Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kızlar, topik sessizleşmiş yine, kimsecikler yok.
Ebrucum, sen de çocuğu yedirme konusunda ne zorluklar çekmişsin canım yaa. ben de aynı durumdayım. yapmadığım maskaralık kalmıyo oğlumu yedirene kadar. Artık hiçbirşey yemiyo, verdiğimi de geri çıkarıyo sinir ediyo beni. Ben de kaç gündür netten başka bebek çorbaları, yemekleri ve farklı kahvaltılıklar bulmaya başladım. Değişik yiyecekler hazırlayınca yavaş yavaş iştahı gelmeye başladı ama yine de verdiğimi çok beğenip da da da( daha ver) dese de peşinden oda oda koşturarak yediriyorum. Bu arada sporu azalt, kolların iyileşene kadar. İncinip burkulursa aylarca acısını çekersin. Hiçbişey sağlığından daha değerli değil. Yapacaksan da kollarınla
yapmayacağın bi egzersiz bul.
Resimli menülerini de sabırsızlıkla bekliyorum. Hatırlayamazsan, tek öğünlük olanları paylaş, sonra heves gelir hatırlayıp bütün gününkünü paylaşırsın.

Lajobacım o zaman derslerine sıkı sarıl. Sınavlar hayatını etkiliyo insanın. Buraya da derse ara verdiğin bi 10-15 dk da zaman ayırırsın.
Gülcüğüm maş Eliz de iyice hareketlenmiş. Benim oğlum da önce baba demeyi öğrendi 10 aylıkken ama bilinçli olarak 13 aylıkken anne
dedi. Sinir oldum. Bi de derler ki erkek çocuklar annelerine daha düşkün olurlar. Babasının bacaklarına yapışıyo ilgilenmese bile.
Kurufasulyeyi ben de aylardır yapmıyodum ama oğlum belki değişik gelir de sever diye yaptım. Yanılmamışım da, bi yiyişte 1 kase yedi.
inanamadım. Oğlum çok iştahsız, çok üzülüyorum. 16 aylık ama 9.5 kilo. Bişeyler yiyince çok şaşırıp seviniyorum.
Kübracım darısı başınıza. İnş bu günleri görmek sizlere de nasip olur. Ben şimdilik kıyafet almayı düşünmüyorum. Yaza az kaldı.
asıl o zaman baharlık, yazlık incecik kıyafetler alırım. Eşini de boşver, kötü anne filan değilsin, olur mu öyle şey, çocuğuna bağırmayan anne olsa da sayılıdır. zaten. Çoğu zaman bizi çileden çıkarıyorlar, sabır taşımıyız, dayanamayıp kızıyoruz, napalım
Hadeka teşekkürler canım. İmkanı olanlarınız da resimli menü paylaşabilir. Ben de motive olmuş olurum, fazla kaçırmam.
Babalar bize laf söylüyolar ama kendileri bizim kadar bile sabredemiyolar. Al şunu (oğlanı) kapıyı da çekip dışarı çıkın diyo eşim. Kışın oturma odası sıcak olduğu için orda yatıyo. Gündüz eşlerin evde olması çok can sıkıcı.

Evet Tubilosssh canım ben de kilo vermeyi bırak almış bile gözüküyorum. Yarış isteyenler yazsın. Mevcan yarın grup oluşturacaktı.

Son düzenleme:
Bende gitti kızlar bu gün tartıldım.900 gitmiş. Bakalim yarın terazi bizlere ne gösterecek

Merhabalarrr yarin tarti gunu ve ben acayippp heycanliyimmmm

Sukran abla bu aksam fazla kacirmak yok bak gorumcemlerdee diyene bak desene:) fazla yiyersem sen beni uyar olurmu kas goz isaretiyle:))

merhaba citir anneler
benim 3aylik bir kizim var emzirdigim icin diyet yapamiyomm 15 kilo fazlam varr nasil gitcek bu kilolarrr yardim edin kizlarr....

Merhabalarrr yarin tarti gunu ve ben acayippp heycanliyimmmm

Sukran abla bu aksam fazla kacirmak yok bak gorumcemlerdee diyene bak desene:) fazla yiyersem sen beni uyar olurmu kas goz isaretiyle:))
Yok canım sanmıyorum, ama içimdeki yemek canavarı çıkabilir de yine. Sen de benim gibi yap. Ben kociş işe giderken yiycem akşam yemeğini. Gerçekten tok olarak gidersem bişe yemem. İstesem de midem almaz. Fırsat olursa da uyarırım tabii.

Son düzenleme:
Iyi gecti sükrancim cok sagol bazen. Aile sofralari özleniyor tatilllerde yapabiliyoruz sadece

Kizlar regl yeni oldum yarin domates kasalarini hazirlayin bana
Bugün bir aci haber aldim abimin eski esi vefat etmis ,,üzüldüm kanser hastasiydi iyi bir insandi allah taksiratini affetsin
Üstüne birde reglim 3 gün gecikti bugün siddetli bir karin agrisiyla oldum nihayet yarin tartiyi görünce toparlanicam:26:

Anam sukran abla ben az bisey yerim gitmeden simdi oraya gidip de yemeden olmaz az az yerim bende simdi gprumcemm dokturmusturr valla oyyy oyyy dedi
gin gibi bu gunumu bulduk gidicek neyse yapicak bisey yok az yeriz olur biter (insallah)

Anam sukran abla ben az bisey yerim gitmeden simdi oraya gidip de yemeden olmaz az az yerim bende simdi gprumcemm dokturmusturr valla oyyy oyyy dedi
gin gibi bu gunumu bulduk gidicek neyse yapicak bisey yok az yeriz olur biter (insallah)
Sen zaten az yiyosun canım, çok iradelisin. Ben baya bi artıda çıkarım, geçen cumadan bu salıya kadar yedim. Neyse bayadır gitmiyoruz, herşeye razıyım bu hafta

Şükran abla ve kevser siz eltimisiniz ayol?

