- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.121
Destegin için saol canım . Yürüyüşü işe gidip gelirken yapıyorum onun dışında ne zaman nede dermanım yokinş Mart'ta ogluşum d günü ve eşimin yeğeninin nişanı var 52 olmak göbüşümü küçültmek istiyorum . Istediğin tarif zayıflamakla sporla ilgili paylaşım tabi yapabilirsin . İnş sende hedefine ulaşırsın
roseliz:canım ya utandırdın beni.Keeşke mükemmel bi anne olabilsem ama değilim.Bende kızıyorum bağırıyorum ama mükemmel değilim.Ama yine de böyle gördüğün için saol bu ardaa menü menü değil bayılmamak ayakta durmak için atıştırmışsın gibi
Lajoba:beni oğlumda ek gıdaya geçtik geçeli yemedi.Oturup saatlerce agladıgımı bilerim.Kafamı duvara vurunca ağzını açardı ve ben o kaşığı ağzına alsın die kafamı çok kez duvara vurduğumu bilirimDışarıdan biri izlese güler die düşünürdüm. Yaptıgım akrabanık kalmazdı ki hala öyle.SEVdigi şeyler var tabi eskiye nazaran ama hep anlatarak komiklik yemeği süsleme felan yaparak yediriyorum.mutfak masası oyun masası ggibi ama napim yeterki yesin diyorum.Vurmak çözüm değil bende biri vurunca içim parça parça oluyor.Çok acımasızca buluyorum.
şüküm: kv 30 kilo vermiş 5 sene korumuş.Sonra herkes bak 5 sene dir almıyosun ye artık demiş günlerde felan.Başlamış yemeye ve 40 kilo geri almış3 sene içinde.koruyamam die kendini şartlandırma.Bende o %2 lik kısımda olabilim de emi arkadaşaım.Bu arada menülerine ve resimlere baylıyorum.Bende resim çekiyom ama öğlen unutuorum kalıyor öle tel sadece sabah resimleri var
Bugun 1saat yürüdümm..ayy can sewiniooo ben sewiniooruummmmm)) oglis inanilmaz huysuzlasti kizlar. ayagimda sallarken aglayarak uyuyoorr. elleriyle gözünü kulagini kasiyorr. durmadan hemde. ama uyumamakta da diretiyor. yatagina yatirmiştim ne guzel. bende uyumak icin tam yataga girdim, geri uyandi annesinin sipasi. simdi yine ayagimda salliorumm. neyseki geri uyudu. o dalarken size yazim dedim. yürüyüsden sonra annemin komsusu kahveye cagirdi. oraya gitmeden once kocisle oglani yikadik. o uyudu. oglani kocise emanet ettim. komsuda 2saat otrdumm. gelini de wardi benim yasimda. bir de dier komsu geldi. onunda 3yasinda oglu war. muhabbet muhabbett.. cok guzeldi. avondan bi kac parca ürün siparis ettim. kendime bakiyim azcik dimi amaaaa )) sonra ewe gelnce bende dus aldim. sonra cay yaptim kocisle muhtesemi izledikk .. taaa ki benim uykum gelene kdr.. onu salona gonderdm. simdi uyku waktiii...oglisi de yerine yatirim bende uyuyimm.. bulask war ama uyku daha baskinn suann.. herkese iyi geceler kizcelerr..
bu arada ozge yook hawar sehra nrelerdeler...
seercanda kayiplarda cani sıkkindiii.. meraktayimm.. keew güloo ve dier kizceler allahaa emanet olunn..
yarin kacamaksiz vee bol sporlu bir gun olsu . ben anca net yapilrsa o moda gircem. sizsiz diyetin tadi olmuyooooorrr eee napim.
ebruu cok gecmss olsuun..
kubos evlatcgn nasil ii miii..bende 4aylikken cekyattan dusurmustm.. allahm koruyr yemin edermm..
gulumm eliz nssil olduuuj..sen nssilsnn
zehra ozledmm ayoll.. hosgeldn..
nellllll net gelsnde bi yarisalm snnlee.. o verdgm 1.5 kiloo tadi damagmda kaldii ... snnle hirsss guzeldii..
sükümmm cnmsinn.. sen kacamak yapsanda o gr i geri verirsnn...
aklmaa gelenlerr bunlarr.. telden grince bu kadar oluor affedinn..
