Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydınlar kızlar .akşm kızlarla buluştuk yemek sohbet çok iyi geldi. 9:30 eşim aradı yürürken uyuyor çocuk dedi aynı avmde dolaştırıyormyş. Bi indim alt kata uyumuş. Istegim dışı erken uyudu. Dedim gece napıcak. Ben onu göremeden uyuduğu için vijdanım ağlama vs 12 dalmışım.saat 1 oglum kalktı öptü güldü ayağımda salladım 2:15 uyudu ama kıpır kıpır ve 4 kez daha anne salla fiye uyandı ve 6:40 uyumaktan sıkıldım günaydın Annecim beni evde sanıp mutlu ( giyinirken hırçınlaştı bırakırken oyuncaklarına dalıp arkamdan ağlamamış işte sabah sabah yine döktüm içimi. Inş içinizi karartmıyorumdur

Dün menüm çok güzeldi ama Akşm kumpir kola bozdu işi. Bu Sabah'ta pastanede üşümeyeyim die poça yedim( ama kararlıyım buğün marketten tb sandviçi ekmegi yeşilçay kuru incir kayısı vs bişiler alıcam.geçmşe bakamadım inş bakıcam iyiki varsınız ya hemen size bakıyorum sabah dertleşme anlatma iyi geliyor.

Lajoba: Haklısın csnım plan program zamanı geldide geçiyor bile
Zehra: Türkiye'ye mi geldin canım?
Hiko: tam şenlik bi spor gibime geliyor hayalimdeki hiko kıpır kıpır çünkü:))
Asaletim: hoşgeldin aramıza

günaydın çıtırlarımmm

dünki menümü paylaşıyorum;

sabah
  • yarım yumurta
  • 1 elma
  • 1 bardak çay

ara

• kuru kayısı

akşam
  • yarım tabak nohut yemeği
  • birkaç kaşık pirinç pilavı
  • 1 kase çorba

yemekten sonra eşimin aldıgı şerbetli tatlıdan yedim (18.30). ama ondan sonra hiçbirşey yemedim. bol bol su içtim ve uyudum.

sabah tartıda halen aynıydım :)
tatlı üzmüştü beni ne yalan söyliyim...

Ebrucummm hayalindeki hikoyum ben evet.
Kipir kipiiriimm. Oglisin kahvaltsini yaptirim ,, zumbaaaaa yapicam.
Konu siz olunca diyet kacinilmaz.

canım benim ne demek iç karartmak?
ben şahsen mutlu oluyorum bizimle paylaşıp içini döktüğün için ama oğluşunun seni bukadar yordugunu görünce de üzülüyorum.
kaç yaşında oğlun canım?
hani anlatsan? ikna etmeye çalışsan? sen işe giderken ağlamasın kuzucuk.
birde uykusu çok düzensiz. okuyunca bile yoruluyorum
Rabbim annelerin sabrını veriyor işte. İnşallah kısa zamanda düzene girer hayatınız

Hosgeldin. Ben iyiyim. Sen nasilsin.
9bucuk aylikoglum war. Eylulden bu yana rejim icindeyim.
Suan 78.5 im. Hedef ilk once 75 sonra 70 inssss..
Basladgmda 88.4 kilo idimm..
Sen anlat bakalm.

Hikoşşşşşşşş şimdi bakıyorumda.başlanğıç kilolarımız şimdiki ve hedef kilolarımızdakı son rakamlar aynı.bende 68.1 kiloydum şimdi 58.9.ilk hhedefim 55 sonra 50

Canım benimya.çok yorulub çok üzülüyorsun sen.keşke paşamızın uykusu düzene girsede topikce bir halay çeksek

evet çok şükür bu hafta güzel verdim :)
mutlu oldum çok.

haftaya 79 lu bir rakam görmek istiyorum.
bu topic çok iyi geldi bana.
hepinizi çok seviyorum
Canım yaaa.inşallah ulaşıcaksın istediğine eminim ben.bana burası çok iyi gelmişdi tubişim.hatta gelmeye devam ediyorbu arada bende seni çok seviyorum.bunu çokkkkk iyi biliyorsun zaten canım arakadaşım..

Oruçmuydun cnm...öğke yemeği yokta..eğer diyildiysen.en önemli kuralın öğünleri atlamaman gerektiğidir.o zaman daha super sonuç alacaksın...ben 2 sene önce bu sayede 10 kilo verdim.şimdide 9 kilo.:2::2:

Resimlerine henüz bakabildim canım. Yuvanızda hep böle mutlu olun inş. bence kilolu degildin spora devam etsem kaafi. Hoş duruyorsun benm gibi göbek fırlamıyor

Reeski msimlerine henüz bakabildim canım. Yuvanızda hep böle mutlu olun inş. bence kilolu degildin spora devam etsem kaafi. Hoş duruyorsun benm gibi göbek fırlamıyor
SAgolasinnn cnm bnm aminn ebrum bende var gobekden valla az daha eritsem 60 dussem tamam allahtan baska ne isterim ki

http://m.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

Bu videoyu gunde 3kez yapicam.
Hawa gunesli oldunda da oglisle yuruyuse cikicaz.
Yarin basliyoruuum.
Hikosss geri dndü.
Cumayaa goreceksinz beniii

