Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

20dk leslie (oglan uyanikti, mama sandalyesinde durdu. kücük adamim izin verdi annesine)
100mekik
10dk bel cevresi
10dk bacak

Uyumadanda zumbaaa yapicam. İnsallah.

Evet canım yakındayız :)) bir gün yollar kesişir belki:)) bu arada sporlar harikaymış bu gün ben kendim de o enerjiyi göremiyorum inşallah yatmadan mekik ve bel çalışırım

bugün:
14:00=1.5 dl.ekmek,örgü peynir,ekşimilki yumurta,çay
18:30=1 tabak taze fasulye,yarm tabak bulgur plavı,1 kase yoğurt
20:30=1 dl.limonlu kek ogluşla yaptık

spor:açık havada 1 saat yürüyüş
100 yarım mekik
50 alt karın hareketi
100 oklava
50 bacak hareketi
100 hundert

iyi gecelerrr kizlar nasilsinizz menmupaylasamicam bitane baklava yedm cnm cokiste 1 saat yuruyus yaptim bu gun kollarim ağrıdı cnm hic bisey yapmak istemedi

bu ara da kizlar nelson,, mevcan, papatya, sehra, ozge, baska unuttugum kiz varmi bilmiyorum ama nerdesiniz gelinnn artik merak ediyorumm

Günaydın kızçeler.sandiviçimi yiyiyorum.
Papatyam oglum 22:50 uyudu ve hiç uyanmadı Oglumla ilgili özelden yazıcam artık sana. Yemeklerimide yaptım dediğin gibi. Iyiki varsın

Bugün 5gunde 5kilo diyetine başlicam.
İlk gun sadece patates baharat atilir sadece.
2.gün sadece sebze (haşlanms, sebze yemekleri, salata turleri, )
3. Gün et günü ( haşlanms, izgara, yagsz et, balik, tavuk)
4.gun meyve gunu
5. Gunu yalnizca yumurta (diyet sut yada yogurt)
6. Ve 7.gun serbest herseyi yiyebilirsn abartmamak sartiyla.

Sekersiz cay, kahve, yesilcay serbest.

Bugun basliyormmmmmmm..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=355416. Burdan detaylarina bkarsiniz.

Son düzenleme:
Ogluşla uğraşırken yeşilçay sade alacağıma yeşilçay nane limon almışım jeletinini açtım mecbur içicem. İçen varsa tadı nasıl bi desin bana?

Günaydın kızçeler.sandiviçimi yiyiyorum.
Papatyam oglum 22:50 uyudu ve hiç uyanmadı Oglumla ilgili özelden yazıcam artık sana. Yemeklerimide yaptım dediğin gibi. Iyiki varsın

günaydın:
ebrucum okuyunca böyle içimi bir mutluluk kapladı. ben senin bu haline çok üzülüyorum. şimdi benim evimde yardımcım var ama ben de yıllarca uğraştım durdum. dediğim gibi yaz bana. işe kaçta gidiyorsun ne zaman çıkıyorsun. kıyamam ben senin oğluşuna. sana bir düzenleme yapalım. hı ben bu konuda çok mu iyiyim elbette değil. ama gece de okula gittiğimi düşünürsek sana yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

ve kızlar papatya geri döndü..ve kızlar size bir şey diyim mi öyle kıtlıktan çıkmış gibi yemek, istediğin herşeyden yemek de pek mataf bi işi değilmiş. tek artısı var sürekli büyüyen bir göbek.
bu sabah +200 ile başladım. inşallah bu sefer başarıcam. sporu da hiç bırakmıcam. zaten bırakmıyorum da...

denizeliklim sende hoş geldin aramıza. ben bu topiğin emektarlarından olup takılıyorum işte. kilo vermeyi pek başaramasam da sıkı dostlar edindim...

