Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler kızlar daha yeni nete girebiliyorum sabah kızımla spora gittik:)) maşallah 1,5 saat rahat durdu kuzum) bu gün ki menüme gelince;
Sabah
Bir kase nesfit

Öğlen
3 yk kısır
yoğurtlu ıspanaklı salata 3-4 kaşık
yarım bardak şalgam suyu

Akşam
ızgara köfte 4 tane
yarım salata
çeyrek ayran ( oğluştan kalan :) )

Bu arada gün içerisin de 2,5 lt ( her gün) su içmeyi ihmal etmiyorum gece yatmadan da yarım saat sporum var ( her gün yapmaya çalışıyorum) yarını çok merak ediyorum umarım hepimiz vermişizdir :))

Canım bu aralar hep böyle sıkıntılar yaşadın kafana taktın tabi üstüne uykusuzluk yorgunluk ne olcaktı... üzüldüm çokoğluşun geç yatınca sana da zaman kalmıyor naapıp ne edip birilerinden destek alıp kendine zaman yarat olur mu?? Depresyon diyildir ya hemen kötü düşünmeyelim yorgunluk bu..geçicektir elbet biz kadınların ortak derdi :) kafana takmamaya çalış canım :))

Hoşgeldin alış verişin hayırlı olsun canım ben de biraz sıkılaşıyım ilk işim bu olucak :))

teşekürler canım güzel yorumun için...
evet sonucu güzel oldu :)
inşallah rakamı yükseltmeden dahada düşürmeyi başarabilirim.
çok öpüyorum
Başarırsın sen tubi:) menülerin de gayet başarılı bence...bu ara da suyu ne kadar tüketiyosun??

Sabah kv ye geldik.
Esimde ewe geri gittii. Ttnet ten gelmisler.
Suan internet baglaniooor.. feci mutluyummmm...
Sizleri coook özledimmmm..
Menu paylasmayi ozledim.

Napiosunuz. Nasilsiniz..
Hayırlı olsun internetin yarına tamamen hallolur inşallah hoşgeldin :)

Çok kaçırmamışsın canım olucak ara da o kadar :))

Tugsel menün güzel canim

Gülümm ayyys endeeee kacirdim kacirdim ayol nerede kacirdin kuc gibi kalicaksiniz

Benim size bir haberim var,,,benim icin sizin icin gicik gelebilir yada bilmiyorum ben haftaya cumaaaaaaa türkiyeye geliyorummmmmmm
Sabah ani oldu abilerimle konusuyordum biranda karar verdik 17 gün trye geliyorum aslinda cok mutluyum cok ihtiyacim vardi abicimi de cok ihtiyaci vardi birlikte vakut gecirmek istedik kendi ailemle esim cocuklar kalicak minik kizimi alicm
3 cuma olmiycam yine malesef :/// yani kilo almam ama veremem yine yani surekli zaman ertelemek gibi geliyor bakalim
Yarinda tarti gunu ins iyi bi sonuc cikar

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek, 2 balik kroket, 1 dilim peynir

Ara 1 sütlü kahve

Aksam pirasa yemegi ve yogurt

Ara jelly belly seker 5 -6 tane leblebi kadar biseyler

iyi geceler kızlar.Ogluşu uyuttum şimdi size bakayım dedim yatmadan.Yavruma iş güç bu akşam annemler bizdeydi derken sanki vakit geçirememiş gibi hissettim uyutmak istemedim içim gittiAma çok uykum var bildiğiniz üzere.İnş deliksiz güzel bi uyku uyurum.

BUGÜN:

08:10=sandiviç(peynir domats marul biber),çay
12:15=1 kase çorba,1 kepçe(pilav nohut)turşu
ara:nescafe,eti karam gurme(patronun hediy etti)
19:15=1 tabak çorba,2 biber turşu
ara:çay,2 bisküvi

spor:
30 dk yürüyüş
160 yarım mekik
50 alt karın hareketi
100 hundert

oğlum geçebde 10 da yattı ve 12 de sıkıldım sabah mı oldu die uyandı.Ne bilim sanki erken uyutunca hem ona dayamıyorum hemde erken uyanacakmış gece kalkacakmış gibi hissediyorum.Sabah uyanmasın hem diyorum faln filanAslında 10 da uyuması lazım bu yaşta bi çocuğun biliyorum ama en erken 11 e çekmiştim bi ara düzene girmişti.İşe başlayınca kaldı ama yin ebu uyku problemine bi el etıcam.
Küboş coook gcmis olsun cnnmmm..