hikosş yattarrrr))
Ya o arabasını nasıl yiyorsunuz siz hatırlıyorum 10 yaşında falandım bi belgeselde yapmışlardı adam yedi resmen midesi bulandı yöre yöre ne eegişîk yemeklerimiz var. Evet canım cocuklara kızmaya bende karşıyım heleki kalabalık ortamlarda aklı eğer kesiyorsa kelbetteki kızacaksın ama evinde kendi ortamında rencide etmedenselam çıtırlar.. papatyamın da dediği gibi benim de üzerimde bi ağırlık var atamıyorum bi türlü.. ders çalışamıyorum moralim bozuluyo.. oğlum hareketlendi eee haliyle büyüyecek zamanla ama ona bile canım sıkılıyo.. hemencecik büyüdü die, bazen etrafı dağıtınca bi de bunla uğraşıyorum die gece uyanıyo sabaha kadar uyutmuyo... bu aralar herşeye takıyorum evden de çıkamıyoruz hava soğuk.. hafta sonu eşimin amcasına gitmiştik arabaşı yapmışlardı.. orda halasının bi gelini de benden 7 ay önce doğum yapmıştı kızı benim oğlum kadar falan, biraz ufak tefek ama minyon tipli şirince bi kız.. kadın delirtti beni ya küçücük kıza vuruyo bak senden küçük çocuk ama senden kilolu falan die.. kızlar lütfen çocuklarınıza yemiyo die kızmayın evet belki akranlarına göre ufak tefek olabilirler ama bu yapısal olabilir, bazı çocuklar ergenlikte birden atılıyorlar.. belki de sizin stresiniz çocuğa da geçiyordur ve yemek istemiyordur.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorumiçimi döktüm bende yaa 3 gündür srekli aklıma geliyo sinir oluyodm..
şükran abla sağol beni sormuşsun çalışamıyorum fazla.. nette çok zaman kaybettiğimi farkettim o yüzden face hesabımı bile dondurdum sanırım buraya da daha az bakmam gerekiyor.. inşallah bu çalışmamla 90 üzeri bi puan alabilirim ama giderek umudumu da kaybediyorum.. dua edin bana..
Şükran ablam menün çok güzel afiyet olsun . Yarın kuru yapımdan yiyin canım çekti valla .Menüm
Eki Görüntüle 924560 Eki Görüntüle 924561 Eki Görüntüle 924562 Eki Görüntüle 924563
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir * 1 yemek kaşığı kıyma
6 zeytin * çay* 2 dl ekmek
Öğlen 7 kaşık etli kuru fasulye* 5 kaşık pilav
ara 1 elma * 1 kupa çay
Akşam 1 kepçe kurufasulye* salata
2 dl ekmek
su 1.5 lt
spor 50 mekik* 3 mil leslie* gün içinde sayısız göbeğimi içime çekme hareketi
,
Canım beden utanıyırsun ki haksızmıyım ben bu hakimler eve zor yetiyorum 2 oda yapsam biri kalıyo bize yemek Elize yemek bi sürü şey ben çalışsam ev ne olur bilmem bazen evle çok uğraşınıza üzülüyorum elizle ilgilenemiyorum diye. Sen işten çık gel banyo temizle alışverişe çık çocukla oyna bize yaz ooooo maşallah valla nazar değmesinroseliz:canım ya utandırdın beni.Keeşke mükemmel bi anne olabilsem ama değilim.Bende kızıyorum bağırıyorum ama mükemmel değilim.Ama yine de böyle gördüğün için saol bu ardaa menü menü değil bayılmamak ayakta durmak için atıştırmışsın gibi
Lajoba:beni oğlumda ek gıdaya geçtik geçeli yemedi.Oturup saatlerce agladıgımı bilerim.Kafamı duvara vurunca ağzını açardı ve ben o kaşığı ağzına alsın die kafamı çok kez duvara vurduğumu bilirimDışarıdan biri izlese güler die düşünürdüm. Yaptıgım akrabanık kalmazdı ki hala öyle.SEVdigi şeyler var tabi eskiye nazaran ama hep anlatarak komiklik yemeği süsleme felan yaparak yediriyorum.mutfak masası oyun masası ggibi ama napim yeterki yesin diyorum.Vurmak çözüm değil bende biri vurunca içim parça parça oluyor.Çok acımasızca buluyorum.
şüküm: kv 30 kilo vermiş 5 sene korumuş.Sonra herkes bak 5 sene dir almıyosun ye artık demiş günlerde felan.Başlamış yemeye ve 40 kilo geri almış3 sene içinde.koruyamam die kendini şartlandırma.Bende o %2 lik kısımda olabilim de emi arkadaşaım.Bu arada menülerine ve resimlere baylıyorum.Bende resim çekiyom ama öğlen unutuorum kalıyor öle tel sadece sabah resimleri var
canım kendini kasma tabi ama akşam az da olsa ye bence. metabolizman durmasın.Iyi alşamlar kızlar
Üstümde bir ağırlık var sanıyorum hasta oluyorum elim kolum kalkmıyor yerinden
Diyete de devam etmeye çalışıyorum ama çok da kasmıyorum kendimi
Mesela öğlen kıymalı pide yedim ama akşam yemek yemedim . Az sonra cennet elması yiyeceğim .