günaydın çıtırlarım,

dolu dolu bir hafta sonu geçirdim aylar sonra,cmt günü ankara cıvıl cıvıldı kızımla dışarı çıktık,alışveriş yaptık,parka gittik,beraber dışarda yemek yedik,geç geldim eve kızımı çok sevdiğim bi komşuma bırakıp arkadaşlarla dışarı çıktık,müzikli bir mekan deildi gittiğimiz saatlerce sohbet ettik,ordan başka bir yere geçtik gezdikte gezdik yedikte yedik

bu arada hayatımda ilk defa nargile içtim,ne güzeldi ne kötü merak eden varsa aranızda hiç merak etmesin söyleyim

dünde eşim kızım dışardaydık,akşam babamın yanına gidip bize getirdik,yemekti ütüydü derken,yeni bir haftaya uyandım,

kilomu ne siz sorun ne ben söyleyim

öğlen işten izin aldım kızımın toplantısı var okula gidicem

yeni gelen anneler hoş geldiniz,

eprumm sen oğlum erken uyudu dedinya kocaman bi ohhh çekmişim

papatyam seni görmek çok güzel,+200 gayet normal sen benim + kiloyu bi gör

kevserim,diette yapamayınca burayı çok ihmal ettim biliyorum,şüko nerelerdee

ösgem,hawarım sizlerde durumlar nedir geçmişe bakamıyorum pek

hikomm netinin gelmesine çok sevindim,

zehra fotoların süper,ben yemeklerden ziyade foto çekme işine bakıyorum,sunumun çok iyi

nelsonum çokk öpüyorum şekerim seni,eski günleri çok özlüyorum ben şimdi ise diet yapacak moda giremiyorum

sehraaaa nerelerde benmi göremedim uğramadımı

kubramm kurabiye işlerin nasıl gidiyor,akapunkturu bıraktınmı

ve diğer kızlar nicklerinizi unutuyorum affola,malum yaşlılıkkk

günaydın kızlar
uzun bir aradan sonra sabah tekrar kk ya girmek çok güzel
şu an sınıftayım stajer kızlarım var dersi onlar işlediği için rahatım biraz size takılayım dedim
okulda internet sürekli kopuyor hemen girip yazmak istedim

Hiko ve deniz ben de tam sizin ortanızda iskenderundayım nasıl ama :)) bu arada Allah muhabbetinizi artırsın:)) şu yeşil kahve olayını ben de bu gün haberler de duydum işe yararsa haberim olsun çıtırlar :))

negüzel yakınmışız birbirimize İskenderun da hatayın ilçesi bende Antakya merkezdeyim

Bizim semt carsi gibidir. Aktarda war. Gider ilk 250gr alirim. Denemek gerek. Tadini begenecekmiyim bakalim.
Tugseel ne guzel yakiniz. Yarin hawa guzel olursa gider alirim.

inşallah işe yarar bende okul çıkışı aktara gidip alacam umarım işe yarar ama nasıl kullanacağımı açıp okumam lazım önce

20dk leslie (oglan uyanikti, mama sandalyesinde durdu. kücük adamim izin verdi annesine)
100mekik
10dk bel cevresi
10dk bacak

Uyumadanda zumbaaa yapicam. İnsallah.

ooooo sporun süpermiş darısı başıma belki bende bugün yaparım tabi çocuklar izin verirse

bende yıllar önce bu diyeti yapmıştım hatta bu sabah buna başlamayı düşünüyordum ama sabah erken kalkıp patatesleri haşlıyamadım
sabah 7,5 ta okulda olmam lazım bende biraz zeytin,peynir getirdim yanımda küçük bir parça ekmekle yedim belki yarın başlarım bende

denizeliklim sende hoş geldin aramıza. ben bu topiğin emektarlarından olup takılıyorum işte. kilo vermeyi pek başaramasam da sıkı dostlar edindim...

teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için çok sevindim
aslında buraya yabancı değilim sıkı bir kk takipçisiydim başka bir gurupta uzun süre paylaşımlarımız oldu
birbirimize destek olarak çoğumuz astronomik rakamlarda kilolar verdik
30 küsür kilo verenimizde vardı 20 kilo verenimizde
bende 20 kilo verdim ama bir bölümünü geri aldım
inşallah burda o kilolarımıda verecem

bende aslında nargileyi merak ediyorum
sigara içiyorum ama nargileyi hiç içmedim
en iyisi hiç içmemek

bende akşam toplu olarak menü bildirimimi yapacam
menü bildirmek beni çok motive ediyor

Tarti, 77.8 i gösterdi..
Allahim bugünleri de mi görecektim. 77bnm icin hayaldiiii...
Artik cok dikkat etmem gerekior. Bu kadarini basarmişken.

