- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.381
Canım bu aralar hep böyle sıkıntılar yaşadın kafana taktın tabi üstüne uykusuzluk yorgunluk ne olcaktı... üzüldüm çokGece 4 e geliyordu uyudum sanırım. Oglum 1 de uyudu yattım hemn bende. Kalbim sıkıştı nefes alamadım sanki içerde hava yok. Camları açtım suyun altına attım kendimi yok. Arkama bi sürü yastık oturur gibi uzandm dalmışım( bu depresyon belirtisi değildir dimi
Hoşgeldin alış verişin hayırlı olsun canım ben de biraz sıkılaşıyım ilk işim bu olucak :))günaydınşükür kavuşturana ya,
dün iş çıkışı arkadaşımla avm ye gittim,yemek yedik alışveriş yaptık kendime bir sürü 38 bedenciciler aldım sonrada güzel bi kahve keyfi yaptık,baya baya stres attım,
kilo işine gelirse,halen diet moduna giremedim bu hafta full yediğim halde,kilom halen aynı 61 yani
kilo vermek istiyorum ama hiç bir adım atmıyorum bunun için,sanırım sporsuz olmayacak bu iş,eee malum her akşam ödev havada erken kararıyor ne ara yürüycem ben,
nisana kadar verebildiğim kadar verip nisanda tekrar yürümeye başlıycam,evde denedim ama olmuyor,ben müziği açıp koşucak hatunum ya
Başarırsın sen tubi:) menülerin de gayet başarılı bence...bu ara da suyu ne kadar tüketiyosun??teşekürler canım güzel yorumun için...
evet sonucu güzel oldu :)
inşallah rakamı yükseltmeden dahada düşürmeyi başarabilirim.
çok öpüyorum
Hayırlı olsun internetin yarına tamamen hallolur inşallah hoşgeldin :)Sabah kv ye geldik.
Esimde ewe geri gittii. Ttnet ten gelmisler.
Suan internet baglaniooor.. feci mutluyummmm...
Sizleri coook özledimmmm..
Menu paylasmayi ozledim.
Napiosunuz. Nasilsiniz..
Ben geldim bugün kuzenim geldi kahvaltıya iki öğün yedim ama gene biraz kaçırdım
Menüm
Yeşil çay
1 adet sigara böreği
1adet yulaflı kurabiye
Yarım porsiyon patates salatası
Az peynir
Ara : Türk kahvesi
Skşam
Çok az yağda kızarmış tavuk göğsü
Bol salata
1 bardak şeftali suyu
Benim terazi bozuldu yarın a kadar kendine gelirse kilo bildirimi yapıcam gelmezse yazdığım kilo dogru olmayacaktır....:26:
oğlum geçebde 10 da yattı ve 12 de sıkıldım sabah mı oldu die uyandı.Ne bilim sanki erken uyutunca hem ona dayamıyorum hemde erken uyanacakmış gece kalkacakmış gibi hissediyorum.Sabah uyanmasın hem diyorum faln filanHedeka tubilos menüler guzel kizlar
Ebrucum niye oyleeeee niye oglun o kadar gec yatiyor daha oncede sorucaktim unuttum benim kizim 8 de yatiyor ben o zaman dinlenebiliyorum gun icinde o kucagimda oradan oraya kostur aksam o yatinca ohhhhh bir nefes aliyorum
Cok gec yatiyor oglun senin dinlenmeye hic vaktin olmuyor
Bence oturup 24 saatini gözden gecirip is saatini evde ki saatlerini düzenlemelisin vucudun artik yeter dinlen diyorrrr
Cok üzüldüm inannnn
Lütfen dikkat et kendine :///
Küboş coook gcmis olsun cnnmmm..
Ebruu cnm anlik biseydirr. Kafan takilmasin.
Zehraaaaa burdayim. Ewde net yok. Kv lerdeyiz. Burda net war da girebiliorum.
Menulerini takip ediorm. Fotolarna bayiliordum.
inş öledir hikomselam kızla riyi akşamlarr ,
ebru bu patik atakbelirtisi olabilir cnm bir doktoragörün ..
aç karınla pekmez iç canım.saolasın sizede geçmiş olsunKizlar nasilsiniz iki uc hafta olmustur giremedim gecmisi cok az okuyabildim ne guzel resimli menuler goruyorum umarim kilolar da gidiyordur
Bana gelirsek kan degerlerim cok dusuk cikti ilaca basladik hergun ayni seyler kosusturmaca aksamnasil oluyor anlamiyorum bile her bos vaktimde okuyorum kizlar bebis dogana kadar hatim yetissin diye
Umarim herkes iyidir diyet muhabbeti disinda bi havadis goremedim pek
Ebrucum senin oglus hastaymis cok gecmis olsun canim biz dectekrardan grip olduk malesef
Masumcm senin de yeni isin hayirli olsun sevindim senin adina
bende bilmiyorum öle bi daraldım dün gecebilgisayar yeni geldin malum işler birikti, geçmişe bakıcam ilk fırsatta,
masumm hoşgeldin,işin yeniden hayırlı olsun,
veee eprum ne oldu sana geçmişe bakamadım önemli bir şey yoktur umarım
evt papatyam evi işleri dağınıklığa yerde çer çöp görmeye dayanamıyom.Geniiş olup tv karşına geçemiyom.hep bi iki işi yapmaya tempo halinde olmaya çalışıyom.önerin güzel çok saol yada 3 günde bir felanda yapabilirim.Kv ogluşu besleyemiyor onada üzülüyorum takıyom.günaydın
ebrucum çok geçmiş olsun canım. evi çok mu kafaya takıyorsun. temizliği yemeği falan. ben eskiden pazar günleri bir haftalık yemek yapardım. mesela sabah kalkar kalkmaz bir düdükllüye mercimek çorba diğerine tavuk koyardım. biz kahvaltı edene kadar pişerdi o. gün içinde kuru fasülye,nohut, taze fasülye gibi bir yemek yapardım. bir de biber dolma falan. dolmayı pişirmeden dolaba koyuyordum. tpazar akşamı tavupğun yanına pilav. pazartesi salı akşamı sulu yemeği yiyorduk. çarşamba perşembe de dolmayı. benim gece derslerimde olduğu için ben bu şekilde yetiştim işlere. oğlumla da ilgilenebiliyordum. naçizane tavsiyem bir de böyle denesen.