Geçmişi okuyamadım son sayfada ebrunun yazdıklarını gördüm . Geçmiş olsun. Her zamn diyorum çocuklarınızın bu zamanlarını kıymetini bilin
ümitsizliğe kapılmamaya çalış lajoba. sen gayret et emeklerini ziyan etme. çocuk da olsa ev işi de olsa azmini kaybetme. ders çalışmak için plan yap. seni motive edecek şeyler düşün. kendini nerede görmek istiyorsun bunun hayalini kur ve harekete geç.selam çıtırlar.. papatyamın da dediği gibi benim de üzerimde bi ağırlık var atamıyorum bi türlü.. ders çalışamıyorum moralim bozuluyo.. oğlum hareketlendi eee haliyle büyüyecek zamanla ama ona bile canım sıkılıyo.. hemencecik büyüdü die, bazen etrafı dağıtınca bi de bunla uğraşıyorum die gece uyanıyo sabaha kadar uyutmuyo... bu aralar herşeye takıyorum evden de çıkamıyoruz hava soğuk.. hafta sonu eşimin amcasına gitmiştik arabaşı yapmışlardı.. orda halasının bi gelini de benden 7 ay önce doğum yapmıştı kızı benim oğlum kadar falan, biraz ufak tefek ama minyon tipli şirince bi kız.. kadın delirtti beni ya küçücük kıza vuruyo bak senden küçük çocuk ama senden kilolu falan die.. kızlar lütfen çocuklarınıza yemiyo die kızmayın evet belki akranlarına göre ufak tefek olabilirler ama bu yapısal olabilir, bazı çocuklar ergenlikte birden atılıyorlar.. belki de sizin stresiniz çocuğa da geçiyordur ve yemek istemiyordur.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorumiçimi döktüm bende yaa 3 gündür srekli aklıma geliyo sinir oluyodm..
şükran abla sağol beni sormuşsun çalışamıyorum fazla.. nette çok zaman kaybettiğimi farkettim o yüzden face hesabımı bile dondurdum sanırım buraya da daha az bakmam gerekiyor.. inşallah bu çalışmamla 90 üzeri bi puan alabilirim ama giderek umudumu da kaybediyorum.. dua edin bana..
menünü de fotoğraflı paylaşmanı da seviyorum. harika.Menüm
Eki Görüntüle 924560 Eki Görüntüle 924561 Eki Görüntüle 924562 Eki Görüntüle 924563
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir * 1 yemek kaşığı kıyma
6 zeytin * çay* 2 dl ekmek
Öğlen 7 kaşık etli kuru fasulye* 5 kaşık pilav
ara 1 elma * 1 kupa çay
Akşam 1 kepçe kurufasulye* salata
2 dl ekmek
su 1.5 lt
spor 50 mekik* 3 mil leslie* gün içinde sayısız göbeğimi içime çekme hareketi
,
idare ediyorum canım sağol.Roseliz nelson mevcan zehra lajoba hadeka devkule ozge kizlar sizler nasilsiniz
canım kayserilimisin? bu arada iyi bir anne çocuğuna bağırmaz kızmaz die de bi kural yok, nie kızmayalım ki bütün gün onların kahrını nazını çekiyoruz.. erkekler akşama kadar çalışıyolar bizi evde keyif yapıyoruz sanıyorlar.. ama kendileri yarım saat zor dayanıyo bakamıyo.. eşim de bana aynı şeyleri söylüyodu, ben de şimdi gece çocuk uyanınca ona veriyorum al salla benim çok uykum var diyorum(o çoook geç yatar da) sonra sabah kalkınca şikayet ediyo gece iki saat salladım uyumadı sinir oldum dieGunaydin citirlarim ebru canim valla aynen ole oluyo benim adim cok kiziyosun oluyo kizimda bunu bildigi icin aglarken baba diye agliyo bazen ozellikle babasi evdeyken ben kotu bi annemiyim(
Kevserim bende bagirmek istemiyorum normalde bagirmam ama bazen benimde sinirlerim yipraniyo yoksa solediklerinde cok haklisin rabbime binlerce ukur evladimiz var saglikli sihhatli)
Hikosss yuruyus sana cok iyi olur bende cikmak istiyorum ama kayserinin ayazi cok fena bende leslie ve basen hareketlerine davem bakalim yarin tartdida kac cikicam reqlde oldum umarim sisligim inmis olur :)
Sukranim menu guzel esinde yeni kiyafetler alalim demis cik alisverise bol bol iatedigin beden kiyafet al off darisi bize
Tubilosh ve nazlım umarım yarın sabah burada olursunuz ban yemeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?