- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.321
gunaydin kizlar cok fena hastayim dun esima acile goturdu elimi kolumu kaldircak halim yok grip oksuruk bogaz agrisi nefes darligi hepsi var igne vurdular acilde gece biraz iyi oldum ama suan fenayim kizima bulamasinda baska bisey istemiyorum ortum tubi sendende ozur diliyorum menu paylasamiyorum( ama cuma gunu kili vermis olurum ins
Canlar çok geçmiş olsun.hastalık fenadir.yoruyor büyüğüde küçüğüde.inşallah geçer çabucak..bende Reyyana 9 aylık hamileyken Nazlı çok fena hastalanmişdi.çok zor Atlatmdı.Size yazdım tam yatıcaktım oglum uyandı. Aslında uyanmıyor uykusu var ama öksürük yüzünden bide erken(22:00) yattığı için anne sıkıldım diyo başka bişi demiyor. Sallamaktsn ayaklarım koptu bende ıhlamur kaynattım çizgi hilm açtım içirdim. Inş uyuruz(
Emm cnm oglusuna cok gecmis olsunn
Kubram sanada cok gecmis olsunn
Biz dun alisverisimizi yaptik kizimin pastasinin siparisini verdikj cokk guzell susler aldik ciciker aldik kizimA
Dun begendim etekde 42 beden etek yoktu baktim 40 var deniyim dedim belki olur m beden gomlek aldim normalde l giyerim neyse bi giydim cuk oturdu aynaya baktim allahim dedim ne kadar zayiflamisimm cokk mutluuu oldummmm esimm de suzuyorr:)) evet gercekten zayifladin dedi cok guzrl oldu dedi tabi (gobegi biraz daa eritmen lazim dedi) dedim o kolay insallah ben bu 40 beden etegin icine girdiysem onuda eritirimm allahin izniyle insallah bu hafta dikkat ediyorum ama cok fazla degill su dogum gununu atlatayimm bomba gibi gelicem insall
Ortaklarim sizi ihmal ediyorum ozur dilerimmm
Kizim 2 gunden beri atessliydi calpol ve dis jeli suruyorum rahatliyor prensesim bu gun daha iyi cok sukurrr
Namaz hakkinda cok sey konustuk ben 1.5 sene yatili kuran kursuna gittim hafizligi kazandim ama gitmedim ezberim iyi degildi or da oyle huzurlu ortam vardi kisabah ezanina ilahilerle kalkiyordukk cok guzel gunlerdi kursu biraktiktan sonra namazida biraktim ve kandik gununden itaberen namaza basladim kizim zatennkaldiriyor beni sagolsun sabah namazina kikiyorum yatiyo ru m cok suukur devam ediyorum insallah birakmam icim huzur dolu valla allahima cok sukurl er olsunn neyse ben cok konustumm :)) hepinizi s ev iyore
Bilmem ki canım bende bu gün aldım öle tatlı niyetine yedim tadı çok güzel ama aktivya kayısılı belki faydası olur söylerim o zaman
Size yazdım tam yatıcaktım oglum uyandı. Aslında uyanmıyor uykusu var ama öksürük yüzünden bide erken(22:00) yattığı için anne sıkıldım diyo başka bişi demiyor. Sallamaktsn ayaklarım koptu bende ıhlamur kaynattım çizgi hilm açtım içirdim. Inş uyuruz(
gunaydin kizlar cok fena hastayim dun esima acile goturdu elimi kolumu kaldircak halim yok grip oksuruk bogaz agrisi nefes darligi hepsi var igne vurdular acilde gece biraz iyi oldum ama suan fenayim kizima bulamasinda baska bisey istemiyorum ortum tubi sendende ozur diliyorum menu paylasamiyorum( ama cuma gunu kili vermis olurum ins
AKŞAM MENÜM DE ŞÖYLECanını çektirdiğim için kusura bakma. Ben de acısını çekıyorum. 59,2 olarak.
