Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar yaa adımı yazarken eziyet çekmeyin
TUBİ deseniz yeter

aaaaaa az kalsın unutuyorduuummm
kilo verememişim ama 2 cm basenden,4 cm göbekten gitmiş...
en son 1 ay kadar önce ölçüm yapmıştım...
bu da iyi birşey...

yarın meyve depolucam ara öğünlerim için. ayıca çok şekerli şeyler seven biriyim. kuru kayısı bu istegimi azaltır mı dersiniz?

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ
[/TD]
[TD]BOY
[/TD]
[TD]GEÇENHAFTA
[/TD]
[TD]BUHAFTA
[/TD]
[TD]GİDEN
[/TD]
[TD]GELEN
[/TD]
[TD]HEDEF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatya[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]62.8[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hadeka[/TD]
[TD]59.3[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]58.7[/TD]
[TD]57.3[/TD]
[TD]1.400[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevsersoylu[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]1.77[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]2.00[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btkubra[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]78.300[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sukranunlu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]54.3[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roselız[/TD]
[TD]65.9[/TD]
[TD]1.55[/TD]
[TD]61.8[/TD]
[TD]60.8[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lajoba[/TD]
[TD]69.3[/TD]
[TD]1.64[/TD]
[TD]67.5[/TD]
[TD]66.3[/TD]
[TD]1.200[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubi[/TD]
[TD]84.40[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]83.20[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nelson[/TD]
[TD]59.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]58.4[/TD]
[TD]58.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]62.8[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazlma[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60.9[/TD]
[TD]59.9[/TD]
[TD]1.00[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli1820[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

4 gün kurusu yeşilçay

2dilim arası ezineli tost

Öğlen: 1dlm tam tahıllı ekmek
Domates çorbası

Ara: yarım muz

Akşam :
2tepeleme çorba kaşığı biberli soganlı bulgur pilavı
3 tavuk köftesi
yarım bardak portakal suyu

Aslında en güzel olayı sen yaşamışsın şuanda göbekten 4cm verebilmeyi ne çok isterdim ama benim daha bir iki ay sıkı mekik yapmam lâzım yoksa zor görürüm incelmeyi gün kurusu,kuru incir ve bence en iyisi hurma tatlı isteğini azaltır eğer istersen çok kolay hafif tatlı tarifi verebilirim.ben bu sağlıklı atıştırmalara biraz kafayı taktımda tarifler biriktiriyorum:))

Ahhh kevsercimmmm ben unuttummm burada yazarken senin uyarilarini görüp aman unutmiyayim dedim gördüm cunkü ama galiba telefon geldi unutttum sonrada evden ciktim kv me gittim hatta orada aklima geldi allllaahhh unuttum dedim bian:)) aslinda cepten girebilirdim ama aliskin ol ayinca oda aklima gelmedi..olsun tabloya girecek yüzümde pek yoktu bu hafta

Zehraabl roseliz ben telefondan yukliyorum nirmal msj yazdigimiz yer var ya orda cerceve var icinde agac resmi var ordan yukluyorum

Aaa nasil oluyor ki nereden giriyorsun safari ? Google? Yada baska bisi ben bugün hususi aktif olup. Msj yazar gibi o bölüme girip bakindim ama yok bulamadim,,cepten pade fln ugrasmakta bazen olmuyor yoksa bende cokseverim fotoyu hatta instagram kullaniyorum zirti pirti cekerim:))

Gülcüm eslesmisizz canimcimmm sen diyet konusunda cok kararli ve basarilisin bana cok iyi gelecegine inaniyorum cunku ben yalniz basarisizim sanki

Menünde harikaaa:128:

Kücücük bir öneri,,tabloyu yaparken en cok kilo verenden baslanabilir haftanin 1. si olur hem ve net anlasiliyor goruluyor öyle

Birde kizlar ben burda bir diyet duydum cok kafama yatti cok basit birsey
Sabah karbonhidrat
Ögle protein sebze
Aksam eiweis

