- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.261
İyi akşamlar kızlar. Mevlid kandiliniz mübarek olsun. Annemlerden geldim. İnş güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.
Ebrucum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, eşinle ve oğluşunla musmutlu nice yıllara inş...
Kevserim kandil mesajını aldım ama cevap yazamadım tatlım, senin de kandilin mübarek olsun.
Diğer kızçelerim hepinizi çok öpüyorum.
Canlarimm mevlid kandiliniz mubarek olsun ne isteginiz dikeginiz varsa kabul olsun insallah
Ortaklarim nazkim ve ebrum k.bakmayin gelemedi 2 gun boyunca yedim malesef ama bugun evimdeyim ve tam gaz devam edicem spor yapamadim
Ama dur demenin zamani geldi sporlarimi yapip az yiyicem
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. Çocuklar, okul, temizlik koşuşturup duruyorum işte. Canım sıkkın biraz. Kv meselesi işte. Uzun uzun anlatıp canınızı sıkmak istemem. Evime çekilmek ve kv nin ve kp nin yüzünü bile görmek istemiyorum. Eşime bile çok kırgınım. Sizleri çok seviyorum ama can sıkıntısından yorum bile yazasım gelmiyo inan ki.İnş canım saolsaısn.sen nasılsın hiç sohbet edemiyoz.
Kandil,niz mübarek olsun arkadaşlar.Sizi ihmal ettiğimin farkındayım ama kendime bile zaman ayıramıyorum inanınn.Yoksa hep aklımdasınız.c.tesi perdeci geldi stor perde gneşlik işte onu taktı ogluşu uyuttum ütü yap çamaşır as giyin akşam yemeğe davetliydik.gece 2 de geldik.sabah 11 de kalktık.Oglum işe gidicem die yanında ayrılmamı istemedi.Sonra tv ye dalınca camımı sildim kahvaltıtıyı hazırladım.ortalıgı topla çamaşır mutfaktı balkon yıka oğlum oynayalım lüften anne diyince herşeyi öylece bıraktım ve 6 ya kadar ooyun oynadık yuvarlandık şarkılar söyledik.Gözüm işlerde halbuki ama napim.Eşim dıarıda yemek ayarlamış.Çok hoş şık bi yerdi.Ama çok duramadık terlemeye başldı kıvranmaya noldu dedim.migdem başım titreme geldi .Zor geldik eve .şimdi ıhlamur kaynattım ogluşta hafften öksürüyor içicez hep beraber.Birde bişi farkettim.Oyun odası vardı.4 bayan anne çocuklara bakıyordu.Ben durmaz die galoşlarımı giyerken bi baktım oğlum annenin elinden tutmuş masaya oturdu ve bi kızlar oyun oynamaya başladışaşaırdım üzüldüm mutlu oldum karmakarışık duygular.kreşe gidebilicek bensiz durabilicek deyip şaşırdım.Paylaştıgı ründe için sevindim.Beni unuttuğu içinde üzüldüm
merhaba canlar... mevlid kandiliiz mübarek olsun...
affedilelerden olmak ümidiyle...
bu arada gelen giden pek olmamış, menümün yorumu yapılmamış
neyse ben yinede yazayım,
bugün oruç oldugum için sadece sahuru paylaşıcam. akşam da çok yememeye gayret edicem
sahurda,
2 poaça
biraz kaşar
1 domates
çok çok az çokokrem.
1 bardak çay
bolca su
emzirdiğim için ve tok tutsun die 2 poaçayı lüplettim.
akşama kadar bişi yemeyince sorun olmaz heralde
çok öpüyorummmm
Sabah :
Yeşil çay
4 gün kurusu kayısı
1 adet beyaz peynirli tost
Ara : 1 mandalina
Öğlen :
2 kaşık bulgur pilavı
Cacık
Akşam
Kıymalı karnıbahar yemegi küçük porsiyon
Salata
Yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?