Bugun menüm
Sbh 1dlm cavdar ekmeği 5 zeytin bı tatlı kasıgı reçel ara çatal ucuyla pasta
Öğle kuru fasulye soğan yoğurt bır dlm cavdar ekmeği yarım kase şeftali kompostosu
Ara 5badem ıle sekersiz cay
Su 2 lt
Spor slım pack 7dkcık
50 mekık
150 oklava
150 ip atlama
Aksamı inallah hafif atlatırım
Nelson canım öğle yemeğinde yanlış okumadıysam 6-7 dilim ekmek var ve 2 yk reçel bence çok olmuş. sana ekmek yedirecek ürünlerden oluşmuş öğle yemeğin. dikkat et 55 olmak için önce menünü belirle şükran ve diğer arkadaşların yaptığı gibi tabağına hepsinden az az koy.6,30:1kase k flaks
12,00:6-7 dilim ekmek- bolca menemen-5-6 zeytin-1yktulum-2yk reçel- 4yk kahvaltılık sos
17,00:çatak tuzlu pasta-2çatal sütlüpasta
17,30:5 yk fasulye-yoğurtlu karnıbahar haşlaması
gece : açıkırsam yarım nar yerim
spor yok--su 1litre
ebru menü iyi güzel hoş derken akşam arası batırmış seni. bir bisküvi bile ne kadar kalorili.ROSELİZ:saol canım .evde bütün varmış.rondodan geçirip balla karıştırıp verdim çok iyi geldi.Allah razı olsun.Kavanoza koydum kv diycem yarında devam etsin.
bugün:kötü ama yazayım
11:30=1dl.çavdar,örgü peynir,kk peynir,4 zeytin,2 çatal kuşburnu reçeli ıhlamur
15:30=1 tabak erişte,3 slata turşusu
ara:türk kahvesi
19:20=yarm kase çorba,1 tabak patates yemeği,1dl.çavdar,2 salata turşu
ara:1dl.hazır kek,4 bisküvi balık kraker tırtıkladım ogluşşun tabagından
papatya kolay gelsin. inşallah iş yoğunluğun azalır.
bence 63-64 olsam yeter deme. kız azmet.
daha fit olduğun günler seni bekliyor.
tekrar spor ve diyete başlarsın yakında inşallah.
fotonu merakla bekliyorum. sen dikkat ettikçe verirsin sabırlı ol sadece.spora devam ecicem canım. diyet olayında da herşeyi ölçülü yiyeceğim. salata yemekten bir hal oldum artık. aslında son halimin fotosu var da bakalım albüme yüklemeye çalışayım bi.
merhaba kızlar...
tartıda halen aynıyım maalesef
akşam iftar menüm;
- birkaç kaşık pirinç pilavı
- 1 kase mercimek çorbası
yemekten sonra
- bir bardak fanta
- küçük bir dilim revani
arada bir mandalina
sahur menüm;
- yarım dilim ekmek
- 2 çatal tahin helvası
- 1 çay bardagı salep
spor yapamadım...
ama kendime şaşırıyorum nekadar az yemeye başladım die
neyse bugün mecburi sebeplerden ötürü orucum gittiği için ara öğün yapıp devam edicem kilo vermeye inşallah.
aklım almıo neden kilo veremedim ben :26:
fotonu merakla bekliyorum. sen dikkat ettikçe verirsin sabırlı ol sadece.
gül menüler şahane. senden çok güzel klo vermeni bekliyorum. Rabbim utandırmasın.
Nelson dunku menüne yorm yaptım bakalım bugün ben menemen yiyeceğim. umarm çok kaçırmam.
bu sabah tartıldım 58.0 çıktım
dün 59.2 idim. bakalım cumaya üzerimde fazlalık olan 70 gr verip kılomu korumuş olacak mıyım.
bugün 1.5 lt s içtim sabahtan. akşama kadar da 1 lt içmeyi planlıyorum. çok acıktım ve acıktıkça su içtim. az önce de yarım portakal yedim. öğle yemeğine saldırmayayım diye.
elimizden geldiğince yorum yapmaya çalışıyoruz.ben görünmez miyim arkadaş yaaa :26:
ne menülerim yorumlanıyor nede kilo durumu hakkında yorum yapan var
üzülüyorum ama...
bu arada sabah tatılmadan önce üşüdüm die kazak,ve hayvanlı panduflarımı giymiştim.
tartıda aynı çıkınca yine üzülmüştüm. ama az önce aklıma geldi ki herzamanki gibi tek pijamayla tartılmadım.
hemen fazlalıkları çıkartıp, gidip tartılınca 600-700 gr daha düşük bir rakam çıktı
ayyy oluyo mu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?