- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.481
Sagolasinn hikomm benimm bayadir yazmiyrdum menumu insan bu raya yazicam diye yediklerine dikkat etmeye calisiyorrKewom menüm cok guzel. Sporlarinda oyle.
Tugsel memnun oldum. 93lerden dustumm 78lere.. cok sıkı rejimdeydim.
Simdide oyle. İyi cok kilon yokms. Kolayca werirsin ins. Burdaki kzlar sayesnde werdm bende.
Sagol tatlım evet burdaki çıtırların desteği gerçekten süper geliyor insana ben biraz yavaş veriyorum kiloyu inşallah zamanında erişerim hedefime...
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dikim ekmek
6 zeytin
Oglen
1 kase mercimek corbasi
6 kasik patates yemegi
Yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara mandalina 1 tane
Aksam
1 kase corba
4 kasik patates yemegi
Buyukkk kase salatave1 dilim ekmek
Cok gec yatiyorum haliyle acikiyorum eger acikirsam
1 tane galeta ve 3 bardak limonlu cay icicem
Sporlarim
10 dk kalca
8 dk gobek
20 dk 200 calori
Lesilleyle 2 milljm
Menün güzel ama sanki patates yemeği ile ekmek biraz fazla mı??olmuş ya da bana mı??öyle geldi bu arada sporuna bayıldım :))
Bilmiyom ki fazlami :) ama canim bende ekmek olmaynca doymuyorum pilav vardi sirf yememek icin ekmek yedim yorum yaptigin icjn tsk ederimTugsel memnun oldum. 93lerden dustumm 78lere.. cok sıkı rejimdeydim.
Simdide oyle. İyi cok kilon yokms. Kolayca werirsin ins. Burdaki kzlar sayesnde werdm bende.
Sagol tatlım evet burdaki çıtırların desteği gerçekten süper geliyor insana ben biraz yavaş veriyorum kiloyu inşallah zamanında erişerim hedefime...
Menün güzel ama sanki patates yemeği ile ekmek biraz fazla mı??olmuş ya da bana mı??öyle geldi bu arada sporuna bayıldım :))
Menü güzel de tatlım akşamı niye o kadar azalttın acıkma sonra...iyi danslar:)Menüm .sabah 1 dilim ekmek. Diyet sürme peynir ve kavias..
Ara 1 greyfrut.
Öğlen. Balık 1 dilim ekmek ve salata.
Ara.5 tane fındık.
Akşam sütlü müsli
Ara 1 kivi.
Spor yapamadım yapmaya çalışıcam..hikomun gönderdiği dansi.
Hepinize iyi geceler çıtırlarımmm
Ne demek kevsercim yorum yapıcaz ki motive olalım yanlışlarımızı görelim dimi ama:))Bilmiyom ki fazlami :) ama canim bende ekmek olmaynca doymuyorum pilav vardi sirf yememek icin ekmek yedim yorum yaptigin icjn tsk ederim
Tuggsel, eminim ulasacaksindir. Bende cok hirsliyim. Bu sefer bambaska hemdee.
Zumba yapicam oglis
Yürü be hiko kim tutar seni :)) :))
Menü güzel de tatlım akşamı niye o kadar azalttın acıkma sonra...iyi danslar:)
Ne demek kevsercim yorum yapıcaz ki motive olalım yanlışlarımızı görelim dimi ama:))
Canım yorumun için sağol. .azmı tatlım.bilmem :44:acıkıyorum ama gec yatınca.Tuggsel, eminim ulasacaksindir. Bende cok hirsliyim. Bu sefer bambaska hemdee.
Zumba yapicam oglis
Yürü be hiko kim tutar seni :)) :))
Tubiii senin bu menü biraz eksik olmuş sanki tatlım sabah çok az geldi bana,mesela öğle yemeğin de yok.akşam iyi,tatlı konusuna gelince 7 den önce yemişsin sonra da dikkat etmişsin etki etmemiştir bile bu kadar kafanı takma..eskileri pek okuyamadım sen emziriyomuydun?? Bu menü sana az gelmiyor mu??acıkmıyormusun?? ben menünü okurken açıktım da
hikommm vallaa harikasinnn cnmmmm supersinnnCoook MUTLUYUUUUUUUMMMMM. Asagida kilo cetvelindeki kiloyu 1aydir o kiloda duruyordu. 79.5lere cikmistim biliorsunuz. Ama uyandigimda tartildimm veeeeeeeeeeeeeeeee 78.1 i gördümmmm.. bu hafta 77lerin basini gormeyi hedefliyoruummm.. kizlar, kendime geldimm. Ama bu size kavusmama borcluyumm..
İntrrnetin gozunu sewimm, olmazsa asla olmuyor. İyi ki warsinizz.. hawa kapali bugun. Yürüyüse cikamicam. Ama zumbaya bayildim, oglan ogle uykusuna yattigindaa zumbaaaaaa yapicam. Kewooom ortaaaam tutmasn kimse benii..
Mutlu Pazarlar..
merhaba
uzun zamandır kendime bir grup arayışı içindeyim
sizin grubu okuyorum şu an ve katılmak istiyorum
grubunuzun kurallarını ve yeni üye kabul edip etmediğinizi bilmiyorum
bu sebeple önc bir izin almak istedim
kabul ederseniz düzenli olarak burdan yeazmaya devam edecem
cevabınız gelene kadar biraz kendimi tanıtayım
35 yaşındayım,anasınıfı öğretmeniyim,2 çocuk annesiyim
daha önce kk da bir gruba üyeydim ve gurubumuz sayesinde 20 kilo verdim
2 sene kadar kilomu korudm,fakat şimdi aldığım vitamin ilaçlarından 6 kilo almış bulunmaktayım
tekrar kk ya dönüş yapıp düzenli paylaşım yaparak aldığım kiloları geri göndermek istiyorum
öncegi grupta çok iyi dostluklar kurduk halen orayı özlüyorum ama malesef dağıldık
umarım beni kabul edersiniz ve burdan devam ederim
yaş 35
bay 1,65
kilo 65
önceki kilom 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?