Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba çıtırlar.mevcan super yapmışsın..bravo.kökünden halletmişsin.
Roseliz bende bu sene öğrendim ban olayımı.ve ilk banımı da aldım.şimdi banlanmadim gerçi.banlansaydim umrumda olmazdı...
Lajoba bakalım inşallah tarti yarinda gülümser bize.kandırmıyordur umarım:2::2:

yarım bırakma canım okulunu, devam et bence.. evle çocukla biraz zor oluyo ama çalışıp kendi paranı kazanmaya başlayınca hepsi geride kalır ahh o rahatlık yok mu zaten onun için ha bire birikmesin die sürekli çamaşır yıkayıp ütülüyorum bi de oğlanın uykusu bi acayipleşti ben seviniyorum uyudu die o hemen uyanıyo ağlıyo dönüp duruyo yatağın içinde anlamadım ne derdi var paşamın

Banlanma nedenleri nedir

canım memleketimde yaşamıyorum sürekli tayin durumu oluyor eşimin. çocuğu bırakacak yerim yok eşimin nöbetlerinden dolayı dersaneye gitme şansım yok gidecek olsamda burdaki ders. kpss iyi değilmiş en yakın salihli (Manisa)var 45 dk. eşim istiyorsun sınava gir düzenli çalış diyor dersaneye izin vermiyor akşam 8 den sonra güya çocuğa bakacak ama oğlan yanıma gelip kağıt kalem alıp dikkatimi dağıtıyor bende dikkat dağınıklığı var dağınık yerde de kafamı toplayamam kapı kapatmamı eşim istemiyor sabah tan akşama zaten doğru düzgün hiç oturamıyorum akşam mutfaktan çıktığımda yeşilçayı alıp oturuyorum saat 8 i zaten geçmiş oluyor. gece oğlan sürekli mız mız sabah ezanla kalkıp 2 - 3 saat çalışmak istiyorum ama gene yapamıyorum ben ne zaman bu kadar dağıldım anlamıyorum özgüvenimide bayağı kaybettim eşim söylendikçe soğutuyor tv dizi izlesem bu saçma şeyimi izliyorsun diyor sonra sırf öyle dedi diye hiç izlenmicek şeyleri bile izlerken buluyorum kendimi. abartmıyorum yazın memleketten gelirken tesisten 2 kitap aldım eve gelince eşim gördü ve direk dedi inşallah bunları okursun böyle kalıp gitmez dedi. tüm hevesim gitti tabiki biri felsefe tarzında bir kitaptı hep okuyup başa döndüm sonra bıraktım geçen gün nöbetteyken ötekine başladım hiç bir şey demedi kitap haftasını doldurmadan bitti çoğunu da wc de okudum sayılır nasıl bir etki nasıl bir tepki çözemedim .kendimi bayağı silkelemem lazım 70 yetmiyor zaten en az 85 olması lazım bu gün koca yok tarih osm. kadar gelmiştim onun tekrarını yapıp ta hatırlatayım kendime. sen hangi kitaptan çalışıyorsun kocam bana fem i almıştı tartışmıştık kitap bakıyordum o aralar o da int. aldı işin aslı ben başka yayın istiyordum çok sarmadı ondanmıdır nedir elime çok alasım gelmiyor matamatik hiç hoşuma gitmedi bu gidişle saklı gizli kendime başka kitap alacam. ihtiyaç yada yargı

bt kübra teşekkürler sorduğun için. oğlan hasta o uğraştırıyor beni bu aralar yarın dr agötüreyim bakalım ne dicek gece hep mız
mızzz

oruç tutan ark. allah kabul etsin benim de geçmişten çok vardır herhalde. ama hamişken ve emziriken olana başlamıştım 4 tane kaldı rabbim kabul eder inşallah. ard arda tuttum biraz bitmiyor diye metobolizmam çok yavaşlayınca 4 tane yi bekletiyorum anca düzeldi metobolizmam inşallah en kısa zamanda tamamlarımda daha eskilere de başlarım.

çocuklara kızan annecikler bende ara sıra kızıyorum ama asıl kızdığım eşim oluyor oğlum yiyor paparayı eminim sizin asıl kızma sebebinizde eşinizden başka bir şey değildir. biz anneler kaliteli vakit geçiremiyoruz doğal olarak da sinir sitres eksik olmuyor. ben oğlanı komşuya bırakıp markete felan da gidemiyorum eşim oğlanla git diyor çoğu zaman tuv. bile oğlumla gidiyoruz ee sinir bizde olmasında kimde olsun tek başıma yada sevdiğim bir ark. la sinemaya gitmek istiyorum ona bile gidemiyorum benim çocuksuz bir yere gitmek için 2 senem daha varmış yani oğlan 4 yaş olacak araya 2 çocuk girer muhtemelen oooo bana yok dinlenmek.

ben kapatayım derse geçeyim yoksa ev hanımlığıyla geçmez bir ömür. size iyi geceler.

bu arada benim tartım bozukmuş galiba alt komşunun tartısından 2.300 fazla tartıyor 1 komşumdan 1.5 kilo felan nasıl doğrultacam biliyormusunuz tek tesellim mezurun ince göstermesi

size bol sohbetler

iyi geceler.. sizsiz diyetin tadi yook ( bugun hic dikkat etmedim. offf reglde olunca kendimi saldim. kizlar silkelenmem gerek. biri bana duuur desin.. offf ttnette delirtioo bizi. sizii coook ozledim yaaa..

