Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menülerin güzelde zor gidiyor sanki ya üzülüyorum bu yüDen daha vermem gereken 10 kg var Mayıs'a kadar eşimin arkadaşının düğünü var ve ben tombik olmak istemiyom
sen de benim gibi zor veriyorsun o zaman.

bugün kalori hesabı yaptım ve şimdiden 1062 cal yedeim . geriye 200 cal hakkım kaldı. akşama ne yesem ki

öğle yemeğinde arkadaşımın oğlunun doğum günüydü ve pastasından yedim 367 cal. bu beni mahvetti işte

başım çok ağrıyor neden acaba. hiç dinlenmeden yeni yeni günler yaşıyorum. yarın dinleneceğim diyerek kendimi avutuyorum ama çatlayacağım galiba. tatil ve uykuya hasretim. sabredeyim azıcık daha. kızlar nerelerdesiniz?

haklısın canım ama son zamanlara kalıyoruz sahurda.
alel acele 2 lokma atıveriyordum ağzıma.
miğdem de küçülmeye başlamış olsa gerek ki canım çok yemek istemiyor iftarda.
neyse oruç gitti zaten
ara öğün yaptım bugün biraz.

ramazanda millet kilo verirken ben hiç veremem zaten.

spor yapmaya gayret ediyorum.

hee aklıma gelmişken bugünki sporumu yapayım

yorumun için ayrıca teşekkür ederim.

saolasın canım. evet ben çok eski olmadıgım için burada, ondan arada kaynıyor olabilirim

evet bende yeni farkettim oruçta gitmediğini :)

Geçmiş olsun hadeka bu arada kalori hesabı yaparak sinirlerin yıpranmıyor mu??ben hayatta yapamam öyle diyet işkence oluyor ya insana eziyet omamalı yoksa vermek daha zor oluyor diye düşünüyorum ama sen yapabiliyorsan helal olsun :))

Aslında bundan sonrasın da dikkat edersen bence tartıda fark edebilirsin çünkü vücuduna alışmadık bir tepki yaptın bunun elbette bir sonucu olmalı...umarım cumaya işler değişir senin için takma kafanı:))

Ben de bu arada iftarımı yaptım kızlar ama canım acayip tatlı istiyor( hafta sonu diyabetliler için yapılan çikolata ve gofretten almıştım(ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama...) birazdan bir fincan şekersiz nescafe ile bir tane yiyecem umarım kendimi tutabilirim:))

kızlar menum süper değil biliyorum.. sabah ekside çıkmaya devam ediyorum.. bakalım yarın ne olacak...sizlerin yazdıklarınızı gece okurum...

6,30:1 flaks
8,20:1top kek
10,00:sıcak çikolata
12,00: 2 yk reçel, 8-10 tane zeytin,,3 lahana sarma,4-5 yk turşuluk sos, 1yktulum, 2 dal marul,1 dilim kek, yarım kadar ekmek
15,00:1 dilim ekmek
16,30:az şekerli türk kahvesi
18,00: 8-10 yk yeşil fasulye---haşlanmış brokolü

selammmm
merhaba kızlar nasılsınız uzun zman oldu yazmıyorum okuyorum ama yazmıyorum
çok can sıkıcı şeyler yaşadımm bir nebze düzeldi diyebilirim işten ayrılmıştım
1 ay oldu yeni bir iş buldum istediigm gibi hafta sonu tatil ve evime yakın bir yer

sizler nasılsınızzz kilomu hiç söylemeyimmm

Iyiyim canım hoş geldin bu arada yeni işin hayırlı olsun hatırlarmısın bilmiyorum işten ayrıldığında her işte bir hayr var falan dediğimi bak daha iyisini tatillisini ve yakının bulmuşsun çok sevindim . Kiloya gelince hadi toparlan

hoşbulduk cnmmm , ya valla ksilik geldimi üst üste gelir ya bizimkid ebiraz öyle oldu
ama düzelmeye başladı çok şükürrr

Kizlar nasilsiniz iki uc hafta olmustur giremedim gecmisi cok az okuyabildim ne guzel resimli menuler goruyorum umarim kilolar da gidiyordur
Bana gelirsek kan degerlerim cok dusuk cikti ilaca basladik hergun ayni seyler kosusturmaca aksamnasil oluyor anlamiyorum bile her bos vaktimde okuyorum kizlar bebis dogana kadar hatim yetissin diye
Umarim herkes iyidir diyet muhabbeti disinda bi havadis goremedim pek
Ebrucum senin oglus hastaymis cok gecmis olsun canim biz dectekrardan grip olduk malesef
Masumcm senin de yeni isin hayirli olsun sevindim senin adina

Allahimmmmm ekrani sileyim derken gitti hepsiiiii:84::84:yazmistim okadar

Kizlar ugrayamadim yogundum biraz
Hatta bugun 8 de bir ciktim evden yeni oturdum ,,, uzuuuun uzuuuuun yazmistim saaat saat naptigimi silindi:))) kurtuldunuz hadiiii

Ortimi kizdirmadan menülerimi yazayim

Dün ( kötüydü)
Sabah
Müsli

Ara yarim armut ,yarim Greyfurt

Ögle
4 yk bulgur pilavi, bir parmak kalinligi da 1 patates, 1 balik kroket,yesillik salata

Ara 2 dilim kek ( kendim yaptim amaaaa kizmayin tam tahilli siyah un ve kepekle icine de kayisi incir ceviz koydum ,yagsiz)