Ebruu cnm anlik biseydirr. Kafan takilmasin.

Zehraaaaa burdayim. Ewde net yok. Kv lerdeyiz. Burda net war da girebiliorum.
Menulerini takip ediorm. Fotolarna bayiliordum.

selam kızla riyi akşamlarr ,
ebru bu patik atakbelirtisi olabilir cnm bir doktoragörün ..
inş öledir hikom
aç karınla pekmez iç canım.saolasın sizede geçmiş olsun
bilgisayar yeni geldin malum işler birikti, geçmişe bakıcam ilk fırsatta,

masumm hoşgeldin,işin yeniden hayırlı olsun,

veee eprum ne oldu sana geçmişe bakamadım önemli bir şey yoktur umarım
bende bilmiyorum öle bi daraldım dün gece
evt papatyam evi işleri dağınıklığa yerde çer çöp görmeye dayanamıyom.Geniiş olup tv karşına geçemiyom.hep bi iki işi yapmaya tempo halinde olmaya çalışıyom.önerin güzel çok saol yada 3 günde bir felanda yapabilirim.Kv ogluşu besleyemiyor onada üzülüyorum takıyom.çok saol ilgilenip yazmışsın

olabilir canım hep tempo hep yorgunluk

TUGSELL: saol canım inş. düzene giricem.Önce ogluşun uykusu sonra yemek ve temizlik günleri liste felan yapıcam bakalım.

Son düzenleme:
ebru senin oglan çok geç yatıyorr sanırım , sabah uyanıyormu işe giderken ?

günaydın çıtırlar,şiddetli bi mide bulantısı ile güne uyandım (gece yediklerim olabilirmi)

halende aynıyım,offff

kilom aynı yani 61,

bu hafta deli gibi yedim,dün işyerinde 1 dilim su böreği,2 baklava gece 1kase puding,1 çikolu gofret bunlar sadece dünki kaçamaklar ama kilom nasıl aynı kalıyor benim ya,

dur demem lazım kendime ama nasıl,hiçç diet yapasım yok, eskisi gibi akşamı erken kessem yine vericem ama o heveste yok

Kilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta 58.0
Bu hafta 58.0
Hedef 52

Şüküm istemeden 2 haftadır kilo korumadayım istesem koruyamam ki koruyamadım zamanında şimdi takılıp kaldım. Migdem kazınıyor simitimi yiyeyim. Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim haftaya 1 kilo vericem inş

günaydın kızlar:
hemen bildirim yapayım
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,8
bu hafta: 63,4
giden yok
gelen 600 gram.
toplam giden 3,8
hedef 60
bu hafta böyle olacağını biliyordum ben zaten. ailem vardı. onlarla yedim. ayrıca regl haftamdı. üstelik hiç spor yapamadım.600 gram almışım ama çok da takılmıyorum artık. bu şekilde daha mutluyum. 63-64 arası şimdilik iyidir. sporla sıkılaşmak artık amacım.
ebrucum ben senin ve oğlunun haline çok üzülüyorum. sen bize gün içindeki saatlerini yazsan da en azından. senin için bir planlama yapmaya çalışsak. kaçta eve geliyorsun vs. gibi. oğlun uykusuz kalıyor sen yıpranıyorsun.

kızlar nelsonun selamı var. facede görüştük. kilo bildirimini akşam yapacakmış.

a.s nelsonumm

papatyam sporsuz ve kaçamaklı bir hafta ama gelen 600 gram gayet iyi,bende senin gibiyim kilomdan ne mennunum ne deilim,spor yapıp sıkılaşmak istiyorum

az önce gazetede okudum bir anne 2yaşındaki oğlunun camdan düştüğünü görüp tutarım belki diye refleksle 4 kattan çığlıklarla atlamış,anne iyi ama evladının durumu kritikmiş,annelik nasıl bir duygu,nasıl bir içgüdü bu rabbim evladını o yürekli anneye bağışlasın cuma günü yüzü suyu hürmetine

1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta
kilo 58.2 58.4 58.1 58.300

göğüs 91 91 91 91
g.altı 81 78.5 77 77
bel 80 79 77 78
simit 94 92 91 92
kalça 98 97 96 96
basen 91 90 90 91

dün mens başladı dün sabah 57.800 dü bu sabah 58.300 e şok oldum. haftaya düşer inşallah.

kilo veren herkesi tebrik ederim.

