- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.141
Yok canım sanmıyorum, ama içimdeki yemek canavarı çıkabilir de yine. Sen de benim gibi yap. Ben kociş işe giderken yiycem akşam yemeğini. Gerçekten tok olarak gidersem bişe yemem. İstesem de midem almaz. Fırsat olursa da uyarırım tabii.Merhabalarrr yarin tarti gunu ve ben acayippp heycanliyimmmm
Sukran abla bu aksam fazla kacirmak yok bak gorumcemlerdeediyene bak desene:) fazla yiyersem sen beni uyar olurmu kas goz isaretiyle:))
Anam sukran abla ben az bisey yerim gitmeden simdi oraya gidip de yemeden olmaz az az yerim bende simdi gprumcemm dokturmusturr valla oyyy oyyy dediYok canım sanmıyorum, ama içimdeki yemek canavarı çıkabilir de yine. Sen de benim gibi yap. Ben kociş işe giderken yiycem akşam yemeğini. Gerçekten tok olarak gidersem bişe yemem. İstesem de midem almaz. Fırsat olursa da uyarırım tabii.
Kız Kevser, tam da gününü bulduk görümceye gitmenin, cuma günü öncesi eh ehyarın gitseydik de yeseydik içseydik dimi
Sen zaten az yiyosun canım, çok iradelisin. Ben baya bi artıda çıkarım, geçen cumadan bu salıya kadar yedim. Neyse bayadır gitmiyoruz, herşeye razıyım bu haftaAnam sukran abla ben az bisey yerim gitmeden simdi oraya gidip de yemeden olmaz az az yerim bende simdi gprumcemm dokturmusturr valla oyyy oyyy dedi
gin gibi bu gunumu bulduk gidicek neyse yapicak bisey yok az yeriz olur biter (insallah)
Eevet kiz akrabayiz eltiyiz cnm biz altli ustlu oturuyoruz:)))kevser ve şükran akrabamısru yınız kız siz ? :44:
fazla yersem kaş göz yap felan?
Eevet kiz akrabayiz eltiyiz cnm biz altli ustlu oturuyoruz:)))
Kızlar valla bi delilik yaptım ama :) bizim bayanlar tuvaleti üst katta patronumun katı hem,2 bayanız sadece biz giriyoruz,erkekler tuvaleti alt katta yani benim katımda,şimdi benim bu patronun bi arkadaşı her 3 günde bi burda,eli yüzü temiz paralı bi tip ama bu adam inatla her gelişinde biZim tuvalete giriyor bide klozet leş gibi bırakıp çıkıyor,adamdan iğreti geldi artık yazık bizim çaycı kadında temizlemekten bıktı,patrona söylesem ne diyim,adam akşam yine geldi,bende artık dayanamadım çıktım yukarı dolabın açık kısmına görünür şekilde bi tane ped koydum,sonracıma bu adam aşağı indi lavoba nerde yukarısı bayanmış galiba dedi bende evet orası bayan erkekler şurda dedim,aslında hem utandım hemde rahatladım,kloZetin üstünde o pis şeyinin izlerini görmüycem diye , yanlış yapmadım dimi kızlar yaaa
mevcan ihahaaay çok güldüm iyi yapmışsın kız
roselis sağol canım iyiyim ben de ders çalışıyorum oğlumu uyuttumama mutfak berbat halde orayı toplamam ve bi sürü ütüm var onları yapmam gerek hiç canım istemiyo kızınla dışarı çıkabilmene de çok sevindim bizim buralar hala çok soğuk istanbulda yaşıyorsun sanırım
kızlaarr tartımın pili bitmiş eşime söyledim gelirken alacak inş unutmazya sabah için çok heycanlıyım inş eksiye düşmüş olurum bu gün gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?