Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çıtırlar iyi akşamlar hepinize .. azıcık okuyabildim kilolarınızı ama verenleri tebrik ediyorum:) veremeyenler sakın üzülmesin yola devam vazgeçmek yok :) kilo koruyanlar harikasınız :) misafirim gelecek o yüzden kilo bildiriyim çıkıcam ama gece girebilirsem ayrıntılı inceliycem hepinizi bu arada sizler bana cidden ışık oldunuz hepinize teşekkürler :)

Geçen hafta 64,200
Bu hafta 63.800
Gelen yok çok şükür
Giden gelmez geri dilerim:)
Hedefim önce 60 sonra 58 :)) öpüldünüzzz

Benim tartım bozuk bu yüzden giden kilomu belirtemiyırum pazar günü aldığımız yere geri göyürücez gece. Haftaki kilomu baz alın bu arada moralim çok bozuk ablamdan dolayı bide eşime oasta yapıcam sma kekim kabarmadı herzaman yaptıgım kek şimdi tekrar yapıyorum kötü gümümdeyim

gülcüm bende simdi yine görmeyince meraklanmistim
sorun buyuk degildir umarim
bak moral bozuk ondan olmamistir kek
uzme tatli canini

kevsercim bende baktim simdi
allah hayirli huzurlu mutlu bi hayat sunsun size ins

yorum yapan ark. teşekkürler bir aydır ben inatlaşıyorum kilo vermek için.Yağlarım da beni çok sevmiş onlarda inatlaşıyor gitmemek için vermeyi başarırsam koruma konusunda da başarılı olacağımın işareti olsa gerek.
veren arkadaşlar hayran kaldım sizeee.

gülcüm bende simdi yine görmeyince meraklanmistim
sorun buyuk degildir umarim
bak moral bozuk ondan olmamistir kek
uzme tatli canini

kevsercim bende baktim simdi
allah hayirli huzurlu mutlu bi hayat sunsun size ins

Çok büyük bi sorun degil Zehra abla belki hatırlarsın konuşmuyorduk sıfr eşimle evlenmemi istemedi diye düğünüme falanda gelmedi sürekli Facebook tan falan mesaj lar atıyor moralimi bozmaya çalışıyor beddualar falan bu nasıl bi abladır bilmiyorum öle işte . Inşallah kek kabarırsa keyfim biraz yerine gelir

zehra abla görsellerine bayıldım türkiye ye gelmene de ayrıca sevindim memleket candır sana da eminim çok iyi gelecektir bu güzel değişiklik

kevser canım resimlerine baktım maaşallah şirinen çok tatlı eee sende baya baya çıtır bişeymişsin canım kilolu falan değilsin yani Allah hayırlı uzun ömürler versin yavru(larımıza)na

hiko sonunda int niz bağlanmış gözünüz aydın

gülcüm ablanla ilgili olaya üzüldüm inş barışırsınız diyeceğim ama anladığım kadarı ile uzun zamandır küssünüz Allah ablana akıl fikir versin.. üzme kendini..

hadeka sağol şekerim evet bencede azar azar gitsede gitsin yeterki geri gelmemek üzere bu arada okulda int olmayacak mı yazmıştın? bu tüm okullar içinmi geçerli yoksa geçici bi durum mu? merak ettim

ebrumm bencede kendine bi plan yapmalısın kendini çok yoruyorsun bu şekilde vücudun da buna sinyal veriyo, depresyon belirtisi değil o daralmalar.. yaptığın planı uygulamaya koyar bide kendini buna alıştırırsan eminim çok rahat edeceksin.. Allah kolaylık versin..

tubi maşallah kız baya vermişsin bu hafta tebrik ederim inşallah gelmemek üzere gitsin bu kilocuklarımız

daha da aklıma gelmeyen ve gelen ama yazacak bişey bulamadığım her kızçe tebrik ederim hepinizi.. muucckkss

bu arada şükran abla yok sanki :26:

cokk sagolasinn jalobamm benim sirnemm bitanee:)) yok cnm oyle kilom yokda eskisi gibi 60 olsam hersey cok guzelll olucak aminnn canim aminn

http://m.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

Bu videoyu gunde 3kez yapicam.
Hawa gunesli oldunda da oglisle yuruyuse cikicaz.
Yarin basliyoruuum.
Hikosss geri dndü.
Cumayaa goreceksinz beniii

Mew keewoomla beni ortaak yaaap.
Hikomm geriii donduu anlasildii:)) supersin hikom yap bakalim ama bu coj uzun kisa video buluyum bende yapicam zumba
Evet mevimm bizi hikoylla ortakkk yappp:))

tubi maşallah kız baya vermişsin bu hafta tebrik ederim inşallah gelmemek üzere gitsin bu kilocuklarımız

evet çok şükür bu hafta güzel verdim :)
mutlu oldum çok.

haftaya 79 lu bir rakam görmek istiyorum.
bu topic çok iyi geldi bana.
hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…