Mew keewoomla beni ortaak yaaap.
Hoş geldin canlandırdın herkesi vallahi :) ben de yapmaya çalışıcam spora gitmediğim günler videoyu...hadi bakalım kolay gelsin)

merhaba...
nasilsiniz kizlar ben yeniyim aranizdaa...
Sen de hoşgeldin aramıza eğer ciddiysen kilo verme işinde en yararlı topiktesin :)) ben de çok işe yaradı bu Çıtırlar:)) sana da iyi gelecektir:))

Ne demek can sıkmak ebruli sen açamasaydın bu topiği biz nasıl destek vericektik birbirimize...tabi ki dertleşicez sorunlarımızı paylaşıcaz ki rahatlıycaz sen sıkma canını bizi sıkmak ne kelime mutlu edersin:)) bu ara da insan kendini ödüllendirecek onlardan biri olarak gör kumpir ve kolayı hiç endişelenme yaparsın sen...sen de iyi ki varsın.... )

Tubiii senin bu menü biraz eksik olmuş sanki tatlım sabah çok az geldi bana,mesela öğle yemeğin de yok.akşam iyi,tatlı konusuna gelince 7 den önce yemişsin sonra da dikkat etmişsin etki etmemiştir bile bu kadar kafanı takma..eskileri pek okuyamadım sen emziriyomuydun?? Bu menü sana az gelmiyor mu??acıkmıyormusun?? ben menünü okurken açıktım da

Bana gelince bu gün oruç tutuyorum yine:)) menümü paylaşıyım hemen :))
Sahur da;
7 yeşil zeytin
Avuç içi kadar dil peyniri
Yarım dilim lifli ekmek
Küçük kase nesfit
1,5 lt su

Iftar da;
Ispanaklı graten
Yoğurt
Bir kase çorba

Iftar erken olduğu için açıkabiliyorum 7 gibi yeşil salata ile günü kapatırım sanırım ama canım feci tatlı istiyor onun için de küçük bir kaçamak yapabilirim ) nedersiniz çok mu??sizce...

citirlarim bugunmu menum
sabah
yarim dilim kepek ekmegi uzerine yarim ucgen peynir
ara yok
oglen
yarim simit
ara
bir kase nesfit
1 kare bitter
yarim dilim.pasta
aksam
bir kase corba

daha tam iyilesmedim spor yok kizlar
biliyorum menum cok sacma ama bugun hrp disardaydim ondan bole oldu malesef
roseliz canim pasta harika gorunuyo
keveserim resmleriniz gordum cok guzelsiniz rabbim huzurunuU bozmasin sende baya baya citirsin canim :))
ebru canim uyku duzeninin duzelse hersey daha iyi olur eminim sana kiyamiyorun yoruluyosun
hikossss hosgeldin canim bende bi kendime geliyim zumba yapcam ayni kiloda sayiliriz hadi bakalim ilk kim 75 olcak :))
sukrann nerelerdesin canim
hadeka lajoba kizlar sizler nasilsiniz umarim hersey yolundadir
tubisss canim esimde bana bole iyisin zayiflama diyo ama ben kendimi mutlu hissettigim kiloda olmak istiyorum :))
kizlar unuttugum varsa kusura bakmasin hepinizi seviyorun

9 martta 3 yaşına giricek.herşeyi anlar büyük insan gibi davranır akıllı bıdığım diye severim onu.ama iş koşunu aınca bana masal yada başka bişi anlatıp konuyu dağıtıyor.Yaza az kaldı mah çocuklarla oynıyck yorulacak.ve zaman herşeyin ilacı inş. yoluna giricek.
Canım benimya.çok yorulub çok üzülüyorsun sen.keşke paşamızın uykusu düzene girsede topikce bir halay çeksek
canım kızla bilir bizz yine geç yatar 12 gibi öğlen 10-11 gibi kalkardık .Gece kalkma sürekli beni salla anne yanıma gel demezdi deliksiz uyurkduk.İşe başlayınca ben giidcem diye yaptığını dalamadıgnı düşünüyorum
Nazlimm valla ebrumun oglusunun uykusu duzelsin birak halayi horon, mezsedeke, roman ne varsa oynarim:)
:44:
SAgolasinnn cnm bnm aminn ebrum bende var gobekden valla az daha eritsem 60 dussem tamam allahtan baska ne isterim ki

canım çok güzel menünacıkmıyosan harika bencehaftaya 1 kilo vereceksin gibime geliyor.topigin sana faydası olduysa ne mutlu bana.Bu ortamı arkadaşları bulduğum için çok mutluyum
Eki Görüntüle 938936 nihayet bitti nasıl olmuş kızlar eşime yaptıgım pasta
sen mi yaptın çok marifetlisin gülüm yaafiyet olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…