Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lAjoba:saol canım iyi geldi zencefilli bal.Ogluşunada geçmiş olsun aman dikkat.Gerçi dikkat ettikçe oluyor .Ihlamur taze sıkım portakal suyu içç hasta olma sende salgın var feci.Ogluşum şimdi yorulup uyudu inş uynamz ve ikimizde uykumuzu alırız.Herşeyin başı sağlık iyi geceler

Nelson:menün güzel canım

hadeka:akşamaı yazmadığın üçün yorum yapamıyorum canım

Canlar çok geçmiş olsun.hastalık fenadir.yoruyor büyüğüde küçüğüde.inşallah geçer çabucak..bende Reyyana 9 aylık hamileyken Nazlı çok fena hastalanmişdi.çok zor Atlatmdı.

Tatlım ne güzel maşallah sana.zayiflamak super bir şey...kasım ayında kaynimgiıe giderken.üstüme hiç bir şey bulamamışdım.şimdi rahatlıkla giriyorim içlerine..
Kızına geçmiş olsun.diş öyle malesef üzüyor bebişleri
Namaza başlamana çok sevindim. Namaz huzurdyr gerçekten.
Tubişim maşallah sana canım. Ne güzel tutuyorsun oruçlarını.ben aralık ayında 7 gün tutdum sadece. Adetim bitsin inşallah. Hedefim 8 gün duraklamadan tutmak..ozaman yarı etmiş olurum ki inşallah devamı gelir. Borç yük insanın üzerinde.inşallah biter kazalarımız

Bilmem ki canım bende bu gün aldım öle tatlı niyetine yedim tadı çok güzel ama aktivya kayısılı belki faydası olur söylerim o zaman

Sagol canım aydınlattığın,için kusura bakma ben anca cvp yazabiliyorum yoğun bir gündü:))dediğin gibi işe yararsa bildirirsen sevinirim:))

Geçmiş olsun canım biraz geç oldu ama anca vakit bulup girebildim kusuruma bakma allahım biran önce şifa versin oğluşuna...yatarken göğsüne sıcak havlu koyabilirsen rahatlatır belki biraz...

Geç oldu biraz ama anca kusura bakma kübra geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın....

Günaydın kızlar. 1dl kek yedim evde 100 hundert ve 150 mekik çekip eritmeye çalıştım:)Ogluş 3 kere kalktı ama hemn uyudu. Uyuyordu sabah kuzum çok yorulmuş demk

Günaydınn kızlar bilgisayarım gelmedi daha cepten okumasıda yazmasıda zor,gelseydi bi tamirden pöff kendinize iyi bakın

günaydın kızlar
uzun zamandır yazamadım size. bu aralar acayip bir iş yoğunluğum var. ve ben bitirmeye çalıştıkça yenisi geliyor. çıldırmak üzereyim. sizi okuyorum ama ya yemeğimi beklerken ya toplantının başlamasını beklerken. öyle pc başına geçip ayrı ayrı yazayım fırsatım olmadı.
5 gündür annemler var ben de. o nedenle ne diyet ne spor kaldı. zaten ben de artık pek kasmıyorum. 63-64 arsı olayım şimdilik yeter diyorum. spora devam ediyorum. çünkü gerçekten çok yoruldum. spor yaparak sıkılaşmak ve istediğim herşeyi ölçüsüyle yemek istiyorum artık.
geçmişi dediğim gibi hep iki arada okudum o nedenle pek cevap yazamıcam .

AKŞAM MENÜM DE ŞÖYLE
yarım kase mercimek çorbası
3 tane biber turşusu
1 dilim börek
1 tabak marul salatası

ara 5 badem

Nelson canım öğle yemeğinde yanlış okumadıysam 6-7 dilim ekmek var ve 2 yk reçel bence çok olmuş. sana ekmek yedirecek ürünlerden oluşmuş öğle yemeğin. dikkat et 55 olmak için önce menünü belirle şükran ve diğer arkadaşların yaptığı gibi tabağına hepsinden az az koy.
ebru menü iyi güzel hoş derken akşam arası batırmış seni. bir bisküvi bile ne kadar kalorili.

kevser namaz harikadır. namaz dinin direğidir diye bir söz var ya aynen öyle. tebrikler. zaten çocuklar bizi uyandırıyor sabah namazına. nefse uymayıp kalkabilmek mesele.

tubi Allah oruçlarını kabul etsin. bana da tutmak için güç versin.
lajoba yorumun için teşekkürler. 15 tatile az kaldı. altın kızları bu cuma gönderiyorum. haftaya kv geliyor. tatil sonrası gelsin diye yalvardım resmen ama önce kaynıma gittiler orada 1 hafta daha kalıp tam tatil başlarken bize gelecekler.

1 aydır babaannelerle çok yoruluyordum şimdi de kv ile tatilde yorulacağım. tatilden hiç bişi anlamadan okula başlayacağım. benim program belli oldu.
ben de eşim ve çocuklarımla başbaşa dinlenmek uyumak uyumak ve uyumak istiyordum. dün çok sinirlendim bu nedenle. kv çok severim ama bi nefes alsaydım da sonra gelseydi. oy dağlar oyyyy

papatya kolay gelsin. inşallah iş yoğunluğun azalır.
bence 63-64 olsam yeter deme. kız azmet.
daha fit olduğun günler seni bekliyor.
tekrar spor ve diyete başlarsın yakında inşallah.

papatya kolay gelsin. inşallah iş yoğunluğun azalır.
bence 63-64 olsam yeter deme. kız azmet.
daha fit olduğun günler seni bekliyor.
tekrar spor ve diyete başlarsın yakında inşallah.

spora devam ecicem canım. diyet olayında da herşeyi ölçülü yiyeceğim. salata yemekten bir hal oldum artık. aslında son halimin fotosu var da bakalım albüme yüklemeye çalışayım bi.

