Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi akşamlar kızlar. Mevlid kandiliniz mübarek olsun. Annemlerden geldim. İnş güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.
Ebrucum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, eşinle ve oğluşunla musmutlu nice yıllara inş...
Kevserim kandil mesajını aldım ama cevap yazamadım tatlım, senin de kandilin mübarek olsun.
Diğer kızçelerim hepinizi çok öpüyorum.

Kandil,niz mübarek olsun arkadaşlar.Sizi ihmal ettiğimin farkındayım ama kendime bile zaman ayıramıyorum inanınn.Yoksa hep aklımdasınız.c.tesi perdeci geldi stor perde gneşlik işte onu taktı ogluşu uyuttum ütü yap çamaşır as giyin akşam yemeğe davetliydik.gece 2 de geldik.sabah 11 de kalktık.Oglum işe gidicem die yanında ayrılmamı istemedi.Sonra tv ye dalınca camımı sildim kahvaltıtıyı hazırladım.ortalıgı topla çamaşır mutfaktı balkon yıka oğlum oynayalım lüften anne diyince herşeyi öylece bıraktım ve 6 ya kadar ooyun oynadık yuvarlandık şarkılar söyledik.Gözüm işlerde halbuki ama napim.Eşim dıarıda yemek ayarlamış.Çok hoş şık bi yerdi.Ama çok duramadık terlemeye başldı kıvranmaya noldu dedim.migdem başım titreme geldi .Zor geldik eve .şimdi ıhlamur kaynattım ogluşta hafften öksürüyor içicez hep beraber.Birde bişi farkettim.Oyun odası vardı.4 bayan anne çocuklara bakıyordu.Ben durmaz die galoşlarımı giyerken bi baktım oğlum annenin elinden tutmuş masaya oturdu ve bi kızlar oyun oynamaya başladışaşaırdım üzüldüm mutlu oldum karmakarışık duygular.kreşe gidebilicek bensiz durabilicek deyip şaşırdım.Paylaştıgı için sevindim.Beni unuttuğu içinde üzüldüm

İnş canım saolsaısn.sen nasılsın hiç sohbet edemiyoz.

bende giremiyorum kusura bakmayın canım.

Nelson:canım börek tarifi sormuşsun yeni gördümkusura bakma.Ama zehra çok gzel anlatmış..Önemli olan ince ama yırtmaman.

zzehra:canım menünü ben çok beğendim.Görsel olarakta çok güzel.

İnş canım saolsaısn.sen nasılsın hiç sohbet edemiyoz.
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. Çocuklar, okul, temizlik koşuşturup duruyorum işte. Canım sıkkın biraz. Kv meselesi işte. Uzun uzun anlatıp canınızı sıkmak istemem. Evime çekilmek ve kv nin ve kp nin yüzünü bile görmek istemiyorum. Eşime bile çok kırgınım. Sizleri çok seviyorum ama can sıkıntısından yorum bile yazasım gelmiyo inan ki.
İlk yazdığın mesajı görmemişim bile. Geçmiş olsun canım. İnş daha iyidir şimdi. Oğlun da öyle biyerde sensiz durabilmesi güzel şey.
İlk işe girdiğin zamanlarda sana bağımlıydı. İşe gitmeni de daha normal karşılayacak zamanla.

Son düzenleme:

Öncelikle geçmiş olsun önemli diyildir umarım...oğluşun kaç yaşında bilemiyorum ama insan başkalarıyla çocuklarını öyle görünce içi bir tuhaf olmuyo diyil ben de yaşamıştım:) ama bu hayatın gerçeği sen de biliyorsun biz yetiştiricez emek emek büyütücez sonrasını malum zaten:)) aynı bizim yaptığımız gibi:)) eğer kreşe giderse senin de oğluşunda düzeni oturur yaşı geldiyse hiç bekletme derim bu arada mutlu huzurlu kandiller...

