Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi geceler canlar. Bu aralar o kadar meşgulumki.eşim sabah 5 çıkıb akşam 7 de geliyor.iki uç gün böyle olucak..işleri çok fazla..ortilerim Ebrum ve Kevserim çok özür dilerim.çok boşladım burayi...

Size yazdım tam yatıcaktım oglum uyandı. Aslında uyanmıyor uykusu var ama öksürük yüzünden bide erken(22:00) yattığı için anne sıkıldım diyo başka bişi demiyor. Sallamaktsn ayaklarım koptu bende ıhlamur kaynattım çizgi hilm açtım içirdim. Inş uyuruz(

gunaydin kizlar cok fena hastayim dun esima acile goturdu elimi kolumu kaldircak halim yok grip oksuruk bogaz agrisi nefes darligi hepsi var igne vurdular acilde gece biraz iyi oldum ama suan fenayim kizima bulamasinda baska bisey istemiyorum ortum tubi sendende ozur diliyorum menu paylasamiyorum ( ama cuma gunu kili vermis olurum ins

Kübram sana, ebrum seninde oğluna geçmişler olsun salgın var sanırım . Ebrum sanırım çocuklara öksürük şurupları yasaklandı ama balla zencefil tozunun birebir kestiğini biliyorum eşim teyzesine hep söylerdim çocuğu öksürükten boğulyrdu dinlemedi beni şurup da tasaklanınca verdi ama gercekten faydası oldu sende bi çay kaşığı yap ver derim yazık biz bile öksürünce neler çekiyoruz

Son düzenleme:
çıtırlarım günaydın iş yerimdeki bilgisayarım bozuk cepten yazması ve okuması çok zor uğrayamadım pek bugün tamirden gelir umarım

günaydın kızlarrr

kilo veremiyorum sanki ben yaa
her sabah aynı çıkıyorum tartıda.
oruç bana kilo verdirmiyor heralde.

ama sporlarımı aksatmadan yapıyorum...
7 li rakamları görmek istiyorum artık yaa

sahur menüm:

• 1 bardak çay
  • 2 tane dilim ekmekten tost (4 dilim ediyor)
  • 2 kuru kayısı

akşam yemekten sonra menümü paylaşırım...

ama ben nerede hata yapıyorum ki kilolar gitmiyor???
bana bi akıl verin çok mu yiyorum iftarda :S
tam doymadan kalkıyorum bide yani

ayrıca dün akşam yemekten sonra 1 kase meyve salatası yapıp yemiştim...

Tubiss sigara böregi plmasa olurdu :) yani bende öyle ben oruc tuuttugumda iftarda diyett menusu yapmassam hic veremiyorum fark etmiyo..ins sen verirsin benimde 13 gün borcum var dahaaa

ayy evet bende pişman oldum böreği yeyince.
aslında yemeden önce baya bi düşündüm yesemmi yemesemmi die ama ekmeği az yiyince bişi olmaz heralde dedim...
bende verememişim daha hiç :S
aceba sorun nerede

kubracım geçmiş olsun canım...
olsun önemli değil. mühim olan cuma günü ekside çıkmamız

Kızlar hikonun telefonunda sorun varmış ttnetden de daha gelmemişler bugün yarın gelirlermiş. Ancak mesaj yazana cevap yazabiliyor benim size iletmemi istedi. Nelson hikoşa Msj atabilirmisin ancak o sekilde ulaşabilir sana aklı burda kalmış ..... ( hepinizi de çok özlemiş ) bunuda ben ekledim mesajdan öle anladım

merhaba güzeller bende diyet miyet kalmadı galiba. dün tartıa gördüğüm rakam beni çok üzdü.

haftasonumu size yazmıştım dün de çok hastaydım sabah öğle dikkat ettim ve akşamüstü 4 te 3 gözleme yiyerek kendi rekorumu kırdım bir daha bişey yemedim ama orada olan oldu herhalde. şimdi biraz hasta ve çok mutsuzum. ne olacak benim bu halim. geçen hafta acaip azimliydim. dün hastalık vurdu beni. spor da yok . Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim. tekrar azimle devam etmem lazım. yazdıklarınıza bakamadım az sonra bakacağım. bu günlerde çok yoğunum. malum haftaya karne vereceğiz. size aralarda bakıyordum ama artık fırsat kalmıyor.