[QUOTEti n ve kk =Hkmt_Krkya01;33448rakam gormustumm yi geceler.. sizsiz diyetin tadi yook ( bugun hic dikkat etmedim. offf reglde olunca kendimi saldim. kizlar silkelenmem gerek. biri bana duuur desin.. offf ttnette delirtioo bizi. sizii coook ozledim yaaa..[/QUOTE]
Homm ya sensizz olmuyoo valla baslicam ttnete moralim sıfır bu aksam gorumcemlere gittik ne kadar az koy dediysem de az koymadii :) ozlemisim gorumcemin yemeklerini cok guzel gecti kizimda uzmedi sukran ablam iyi misin birazdaha sukran ablanin migdesi acayip bulaniyordu 15 dk yarim saate gidicegimiz yolu 2 saat falan gittikk trafijk mahvetti bizi ama alllaha sukur donuste 15 dk da geldik tatli falan yemedimm menumu yaziyim ben genede berbat menumm

Sabah
1 haslanmis yumurta
12 dilim ekmek
6 zey tin ve kk peynir

Ogle yok

Aksam
1 kase corba ve yogurt salata
7 8 kasik tase fasulye
5 kasik bulgur pilavi ve 2 kasik et

Ara
2 avuc kuruyemis 4 bardak limonlu cay

Ya boyle bu sabah tartida cok guzel rakam gormustmmm ama yarin sabah tartiya cikmaj istemiyorumm korkuyorumm yaptigim sporda bu gun

10 dk yan
20 dk plates

Oyyy beni bu hafta yaris toplarr anca

Son düzenleme:
Günaydın çıtırlar. Diete ara verdiğimde 59.9 kiloydum,geçen hafta 62 kiloyu görmüştüm ama hangi gün bilemiyorum,bu sabah 61 kilo çıktım,4 haftalık arada ne kadar kilo aldım kaçını geri verdim tam bilmiyorum,haftaya ne vericem çıkar ortaya

mevcan ben bu hafta yarışmak istiyorum.. hikmet hazırmısın yarışa verelimmi 1,5 kilo daha..

kızlar aslında o kadar kötü bir psikolojim varki bu aralar... kendimi diyete versim hem kafam dağılır hemde kilo vermiş olurum.. dün tansiyonum yükseldi işte.iş yerinde bir saat dinlendim yattım ama kendime ğelemedim akşam kadar sallandım resmen..akşamda şiddetli baş ağrısı çektim.. dayanamadım bir sakinleşririci alıp uyudum...tabi stresli olurda nelson yemez mi iki kez akşam yemeği yedim...

başlanğıç...............;59.9
ğecen cuma...........: 58,4
bu sabah...............: 58,9
gelen....................:500
giden...................: yok
hedefim 1 şubatta..: 55

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, görümcemlere gittik akşam, aslında çok güzel geçti ama ben mide bulantısından duramıyodum, ama şimdi iyiyim. Sağol Kevserim, beni de götürdüğünüz için tekrar teşekkür ederim, siz olmasaydınız kociş götürmezdi, aylardır gidemiyodum.
Neyse akşam ben de çok yemek zorunda kaldım. Görümcem az koy dememize rağmen doldurdu tabağımızı. Tabii o da saatlerdir yollardasınız çok acıkmışsınızdır dedi. Ama bütün yediklerimi kustum. Hem orda, hem de eve gelir gelmez. Neyse sadede gelelim.

Geçen hafta 54.3

Bu sabah

55
Gelen 700 gr
Böyle olacağı belliydi ama olsun. Hep böyle stabil kalsın inş kilom. (bu yiyişle hiç sanmıyorum ama)
Kilo veren veremeyen herkese tebrikler. Veremeyen kızlar üzülmeyelim. Haftaya yarışla daha güzel verirsiniz eminim.

yarışmak isteyen çıtırlar yazsın,akşama grupları yazarım,

nelsonum seni yazdım listenin başına

şükomm o tartıdaki sayıyı görmek için neler vermezdim,

zehra regli dönemin felanmı şeker,yarışa katılacakmısıın

günaydın kızlar tartı bana gülümsedi bu hafta.

başlangıç: 59.3
geçen hafta : 58.7
bu hafta :57.3
giden 1.4

haftalardır gitmeyen kılo bu hafta gitti
çok mutluyum. kırılma noktasıydı galiba.
inşallah bu kıloda çok takılmadan bunlar da gider.

kızlar kılo veren arkadaşları tebrikler.
şükran 55 idealin zaten. tam 55de durman da güzel olmuş.
zehra 3 haftalık tatilin getirisi o kılo. en kısa zamanda gider inşallah.

