- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.401
Ooooooo maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Tubişim super vermişsin. Aynen devam
gunaydin citirlarim nasilsiniz ben bugun biraz daha iyiyim cok sukur kizimi uyuttum hemen bildirmimu yapip bende uzancam
baslangic 84.400
gecen hafta78.300
bu hafta 78.300
gelen giden yok
En çok sen vermişsin tebrik ederim canımGünaydın çıtırlarımmmmmmm
kilo bildirimiiiiii
Başlangıç :.....84.40
geçen hafta :.83.20
bu hafta :......81.60
giden:........... 1,60
toplam giden:..2.80
hedef: 75.00
boy:1.78
O güzel resimli menülerin karşılığını aldın zehramgünaydın arkdslarrr yoldayım
kilo bildiriyorummmm
baslangıç 74
gecen hafta 69,2
bu hafta 68,4
gıden 800
hedef 60
güüüülll ortimmm kevsere msjla bildirirmisin
lütfeeennnn
gec kalmıyayım yine
Kıyamam sana ya olsun bi hava almış olursunuz. Azda olsa gitmiş önemli olan bu.günaydın çıtır hatunlarım :81:
kilo bildirimi yapayım da oğlumu alıp aylar sonra ilk defa eşim olmadan dışarı çıkacağızaşağı markete inip ekmek falan alalım diyorum hava biraz güneşli görünüyor da gören de beni önemli bi halt yiyorum sanacak ama napıyım çok mutlu oldum bu duruma iiice daralmıştım evde
başlangıç......... 69.3
geçen hafta..... 66.3
bugün............. 66.0
giden.............. 300gr
gelen.............. yok çok şükür
hedef.............. 55
boy................. 1.64
veren veremeyen koruyan herkesi tebrik ederim, bu hafta artıda çıkacağım diye çok korkuyordum ama gece yememenin ve herşeyden yiyip az yemenin faydasını gördüm sanırımhadi ben gidiim bi market gezmesi yapiim hoşçakalın öpüyorum hepciğinizi
Çok iyi vermişsin canım tebrik ederimCanlarım günaydın hepimize. .bildirim için geldim.
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta 59.9
Bu haftaEki Görüntüle 937185
Giden 1000 qr.
Gelen yok.
Toplam giden.9.200
Hedefim ilk 55
Sonra 50
Boy 164.
1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta
kilo 58.2 58.4 58.1 58.300
göğüs 91 91 91 91
g.altı 81 78.5 77 77
bel 80 79 77 78
simit 94 92 91 92
kalça 98 97 96 96
basen 91 90 90 91
dün mens başladı dün sabah 57.800 dü bu sabah 58.300 e şok oldum. haftaya düşer inşallah.
kilo veren herkesi tebrik ederim.
En çok sen vermişsin tebrik ederim canım
Ayyy kiyamammmm allahimmmm anne iste ins yavrucagada birsey olmaz kurtulura.s nelsonumm
papatyam sporsuz ve kaçamaklı bir hafta ama gelen 600 gram gayet iyi,bende senin gibiyim kilomdan ne mennunum ne deilim,spor yapıp sıkılaşmak istiyorum
az önce gazetede okudum bir anne 2yaşındaki oğlunun camdan düştüğünü görüp tutarım belki diye refleksle 4 kattan çığlıklarla atlamış,anne iyi ama evladının durumu kritikmiş,annelik nasıl bir duygu,nasıl bir içgüdü bu rabbim evladını o yürekli anneye bağışlasın cuma günü yüzü suyu hürmetine
Tubilos menun guzel yine canim
çok iyi vermişsin tebriklerCanlarım günaydın hepimize. .bildirim için geldim.
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta 59.9
Bu haftaEki Görüntüle 937185
Giden 1000 qr.
Gelen yok.
Toplam giden.9.200
Hedefim ilk 55
Sonra 50
Boy 164.
her hafta az az verip almamak en sağlıklısı bence.günaydın çıtır hatunlarım :81:
kilo bildirimi yapayım da oğlumu alıp aylar sonra ilk defa eşim olmadan dışarı çıkacağızaşağı markete inip ekmek falan alalım diyorum hava biraz güneşli görünüyor da gören de beni önemli bi halt yiyorum sanacak ama napıyım çok mutlu oldum bu duruma iiice daralmıştım evde
başlangıç......... 69.3
geçen hafta..... 66.3
bugün............. 66.0
giden.............. 300gr
gelen.............. yok çok şükür
hedef.............. 55
boy................. 1.64
veren veremeyen koruyan herkesi tebrik ederim, bu hafta artıda çıkacağım diye çok korkuyordum ama gece yememenin ve herşeyden yiyip az yemenin faydasını gördüm sanırımhadi ben gidiim bi market gezmesi yapiim hoşçakalın öpüyorum hepciğinizi
tebrik ederim güzel vermişsin. ayrıca Türkiyeye gelmen de çok iyi olur bence. insanın memleketi gibisi yok.günaydın arkdslarrr yoldayım
kilo bildiriyorummmm
baslangıç 74
gecen hafta 69,2
bu hafta 68,4
gıden 800
hedef 60
güüüülll ortimmm kevsere msjla bildirirmisin
lütfeeennnn
gec kalmıyayım yine
çok iyi vermişsin tebrik ederim.Günaydın çıtırlarımmmmmmm
kilo bildirimiiiiii
Başlangıç :.....84.40
geçen hafta :.83.20
bu hafta :......81.60
giden:........... 1,60
toplam giden:..2.80
hedef: 75.00
boy:1.78
O hikomm geldiiii
Ya okadar resim Ttimm insan bi yorum yapar dimi kustum size
O hikomm geldiiii
Ya okadar resim Ttimm insan bi yorum yapar dimi kustum size
Nelsonumm cnmmm cokk sagolasinnn amin cnm cok sagolasin yorumun icin cok tskk ederimmm yok nelsonum ya bi 60 insem tam citir olucam cnm hamileyji cekildim foto var dogumdan sonra resim cekilmedimm utaniyordum valla ama laptopa bakarim varsa atarim cnm resmimikevserciğim resimleriniyeni gördüm...çok tatlısınız.. eşinlede çok yakışmısınız... bebeğinde harika.. maşşallah.. nice güzzel yaşlar yaşasın cnm...attlım sen çıtırsın ki.. ama kilolu halinide koysa idin karşılaştırabiliridk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?