor bu ne yabugn yeşilçay içmedim iş yerinde hepsi evede alayım.yarın akşam misafirliğe gitmedim bişi yemeyeyim die onlar gelelim dedilerinş bol bol çay içerim:18:Kalkamıycam yatayım en iyisi geçmişe yarın bakarım.iyi geceler

Gunaydin citirlarim ebru canim valla aynen ole oluyo benim adim cok kiziyosun oluyo kizimda bunu bildigi icin aglarken baba diye agliyo bazen ozellikle babasi evdeyken ben kotu bi annemiyim (
Kevserim bende bagirmek istemiyorum normalde bagirmam ama bazen benimde sinirlerim yipraniyo yoksa solediklerinde cok haklisin rabbime binlerce ukur evladimiz var saglikli sihhatli )
Hikosss yuruyus sana cok iyi olur bende cikmak istiyorum ama kayserinin ayazi cok fena bende leslie ve basen hareketlerine davem bakalim yarin tartdida kac cikicam reqlde oldum umarim sisligim inmis olur :)
Sukranim menu guzel esinde yeni kiyafetler alalim demis cik alisverise bol bol iatedigin beden kiyafet al off darisi bize

günaydın çıtırlar,

çokkkkk uykum var,havada buz gibi,esnemekten çenem ağrıdı

bi çay içip kendime gelip tekrar uğruycam

Günaydın canlar.uyandim kahvaltimi yaptim.tabii ki küçük hanım uyandi.onu emzirmek için uzandım...

günaydın güzeller
inşallah herkes iyidir. geçmişi az sonra okuyacağım.

sbh
1 dlm çavdar ekmeği ile 1 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta
1 zeytin 2 çatal peynir

ara 5 kuru üzüm
yeşil çay

ara yarım dilim ekmek
3 zeytin salça

öğle
turp otu salatası 3 y kaşığı
1 servis kaşiğı bulgur
1 dlm ekmek

ara yok

akşam
1 servis kaşığı bulgur ve 1 porsiyon fırında karnabahar
bol salata az yoğurt

ara çeyrek portakal çeyrek ayva

spor yapamıyorum çok yorgun hissediyorum.

günaydın güzeller
inşallah herkes iyidir. geçmişi az sonra okuyacağım.

sbh
1 dlm çavdar ekmeği ile 1 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta
1 zeytin 2 çatal peynir

ara 5 kuru üzüm
yeşil çay

ara yarım dilim ekmek
3 zeytin salça

öğle
turp otu salatası 3 y kaşığı
1 servis kaşiğı bulgur

öğlen yemeğimi yedim şimdi,malum sabah tartı günü diye sofradan aç kalktım,ne olacak sabah

herkes nerde:44::44:

canım kendini kasma tabi ama akşam az da olsa ye bence. metabolizman durmasın.

ümitsizliğe kapılmamaya çalış lajoba. sen gayret et emeklerini ziyan etme. çocuk da olsa ev işi de olsa azmini kaybetme. ders çalışmak için plan yap. seni motive edecek şeyler düşün. kendini nerede görmek istiyorsun bunun hayalini kur ve harekete geç.

menünü de fotoğraflı paylaşmanı da seviyorum. harika.

Roseliz nelson mevcan zehra lajoba hadeka devkule ozge kizlar sizler nasilsiniz
idare ediyorum canım sağol.

btlkübra takma eşini kafana. onlar çok iyi baba ya sana kızar. bırak bakalım 1 hafta her şeyi ile o ilgilensin. nasıl tepkiler verecek çok merak ediyorum. ben büyük oğlan 6 aylık falandı. eşime oğlana bak ben biraz uyuyayım dedim.
15-20 dk sonra bir bağırma sesi çocuk ağlar eşim uyusana eşşoğlu eşek uyu lan diyerek çocuğa bağırıyor hem ne bağırma.

hemen koştum aldım çocuğu. ben uykusuz kalmaya devam o da döndü uyudu.

takma kafana. şimdi bile 2 çocukla çok zorlanıyoruz. ikimizin de sabrı azaldı.
bağırman kızman kötü bir anne olmadığın anlamına gelmez. insansın sen robot değil. sinirlerin yıpranıyor sonuçta.
sana kızmadan önce empati yapsın biraz.

canım kayserilimisin? bu arada iyi bir anne çocuğuna bağırmaz kızmaz die de bi kural yok, nie kızmayalım ki bütün gün onların kahrını nazını çekiyoruz.. erkekler akşama kadar çalışıyolar bizi evde keyif yapıyoruz sanıyorlar.. ama kendileri yarım saat zor dayanıyo bakamıyo.. eşim de bana aynı şeyleri söylüyodu, ben de şimdi gece çocuk uyanınca ona veriyorum al salla benim çok uykum var diyorum(o çoook geç yatar da) sonra sabah kalkınca şikayet ediyo gece iki saat salladım uyumadı sinir oldum die haftasonları da biraz bak da evi halledeyim diyorum 10 dk sonra getiriyo yeter ya sen bak artık durmuyo diyo ama ben zorla baktırıyorum sen de ver biraz eşin ilgilensin bakalım sonra sana kızabilecek mi...

Kızçelerim Nasılaınız. ..sizden bir ricam.son isteğim.ben banlana bilirim.yarinki kilo bildirimini Kuzenim yapıcak.öpdüm

Slm çıtır kızlar) umarım herkesin kendini iyi hissettiği bir gün geçirirsiniz:)) ben bu gün yine Allah kabul ederse oruç tutuyorum akşamada eşim erken gelirse spora gidicem:)) bu yüzden mutlu bir gün benim için :)) size de bol gülücükler diliyorum )

Tubilosh ve nazlım umarım yarın sabah burada olursunuz ban yemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…