Kandiliniz mübarek olsun çıtır anneler allahım huzur,sağlık versin dualarınız kabul olsun inşallah....ancak yazabiliyorum kusuruma bakmayın kızlar:))

Son düzenleme:

Allah kabul etsin ...sorun olmaz ne olcak yaa alt tarafı iki poğaça bütün gün açtın zaten o erimiş gitmiştir emzirirken kafanı takma hiç:))

Sabah :
Yeşil çay
4 gün kurusu kayısı
1 adet beyaz peynirli tost

Ara : 1 mandalina

Öğlen :
2 kaşık bulgur pilavı
Cacık

Akşam
Kıymalı karnıbahar yemegi küçük porsiyon
Salata
Yogurt

Günaydın çıtırlarım yatakta halen keyif yapıyorum :) hepinizin kandili mübarek olsun,hafta sonum harika geçti,aylar sonra ablamlar geldi cmt günü büyük abimlerde,dün akşama kadarda bendeydik,7 evli kardeş bol bol yiğen,kuzenler ve babam 2 gün boyu yani 25 kişi hep beraber yedik içtik :) cmt gecesi çoğu bana geldi yatılı evde adımlık yer kalmadı ama çokkkk eğlenceli geçti,dün akşam yolcu ettik ablamı kardeşlerimden evlerine geçti gecenin bi körüne kdar temizlik yaptım ama fazlası ile değdi, neyse anlatacaklarım çok ama kalkmam lazım iş vakti görüşürüz sonra

günaydın kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun
haftasonu diyete hiiiiç dikkat edemedim çok üzgünüm.
bir türlü istediğim gibi bir menü oluşturamadım.

canım çok sıkıldı. cuma sabahı gördüğüm o güzel rakamı cumartesi göremedim pazar hiç göremedim diyerek emeklerim zayi oldu.

cuma akşam yemek yemedim gezmeye gittik orada resmen saldırdım çiğköfte ve marula. zaten bizim için özel yapmışlardı yedim de yedim sanki ne olacaksa. insan 1 tane de yiyince tadını alıuyor bin tane de yiyince. çok pişman oldum.

cumartesi tüm gün dikkat ettim tüm yediklerime güzel bir gündü sporumu da yaptım zumba slim six pack ve ebru ile plates.
akşamına misafirlikteydik yine ve orada minik bir milföyden poğaça ve 3 tane mercimek köftesi ile günü batırdım.

pazar günü ise felaketim oldu. şehir dışına çıktık. sabah erkenden kahvaltı yapmaya vaktim olmadı yolda yarım simit yarım poğaça( nasıl ikisini de yedim anlamadım)

öğle yarım porsiyon tavuk sote yarım dilim ekmek helva ayran

ara 5 badem

akşam bol turşu ve yeşil mercimek çorbasından yarım kase
kandil nedeniyle peygamber efendimizin doğum günü nedeniyle pasta kestik evde. bir dilim pastanın yarısı 1 kurabiye yedim maalesef spor yok su bile içmemişim.

wc çıkamıyorum patlayacağım 3 gündür. acilen düzene girmem lazım

bugünlerde bizim evde herşey bozulmaya başladı .
bulaşık makinam bozuk elde yıkıyorum sürekli ayın 15inde tamirci çağıracağım. klavye bozuk paylaşım yapamadım hafta sonu.

kızlar sbeğen butonu değişmiş çözemedin daha.. alışırız sanırdımm..

börek fena değildi biraz çıtır oldu.. sa-nırım bezileri küük aldım ab-ma ince açabildim .. zannettiğim kadar zor değilmiş.. terarar denerim..

haftalardan sona ilk kez cuma sabahı ile pazartesi sabahı arasında kilo konusunda ekside başladım.. hep başa sarıyordum..

mevcan bende ailemi akrabalarımı özledim.. öyle kalabalık ğünleri özledim...kardeş olarak değilde kuzen olarak kalabalığız ama çoğu yurt dısında .... yarı yıl tatılini bekliyorum bende memlekete ğitmek için...arkadaşım ğelecek birdeee... cabuk ğelsin tatil...

kızlarrrr yerni bir hafta yeni bir ğün yeni bir hayat diyerek başlıyorum haftaya...

