- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.341
sen de benim gibi zor veriyorsun o zaman.Menülerin güzelde zor gidiyor sanki ya üzülüyorum bu yüDen daha vermem gereken 10 kg var Mayıs'a kadar eşimin arkadaşının düğünü var ve ben tombik olmak istemiyom
canım bence sen çok az yiyorsun. bu kadar az yemen hiç sağlıklı değil bence. ben kilo veremeyen ama bu beslenme işini az da olsa öğrenmiş biri olarak söylüyorum. mesleğim gereği de azıcık biliyorum yağı karbonhidratı. sahurda o kadar az yemişsin ki vücudunu kıtlığa laıştıryorsun. vücut nasıl olsa yiyecek gelmiyor diye geleni yağ olarak depo ediyor. ileride kilo vermen durduğunda nereden keseceksin. naçizane tavsiyem biraz daha fazla yiyip spor yaparak kalori yakımını sağlaman.
elimizden geldiğince yorum yapmaya çalışıyoruz.
diğer arkadaşların hakkında daha çok şey biliyorum belki onan sana yorum yapmakta zorlanıyorumdur ama öyle kasti bir durum da yoktu ortada. ayrıca sevindim 700 gr eksi olmana.
oruç tutarken vücut kılo kaybetmiyor ümidini yitirme derim.
başım çok ağrıyor neden acaba. hiç dinlenmeden yeni yeni günler yaşıyorum. yarın dinleneceğim diyerek kendimi avutuyorum ama çatlayacağım galiba. tatil ve uykuya hasretim. sabredeyim azıcık daha. kızlar nerelerdesiniz?
haklısın canım ama son zamanlara kalıyoruz sahurda.
alel acele 2 lokma atıveriyordum ağzıma.
miğdem de küçülmeye başlamış olsa gerek ki canım çok yemek istemiyor iftarda.
neyse oruç gitti zaten
ara öğün yaptım bugün biraz.
ramazanda millet kilo verirken ben hiç veremem zaten.
spor yapmaya gayret ediyorum.
hee aklıma gelmişken bugünki sporumu yapayım
yorumun için ayrıca teşekkür ederim.
saolasın canım. evet ben çok eski olmadıgım için burada, ondan arada kaynıyor olabilirim
evet bende yeni farkettim oruçta gitmediğini :)
selammmm
merhaba kızlar nasılsınız uzun zman oldu yazmıyorum okuyorum ama yazmıyorum
çok can sıkıcı şeyler yaşadımm bir nebze düzeldi diyebilirim işten ayrılmıştım
1 ay oldu yeni bir iş buldum istediigm gibi hafta sonu tatil ve evime yakın bir yer
sizler nasılsınızzz kilomu hiç söylemeyimmm
Iyiyim canım hoş geldin bu arada yeni işin hayırlı olsun hatırlarmısın bilmiyorum işten ayrıldığında her işte bir hayr var falan dediğimi bak daha iyisini tatillisini ve yakının bulmuşsun çok sevindim . Kiloya gelince hadi toparlan
depresyon belirtisi değildir tabiGece 4 e geliyordu uyudum sanırım. Oglum 1 de uyudu yattım hemn bende. Kalbim sıkıştı nefes alamadım sanki içerde hava yok. Camları açtım suyun altına attım kendimi yok. Arkama bi sürü yastık oturur gibi uzandm dalmışım( bu depresyon belirtisi değildir dimi
bence de yürümede kılo verilmiyor yeni kıyafetlerin hayırlı olsun.günaydınşükür kavuşturana ya,
dün iş çıkışı arkadaşımla avm ye gittim,yemek yedik alışveriş yaptık kendime bir sürü 38 bedenciciler aldım sonrada güzel bi kahve keyfi yaptık,baya baya stres attım,
kilo işine gelirse,halen diet moduna giremedim bu hafta full yediğim halde,kilom halen aynı 61 yani
kilo vermek istiyorum ama hiç bir adım atmıyorum bunun için,sanırım sporsuz olmayacak bu iş,eee malum her akşam ödev havada erken kararıyor ne ara yürüycem ben,
nisana kadar verebildiğim kadar verip nisanda tekrar yürümeye başlıycam,evde denedim ama olmuyor,ben müziği açıp koşucak hatunum ya
sen de cicilerini güle güle kullan. bazen kendimizi şımartmak iyi oluyor.günaydın
ebrucum çok geçmiş olsun canım. evi çok mu kafaya takıyorsun. temizliği yemeği falan. ben eskiden pazar günleri bir haftalık yemek yapardım. mesela sabah kalkar kalkmaz bir düdükllüye mercimek çorba diğerine tavuk koyardım. biz kahvaltı edene kadar pişerdi o. gün içinde kuru fasülye,nohut, taze fasülye gibi bir yemek yapardım. bir de biber dolma falan. dolmayı pişirmeden dolaba koyuyordum. tpazar akşamı tavupğun yanına pilav. pazartesi salı akşamı sulu yemeği yiyorduk. çarşamba perşembe de dolmayı. benim gece derslerimde olduğu için ben bu şekilde yetiştim işlere. oğlumla da ilgilenebiliyordum. naçizane tavsiyem bir de böyle denesen.
mevcanım güle güle kullan aldıklarını. ben de geçen gün bir sürü elbise aldım. şuurumu kaybetmiştim sanki
masum yeni işin hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?