Yemekten sonrada 5 saat bir ara illa olucak yani yemek aralari 5 saat gecmesi lazim denemeyi dusunuyorum hosuma gitti sabit bir menu olmayip alternatiflerini kendin dusunuceksin belki ilginizi ceker:)) herkese iyi haftasonlariiiii

iyi akşamlar
başlangıç 58.200
geçen hafta 58.400
bu hafta 58. 100
giden 300 sonunda gitti az ama ne yapım artık
hedef 50
ayrıca 1 cm düşüş var (bel kalça göğüsaltı basen)

başlangıç geçen hafta bu hafta
göğüs 91 91 91
göğüs altı 81 78.5 77
bel 80 79 77
simit 94 92 91
kalça 98 97 96
basen 91 90 90

yarış yaparım ama benle yarış yapacak ark. da ölçülerini not alsın ölçü yarışı da istiyorum çünkü ben kilo vermekte zorlanıyorum vücudum benden daha dirençli

sabak aç kendi tartımda 58.100 geldim ama komşuda akşam üzeri tartıldım dop dolu miğde ve kıyafetle 57 200 çıktım evde inerken tartıldığımda 59.100 gelmişti acep hangisi doğrudur ben yinede kendi tartıma göre davranıp ölçüye de dikkat edecem sonuçta her iki tartı 50 demiyor

