Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Citirlarim dunku yazdiklariniz icin cok tesekkurederim ne biliyim esim bana ole bagirinca kendimi kotu hissettim ben evladimin kotulugunu istermiyim hic ama yazdiklariniz icimi rahatlatti :)) sukranim cok gecmis olsun
Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler moral bozulmasin lutfen haftaya toparlicaz :)))
Gelelim kilo bildirimime
Baslangic 84.400
Gecen hafta 78.600
Bu hafta 78.300
Giden 300
Hedef 70
Toplam giden 6.100

Mevcanim bende yaris istiyorumm :)

Gunaydin citirlarim dunku yazdiklariniz icin tesekkurederim icim rahatladi esim ole bagirinca bana kendimi kotu hissettim sonucta ben evladimin kotulugunu istermiyim
Sukranim cok gecmis olsun
Lajoba canim esim kizimi gunde 1 saat yada 2 saat goruyo ondada bende durmuyo al diyo evet kizima cok duskun ama ole kucaginda fln tutamiyo ee kizimda hareketli kucak sevmiyo ondanda bakmiyo sadece seviyo
Mevcan bende yaris istiyorum
Kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 78.600
Bu hafta 78.300
Hedef 70

mevcan dün gece yaptığın çılgınlığı okudum ama cvp yazamamıştım. az bile yapmışsın.
ben gider açık açık söylerdim herhalde.

canım tuvalet üst katta olduğu için girip çıktığını hiç görmedim adamın,o burdayken lavoboya ne zaman çıksam leş gibi,eee yukarıda bi o bi patron,patronum aslla girmez,zaten devasa bir ofisi ve ofisin içinde banyosu ve lavobosu var,

ama bu adam inatla bizim orayı kullanıyor ve komik olanda tuvaletin kapısında bayan amblemi var,

dün görünce pedi muhtemelen utandı iyide oldu beee

yarissss veee sen veee beeennnn... olmami yaaaaa superrr olur...bana bunlarla gel nelcimm yaaaa... oleyyhioo
.
silkelenmemizzz lazimmmmmmmmm

hadi herkes kendineee gelsinnnnnnm..

1.5 verelmmmm yeterrrr biktmm yaaa..

tartida 79.1 geldimmmm...
gecn hafta 78.3 idimmmm.

toparlanalimmmmm...

yarissss veee sen veee beeennnn... olmami yaaaaa superrr olur...bana bunlarla gel nelcimm yaaaa... oleyyhioo
.

gecn hafta 78.3 idimmmm.

toparlanalimmmmm...

Gerçekten şu bi kaç gündür kilo verdigimi anlıyorum .

Başlangıç: 65.9
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta: 60.8
Giden. : 400
Gelen yok : mutluyummmmmm
Hedef: 50.

.

gecn hafta 78.3 idimmmm.

toparlanalimmmmm...

gitmediiii diee kac kere gondermisimm pardoon kizlarr.. telden yazmak sinirlermi bozuoorrr..
yarisss mewcanmm yarisss istioruummm

Mevcanım, inş tartıda sen de o rakamı görüceksin. Akşam kızının ödevlerinden zaman bulabilirsen spor yap. Zaten gün içinde az yiyossun menülerin iyi ama sabah da poğaça ve kek yerine az kalorili bişeyler yersen kesin olucak bu sefer.
Nelsonum, yarışa da katılıyormuşsun, eski hırslı günlere dönüyosun galiba, sevindim.
Zehracım o 1.7 tatilden kalan artıdır. Haftaya toparlayacağına eminim, teşekkürler.
Hadekacım tebrikler valla çok iyi kilo vermişsin. Beni uzun yolda taşıt tutuyo ya da reglden oldu bilmiyorum tam olarak. şimdi iyiyim çok şükür, teşekkürler.
Papatyacım tebrikler canım. İyi kilo vermişsin. Evet Jillianı da başka sporları da dene. Hangisinin sana iyi geleceğini bilemezsin. Az yemeye de devam, ama o kadar da aç gezmen gerekmiyo, mümkün olduğunca ara öğün yaparsan aç kalmadan zayıflayabilirsin. tebrikler tekrar.
Kübracım sağol canım, tebrikler, 300 gr da gayet güzel.
Gülcüğüm tebrikler canım. Gidiyo kilocuklar. Çok azimlisin hedef kilona ulaşıcaksın eminim.