Sabah :
Yeşil çay
Gün kurusu kayısı
2dlm arası ezineli tost

Ararobiyotik kayısılı yogurt

Öğle:
Birkase mercimek çorbası
1dlm tam tahıllı ekmek

Ara : yarım kivi

Akşam:
Salata
Mantarlı tavuk sote
Ayran

spora devam ecicem canım. diyet olayında da herşeyi ölçülü yiyeceğim. salata yemekten bir hal oldum artık. aslında son halimin fotosu var da bakalım albüme yüklemeye çalışayım bi.
fotonu merakla bekliyorum. sen dikkat ettikçe verirsin sabırlı ol sadece.

gül menüler şahane. senden çok güzel klo vermeni bekliyorum. Rabbim utandırmasın.

Nelson dunku menüne yorm yaptım bakalım bugün ben menemen yiyeceğim. umarm çok kaçırmam.

bu sabah tartıldım 58.0 çıktım
dün 59.2 idim. bakalım cumaya üzerimde fazlalık olan 70 gr verip kılomu korumuş olacak mıyım.

bugün 1.5 lt s içtim sabahtan. akşama kadar da 1 lt içmeyi planlıyorum. çok acıktım ve acıktıkça su içtim. az önce de yarım portakal yedim. öğle yemeğine saldırmayayım diye.

merhaba kızlar...

tartıda halen aynıyım maalesef

akşam iftar menüm;
  • birkaç kaşık pirinç pilavı
  • 1 kase mercimek çorbası

yemekten sonra
  • bir bardak fanta
  • küçük bir dilim revani

arada bir mandalina

sahur menüm;
  • yarım dilim ekmek
  • 2 çatal tahin helvası
  • 1 çay bardagı salep

spor yapamadım...

ama kendime şaşırıyorum nekadar az yemeye başladım die

neyse bugün mecburi sebeplerden ötürü orucum gittiği için ara öğün yapıp devam edicem kilo vermeye inşallah.
aklım almıo neden kilo veremedim ben :26:

citirlarim nasilsiniz gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim ben daha iyiyim ama kizim oksuruyo sabaha karsi 5 te uyandi 6.30 akadar oksurmekten uyuyamadi kuzum hic kiyamiyorum sabah kahvaltidan sonra balli ihlamur icirdim uyansin taze meyve suyu icircem ama drvam ederse oksurugu doktora goturcem bakalim ins gecer hemen

Nazlm ve tugsel: Saolsun kızlar iyi şimdi oglum
Hadeka: Haklısın canım kalorisi çok yüksek. Akşamıda eklenince menün güzel beğendim
Brlkbra: geçmiş olsun canım bilmezmiyim( zencefilli bal çok iyi geldi sende dene prensese.

ben görünmez miyim arkadaş yaaa :26:
ne menülerim yorumlanıyor nede kilo durumu hakkında yorum yapan var

üzülüyorum ama...

bu arada sabah tatılmadan önce üşüdüm die kazak,ve hayvanlı panduflarımı giymiştim.
tartıda aynı çıkınca yine üzülmüştüm. ama az önce aklıma geldi ki herzamanki gibi tek pijamayla tartılmadım.
hemen fazlalıkları çıkartıp, gidip tartılınca 600-700 gr daha düşük bir rakam çıktı
ayyy oluyo mu kii

Slm kızlar bu gün Allah kabul ederse yine oruç tutuyorum
Sahurda;
Çeyrek dilim özel lifi ekmek,6-7 yeşil zeytin,avuç içi kadar dil peyniri
Küçük bir kase nesfit
Iftar için;
Yulaf kepekli domates çorbası bir kase
Zeytin yağlı fasülye 3-4 yemek kaşığı
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı yanına da büyük bardak ayran bu menüye salata da ekleyebilirim açlık seviyeme bağlı:))

canım bence sen çok az yiyorsun. bu kadar az yemen hiç sağlıklı değil bence. ben kilo veremeyen ama bu beslenme işini az da olsa öğrenmiş biri olarak söylüyorum. mesleğim gereği de azıcık biliyorum yağı karbonhidratı. sahurda o kadar az yemişsin ki vücudunu kıtlığa laıştıryorsun. vücut nasıl olsa yiyecek gelmiyor diye geleni yağ olarak depo ediyor. ileride kilo vermen durduğunda nereden keseceksin. naçizane tavsiyem biraz daha fazla yiyip spor yaparak kalori yakımını sağlaman.

Menülerin güzelde zor gidiyor sanki ya üzülüyorum bu yüDen daha vermem gereken 10 kg var Mayıs'a kadar eşimin arkadaşının düğünü var ve ben tombik olmak istemiyom

elimizden geldiğince yorum yapmaya çalışıyoruz.
diğer arkadaşların hakkında daha çok şey biliyorum belki onan sana yorum yapmakta zorlanıyorumdur ama öyle kasti bir durum da yoktu ortada. ayrıca sevindim 700 gr eksi olmana.

oruç tutarken vücut kılo kaybetmiyor ümidini yitirme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…