- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.201
Bosalltim cnm gondrr simdiPosta girişin dolu canım göndermedim
Canım bende varım...keşke sende olsan.belki önümüzdeki hafta hazır hiss edersin kendini....nelson,zehra,kubra,hkmt,rose,kevser,tubilosh
başka yarış isteyen varmı,akşama grup yapıcam sizleri,işim çok giremiyorum fazla,
birlikten kuvvet doğar hadi bakalım katılımları bekliyorum,
ha sen niye katılmıyorsun derseniz halen kendimde o hırsı bulamıyorum,kimsenin hakkını yemeyim diye
Hepinize Gunaydin. Ben kahvaltimi yapıyorum güzellerim.merak ediyorum kim ne kadar vermiş. Kızlarımı doyurayim bakıcam.şimdi bildirimimi yapiyim.lazım ola bilir.bende yarışmak istiyorum. .
Başlanğıc 68.1
Geçen hafta 60.9
Şimdi 59.9
Giden 1000 qr..
Gelen yok.
Toplam giden.8.200
O kadar sevinçliyim anlatamam size.aylar sonra bu rakamı görmek mutlu etti benim.68 görmüşdüm 9 hafta önce...
gitmediiii diee kac kere gondermisimm pardoon kizlarr.. telden yazmak sinirlermi bozuoorrr..
yarisss mewcanmm yarisss istioruummm
Dün
Sabah : 2 dl tb ekmek kaşarlı tost yeşilçay
Ara:1çay
Öğle:1 kepçe çorba 1 kepçe peyniri mskarna karışık salata
Ara: yeşilçay
Akşam:1kepçe çorba 1 dl ekmek lahana kavurması
Ara: yarm( portakal elma ayva)
Kizlarcep telefonu dan girip fotograf yukleyen var mi? Nasil oluyor biliyomusunuz?
cok saol cnm benım evet emzırıyorum ama ek gıdaya gectıgımız ıcın dıyetten vazgecemıyorum su ıcıyorum bol bolselam kızlar
yaklaşı 1 saat önce kilo bildirimi yapayım die yazdım ama sistem bakıma alınmış benim o koca mesajım da güme gitmişneyse kilo verenleri tebrik ederim özellikle kevser seni 2 kg ha bi alkışı hakettin valla tebrik ederim emzirmiyormuydun canım sen sütün azalmıyormu böyle kilo verdikçe benimki baya azaldı ara mı versem diyorum bazen ama ek gıdaya başladığımız için vazgeçiyorum sonra
neyse benim de giden kilocuklarım şöyle kiii
başlangıç......69.3
geçen hafta..67.5
bugün..........66.3
giden...........1200
toplam giden.3000
hedef...........55 inşallaahh
yarışı çok istiyorum ama düzenli menü paylaşımı ve yoldaşımı eleştirilerimi yeterli düzeyde yapamam bu yüzden tek başıma hepinizle yarışıım olmaz mıı :82: bağımsız milletvekili misali
çıtırlarım çok işim var uğramayabilirim,öpüyorum o yüzden sizleri,akşam ablamlar geliyorhaftasonum çok dolu dolu geçicek,tüm kardeşler bir arada olucaz
1.nelson-hkmt
2.zehra-roseliz
3.kubra-tubilosh
4.kevser-epru-nazlma
9 kişi yarış istedi 3 erli grup yapmadım,4.grup 3 kişi sadece kızlardan biri gelip yarış isterse ayarlamasını yaparsınız siz,
kurallar belli,düzenli menü paylaşımı,ortağını yanlız bırakmama,ortağın menüsüne eleştiri,veee hep destek tam destek
amaç cumaya kadar beraber kilo vermek,şimdiden başarılar kızlar,5 er 5 er veresiniz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?