Meerhhablarrrrir citirlarimmmkilo veren butun arkadaslari tebrik ederimmm oncelikleee veremeyenlerde uzulmesin ne olur nbu hafta yariss ta verirsiniz insallahhh sukran abla bence harikasin tam hedefin desin:)
Bana gelirsek cok mutluyumm cunku tarti beni uzmedi dun aksama ragmen bu hafta ilaclarimi kullandim sporda yaptimm ve sonucc

Baslangic:73.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta:64.7
Giden:2
Gelen:cok sukur ki yok
Hedef:60

Oyy allahimi cok sukurler olsunnn tarti benii uzmediiii valla acayip mutluyummmm

Yarisss bende istiyorumm tabiki

Kizlar tablo istiyenler varsa ozelime bildrimlerinizi gnderin gondermeyenleri eklemicem tablo gecen hafta 4 5 kisi gndersi hadi kizlar gonderin tablomus yapalimmm

Meerhhablarrrrir citirlarimmmkilo veren butun arkadaslari tebrik ederimmm oncelikleee veremeyenlerde uzulmesin ne olur nbu hafta yariss ta verirsiniz insallahhh sukran abla bence harikasin tam hedefin desin:)
Bana gelirsek cok mutluyumm cunku tarti beni uzmedi dun aksama ragmen bu hafta ilaclarimi kullandim sporda yaptimm ve sonucc

Baslangic:73.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta:64.7
Giden:2
Gelen:cok sukur ki yok
Hedef:60

Oyy allahimi cok sukurler olsunnn tarti benii uzmediiii valla acayip mutluyummmm

Yarisss bende istiyorumm tabiki

Kizlar tablo istiyenler varsa ozelime bildrimlerinizi gnderin gondermeyenleri eklemicem tablo gecen hafta 4 5 kisi gndersi hadi kizlar gonderin tablomus yapalimmm

Tebrikler güzelim, akşam ikimiz de yedik ama sen sporların sayesinde artıda çıkmadığın gibi vermişsin de. Sporu hiç bırakma. İşe yaramış fazlasıyla.

Dün
Sabah : 2 dl tb ekmek kaşarlı tost yeşilçay
Ara:1çay
Öğle:1 kepçe çorba 1 kepçe peyniri mskarna karışık salata
Ara: yeşilçay
Akşam:1kepçe çorba 1 dl ekmek lahana kavurması
Ara: yarm( portakal elma ayva)

kızlar ben tablo görmek istiyorum geçen hafta da bilgilerimi kevsere gönderdim olmadı bu hafta da göndermezseniz olmayacak. lütfen bu konuda hassas olalım. birbirimizi motive edelim.

kevser 2000 gr mı şok şok şok maşallah sana tebrik ediyorum nasıl güzel kılo vermişsin

Hadekamm cnm evet sen gndermistinn bende talo cok istiyorum kizlar gnderin bildirimlrride tablomuzu yapalim

Evet 2 gr bende sok sok oldum cok mutluyumm spor sporr ve ilaclarimi duzgunn kullandim bu hafta eminim onun da etkisi vardir

Günaydın kızlar çok mutluyum :)) tartıya çıkmayı seven biri diyilim ben en son 2 ay önce tartışmıştım 68.700 düm bu gün sporda ölçümlerimi yaptırdım şuan 64.200 üm :) bu kadar düşmüş olabileceğim aklıma gelmemişti doğrusu hedefim yaza kadar 58 e inmek inşallah başarılı olurum.dilerim sizler de istediğiniz kilolara bir an önce kavuşursunuz .veremeyenler sakın üzülmesin motivasyon bozmak yok yola devam azimliyiz hep beraber başarıcaz....:)) şimdiden herkese güzel hafta sonları diliyorum :)) gülümsemeniz eksik olmasın.... :)) :)) :))

kevser ilaçlarını düzenli kullanmanın bunda büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.
tabi sporun da tebrikler tekrardan.
bugün ben diyete ara vereceğim galiba.

sabah dikkat ettim ama öğle ekmek arası yiyeceğim. akşam da misafirliğe gideceğim orada çiğköfte yiyeceğim.
yemek yemeden gitmeyi planlıyorum.

bugün eve gidip spor yapayım biraz yaaaa.
hafta içi hiç yapamadım bu hafta.

hayırlı cumalar arkadaşlar...

kilo bildirim günü :18:
bugün çok mutlu değilim maalesef.
bu hafta çok iradeli olamadım.
dün gelen misafirlerim pasta getirmişlerdi.
o da büyük boy. azcık yediler.
eee kalan bana kaldı.
yarım pasta yedim nerdeyse. ahhh ah bu sabah tartıda hüzünlü hüzünlü rakamlara baktım

kilo bildirimi:

Başlangıç :84.40
geçen hafta :83.00
bu hafta :83.20
giden yok
gelen : 200 GR

hedef: 75.00

BU BÖYLE OLMUCAKKK YARIŞ LAZIM REKABET LAZIMMMM

BEN BEN BEEENNNN
yarış istiyorum. hırsla 2 kilo bile veririm

bensiz yarış yapmayın yaaaa noluuuurrrr

Son düzenleme:

Posta girişin dolu canım göndermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…