- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.301
Tubiss sigara böregi plmasa olurdu :) yani bende öyle ben oruc tuuttugumda iftarda diyett menusu yapmassam hic veremiyorum fark etmiyo..ins sen verirsinbenimde 13 gün borcum var dahaaa
gunaydin kizlar cok fena hastayim dun esima acile goturdu elimi kolumu kaldircak halim yok grip oksuruk bogaz agrisi nefes darligi hepsi var igne vurdular acilde gece biraz iyi oldum ama suan fenayim kizima bulamasinda baska bisey istemiyorum ortum tubi sendende ozur diliyorum menu paylasamiyorum( ama cuma gunu kili vermis olurum ins
ay canım nasıl gözleme çekti aşerir gibi hadekada söylemiş şimdi tvdede var
hadeka kevser ve roeliz saolun arkadaşlar.
gül:ballı karabiber veriyordum.Onu da deneyeyim.Dr verdi öksürük şurubunu yasaklandıgnı duymuştum aslında.Aralıksız öksürürmü bi insan.Gece hep ağladı ve uyumadı.işe gidemedim izin aldım.İnş kızmamışlardır.kaçta uyuduk inanırmısınız.12:30 gündüz uyuduk.Agladım sinirden bgırdım yavrum agaldı özür dilerim annecim dedi sonra kendime kızıp ağladım sarılıp 1.5 saat uyur uyanık uyuduk işte.ünkü ok sık öksürüyor ve onu uyandırıyor lanet öksürük.Hastene çocuk kaynıyordu.Antibiyotikte vermiyor dr.benm oğlum ileymiyor antibiyotiksiz bende merklı değilim ilaç yüklemeye ama artık alışıyorumda nasıl kendi kendine geçmesine zamana yaymasını bekleyebilirim.Hem çocukta çekiyor.Hiç bişi yemiyor öğürüyorıhlamur içiyor şimdi kesme yaptım yumuşacık öğürüyor.Gidip bakkaldan mecuran balık kreker,kek felan alayım napim
Canını çektirdiğim için kusura bakma. Ben de acısını çekıyorum. 59,2 olarak.
Bugun menüm
Sbh 1dlm cavdar ekmeği 5 zeytin bı tatlı kasıgı reçel ara çatal ucuyla pasta
Öğle kuru fasulye soğan yoğurt bır dlm cavdar ekmeği yarım kase şeftali kompostosu
Ara 5badem ıle sekersiz cay
Su 2 lt
Spor slım pack 7dkcık
50 mekık
150 oklava
150 ip atlama
Aksamı inallah hafif atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?