Ohhh çok şükür nelim sen iste neki senin için.elinin kiri sadece kilolar.hemen atarsın
Olucak o kadar Şükrancim. .500 eksik ya fazla.hep sabit duramazya...sen korursun o kiloyu.sadece az dikkatle..
Günaydin kizlar

~~~ kilo bildirimi~~~

Bu hafta kilom: 69.2
3 hafta önce kilom:67.5
Gelen kilo:1.7
Hedef : 60

:83::83::83:
Canım reglsen çok normal dir.şişdir karnın..
Ooooooo maşallah supersin darısı diğer haftalara çok sevindim.
Maşallah canım.azmine bayıldım..inşallah hep böyle gider...
Canım 300 bile olsa vermişsin supersin.haftaya daha fazla vermen dileğiyle
Gerçekten şu bi kaç gündür kilo verdigimi anlıyorum .

Başlangıç: 65.9
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta: 60.8
Giden. : 400
Gelen yok : mutluyummmmmm
Hedef: 50.
Sevindim güzelim topiğimiz bu hafta qr qr kurtuluyor kilolardan...
Ortim maşallah. Bak geçen hafta gelen kilo fazlasıyla gitti..hep böyle devam.
Canım 200 gelmiş sadece.emin ol vericeksin...
Kilo bildirimi
Başlangıç: 63
Geçen hafta58.0
Bu hafta:58.0
Gelen giden yok
Hedef:52(9 Mart oğlumun d günü)
Ortim bu da iyi bir şey artada bilirdi.yılmak yok bıkmadan yola devam..
Tebrik ederim canım bende bugün 60 ı görünce havalara uçtum haftaya o rakamı bende görmek istiyorum inşallah darısı başıma sorna kalır 9 kilo hehe
Evet canım insan çok seviniyor...bende daha 10 kilo vermeliyim.ama ilk hedefim 55..
Hatlrlatma için sağol canım. .
Super gitmiş tebrikler.darısı haftaya hepimizin başına.
Tebrikler. İncelme en önemlisi zaten tatlım...

Menüm saçma.
Sabah omlet 1 dilimden az ekmek.çay
Öğlen.yukardaki gibi pizza ve diyet cola.
Ara 1 elma.
Akşam 2kepçe yayla çorbası. Yarım dilim ekmek.

Günaydın kızlar. Kapının önünde tonuyorum:/Akşm oglumu sallarken 12 dev uyuyakalmışız. 1 de kalktım oglumu yerine yatırdım . Sizlere eve gidince şöyle yazıcam böyle ugrıycam deyip uygulayamamak çiyalancı durumuna düşmek gücüme gidiyor. Ama inanın dizi keyif nette takılıpta sizi ihmal etmiyorum.annemdeydim11 de eve geçtim ogluşum sütünü içir al sana gece olmuş. Kendime zaten hiç vakit ayırmıyorum hayıflanmıuırymda saglık hoşluk olsun.herkes çok güzel kilolar vermiş çok mutlu oldum.stor takmaya perdeci gelicek cam sil perde yıka as Akşm olucak. Akşmda yeme davetliyiz. Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz

Ortilerim nazlma ve Kevser inş bu hafta güzel kilo vericez. Sizlerle güzel motive olup spor yapacagım inş . Beni dürtün azıcık

Sehram
Özgem
Hawarım
Alıngan bi arkadaşımız vardıya nick aklıma gelmiyor nerdesiniz nasılsınız bi deyin bize !

gunaydin citirlarim yeni uyandik kuzumla iyi oldu ozlemisim uyumayi bugun misafirim var dun aksamdan masami hazirladim ikramlarimda hazir bi supurup silmek kaldi :))
zehraabla gogle den giriyorm form a normal bilgisayardan giriyomus gibi oluyo zaten ona gore ayarliyorum :))bu arada bende instagram kullaniyorum dedigin gibi herseyi cekiyorum :)) istersen ekleyim seni ig de tabi istersen ozelden msj at

ortagım hikmet kız gazlayım birbirimizi verelim kiloları...

ebrucum ilk senden duymuştum çarşaf böreğini sanırım.. onu denemek istiyoruz.nette bir sürü tarif var ama senin yaptığını denemek isityorum.... hamuruna konan malseleri ve tarifini yazarmısın güzelim...

günaydın çıtırlarrrr

nasılsınız?

dünki soruma cevap alamadım ama yorumlardan okudugum kadarıyla sonuca ulaşmış bulunuyorum...
eşleştiğin kişiyle ortak olup, diğer eşlere karşı kilo vermeye çalışıyoruz.
tamamdır:)

bu sabah tartıda 83.00 gördüm.
dünden 200 gr daha az. dün dikkat etmeye çalıştım ama...

küboşummm dürtelim birbirimiziii

• bu sabah kahvaltı olarak
1 Elma
1 Büyük bardak su

bugün oğluşumla çıkıp pazar gezicez. yürüyüş de olucak. spor da yapıcazzzzz gidicek kilocuklarrrr

eee kimse gelmemiş?

neyse ben menümü paylaşmaya devam edeyim

sabah

• 1 elma
  • 1 büyük bardak su

saat 12.30 gibi

• 1 bardak çay
  • 4-5 çatal sucuklu yumurta

spor olarak

evi süpürüp silme,çamaşır vs (baya efor sarfettim :) bi bebişe koş bi ev işine)
gardrop üstü hurçları düzenledim (kol çalışmış oldum baya :) )

daha ip atlama,mekik ,alt karın kası, twist,yürüyüş yapıcam inşallah...

işte istediğim buydu yaaaa tam motiveee

Kizlar begeni butonu kalktimiii

Yaaaa ne sinirrrrrr. Googlede bakiyorum olmuyooorrr olmuyor olmuyorrrr normal web sayfasi gibi degil cooook uyduruk bi sistem gibi cikiyorrrr
Tmm yazarim

Bizde cuma günü yaptik daha carsaf böregini...gecen görümcem aradi uzun zamandir yapmiyoruz annemlerde yapalim diye..bir.ikte keyifle yaptik hem cok kolay hemyapimi zevkli ben fazla hamur yiyemiyorum ama herkes bayildi

tatlım sen yazarmısın tarifini... çok merak ediyorum bende denemek istiyorum...

heyoooo olduuu meger sayfanin en altina inmen ve orada mobil yada web secmen gerekiyormzs benimki otamatik mobilmis simdi oluyor foto rahat koyarim artik

yazayim nelsoncum yalniz hamurda neler vardi sorayim görümceme
fotoda cekmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…