Mevcanım geçmiş olsun. Üşütdünmü acaba.dikkat et kendine..kızlar üzülmüyin elbet gidecek o kilocuklar.biraz inat ediyorlarama bizz kazanicaz inşallah.

Canlarım günaydın hepimize. .bildirim için geldim.
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta 59.9
Bu hafta
Giden 1000 qr.
Gelen yok.
Toplam giden.9.200
Hedefim ilk 55
Sonra 50
Boy 164.

Son düzenleme:
günaydın çıtır hatunlarım :81:
kilo bildirimi yapayım da oğlumu alıp aylar sonra ilk defa eşim olmadan dışarı çıkacağız aşağı markete inip ekmek falan alalım diyorum hava biraz güneşli görünüyor da gören de beni önemli bi halt yiyorum sanacak ama napıyım çok mutlu oldum bu duruma iiice daralmıştım evde

başlangıç......... 69.3
geçen hafta..... 66.3
bugün............. 66.0
giden.............. 300gr
gelen.............. yok çok şükür
hedef.............. 55
boy................. 1.64

veren veremeyen koruyan herkesi tebrik ederim, bu hafta artıda çıkacağım diye çok korkuyordum ama gece yememenin ve herşeyden yiyip az yemenin faydasını gördüm sanırım hadi ben gidiim bi market gezmesi yapiim hoşçakalın öpüyorum hepciğinizi

Son düzenleme:
Günaydın çıtırlarımmmmmmm

kilo bildirimiiiiii

Başlangıç :.....84.40
geçen hafta :.83.20
bu hafta :......81.60
giden:........... 1,60
toplam giden:..2.80

hedef: 75.00

boy:1.78

Son düzenleme:
Slm kızlar okulda internet yok artık. Tlf ekranı küçük. O nedenle sizinle menü ve yorum paylaşamayacağm artık. Akşamları vakit bulursam yazarım. Kilom geçen hafta 57.3 bugün 56.8 inanamadım. Dün sbh 58dim çünkü. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Koruyanları da. Alanlar azimle verilecek o kilolar

kızlar artık yediklerime oldukça dikkat etmeye çalışıyorum...
tartıda bugün 81 görmek beni acaip mutlu etti...
aylardır görmediğim bir rakam.
inanıyorum ki 7 li rakamları da görmeme az kaldı Rabbimin izniyle.

akşam arkadaşlara gittik.
yha bide ısrar etmiyorlarmııı
1 tane börek yarım bisküvi pastası yedim.
ama bol bol hareket ve spor yapmaya çalıştım.

dünki menüm;

sabah
  • yagsız tost
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 kupa çay

ara
  • 1 tane elma

akşam
  • karnıbahar yemeği 4-5 kaşık
  • pirinç pilavı 3 kaşık
  • şehriyeli tavuk çorbası 1 kase

misafirlikte
  • 1 börek
  • minik bir parça bisküvi pastası

sporlarım:

150 ip
100 mekik
alt karın kası
twist
yan hareketleri
bol bol sağ sol step hareketi (bulaşık yıkarken bile :) )

Son düzenleme:

günaydın arkdslarrr yoldayım

kilo bildiriyorummmm
baslangıç 74
gecen hafta 69,2
bu hafta 68,4
gıden 800
hedef 60

güüüülll ortimmm kevsere msjla bildirirmisin
lütfeeennnn
gec kalmıyayım yine

Günaydın çıtırlarımmmmmmm

kilo bildirimiiiiii

Başlangıç :.....84.40
geçen hafta :.83.20
bu hafta :......81.60
giden:........... 1,60
toplam giden:..2.80

hedef: 75.00

boy:1.78

Ooooooo maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Tubişim super vermişsin. Aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…