Aksam
3 yk bulgur pilavi
----------------------/----------
Bugün
Sabah
Yulafli ton balikli omlet

Ara 1 kahve , ve yine el yapimi yagsiz unsuz kuruyemislerle kurabiye gibi bisii 1 tane

Aksam
Firinda mantarli tavuk

Spor hic ama hic oturmadim mmm

Sevgili ortimmmmm senin menuler her zamanki gibiiii tek bir kacamak yok masallah sen vermiycende kim kilo verecek tütütütütütüt ortime

Öslem ugramis nasilsinnn
Masum selam
Tubiloschcummm bazen bende gorunmez oluyorum yada hatta hepimiz oluyoruz arada bir:))) inan ..herkesin ortagi varya vakit olmayinca ortagina yazip gecior insan bazen. ,,,sen niye yarisa katilmadin

Ebrucum iyi hadi o karisimi yiyorsa sükür yani

Hikmetttttttt hikmeeeetttttt( tiiiz bir sesle bagiriyorum ) kiz nerelerdesinnnnnnnn

Kevser masallah hadi bakalim :128:

Slm kızlar herkese iyi geceler.
Yarın yorum yapacağım 1250 cal aldım spor yok şimdi azıcık mekık çekeyim.
Masum işin hayırlı olsun özge hatim olayı harika

Gece 4 e geliyordu uyudum sanırım. Oglum 1 de uyudu yattım hemn bende. Kalbim sıkıştı nefes alamadım sanki içerde hava yok. Camları açtım suyun altına attım kendimi yok. Arkama bi sürü yastık oturur gibi uzandm dalmışım( bu depresyon belirtisi değildir dimi

günaydın şükür kavuşturana ya,

dün iş çıkışı arkadaşımla avm ye gittim,yemek yedik alışveriş yaptık kendime bir sürü 38 beden ciciler aldım sonrada güzel bi kahve keyfi yaptık,baya baya stres attım,

kilo işine gelirse,halen diet moduna giremedim bu hafta full yediğim halde,kilom halen aynı 61 yani

kilo vermek istiyorum ama hiç bir adım atmıyorum bunun için,sanırım sporsuz olmayacak bu iş,eee malum her akşam ödev havada erken kararıyor ne ara yürüycem ben,

nisana kadar verebildiğim kadar verip nisanda tekrar yürümeye başlıycam,evde denedim ama olmuyor,ben müziği açıp koşucak hatunum ya

bilgisayar yeni geldin malum işler birikti, geçmişe bakıcam ilk fırsatta,

masumm hoşgeldin,işin yeniden hayırlı olsun,

veee eprum ne oldu sana geçmişe bakamadım önemli bir şey yoktur umarım

günaydın
ebrucum çok geçmiş olsun canım. evi çok mu kafaya takıyorsun. temizliği yemeği falan. ben eskiden pazar günleri bir haftalık yemek yapardım. mesela sabah kalkar kalkmaz bir düdükllüye mercimek çorba diğerine tavuk koyardım. biz kahvaltı edene kadar pişerdi o. gün içinde kuru fasülye,nohut, taze fasülye gibi bir yemek yapardım. bir de biber dolma falan. dolmayı pişirmeden dolaba koyuyordum. tpazar akşamı tavupğun yanına pilav. pazartesi salı akşamı sulu yemeği yiyorduk. çarşamba perşembe de dolmayı. benim gece derslerimde olduğu için ben bu şekilde yetiştim işlere. oğlumla da ilgilenebiliyordum. naçizane tavsiyem bir de böyle denesen.
mevcanım güle güle kullan aldıklarını. ben de geçen gün bir sürü elbise aldım. şuurumu kaybetmiştim sanki
masum yeni işin hayırlı olsun.

günaydın canlarım

dünkü menümle başlayayım güne

sbh sirkeli ılık su
ardından 2 dlm çavdar ekmeği
5 zeytin biraz salça ve yeşil çay

ara yarımdan az portakal

öğle menemen ve 1 dlm çavdar ekmeği
3 kaşık kadar yoğurt
ardından bisküvili pastadan 1 dilim

ara yeşil çay

akşam
1 porsiyon kereviz yemeği
biraz turşu
yarım porsiyon salata

ara 1 marul

15 dk hızlı yürüyüş
50 mekik
100 oklava

bu sabah tartıda 58.2 çıktım.
ben sıkı spor yapmadan kılo veremiyorum anladım. 15 tatili bu konuda iyi değerlendirmeyi ümit ediyorum
gerçi kv gelecek ama

depresyon belirtisi değildir tabi
hemen kendini üzecek şeyler düşünme.
vücudun yorgun düştüğü için tepki veriyor bence.

ben de günlerdir kalbim çatlayacak gibi hissediyorum nefes alamıyorum
gibi oluyor ama yorgunluktan.

bence de yürümede kılo verilmiyor yeni kıyafetlerin hayırlı olsun.
gerçekten şükür kavuşturana. seni hep buralarda görelim inşallah.

sen de cicilerini güle güle kullan. bazen kendimizi şımartmak iyi oluyor.

papatyam,hadekam teşekkür ederim kızlar,banada değişiklik oldu,evimede ciciler aldım

bende burayı sizleri çok özledim,işlerim yoğun eskisi kadar gelemiyorum,diet desen hak getire gelip ne yazıyım buraya,şu kadar pasta bu kadar börek yedimmi,

tek kurtuluşum spor oda teee bahara,

geçmişe pek bakamadım ama şükran yok gibi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…