Nelson kendine dikkat et canım. kafana takılan mevzular varsa diyete odaklanman senin için daha iyi olabilir.
şükran neden miden bulandı ve çıkardın geçmiş olsun.

günaydın kızlar tartı bana gülümsedi bu hafta.

başlangıç: 59.3
geçen hafta : 58.7
bu hafta :57.3
giden 1.4

haftalardır gitmeyen kılo bu hafta gitti
çok mutluyum. kırılma noktasıydı galiba.
inşallah bu kıloda çok takılmadan bunlar da gider.

kızlar kılo veren arkadaşları tebrikler.
şükran 55 idealin zaten. tam 55de durman da güzel olmuş.
zehra 3 haftalık tatilin getirisi o kılo. en kısa zamanda gider inşallah.

Nelson kendine dikkat et canım. kafana takılan mevzular varsa diyete odaklanman senin için daha iyi olabilir.
şükran neden miden bulandı ve çıkardın geçmiş olsun.

günaydın kızlar:
hemen bildirim yapayım
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 62,8 (aylardan sonra ilk defa 62 li bir rakam gördüm tartıda)
gelen yok
giden 800 gram
toplam giden 4,4
hedef: 60 ama bu aralarda dursam da olur diyorum artık

bu hafta çok dikkat etmedim aslında.
dün öğlen kabak tatlısı yedim kaymaklı başka bir günde kadayıf yemiştim. ama ben akşam yemekten sonra bir şey yemezsem dengeleyebiliyorum sanırım. yatağa aç girmem gerek.
kilo verebilen herkesi tebrik ederim. haftaya hedefim inşallah 62 olmak. bu arada bu hafta jilliana başladım.

Kevsercim cok yedim cok yedim diyince bende birsey sandim abartili birsey yok ..sabah ki 12 dilimi yanlisy azdigini düsünüyorum tabi :)

Sükrancim gecmis olsun ..masallah hedefine ulasmissin 500 gr yukari asagi oynar illaki

Nelson diyete dönmene sevindim

Konulara gec kaliyorum ama :) cocuklara yerli yersiz kizmaya bende cok karsiyim,,bazen sert bir ifadeyle uyarmak gerekebilir ama sürekli bir azar diliyle konusan kiselere cok kiziyorum hic baslari agrimiyor mu kiii..benim minik kocamanlarim masallah subhanallah iYilerdir sagolsunlar cok basit seylerle kizdiriyolar beni büyük kizimin sevdigi bi kazagini sürekli giymek istemesi gibi..fikrimi soyleyip geciyorum,,oglumda cok sakindir hareket tempo tempooo diye dolasir dururum arkasindan yada okuldan gelince once bi montuyla oturur dolanir illla yavrum cikarsana ustunu dedirticek ama bunlar basit tatlis eyler ... Kücük akilli bidigimda simdi en zor dönemleri
2 bucuk olucak bua yin sonunda onada ( hepinize tavsiyeederim) kisa , net ve kati yani kararli bir ifade kullaniyorum hep hayir dedigim zamanlarda ve gercekten ise yariyor,,,cok uzatmiycaksin uzun cumleler cocuklari sikiyor ve anlamiyorlar..simdilik ise yariyor,,,sair zamanda ise yaradigini gördügüm icin bazen yemek vs de ise yaramayinca demek gercekten istemiyor diyorum ve zorlamiyorum neyse iste böyle :)

Mevcancim iyi sabir etmissin ben direkte söylerdim beylerin wc asagida derdim direk yada girmeden yakalamaya calisir wc mi ariyorsunuz beylerin asagida fln ..zaten uyuz olurum öyle zirt pirt her geldiginde niye wc ye gidiyorki canim adamda tutsun az..hem bogazini hem seyini:))) birde arkadaslar erkekte o,sa oturarark görmeye alistirinc ocuklari yanlis anlamadiysam sanki ayakta ??? Ya sorry mevzu sey oldu ama önemli yani cok sagliksizmis ayakta

Cok kisi bildirim yapmadi
Bende otur kalk kac dk dir yorumy aziyorum belki beny azarken gelmissiniz dir ama ben simdi kizimi doUrup oyun grubumuza gidicem..yasasinn tatil bittiii ve biz eski gunlerimize dondukkkk

mevcan dün gece yaptığın çılgınlığı okudum ama cvp yazamamıştım. az bile yapmışsın.
ben gider açık açık söylerdim herhalde.

Citirlarim dunku yazdiklariniz icin cok tesekkurederim ne biliyim esim bana ole bagirinca kendimi kotu hissettim ben evladimin kotulugunu istermiyim hic ama yazdiklariniz icimi rahatlatti :)) sukranim cok gecmis olsun
Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler moral bozulmasin lutfen haftaya toparlicaz :)))
Gelelim kilo bildirimime
Baslangic 84.400
Gecen hafta 78.600
Bu hafta 78.300
Giden 300
Hedef 70
Toplam giden 6.100

Mevcanim bende yaris istiyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…