- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.221
Bu ara da kizlar gondermeyen kizlar da gndersin bildirimlerini mevcan, ebru, nazli, tubisllioh, nelson,papatya, zehra baska varmi bilmiyo ru m aklimda. Olanlar kizlar sizde gnderin de aksam 9 10 gibi tabloyu yapicam sizi bekliyo ru m eger gondermezseniz eklemeyi bilmiyorum isim haftaya cuma ekleye bilirim anca
aaaaaa az kalsın unutuyorduuummm
kilo verememişim ama 2 cm basenden,4 cm göbekten gitmiş...
en son 1 ay kadar önce ölçüm yapmıştım...
bu da iyi birşey...
yarın meyve depolucam ara öğünlerim için. ayıca çok şekerli şeyler seven biriyim. kuru kayısı bu istegimi azaltır mı dersiniz?
Zehraabl roseliz ben telefondan yukliyorum nirmal msj yazdigimiz yer var ya orda cerceve var icinde agac resmi var ordan yukluyorum
4 gün kurusu yeşilçay
2dilim arası ezineli tost
Öğlen: 1dlm tam tahıllı ekmek
Domates çorbası
Ara: yarım muz
Akşam :
2tepeleme çorba kaşığı biberli soganlı bulgur pilavı
3 tavuk köftesi
yarım bardak portakal suyu
Ohhh çok şükür nelim sen iste neki senin için.elinin kiri sadece kilolar.hemen atarsınmevcan ben bu hafta yarışmak istiyorum.. hikmet hazırmısın yarışa verelimmi 1,5 kilo daha..
kızlar aslında o kadar kötü bir psikolojim varki bu aralar... kendimi diyete versim hem kafam dağılır hemde kilo vermiş olurum.. dün tansiyonum yükseldi işte.iş yerinde bir saat dinlendim yattım ama kendime ğelemedim akşam kadar sallandım resmen..akşamda şiddetli baş ağrısı çektim.. dayanamadım bir sakinleşririci alıp uyudum...tabi stresli olurda nelson yemez mi iki kez akşam yemeği yedim...
başlanğıç...............;59.9
ğecen cuma...........: 58,4
bu sabah...............: 58,9
gelen....................:500
giden...................: yok
hedefim 1 şubatta..: 55
Olucak o kadar Şükrancim. .500 eksik ya fazla.hep sabit duramazya...sen korursun o kiloyu.sadece az dikkatle..Günaydın kızlar, görümcemlere gittik akşam, aslında çok güzel geçti ama ben mide bulantısından duramıyodum, ama şimdi iyiyim. Sağol Kevserim, beni de götürdüğünüz için tekrar teşekkür ederim, siz olmasaydınız kociş götürmezdi, aylardır gidemiyodum.
Neyse akşam ben de çok yemek zorunda kaldım. Görümcem az koy dememize rağmen doldurdu tabağımızı. Tabii o da saatlerdir yollardasınız çok acıkmışsınızdır dedi. Ama bütün yediklerimi kustum. Hem orda, hem de eve gelir gelmez. Neyse sadede gelelim.
Geçen hafta 54.3
Bu sabah Eki Görüntüle 926695
55
Gelen 700 gr
Böyle olacağı belliydi ama olsun. Hep böyle stabil kalsın inş kilom. (bu yiyişle hiç sanmıyorum ama)
Kilo veren veremeyen herkese tebrikler. Veremeyen kızlar üzülmeyelim. Haftaya yarışla daha güzel verirsiniz eminim.
Canım reglsen çok normal dir.şişdir karnın..Günaydin kizlar
~~~ kilo bildirimi~~~
Bu hafta kilom: 69.2
3 hafta önce kilom:67.5
Gelen kilo:1.7
Hedef : 60
:83::83::83:
Ooooooo maşallah supersin darısı diğer haftalara çok sevindim.günaydın kızlar tartı bana gülümsedi bu hafta.
başlangıç: 59.3
geçen hafta : 58.7
bu hafta :57.3
giden 1.4
haftalardır gitmeyen kılo bu hafta gitti
çok mutluyum. kırılma noktasıydı galiba.
inşallah bu kıloda çok takılmadan bunlar da gider.
kızlar kılo veren arkadaşları tebrikler.
şükran 55 idealin zaten. tam 55de durman da güzel olmuş.
zehra 3 haftalık tatilin getirisi o kılo. en kısa zamanda gider inşallah.