Zehra abla başın sağolsun.. ve geçmiş olsun yarına şişliğin gider tartı yüzünü güldürür inş

Nazlıma benden de aynen 900 gr gitmişti bu sabah tartıldığımda bu akşam da kendimi tutarsam yarın sabah tartı beni mutlu edecek gibi görünüyor inş ban yemezsin

tubilossh bazen oluyo öyle bende geçen hafta vermemiş almıştım ama bu hafta şükür ki yine veriyorum üztelik hergün neredeyse 1 çiko yememe rağmen sen de bu hafta veremezsen üzülme sonraki haftalar dikkat eder verirsin

ders konusunda destekleriniz için sağolun Hadeka, Şükran abla, ve Devkule bu gün silkelendim noluyo bana dedim kalktım bi evi topladım oğluşla oynayıp onu uyutunca derse başladım arada esiyo bana böyle kötü rüzgarlar ama toparlanmamda yardımcı olduğunuz için sağoluuun varoluun

Kızlar valla bi delilik yaptım ama :) bizim bayanlar tuvaleti üst katta patronumun katı hem,2 bayanız sadece biz giriyoruz,erkekler tuvaleti alt katta yani benim katımda,şimdi benim bu patronun bi arkadaşı her 3 günde bi burda,eli yüzü temiz paralı bi tip ama bu adam inatla her gelişinde biZim tuvalete giriyor bide klozet leş gibi bırakıp çıkıyor,adamdan iğreti geldi artık yazık bizim çaycı kadında temizlemekten bıktı,patrona söylesem ne diyim,adam akşam yine geldi,bende artık dayanamadım çıktım yukarı dolabın açık kısmına görünür şekilde bi tane ped koydum,sonracıma bu adam aşağı indi lavoba nerde yukarısı bayanmış galiba dedi bende evet orası bayan erkekler şurda dedim,aslında hem utandım hemde rahatladım,kloZetin üstünde o pis şeyinin izlerini görmüycem diye , yanlış yapmadım dimi kızlar yaaa

Eevet kiz akrabayiz eltiyiz cnm biz altli ustlu oturuyoruz:)))

hehee sizi siziii :)
çıtır eltiler he. maşallah size

süper yapmışsın bence canım.
şikayete laf kalabalıgına gerek kalmadan minik bir detayla hallettin bitti.
akıllı kadınmışsın

Kübram : iyiyim valla sen nasılsın ?
Bu aralar hava çok güzel elizi hep dışarı çıkartıyorum onunda hoşuna gidiyor arabasını görür görmez seviniyor.

Mevcan : canım bence çok iyi yapmışsın valla hiç
Aklıma gelmezdi o belki bi yazı yazardım ama seminmki daha mantıklı dahada girmez adamı kalbinden vurmuşsun pis erkekler ya ıyyy . O konuda eşimin huyunu çok severim hayatta klozet kapağını kaldırmadan kullanmaz . Bende erkek kardeşime falan öğretim bize geldiginde enişten böle yapıyor sende böle yap biz bayanlar oturuyoruz falan diye )))

Bu banlama ne ya benim böle bişiden dahi yeni haberim oluyor ,eee daha çok şey öğrenicem şurada 3 aylık bi üyeyim satennnn.

Başka Kevser, şükran,Zehra, Hadeka, nazlıma, nelson, hiko, jaloba , tubislh , ebruuu unuttuğum varsa özür dilerim sizler nasılsınız ????

3 gün kurusu ve yeşilçay

Sabah :
Bir haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dlm tam tahıllı ekmek

Öğlen evde değildim eşimin teyzesi lahana çorbası yapmıştı onu yedim iyide geldi tam benlik
3 cay bardagı şekersiz çay
4 fındık
1 kayısı
1tane galeta yedimm

Akşam
Bir koca kase Domates çorbası
Kaşar rendesi ve kıtır ekmek birlikte

Size göre az geliyo menüm ama bana yetiyo kendimi aç bırakmıyorum bide kahvaltıyı biraz geç yapınca yetiyo şimdi şimdi kilo verdigimi hissediyorum hiç kaçamak yapmadan şu 50 leri bi görsem tutmayın beni şuan tam 61.2 yim çok istiyorum zayıf olmak Mayıs'a kadar sürem var hedef de 50 Mayıs'ta eşimin arkadaşının düğünü var içimde kalmadan şık bi elbise giymek benimde hakkın dimi

mevcan hahaaay çok güldüm iyi yapmışsın kız

roselis sağol canım iyiyim ben de ders çalışıyorum oğlumu uyuttum ama mutfak berbat halde orayı toplamam ve bi sürü ütüm var onları yapmam gerek hiç canım istemiyo kızınla dışarı çıkabilmene de çok sevindim bizim buralar hala çok soğuk istanbulda yaşıyorsun sanırım

kızlaarr tartımın pili bitmiş eşime söyledim gelirken alacak inş unutmaz ya sabah için çok heycanlıyım inş eksiye düşmüş olurum bu gün gibi

Son düzenleme:

Benim okulda yarım kaldı sene tekrar devam edicem aöf sosyoloji. Allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz şu çamaşır işinden bende nefret ediyorum topla ütüle katla of ama sıkıla sıkıla yapsamda sonunda baya bi rahatlık oluyo evet istanbuldayım havanın güzel olması iyi oldu çıkıyoruz hergün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…