mevcanım güle güle kullan aldıklarını. ben de geçen gün bir sürü elbise aldım. şuurumu kaybetmiştim sanki
masum yeni işin hayırlı olsun.
depresyon belirtisi değildir tabi
hemen kendini üzecek şeyler düşünme.
vücudun yorgun düştüğü için tepki veriyor bence.
ben de günlerdir kalbim çatlayacak gibi hissediyorum nefes alamıyorum
gibi oluyor ama yorgunluktan.
bence de yürümede kılo verilmiyor yeni kıyafetlerin hayırlı olsun.
gerçekten şükür kavuşturana. seni hep buralarda görelim inşallah.
sen de cicilerini güle güle kullan. bazen kendimizi şımartmak iyi oluyor.
günaydın çıtırlar,şiddetli bi mide bulantısı ile güne uyandım (gece yediklerim olabilirmi)
halende aynıyım,offff
kilom aynı yani 61,
bu hafta deli gibi yedim,dün işyerinde 1 dilim su böreği,2 baklava gece 1kase puding,1 çikolu gofret bunlar sadece dünki kaçamaklar ama kilom nasıl aynı kalıyor benim ya,
dur demem lazım kendime ama nasıl,hiçç diet yapasım yok, eskisi gibi akşamı erken kessem yine vericem ama o heveste yok
Kilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta 58.0
Bu hafta 58.0
Hedef 52
Şüküm istemeden 2 haftadır kilo korumadayımistesem koruyamam ki koruyamadım zamanında şimdi takılıp kaldım. Migdem kazınıyor simitimi yiyeyim. Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim haftaya 1 kilo vericem inş
günaydın kızlar:
hemen bildirim yapayım
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,8
bu hafta: 63,4
giden yok
gelen 600 gram.
toplam giden 3,8
hedef 60
bu hafta böyle olacağını biliyordum ben zaten. ailem vardı. onlarla yedim. ayrıca regl haftamdı. üstelik hiç spor yapamadım.600 gram almışım ama çok da takılmıyorum artık. bu şekilde daha mutluyum. 63-64 arası şimdilik iyidir. sporla sıkılaşmak artık amacım.
ebrucum ben senin ve oğlunun haline çok üzülüyorum. sen bize gün içindeki saatlerini yazsan da en azından. senin için bir planlama yapmaya çalışsak. kaçta eve geliyorsun vs. gibi. oğlun uykusuz kalıyor sen yıpranıyorsun.
1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta
kilo 58.2 58.4 58.1 58.300
göğüs 91 91 91 91
g.altı 81 78.5 77 77
bel 80 79 77 78
simit 94 92 91 92
kalça 98 97 96 96
basen 91 90 90 91
dün mens başladı dün sabah 57.800 dü bu sabah 58.300 e şok oldum. haftaya düşer inşallah.
kilo veren herkesi tebrik ederim.
günaydın çıtır hatunlarım :81:
kilo bildirimi yapayım da oğlumu alıp aylar sonra ilk defa eşim olmadan dışarı çıkacağızaşağı markete inip ekmek falan alalım diyorum hava biraz güneşli görünüyor da gören de beni önemli bi halt yiyorum sanacak ama napıyım çok mutlu oldum bu duruma iiice daralmıştım evde
başlangıç......... 69.3
geçen hafta..... 66.3
bugün............. 66.0
giden.............. 300gr
gelen.............. yok çok şükür
hedef.............. 55
boy................. 1.64
veren veremeyen koruyan herkesi tebrik ederim, bu hafta artıda çıkacağım diye çok korkuyordum ama gece yememenin ve herşeyden yiyip az yemenin faydasını gördüm sanırımhadi ben gidiim bi market gezmesi yapiim hoşçakalın öpüyorum hepciğinizi
günaydın arkdslarrr yoldayım
kilo bildiriyorummmm
baslangıç 74
gecen hafta 69,2
bu hafta 68,4
gıden 800
hedef 60
güüüülll ortimmm kevsere msjla bildirirmisin
lütfeeennnn
gec kalmıyayım yine
Günaydın çıtırlarımmmmmmm
kilo bildirimiiiiii
Başlangıç :.....84.40
geçen hafta :.83.20
bu hafta :......81.60
giden:........... 1,60
toplam giden:..2.80
hedef: 75.00
boy:1.78
Slm kızlar okulda internet yok artık. Tlf ekranı küçük. O nedenle sizinle menü ve yorum paylaşamayacağm artık. Akşamları vakit bulursam yazarım. Kilom geçen hafta 57.3 bugün 56.8 inanamadım. Dün sbh 58dim çünkü. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Koruyanları da. Alanlar azimle verilecek o kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?