Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelsoncum tarif söyle
un tuz ve suyla manti hamuru gibi hamur yoguruyorsun.. miktarlar tamamen istege göre ayarlanabilir
hamuru bezelere ayirip pasta tabagi buyuklugunde bir parmakladar daha az gibi kalinlikta olucak.. bezeleri aciyor ve aralarina bol sovi yag sürüp kapatiyoruz o sekilde bezeleri bitirince ilk kapattigin bezeden basliyosun( az yapip hemen bittiyse biraz beklemek lazim) o yumusuyor ve ortasindan italysn pizzacilar hamuru böyle ortasindan cevirerek acarya o sekilde ortadan biraz incelttikten sonra kenarlardan az az cekiyosunuz iyi beklediginde hic yirtilmadan asagida resimdeki gibi incecik aciliyor baya buyuk oluyor sonra icine istedigin hazirladigin harci serperek yerlestiriyosun iki kenardan ortada bulusacak sekilde yuvarliyosun cok sikmadan bol bol

sonra tepsiye yine istedigin gibi yerlestir duz yuvarlak..

biz ic olarak ispanak ve beyaz peynir kullandik

üzerinede bol yumurta yogurt harci

cepten yazdim ins anöadilir yazmisimdir:26:

Slm kızlar dunku başarımdan sonra yediklerımle bu sbh 700gr fazla çıktım klavyem bozuk cok zor yazıym menü ve yorum paylasamayacğm şimdilik. Aksam arkadaşa davetliyim yemeden gelirim umarım en az hasarla yada.

Aaa ben eşleşmeleri görmedim şimdi fark ettim bende yaptım telefondan şimdi artık menü ve foto paylaşabilirim .
Zehra' ablam ortak olmamıza sevindim ama ama bişi var bu sabah eşimin teyzesi beni ve diğer teyzeleri kahvaltıya çağırdı kendimi ödüllendirdim biraz sma akşamı çok hafif geçiricem kızma bana olurmu şimdi gidip bişiler hazırlık akşam yemegimi yiyip menümü yazıcam

:18: sabah :
1adet avuç içi kadar kepekli dereotlu ev pogacası
Küçük bir dilim ıspanaklı kek
Minik bir dilim havuçlu kek ( Elize verdim cevizi ve dış kabuğunu yedim)
2 zeytin
2dlm domates
3 şekersiz çay

Ara: sade Türk kahvesi

Öğle yok

Ara : yok

4 gün kurusu yeşil çay

Yeşillik salatası
1 dlim tam tahıllı ekmek
çok ısrar ettiler bende yedimmmm ama gercekten dilimler küçüktü

selam kızlarrr menümü yorumlarmısınızzz

sabah
  • 1 elma
  • 1 büyük bardak su

saat 12.30 gibi
  • 1 bardak çay
  • 4-5 çatal sucuklu yumurta

ara
  • 3 tane kuru kayısı
  • bol su
  • 1 tane minik domates

akşam
  • 1 tane yeşil biber
  • o yeşil biberi az dilimleyip az yagda kızartıp üzerine yumurta kırdım
  • 1 tane küçük domates

eşim de zorla cocostar çikolatanın ucundan ısırttı. minnicik ısırdım :)
bu adam bana kasıtlı yapıo yaaa

spor olarak

evi süpürüp silme,çamaşır vs (baya efor sarfettim :) bi bebişe koş bi ev işine)
gardrop üstü hurçları düzenledim (kol çalışmış oldum baya :) )

50 mekik ,
alt karın kası,
twist,
2 saat kadar yürüyüş

canımm arada olucak öyle kücük ödüller ve abartılıcak kadarda degil ,, sanırım kahvaltı uzun sürdügü için ögle yok
afıyet olsun

öncelikle merhaba
kilonu tam bilmiyorum ama cok az yemişsin hiç karbonhidrat yok proteın yok cok cabuk verirsın tabi kiloları ama normal yedigin an alırsın.. zaman zaman gerekiyor mideyi dinlendirmek öyle bir günündeysen ok de yoksa cok az ögünlerini zenginleştirebilirsin

benım menümde
sabah 2 dilim kızarmış ev ekmegi, tereyag, bal ve yeşilcay

ögle büyük bir kase ton balıklı salata

aksam

dünki yazdıgım pape diyetıne göre aksam eiweis yiycektim büyk bi fincan salep yada yumurta yerim diyordum ara vaktım olmadı meyve istedi canım

canım 1.78 boy ve 83.0 kiloyum...

miğdemin küçülmesi için az yiyorum.
yoksa yedikçe yiyesim geliyor...

bugün bu şekil oldu hatta az önce 2 tane kepekli yulaflı bisküvi yedim.

yarın bakalım ne yerim nasıl geçiririm...