Nelson kendine dikkat et canım. kafana takılan mevzular varsa diyete odaklanman senin için daha iyi olabilir.
şükran neden miden bulandı ve çıkardın geçmiş olsun.
Maşallah canım.azmine bayıldım..inşallah hep böyle gider...günaydın kızlar:
hemen bildirim yapayım
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 62,8 (aylardan sonra ilk defa 62 li bir rakam gördüm tartıda)
gelen yok
giden 800 gram
toplam giden 4,4
hedef: 60 ama bu aralarda dursam da olur diyorum artık
bu hafta çok dikkat etmedim aslında.
dün öğlen kabak tatlısı yedim kaymaklı başka bir günde kadayıf yemiştim. ama ben akşam yemekten sonra bir şey yemezsem dengeleyebiliyorum sanırım. yatağa aç girmem gerek.
kilo verebilen herkesi tebrik ederim. haftaya hedefim inşallah 62 olmak. bu arada bu hafta jilliana başladım.
Canım 300 bile olsa vermişsin supersin.haftaya daha fazla vermen dileğiyleCitirlarim dunku yazdiklariniz icin cok tesekkurederim ne biliyim esim bana ole bagirinca kendimi kotu hissettim ben evladimin kotulugunu istermiyim hic ama yazdiklariniz icimi rahatlatti :)) sukranim cok gecmis olsun
Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler moral bozulmasin lutfen haftaya toparlicaz :)))
Gelelim kilo bildirimime
Baslangic 84.400
Gecen hafta 78.600
Bu hafta 78.300
Giden 300
Hedef 70
Toplam giden 6.100
Mevcanim bende yaris istiyorumm :)
Sevindim güzelim topiğimiz bu hafta qr qr kurtuluyor kilolardan...Gerçekten şu bi kaç gündür kilo verdigimi anlıyorum .
Başlangıç: 65.9
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta: 60.8
Giden. : 400
Gelen yok : mutluyummmmmm
Hedef: 50.
Ortim maşallah. Bak geçen hafta gelen kilo fazlasıyla gitti..hep böyle devam.Meerhhablarrrrir citirlarimmmkilo veren butun arkadaslari tebrik ederimmm oncelikleee veremeyenlerde uzulmesin ne olur nbu hafta yariss ta verirsiniz insallahhh sukran abla bence harikasin tam hedefin desin:)
Bana gelirsek cok mutluyumm cunku tarti beni uzmedi dun aksama ragmen bu hafta ilaclarimi kullandim sporda yaptimm ve sonucc
Baslangic:73.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta:64.7
Giden:2
Gelen:cok sukur ki yok
Hedef:60
Oyy allahimi cok sukurler olsunnn tarti benii uzmediiii valla acayip mutluyummmm
Yarisss bende istiyorumm tabiki
Kizlar tablo istiyenler varsa ozelime bildrimlerinizi gnderin gondermeyenleri eklemicem tablo gecen hafta 4 5 kisi gndersi hadi kizlar gonderin tablomus yapalimmm
Canım 200 gelmiş sadece.emin ol vericeksin...hayırlı cumalar arkadaşlar...
kilo bildirim günü :18:
bugün çok mutlu değilim maalesef.
bu hafta çok iradeli olamadım.
dün gelen misafirlerim pasta getirmişlerdi.
o da büyük boy. azcık yediler.
eee kalan bana kaldı.
yarım pasta yedim nerdeyse. ahhh ah bu sabah tartıda hüzünlü hüzünlü rakamlara baktım
kilo bildirimi:
Başlangıç :84.40
geçen hafta :83.00
bu hafta :83.20
giden yok
gelen : 200 GR
hedef: 75.00
BU BÖYLE OLMUCAKKK YARIŞ LAZIM REKABET LAZIMMMM
BEN BEN BEEENNNN
yarış istiyorum. hırsla 2 kilo bile veririm
bensiz yarış yapmayın yaaaa noluuuurrrr
Ortim bu da iyi bir şey artada bilirdi.yılmak yok bıkmadan yola devam..Kilo bildirimi
Başlangıç: 63
Geçen hafta58.0
Bu hafta:58.0
Gelen giden yok
Hedef:52(9 Mart oğlumun d günü)
Evet canım insan çok seviniyor...bende daha 10 kilo vermeliyim.ama ilk hedefim 55..Tebrik ederim canım bende bugün 60 ı görünce havalara uçtum haftaya o rakamı bende görmek istiyorum inşallah darısı başıma sorna kalır 9 kilo hehe
Hatlrlatma için sağol canım. .çıtırlarım çok işim var uğramayabilirim,öpüyorum o yüzden sizleri,akşam ablamlar geliyorhaftasonum çok dolu dolu geçicek,tüm kardeşler bir arada olucaz
1.nelson-hkmt
2.zehra-roseliz
3.kubra-tubilosh
4.kevser-epru-nazlma
9 kişi yarış istedi 3 erli grup yapmadım,4.grup 3 kişi sadece kızlardan biri gelip yarış isterse ayarlamasını yaparsınız siz,
kurallar belli,düzenli menü paylaşımı,ortağını yanlız bırakmama,ortağın menüsüne eleştiri,veee hep destek tam destek
amaç cumaya kadar beraber kilo vermek,şimdiden başarılar kızlar,5 er 5 er veresiniz inş.