tuusel teşekkürler bugün daha iyiyim. kevser kızının doğum günü en güzel şekilde geçer inşallah.

ebru oğluşa geçmiş olsun. kübra sana da çok geçmiş olsun.

hiko senin de telefona geçmiş olsun.

kızlar fotolu menülere bayıldım yaaa. ben de yeni tlf alsam da çeksem istiyorum ama tlf eskimeden alamam.
daha bulaşık mak değişecek ahhh ahhhh.

devlet memuruyuz şükürler olsun kazanıyoruz ama yettiremiyoruz. yarın da ayın 15i hadi hayırlısı.

tubi canım az az sık sık yersen veriyorsun ya da bende olay öyle oldu. bi de kılo bi yerde takılıp kalabiliyor o noktayı atlatana kadar pes etmemek lazım.

benim de 11 gün borcum var kim tutacak o oruçları Allahım

Emm cnm oglusuna cok gecmis olsunn

Kubram sanada cok gecmis olsunn

Biz dun alisverisimizi yaptik kizimin pastasinin siparisini verdikj cokk guzell susler aldik ciciker aldik kizimA

Dun begendim etekde 42 beden etek yoktu baktim 40 var deniyim dedim belki olur m beden gomlek aldim normalde l giyerim neyse bi giydim cuk oturdu aynaya baktim allahim dedim ne kadar zayiflamisimm cokk mutluuu oldummmm esimm de suzuyorr:)) evet gercekten zayifladin dedi cok guzrl oldu dedi tabi (gobegi biraz daa eritmen lazim dedi) dedim o kolay insallah ben bu 40 beden etegin icine girdiysem onuda eritirimm allahin izniyle insallah bu hafta dikkat ediyorum ama cok fazla degill su dogum gununu atlatayimm bomba gibi gelicem insall

Ortaklarim sizi ihmal ediyorum ozur dilerimmm
Kizim 2 gunden beri atessliydi calpol ve dis jeli suruyorum rahatliyor prensesim bu gun daha iyi cok sukurrr

Namaz hakkinda cok sey konustuk ben 1.5 sene yatili kuran kursuna gittim hafizligi kazandim ama gitmedim ezberim iyi degildi or da oyle huzurlu ortam vardi kisabah ezanina ilahilerle kalkiyordukk cok guzel gunlerdi kursu biraktiktan sonra namazida biraktim ve kandik gununden itaberen namaza basladim kizim zatennkaldiriyor beni sagolsun sabah namazina kikiyorum yatiyo ru m cok suukur devam ediyorum insallah birakmam icim huzur dolu valla allahima cok sukurl er olsunn neyse ben cok konustumm :)) hepinizi s ev iyore

hadeka kevser ve roeliz saolun arkadaşlar.

gül:ballı karabiber veriyordum.Onu da deneyeyim.Dr verdi öksürük şurubunu yasaklandıgnı duymuştum aslında.Aralıksız öksürürmü bi insan.Gece hep ağladı ve uyumadı.işe gidemedim izin aldım.İnş kızmamışlardır.kaçta uyuduk inanırmısınız.12:30 gündüz uyuduk.Agladım sinirden bgırdım yavrum agaldı özür dilerim annecim dedi sonra kendime kızıp ağladım sarılıp 1.5 saat uyur uyanık uyuduk işte.ünkü ok sık öksürüyor ve onu uyandırıyor lanet öksürük.Hastene çocuk kaynıyordu.Antibiyotikte vermiyor dr.benm oğlum ileymiyor antibiyotiksiz bende merklı değilim ilaç yüklemeye ama artık alışıyorumda nasıl kendi kendine geçmesine zamana yaymasını bekleyebilirim.Hem çocukta çekiyor.Hiç bişi yemiyor öğürüyorıhlamur içiyor şimdi kesme yaptım yumuşacık öğürüyor.Gidip bakkaldan mecuran balık kreker,kek felan alayım napim

ay canım nasıl gözleme çekti aşerir gibi hadekada söylemiş şimdi tvdede var

Canını çektirdiğim için kusura bakma. Ben de acısını çekıyorum. 59,2 olarak.