öpüyorum hepiniziii...

gunaydin citirlarim nasilsini 3 gundur gelemiyorum ozledim sizleri gecmis kandiliniz mubarek olsun
kizlar sabah bi uyandik kizimda bende oksuruk olmusuz havalardan sanirim kizima ihlamur icidim sonra sutunu icti salliyorum simdi bugun kv de misafir var ayrica babaannemin olum yil odunumu onun icin kek yaptim kv icinde tiramisu yaptim kizlarr sizinle bosey paylascam instagramda hesap aciyorum butik kurabiye uzerine ins becerebilirim bugun gidip ptt den hesap actircam hayirli olur ins :))
ebru canim cok gecmis olsun ve evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim
mevcan canim ne guzel bi hafta sonu gecirmissin tum kardesler bir arada :)
sukran sen nasilsin canim annenlerde nasil gecti jafta sonun
hikos yok sanirim niye
tubii canim seninle eslesmisiz ins bu hafta birinci biz olcaz bugunden menu paylasimina basliyorum :)))

günaydın kızlar. nasılsınız?
çok boşladınız topiği hafta sonu hee

menülerime de yorum gelmedi zateen :26:

neyse artık daha sık gelirsiniz inşallah

dün akşamki menüm:

• 1 tabak közlenmiş patlıcan yemeği
  • 1 domates
  • 1 dilim ekmek
  • bolca su

yemekten sonra
  • 4-5 kuru kayısı

birkaç saat sonra
  • 1 tane mandalina

Allah razı olsun eşim cips almış alıştım artık ben diyet yaparken bişiler alıp gelmesine
    biraz da ondan tırtıkladım

sporlarım
  • 50 mekik
  • 100 ip
  • alt karın kası
  • twist

sahur menüm: (imsak vaktine 13 dk. kala uyandık. ayak üstü atıştırdık öyle)
  • 1 tane poaça
  • 1 bardak süt
  • bolca su
  • 1 kuru kayısı

zehra abla soylemeyi unuttum ig de acaip guzel fotolar cekiyosun bence fotografci olmalisin :))

BTLKÜBRA HAYIRLI OLSUN KURABİYELER için açacağın instagram. güzel işler yapacağına inanıyorum.

mevcan ne güzel bir haftasonu geçirmişsin. biz de yazın yapıyoruz tatillerde böyle ailece vakit geçirmeyi. çok özendim şimdi. yaza çok varrrr

ebru evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun geçti ama olsun. ayrıca geçmiş olsun eşin mi rahatsızlandı yemekte.

şükran canım canını sıkma emin ol her birimizin ne sorunları oluyor ailevi.

tubi canım bundan sonra menülere yorum gelir hafta sonu mutlaka yoğun geçiyor herbirimiz için. o nedenle boşladık. gerçi benim klavyeden dolayı yazamadım okudum okudum durdum.

beğen butonu önce gitti şimdi de yenilenmiş olarak geldi ama benim pek hoşuma gitmedi iki aşamalı işlem gerektiriyor.

kızlar midem çok kötüüüüü

ewet arkadaşlar idrar yolu enf başladı sabahtan beri kendimi kötü hissediyordum bi üşüme titreme geliyord. şimdi iyice kötü oldum.

civanperçemi otunu demledim 1 çay kaşığı bal koydum içiyorum inşallah şifa olur.

Selam kizlarrr

Nelson gayel güzel becermisssinn tebrikler ben yalniz hic yapmadim bu böregi ama gercekten kolay dimi yapimi

Ebrusumm nice huzurlu mutlu senelere cekirdek ailenle,,bu tatilde kitap fuarindan kitaplar almistim,,ahmet serif izgörene bayilirim diyorki; süpermen türk olsaydi pelerinini annesi baglardi:))

Betülcüm yok canim abartma eskiden fotograf cekmeyi cok severdim guzel bi makina almistim sürekli doga yuruyusleri yapar cekerdim herseyi ama kuzucuk oldu simdi cep telefonundan alelade cekiyorum ama yinede begenmene sevindim tesekkürler

Sükrancim herneyse sorun üzülmeye degmez inan ki tahmin edebiliyorum bazi seyleri herkes yasiyordur eminim tavrini koy ve yasamana bak ama sakin uzulme,,her uzuldugumuzde olan bize oluyor hücrelerimiz ölüyor,,bu konular benim ihtisas alanim aslinda :) calistigim yerdede cok dinliyorum da böyle yazarak olmuyor

Tubilosch menün güzel canim afiyet olsun

Mevcan ne guzeeeellll keyif dolu guzel bi haftasonu gecirmissin

Ortak

Menü süper ötesii

Bende haftasonu 2 gun yürüdüm acik havada111111
Sabah sporumu yaptim 22222222

zehraığım tellafi ederim inşallah bilemiyorum. bi yandan wc çıkamıyorm bi yandan idrar yolları aman Allahım vüudum inflak edecek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…