- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.361
Tubiloschcummm bazen bende gorunmez oluyorum yada hatta hepimiz oluyoruz arada bir:))) inan ..herkesin ortagi varya vakit olmayinca ortagina yazip gecior insan bazen. ,,,sen niye yarisa katilmadin
Aslında bundan sonrasın da dikkat edersen bence tartıda fark edebilirsin çünkü vücuduna alışmadık bir tepki yaptın bunun elbette bir sonucu olmalı...umarım cumaya işler değişir senin için takma kafanı:))
bence ara öğün yapmanın faydasını gördün. senin adına sevindim.teşekürler canım güzel yorumun için...
evet sonucu güzel oldu :)
inşallah rakamı yükseltmeden dahada düşürmeyi başarabilirim.
çok öpüyorum
senin adına çok sevindim. artık burdasın . hoş geldin.Sabah kv ye geldik.
Esimde ewe geri gittii. Ttnet ten gelmisler.
Suan internet baglaniooor.. feci mutluyummmm...
Sizleri coook özledimmmm..
Menu paylasmayi ozledim.
Napiosunuz. Nasilsiniz..
çok geçmiş olsun canım. kıyamam sana yaaaa. Allah acil şifalar versin.gunaydin kizlar nasilsiniz mevcan hikmet hosgeldiniz hikos hadi gozumuz aydin canim sonunda baglandi net valla ben iyi olacagim yere kotu oluyorum kizlar ya igne vurunuyorum 4 gundur banamisin demiyo suan butun kemiklerim agriyi ve oksuruyorum Allah tan kizim iyi azcik oksuruyo onada ihlamur p3kmez veriyorum simdi ayagimda uyudu yatagina yatirayim bende uzanicam hepinizi optum
bence ara öğün yapmanın faydasını gördün. senin adına sevindim.
o fikri veren arkadaş benim canım:)teşekkür ederim hadeka cım
İnşallah yarına kadar yükseltmem rakamı...
akşam elime 1 dilim ekmek aldım
tazecik ve sıcacık :18:
sonra aklımda kendimi canlandırdım.tombik,göbekli ve gıdılı bir kadın mı olmak istiyorum? yoksa incecik,her giydiği yakışan mı...
ardından ekmeği hemen geri koydum.
bu fikri bana buradan bir arkadaş vermişti. ona çok teşekkür ediyorum
bence çok olmamış sabah öğünü sonuçta. sıkı bir kahvaltı iyidir.kızlar sabah kahvaltıda
2 dilim ekmekten yagsız tost,
1 haşlanmış yumurta
1 kupa çay
çok mu oldu sizce?
aslında tostun yarısını yediğimde doyduğumu hissettim ama emzirdiğim için çok da az yememek lazım diye düşündüm.
arayı da 1 elma ve 4 kuru kayısı ile yaptım.
sporları gün içine yaymayı düşündüm bugün...
biraz mekik,alt karın kası,twist ve ip atlama yaptım,
akşam da bol hareket edersem kalorileri yakarım diye düşünüyorum.
siz ne dersiniz?
gunaydin kizlar nasilsiniz mevcan hikmet hosgeldiniz hikos hadi gozumuz aydin canim sonunda baglandi net valla ben iyi olacagim yere kotu oluyorum kizlar ya igne vurunuyorum 4 gundur banamisin demiyo suan butun kemiklerim agriyi ve oksuruyorum Allah tan kizim iyi azcik oksuruyo onada ihlamur p3kmez veriyorum simdi ayagimda uyudu yatagina yatirayim bende uzanicam hepinizi optum
öğleden sonra yediklerimi de şimdi ekliyorumbugünkü menümden biraz bahsedeyim az sonra da ev görmeye gideceğim oyyy oyyy bakalım ne olacak
sbh ılık sirkeli su
5 yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay
2 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar salça
ara yeşil çay yarım mandalina
öğle
1 çav ekmeği
3 kaşık tavuklu pilav
yarım soğan biraz maydanoz
salçalı bi sos
yeşil çay
ekmekle pilav olmadı ama çok acıkınca ve pilavı koca bir tabak yememek adına böyle yaptım.
zehracığm geçen paylaştığın iki günlük menünün ilk günü kötü ikinci günü iyi gibi geldi bana hatırladığım kadarıyla.Hedeka tubilos menüler guzel kizlar
Ebrucum niye oyleeeee niye oglun o kadar gec yatiyor daha oncede sorucaktim unuttum benim kizim 8 de yatiyor ben o zaman dinlenebiliyorum gun icinde o kucagimda oradan oraya kostur aksam o yatinca ohhhhh bir nefes aliyorum
Cok gec yatiyor oglun senin dinlenmeye hic vaktin olmuyor
Bence oturup 24 saatini gözden gecirip is saatini evde ki saatlerini düzenlemelisin vucudun artik yeter dinlen diyorrrr
Cok üzüldüm inannnn
Lütfen dikkat et kendine :///
saçlarını güle güle kullan. eminim çok güzel olmuştur.Kizlar, sacimi boyattim. Karamel arti bal köpügü..
Kocis bayildiiiiiii.. kv lerde cok begendi.
Oglisssde beni gordugunde ilk once sasirdii. Sonra bakip bakip gulmeye basladi.
En cokda oglisimin tepkisini merak ediordum.
Guzel bir deisiklik oldu banaa..
Bi ara fotoyu atarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?