Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bi yarışamayan ben varım herhalde. hadi kızlar yarışın ve kilocuklardan kurtulun.

Hepinize Gunaydin. Ben kahvaltimi yapıyorum güzellerim.merak ediyorum kim ne kadar vermiş. Kızlarımı doyurayim bakıcam.şimdi bildirimimi yapiyim.lazım ola bilir.bende yarışmak istiyorum. .
Başlanğıc 68.1
Geçen hafta 60.9
Şimdi 59.9
Giden 1000 qr..
Gelen yok.
Toplam giden.8.200
O kadar sevinçliyim anlatamam size.aylar sonra bu rakamı görmek mutlu etti benim.68 görmüşdüm 9 hafta önce...

Hepinize Gunaydin. Ben kahvaltimi yapıyorum güzellerim.merak ediyorum kim ne kadar vermiş. Kızlarımı doyurayim bakıcam.şimdi bildirimimi yapiyim.lazım ola bilir.bende yarışmak istiyorum. .
Başlanğıc 68.1
Geçen hafta 60.9
Şimdi 59.9
Giden 1000 qr..
Gelen yok.
Toplam giden.8.200
O kadar sevinçliyim anlatamam size.aylar sonra bu rakamı görmek mutlu etti benim.68 görmüşdüm 9 hafta önce...

Kilo bildirimi
Başlangıç: 63
Geçen hafta58.0
Bu hafta:58.0
Gelen giden yok
Hedef:52(9 Mart oğlumun d günü)

Nazlima kevser supersiniz kizlar
Hikos moral bozmak yok toparlan bakimm :)
Sukrancim valla artida degil cok sukur dedigin gibi 300 gr da iyi yavas yavas gidiyo ama kilo veriyorum yaza kadar 70 belki68 olurum )

nelson,zehra,kubra,hkmt,rose,kevser,tubilosh

başka yarış isteyen varmı,akşama grup yapıcam sizleri,işim çok giremiyorum fazla,

birlikten kuvvet doğar hadi bakalım katılımları bekliyorum,

ha sen niye katılmıyorsun derseniz halen kendimde o hırsı bulamıyorum,kimsenin hakkını yemeyim diye

Canım bende varım...keşke sende olsan.belki önümüzdeki hafta hazır hiss edersin kendini....
Kübracim sağol canım...
Bir türlü geçmiş yapamadım yav.kociş evde.o kıza bakıyor bende yemek hazırliycam...bide bugün öğlen pizza yiycem..bol salatayla.

Tebrik ederim canım bende bugün 60 ı görünce havalara uçtum haftaya o rakamı bende görmek istiyorum inşallah darısı başıma sorna kalır 9 kilo hehe

gitmediiii diee kac kere gondermisimm pardoon kizlarr.. telden yazmak sinirlermi bozuoorrr..
yarisss mewcanmm yarisss istioruummm

Hehe deli kizzzz yarisistiyorum yaris istiyoru mmmmm. Diye öyle yazmissin ki sanki seni tutuyoruz bir salsak 4 nala kosucakmissin gibi hayal ettim :)))))özledimm

Menün güzel olmus canim

Ohhh masallah kevserr yaaaaaaaaa aferin diyip diyip vurasim var :))) nasi verdin o kadar yaaaa bende vermek istiyorum. :84::84::84:
Gülcümmm masallah 60 kadar indinnnn

Yyaaaaa hepiniz zayiflayin kücülün bende hepinizi sisko sisko dövücemmmm
Ben zaten oyuzden vermiyorum ki kilo
Hepinizden kocaman olayim diye

Yarış bende istiyorum. Akşama inş tek tek kilo yorumları yapıcam . Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo alanlarda üÜlmeyip azimle haftaya daha hırslı olsunlar

Zehraabl roseliz ben telefondan yukliyorum nirmal msj yazdigimiz yer var ya orda cerceve var icinde agac resmi var ordan yukluyorum

çıtırlarım çok işim var uğramayabilirim,öpüyorum o yüzden sizleri,akşam ablamlar geliyor haftasonum çok dolu dolu geçicek,tüm kardeşler bir arada olucaz

1.nelson-hkmt

2.zehra-roseliz

3.kubra-tubilosh

4.kevser-epru-nazlma

9 kişi yarış istedi 3 erli grup yapmadım,4.grup 3 kişi sadece kızlardan biri gelip yarış isterse ayarlamasını yaparsınız siz,

kurallar belli,düzenli menü paylaşımı,ortağını yanlız bırakmama,ortağın menüsüne eleştiri,veee hep destek tam destek

amaç cumaya kadar beraber kilo vermek,şimdiden başarılar kızlar,5 er 5 er veresiniz inş.

selam kızlar
yaklaşı 1 saat önce kilo bildirimi yapayım die yazdım ama sistem bakıma alınmış benim o koca mesajım da güme gitmiş neyse kilo verenleri tebrik ederim özellikle kevser seni 2 kg ha bi alkışı hakettin valla tebrik ederim emzirmiyormuydun canım sen sütün azalmıyormu böyle kilo verdikçe benimki baya azaldı ara mı versem diyorum bazen ama ek gıdaya başladığımız için vazgeçiyorum sonra
neyse benim de giden kilocuklarım şöyle kiii
başlangıç......69.3
geçen hafta..67.5
bugün..........66.3
giden...........1200
toplam giden.3000
hedef...........55 inşallaahh

yarışı çok istiyorum ama düzenli menü paylaşımı ve yoldaşımı eleştirilerimi yeterli düzeyde yapamam bu yüzden tek başıma hepinizle yarışıım olmaz mıı :82: bağımsız milletvekili misali

cok saol cnm benım evet emzırıyorum ama ek gıdaya gectıgımız ıcın dıyetten vazgecemıyorum su ıcıyorum bol bol
azaldı azalmaz olurmu ama cok sık emzırmıyorum ve o zaman da sutum oluyor fazla sık emzırmyorum artık nede olsa 1 yasına gırdı
cnmm sende 1.200 gr vermıssın harıkasın bencee

ortaklarım ebrum ve nazlımmm bu hafta bomba gibi olalımmm ve 1.bız olakkk

Bu ara da kizlar gondermeyen kizlar da gndersin bildirimlerini mevcan, ebru, nazli, tubisllioh, nelson,papatya, zehra baska varmi bilmiyo ru m aklimda. Olanlar kizlar sizde gnderin de aksam 9 10 gibi tabloyu yapicam sizi bekliyo ru m eger gondermezseniz eklemeyi bilmiyorum isim haftaya cuma ekleye bilirim anca

Kızlar ben de dışarıdan destek veririm size yarış pek bana göre diyil strese giriyorum sonra:)) ama cumaları ben de kilo paylaşımı yaparım olmaz mı?? :))

şimdi arkidişler, benim merak ettiğim şu;
mesela ben kubrayla eşleştirilmişim ya?
kübra benim rakibim olup aramızda en çok kilo veren mi galip oluyo
yoksa biz kevserle bir grup olup diğerlerine karşı mı yarışıyor olucaz?

toplamda verilen kilolar toplanıp o şekilde kazanan belli olucak deilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…