:44: kızlarr bu çok önemli az önce eşim benim baskülle:26: tartıldı . Dünkü rakamla bu günkü rakam arasında çok büyük bi fark çıktı sonra ben tartıldım bi baktım 50 lerde bi rakam uçuyodum resmen sorna başka bir yere aldım tartıldım 63 bi rakam yüreğime indi resmen sorna tekrar tartıldım dünkü rakam kafam karıştı üzüleyim mi sevineyim mi daha alalı 3ay olmadı bu sizdede oluyorum u:26::26::26:

Menü idare eder neden diceksin ortim ,şeker oranı yüksek beslenmissin Zehra ablam. Ama tabakların görselliği harika bende Pazartesi başlıcam böle görüntülü menülere ortak olarak bi farkımız olsun

merhaba canlar... mevlid kandiliiz mübarek olsun...
affedilelerden olmak ümidiyle...

bu arada gelen giden pek olmamış, menümün yorumu yapılmamış
neyse ben yinede yazayım,
bugün oruç oldugum için sadece sahuru paylaşıcam. akşam da çok yememeye gayret edicem

sahurda,
2 poaça
biraz kaşar
1 domates
çok çok az çokokrem.
1 bardak çay
bolca su

emzirdiğim için ve tok tutsun die 2 poaçayı lüplettim.
akşama kadar bişi yemeyince sorun olmaz heralde

çok öpüyorummmm

teşekkür ederim canım ..buğün denedim .. acemiliğim her yerinden belli oldu...bakalım nasıl olacak.. şu an pişiyor...

Canlarimm mevlid kandiliniz mubarek olsun ne isteginiz dikeginiz varsa kabul olsun insallah

Ortaklarim nazkim ve ebrum k.bakmayin gelemedi 2 gun boyunca yedim malesef ama bugun evimdeyim ve tam gaz devam edicem spor yapamadim
Ama dur demenin zamani geldi sporlarimi yapip az yiyicem

kandiliniz mübarek olsun hatunlar.. Rabbim bu gece tüüüüm dualarımızı kabul eylesin inş Amiiiiinnnnnn

teşekkür ederim canım ..buğün denedim .. acemiliğim her yerinden belli oldu...bakalım nasıl olacak.. şu an pişiyor...

pişince sonucu bizimle de paylaş nelsonum... Zehra abla öyle fotolu paylaşınca tarifi ben de merak ettim yapmayı düşündüm ama becerebilirmiyim ki tadı nasıl olur die vazgeçtim seninki güzel olursa bi de ben deneyim bakalım nasıl olcak

çok becerikli değilim ama böyle oldu..tadına inşallah iftarda bakacağım...

Son düzenleme:
iftar menüm;

1 tabak közlenmiş patlıcan yemeği (az yağlı)
2 tane domates
1 dilim ekmek
bolca su

yemekten sonra tatlı isteğimi frenlemek için 4 tane kuru kayısı

birkaç saat sonra da meyve salatası
elma
portakal
çok az muz

belki çay da içer sahura kadar ara veririm...

Hepinize selam.bu gün pazar diye kimse uğramıyor..12 günlük gecikme sonucu az önce reglim gelmiş durumda..şişkinlik var.
Menüm.sabah.1dilim ekmek.1 dilim Salam. Diyet sürme peynir.
Ara yarım nar.
Öğlen.tavuk yemeği. 1 dilim ekmek.
Ara 1 bardak çay.1.5 küçük kare çikolata. Çok azdı.regl yüzünden tatlı isteyim kabardı malesef..
Akşamada diyet sütle nesfit yerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…