Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

azcık tadımlık olduğu için ve erken saatta ve akşam çok haifif çorbayla kapattığın için iyi olunca sporuna devam edersin canım.İnş düzene giricek uykumuz

Çok Sağol canım her bişimi ben yaptım valla yarın kutlucaz eşim evde yarın yapamam diye bugün yaptım hem dinlenince daha güzel oluyor saklıcam artık . Bu arada oğlun nasıl oldu canım

Dün bira kafam karşıktı unutmusum şimdi aklımdayken yazayım. Kızının dogum günü kutlu olsun bahtı ömrü herseyi çok güzel olsun annesine babasına hayırlı evlat olsun canım

ZUZU:bayadır görünmüyosun merak ediyorum canım:44:

SEHRAMglunun durumu nasıl canım?ugramıyosun sende paylaş bizimle.

ögze ve hawarım :bebeişler ve siz nasılsınız?

Çok Sağol canım her bişimi ben yaptım valla yarın kutlucaz eşim evde yarın yapamam diye bugün yaptım hem dinlenince daha güzel oluyor saklıcam artık . Bu arada oğlun nasıl oldu canım

gülüm artık oğlumla ilgili konuşmama kararı aldım az önce.İyi saolasın canım

yardım etme isteğini yürekten hissediyorum.işe kalkış:06:45 eve dönüş:07:00 c.tesi eve dönüş30 planlı davranıcam artık canım.tavsiyelerini yapıcam söz

Biraz once ewe geldik. Arkadasim annesi muhabbet muhabbet sormayin. Bir de arkadasim 14yillik olunca eski anilarimiz depreşti.. biraz huzun cokca mutluluk yasadik, anarken. Ogliş reklam izliyor. Bende size yazayim dedim. Menume gelirsek..

07:30 1bardak sirkeli su

08:30 2kuru incir

12:00 2dilim cavdar ekmegi, 3catal peynir, 1yesil zeytin, 4cataldomates biber sosu,
2bardak sekersiz cay,1dilim kasar peyniri

14:00 sekerisz turk kahvesi

16:00 1tabak rokali salata, 4yemek kasigi kisir,bol tursu

17:00 2sekersiz cay

Bukadar.. bise yemem dahaa..

Sporda oglan uyusun zumbaaaaaaaa yapicammmm...

Hastalığını atlatamamışsın kübra üzüldüm canım evet bol karbonhidratlı olmuş ama dışarıda olunca işler değişiyor işte boşver sen iyileşmene bak sporuda ondan sonra halledersin:)

Eki Görüntüle 938936 nihayet bitti nasıl olmuş kızlar eşime yaptıgım pasta

Ellerine sağlık seliz çok güzel görünüyor:) eşinin yeni yaşı ailenize sağlık ve huzur getirsin dilerim.afiyet olsun :))

Acıkmıycan mı??canım sen az diyil mi??tabi acıkmıyorsan o ayrı bana biraz az geldi:) sen bu gidişle sıfır bedene inersin:))

Acıkmıycan mı??canım sen az diyil mi??tabi acıkmıyorsan o ayrı bana biraz az geldi:) sen bu gidişle sıfır bedene inersin:))

Bu yediklerim bana gore cok bile. Rejime ilk basladigim siralar daha da az yiyordum.
Bulgur fena sisirdi beni. Acikicagimi sanmiyorum canm. İsim neydi. Senin geldigin zamanda ben yoktum burda. Yani cok online degildim. Sifir beden we beeem. Hiiccc sanmiorm. Suan 42 giyiyorum. Hedefim 38 insallaaaaahhhh..
Sen anlat bakim kendini.

Teşekkürederim canım

Pastan harika olmus bayildim. Yarin kocisine buyuk br surpriz olacak desene.
Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Uzuntu keder dert nedir bilmeyin. Esinin dogum gunu kutlu olsun, sizlerle olsun ömür boyu.

Tusel ismim iyi acıkmıyorsan sevindim hedefde süpermiş:) ben 3 ay önce ikinci doğumumu yaptım 63.800 kilom önce 60 a daha sonra 58 e düşmek istiyorum orada da çakılı kalırsam oooo daha ne isterim hep beraber yaşayıp görücez :))

Pastan harika olmus bayildim. Yarin kocisine buyuk br surpriz olacak desene.
Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Uzuntu keder dert nedir bilmeyin. Esinin dogum gunu kutlu olsun, sizlerle olsun ömür boyu.

Âmin hikom çok Sağol. Bende az kalsın sana kıxıcaktım yorumlarında hiç adımı göremiyorum diyet aöa yazdıın hikom seni baya hırslı gördüm ben nedense şu iki gündür pek önem veremedim diyete Pazartesi tekrar toparlıcam

Tugsel memnun oldum. 93lerden dustumm 78lere.. cok sıkı rejimdeydim.
Simdide oyle. İyi cok kilon yokms. Kolayca werirsin ins. Burdaki kzlar sayesnde werdm bende.

Gulum seni es gecermiyimm. Cnmsin sen benim. Cook hirsliyim. Kocis surekli kiloma takilior. Sonra detayli anlatirim. Cok uzuldugum seyler soyledi. Bu arada kv bana bileklik almis. İyice zayifliorm die. Bence 7subat dogum gunumde werir. Soz vermisti cunku zayiflarsan sana hediyem war demisti. Kocis agzindan kacirdi soyledi.

Kv den tam destek he ne güzel insana böle destek olunca daha da bi hevesleniyor ama en büyük destek kocadan olmalı belki seni hırslsndırmak için diyordur

Sabah

1 haslanmis yumurta
2 dikim ekmek
6 zeytin

Oglen
1 kase mercimek corbasi
6 kasik patates yemegi
Yogurt ve 1 dilim ekmek

Ara mandalina 1 tane

Aksam
1 kase corba
4 kasik patates yemegi
Buyukkk kase salatave1 dilim ekmek

Cok gec yatiyorum haliyle acikiyorum eger acikirsam
1 tane galeta ve 3 bardak limonlu cay icicem

Sporlarim
10 dk kalca
8 dk gobek
20 dk 200 calori
Lesilleyle 2 milljm

Son düzenleme:
Kv den tam destek he ne güzel insana böle destek olunca daha da bi hevesleniyor ama en büyük destek kocadan olmalı belki seni hırslsndırmak için diyordur

Kocisde bazen destek bazen kostek.. anlamiorm napmaya calisior.
Kv sagolsun destekcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…