Super gitmiş tebrikler.darısı haftaya hepimizin başına.selam kızlar
yaklaşı 1 saat önce kilo bildirimi yapayım die yazdım ama sistem bakıma alınmış benim o koca mesajım da güme gitmişneyse kilo verenleri tebrik ederim özellikle kevser seni 2 kg ha bi alkışı hakettin valla tebrik ederim emzirmiyormuydun canım sen sütün azalmıyormu böyle kilo verdikçe benimki baya azaldı ara mı versem diyorum bazen ama ek gıdaya başladığımız için vazgeçiyorum sonra
neyse benim de giden kilocuklarım şöyle kiii
başlangıç......69.3
geçen hafta..67.5
bugün..........66.3
giden...........1200
toplam giden.3000
hedef...........55 inşallaahh
yarışı çok istiyorum ama düzenli menü paylaşımı ve yoldaşımı eleştirilerimi yeterli düzeyde yapamam bu yüzden tek başıma hepinizle yarışıım olmaz mıı :82: bağımsız milletvekili misali
Tebrikler. İncelme en önemlisi zaten tatlım...iyi akşamlar
başlangıç 58.200
geçen hafta 58.400
bu hafta 58. 100
giden 300 sonunda gitti az ama ne yapım artık
hedef 50
ayrıca 1 cm düşüş var (bel kalça göğüsaltı basen)
başlangıç geçen hafta bu hafta
göğüs 91 91 91
göğüs altı 81 78.5 77
bel 80 79 77
simit 94 92 91
kalça 98 97 96
basen 91 90 90
yarış yaparım ama benle yarış yapacak ark. da ölçülerini not alsın ölçü yarışı da istiyorum çünkü ben kilo vermekte zorlanıyorum vücudum benden daha dirençli
sabak aç kendi tartımda 58.100 geldim ama komşuda akşam üzeri tartıldım dop dolu miğde ve kıyafetle 57 200 çıktım evde inerken tartıldığımda 59.100 gelmişti acep hangisi doğrudur ben yinede kendi tartıma göre davranıp ölçüye de dikkat edecem sonuçta her iki tartı 50 demiyor
gunaydin citirlarim yeni uyandik kuzumla iyi oldu ozlemisim uyumayi bugun misafirim var dun aksamdan masami hazirladim ikramlarimda hazir bi supurup silmek kaldi :))
zehraabla gogle den giriyorm form a normal bilgisayardan giriyomus gibi oluyo zaten ona gore ayarliyorum :))bu arada bende instagram kullaniyorum dedigin gibi herseyi cekiyorum :)) istersen ekleyim seni ig de tabi istersen ozelden msj at
ortagım hikmet kız gazlayım birbirimizi verelim kiloları...
ebrucum ilk senden duymuştum çarşaf böreğini sanırım.. onu denemek istiyoruz.nette bir sürü tarif var ama senin yaptığını denemek isityorum.... hamuruna konan malseleri ve tarifini yazarmısın güzelim...
Kizlar begeni butonu kalktimiii
Yaaaa ne sinirrrrrr. Googlede bakiyorum olmuyooorrr olmuyor olmuyorrrr normal web sayfasi gibi degil cooook uyduruk bi sistem gibi cikiyorrrr
Tmm yazarim
Bizde cuma günü yaptik daha carsaf böregini...gecen görümcem aradi uzun zamandir yapmiyoruz annemlerde yapalim diye..bir.ikte keyifle yaptik hem cok kolay hemyapimi zevkli ben fazla hamur yiyemiyorum ama herkes bayildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?