- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.421
Tubim nedemek cnm tabi kabul ederim yokevserim sırf resimleri görmek için arkadaşlık göndermiştim sana :)
teşekkürler kabul ettiğin için. ilk yorum benden gelmiş olsun
O hikomm geldiiii
Ya okadar resim Ttimm insan bi yorum yapar dimi kustum size
gcen hafta 79.1
bu hfta 78.5
giden 600 gr
menüm
sabah yok
1 mate cay
sonra yemegim yoktu hemende yapamadim
2 avuc leblebi yedim
saat 4 gibi
Eki Görüntüle 938105 mantarli bulgur pilavi ve taze fasulye
simdide dütlü kahve
cikilatalar sadece görsel olarak koydum yemedim hic
Eki Görüntüle 938116
gülcüm bende simdi yine görmeyince meraklanmistim
sorun buyuk degildir umarim
bak moral bozuk ondan olmamistir kek
uzme tatli canini
kevsercim bende baktim simdi
allah hayirli huzurlu mutlu bi hayat sunsun size ins
Cokk sagolasinn zehram amingülcüm bende simdi yine görmeyince meraklanmistim
sorun buyuk degildir umarim
bak moral bozuk ondan olmamistir kek
uzme tatli canini
kevsercim bende baktim simdi
allah hayirli huzurlu mutlu bi hayat sunsun size ins
cokk sagolasinn jalobamm benim sirnemm bitanee:)) yok cnm oyle kilom yokda eskisi gibi 60 olsam hersey cok guzelll olucak aminnn canim aminnzehra abla görsellerine bayıldımtürkiye ye gelmene de ayrıca sevindim memleket candır sana da eminim çok iyi gelecektir bu güzel değişiklik
kevser canım resimlerine baktım maaşallah şirinen çok tatlıeee sende baya baya çıtır bişeymişsin canım kilolu falan değilsin yani Allah hayırlı uzun ömürler versin yavru(larımıza)na
hiko sonunda int niz bağlanmış gözünüz aydın
gülcüm ablanla ilgili olaya üzüldüm inş barışırsınız diyeceğim ama anladığım kadarı ile uzun zamandır küssünüz Allah ablana akıl fikir versin.. üzme kendini..
hadeka sağol şekerim evet bencede azar azar gitsede gitsin yeterki geri gelmemek üzerebu arada okulda int olmayacak mı yazmıştın? bu tüm okullar içinmi geçerli yoksa geçici bi durum mu? merak ettim
ebrumm bencede kendine bi plan yapmalısın kendini çok yoruyorsun bu şekilde vücudun da buna sinyal veriyo, depresyon belirtisi değil o daralmalar.. yaptığın planı uygulamaya koyar bide kendini buna alıştırırsan eminim çok rahat edeceksin.. Allah kolaylık versin..
tubi maşallah kız baya vermişsin bu haftatebrik ederim inşallah gelmemek üzere gitsin bu kilocuklarımız
daha da aklıma gelmeyen ve gelen ama yazacak bişey bulamadığım her kızçe tebrik ederim hepinizi.. muucckkss
bu arada şükran abla yok sanki :26:
Hikomm geriii donduu anlasildii:)) supersin hikom yap bakalim ama bu coj uzun kisa video buluyum bende yapicam zumbahttp://m.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
Bu videoyu gunde 3kez yapicam.
Hawa gunesli oldunda da oglisle yuruyuse cikicaz.
Yarin basliyoruuum.
Hikosss geri dndü.
Cumayaa goreceksinz beniii
Mew keewoomla beni ortaak yaaap.
Hikomm geriii donduu anlasildii:)) supersin hikom yap bakalim ama bu coj uzun kisa video buluyum bende yapicam zumba
Evet mevimm bizi hikoylla ortakkk yappp:))
tubi maşallah kız baya vermişsin bu haftatebrik ederim inşallah gelmemek üzere gitsin bu kilocuklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?