- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.161
yarım bırakma canım okulunu, devam et bence.. evle çocukla biraz zor oluyo ama çalışıp kendi paranı kazanmaya başlayınca hepsi geride kalırBenim okulda yarım kaldı sene tekrar devam edicem aöf sosyoloji. Allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz şu çamaşır işinden bende nefret ediyorum topla ütüle katla of ama sıkıla sıkıla yapsamda sonunda baya bi rahatlık oluyo evet istanbuldayım havanın güzel olması iyi oldu çıkıyoruz hergün
Merhaba çıtırlar.mevcan super yapmışsın..bravo.kökünden halletmişsin.
Roseliz bende bu sene öğrendim ban olayımı.ve ilk banımı da aldım.şimdi banlanmadim gerçi.banlansaydim umrumda olmazdı...
Lajoba bakalım inşallah tarti yarinda gülümser bize.kandırmıyordur umarım:2::2:
Banlanma nedenleri nedir
Konu dışı mesaj.hakaret kaavga gurultu.bu gibi şeyler canım
canımcım gıda mühendisliği mezunuyum.. 2010 da hazırlanmıştım ama o zaman şubatta başlamış ve gece gündüz çalışmıştım bi de dershane desteğim vardı 82 küsür puan aldım.. atanamadım..maalesef bizim kaderimiz de böyle işte alım az olunca yüksek de alsan atanamıyorsun bu sefer hedefim 90 üzeri almak ama hem ev hem çocuk bi de eşimin desteksizliği ile nasıl olacak bilmiyorum acayip moralim bozuluyo ve atanmayı bi iş sahibi olmayı kendi ayaklarım üzerinde durmayı şimdiye kadar öğrenim hayatım boyunca verdiğim tüm emeklerin ve ailemin emeklerinin boşa gitmesini istemiyorum.. ama nasıl olacak onu da bilmiyorum.. eğer eşin destek oluyorsa ki anladığım kadarıyla o senden çok istiyor atanmanı 9:) bence sende azmet çünkü 70 üzeri bi puan almak çok da zor değil hatta çocuğunu kv falan bırakacak birisi varsa dershaneye git 2. dönem için.. çok yararı olacaktır.. oyyyy buraya yazdım ya rahatladım biraz ya kimseyle konuşamıyorum patlıycak gibiydim.. Allah yardımcımız olsun ve çalışma azmi versin..amiiiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?