- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.181
mevcan dün gece yaptığın çılgınlığı okudum ama cvp yazamamıştım. az bile yapmışsın.
ben gider açık açık söylerdim herhalde.
Tebrikler güzelim, akşam ikimiz de yedik ama sen sporların sayesinde artıda çıkmadığın gibi vermişsin de. Sporu hiç bırakma. İşe yaramış fazlasıyla.Meerhhablarrrrir citirlarimmmkilo veren butun arkadaslari tebrik ederimmm oncelikleee veremeyenlerde uzulmesin ne olur nbu hafta yariss ta verirsiniz insallahhh sukran abla bence harikasin tam hedefin desin:)
Bana gelirsek cok mutluyumm cunku tarti beni uzmedi dun aksama ragmen bu hafta ilaclarimi kullandim sporda yaptimm ve sonucc
Baslangic:73.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta:64.7
Giden:2
Gelen:cok sukur ki yok
Hedef:60
Oyy allahimi cok sukurler olsunnn tarti benii uzmediiii valla acayip mutluyummmm
Yarisss bende istiyorumm tabiki
Kizlar tablo istiyenler varsa ozelime bildrimlerinizi gnderin gondermeyenleri eklemicem tablo gecen hafta 4 5 kisi gndersi hadi kizlar gonderin tablomus yapalimmm
Cok sagol sukran ablamm evet spor sporrr candir vallaaa:)Tebrikler güzelim, akşam ikimiz de yedik ama sen sporların sayesinde artıda çıkmadığın gibi vermişsin de. Sporu hiç bırakma. İşe yaramış fazlasıyla.
Hadekamm cnm evet sen gndermistinn bende talo cok istiyorum kizlar gnderin bildirimlrride tablomuzu yapalimkızlar ben tablo görmek tiyorum geçen hafta da bilgilerimi kevsere gönderdim olmadı bu hafta da göndermezseniz olmayacak. lütfen bu konuda hassas olalım. birbirimizi motive edelim.
kevser 2000 gr mı şok şok şok maşallah sana tebrik ediyorum nasıl güzel kılo vermişsin
yarışmak isteyen çıtırlar yazsın,akşama grupları yazarım,
nelsonum seni yazdım listenin başına
şükomm o tartıdaki sayıyı görmek için neler vermezdim,
zehra regli dönemin felanmı şeker,yarışa katılacakmısıın
yarissss veee sen veee beeennnn... olmami yaaaaa superrr olur...bana bunlarla gel nelcimm yaaaa... oleyyhioo
.
silkelenmemizzz lazimmmmmmmmm
hadi herkes kendineee gelsinnnnnnm..
1.5 verelmmmm yeterrrr biktmm yaaa..
tartida 79.1 geldimmmm...
gecn hafta 78.3 idimmmm.
toparlanalimmmmm...
Meerhhablarrrrir citirlarimmmkilo veren butun arkadaslari tebrik ederimmm oncelikleee veremeyenlerde uzulmesin ne olur nbu hafta yariss ta verirsiniz insallahhh sukran abla bence harikasin tam hedefin desin:)
Bana gelirsek cok mutluyumm cunku tarti beni uzmedi dun aksama ragmen bu hafta ilaclarimi kullandim sporda yaptimm ve sonucc
Baslangic:73.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta:64.7
Giden:2
Gelen:cok sukur ki yok
Hedef:60
Oyy allahimi cok sukurler olsunnn tarti benii uzmediiii valla acayip mutluyummmm
Yarisss bende istiyorumm tabiki
Kizlar tablo istiyenler varsa ozelime bildrimlerinizi gnderin gondermeyenleri eklemicem tablo gecen hafta 4 5 kisi gndersi hadi kizlar gonderin tablomus yapalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?