Bugun menüm
Sbh 1dlm cavdar ekmeği 5 zeytin bı tatlı kasıgı reçel ara çatal ucuyla pasta
Öğle kuru fasulye soğan yoğurt bır dlm cavdar ekmeği yarım kase şeftali kompostosu
Ara 5badem ıle sekersiz cay

Su 2 lt

Spor slım pack 7dkcık
50 mekık
150 oklava
150 ip atlama

Aksamı inallah hafif atlatırım

Canım ben karabiberi duymadım ama dediğim gibi zencefil tozu ve bal çok iyi 1 er çay kaşığı ikisindende al karıştır çok rahatyacak bide bildigimiz tahin helvası oda iyimiş diyorlar al yedir

Yok caniko senden degil o an TV'de çıktı sende yazınca isabet oldu bende yemeyi düşünmüyorum saten hamur işine oldum olası bayılırım olmaması daha iyi benim için

ebrucum gçmiş olsun yavruna.. inşallah tez zamanda atlatırsınız ama öksürük diğer hastalıklar gibi değil malesef ilaç kullansan da uzun sürüyor zencefilli bal ben de duymuştum inş faydasını görürsünüz..

kübra geçmiş olsun güzelim salgın varmış dikkat edin kendinize hepciğiniz..

kevser kızının doğum günü şimdiden kutlu olsun Allah yavrunu sana bağışlasın, inş güzel bi doğumgünü geçirirsiniz..

hadeka üzülme canım arada oluyo öyle inşallah cumaya tekrar eksiye düşersin, düşemesen de karneleri verdikten sonra tatilde bol zamanın olur spor yapabilirsin

bana gelince kaç gündür girip okuyorum ama yazmak istemiyodum ne diyet var ne spor die.. ama günde 5 dk falan ip atlamaya çalışıyorum baya efor sarfediyorum 5 dk sürse bile yulaf kepeği aldım günde 1 ara öğünümü yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği karıştırıp yiyorum.. bu arada çok aramış ve bulamamıştım sonra buldum selvanın dukan diyet ürünleri varmış markayı bilmemde iyi oldu her markaya güvenemiyorum neyse bu aralar oğlumla başım dertte resmen sürekli beşiğin kenarından tutup ayağa kalkıyor, yatağı aşağı indirdik ama bi baktım ki yine ayakta kime çekmiş bilmiyorum bende işim olmasa da biraz daha yatsam die ölüyorum yataktan düştü pazar günü hem de iki defa çıldıracaktım saatlerce ağladım kendime kızdım nasıl bi çocuğa sahip olamam die.. ama şükür ki iyi bişeyciği yok paşamın aöf yaklaştı bi yandan kpss bi yandan aöf çalışmaya çalışıyorum.. tatilde kayseriye annemlerin yanına gideceğim inşallah o zaman gezip tozup keyif yapacağım şimdi ev beni bekler çok uğrayamıyor ve yazamıyorum ama hepinizi seviyorum Allah a emanet olun güzellerim

6,30:1kase k flaks
12,00:6-7 dilim ekmek- bolca menemen-5-6 zeytin-1yktulum-2yk reçel- 4yk kahvaltılık sos
17,00:çatak tuzlu pasta-2çatal sütlüpasta
17,30:5 yk fasulye-yoğurtlu karnıbahar haşlaması
gece : açıkırsam yarım nar yerim

spor yok--su 1litre

ROSELİZ:saol canım .evde bütün varmış.rondodan geçirip balla karıştırıp verdim çok iyi geldi.Allah razı olsun.Kavanoza koydum kv diycem yarında devam etsin.

bugün:kötü ama yazayım

11:30=1dl.çavdar,örgü peynir,kk peynir,4 zeytin,2 çatal kuşburnu reçeli ıhlamur
15:30=1 tabak erişte,3 slata turşusu
ara:türk kahvesi
19:20=yarm kase çorba,1 tabak patates yemeği,1dl.çavdar,2 salata turşu
ara:1dl.hazır kek,4 bisküvi balık kraker tırtıkladım ogluşşun tabagından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…