Papatya, hoşgeldin, senin azmin gitmemiştir. Senden azcik saklanmistir.

Ebrucum inan tadi cok guzel. O acılık nanelide olmuor.

Mewcanimmm özledimmm ama ben senii.. o diyet moduna en kisa zamanda girmen dileiyle. Ben bir döndüm tam döndümm, diyet modum super.

Denizeliklim gunaydin. Kolay gelsin sana. Bugun basladm bakam ins faydasni gorurum..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız geçmişi okuyamadım. okudukça size yorum yaparım. tabi koca bir haftasonu geçti sayfalar ilerlemiş. yeni gelen arkadaşlar olmuş galiba.

cumartesi dikkat ettim pazar koptum. haftasonu kaçamaksız olmuyor benim için yaaa.
dün yemeğe çıktık eşimle.
seninle başbaşa biryerlere gitmek istiyorum dedi. tamam dedim. dün akşam çıktık. çıkarken çocuklarımı da hazırladım giydirdim. birlikte çıktık. eşim ama çocuklarla değil seninle başbaşa olmak istiyorum dedi.
ben de çocuklar hayatımızın bir parçası hiç bir yere bırakamam dedim ve hep beraber gittik. aslında bırakacak bir yerim olsa bırakırdım.

güzel bir hafta sonuydu. okulun son haftasına başlamış bulunuyoruz hayırlısı ile bitirelim inşallah.

arada bir eşimizle baş başa zaman geçirmek gerekiyor
bizde bazen çocukları annemlere veya kaynanamlara bırakıp akşamları çıkıyoruz
çocuklar bizim parçamız doğru ama arada baş başa kalmak gerçekten gerekli
çocuklarla olunca muhabbet sürekli bölünüyor onlarla ilgileneyim derken birbirimizi ihmal ediyoruz
bence bırakacak yer bulursan biraz baş başa takılın

Günaydin kizlarrr

Hikoscummm sporun guzel yazicaktim kiiiii zaten karsiligini almissinnn daha cumaya ne kadar cok var pztesiden 77 lere dusmussun

Ebrucummmm cok sevindim..belkis en panik yapiyordun uyanir diye yeterki sen iste düzene girer hersey bana herkes sasiriyordu cocuklar var calisyorum ama benim herseye vaktim olur kendimede vakit ayiririm kitap okumaya gezmeye cocuklarla oyunlara yemekler yapmaya tabi illaki bazen yorucu oluyor ama genel olarak böyle ve bunun tek nedeni programli olmak ..senin ilk bebisin ise yeni basladin hersey duzene giricek
Menu ve sporda guzeldi bu arada kekte haftasonu kacamagin olsun

Baska menü göremedim ,,y eni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Papatya masallah hic almamissin ,,evet yaa yemek icmek sürekli bi yerden sonra bana bazen tiksindirici bile geliyor aslinda sadece bir gereklilik ama iste biz ah ah

Mevcan

ben bu diyeti yaparken bir haftada 3 kilo vermiştim ardından da dikkatli beslenmeye devam ettiğim için verdiklerimi almamıştım
sanırım bende yarın başlıcam belkide bugün öğlen başlarım tamamen psikolojime bağlı

.

Son düzenleme:
kekin kabardı mı pastanı yapabildin mi ?
daha ileriki sayfalara gelemedim. canım ablan için de üzüldüm. inşallah hatasını aanlar ve barışırsınız.

http://m.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

Bu videoyu gunde 3kez yapicam.
Hawa gunesli oldunda da oglisle yuruyuse cikicaz.
Yarin basliyoruuum.
Hikosss geri dndü.
Cumayaa goreceksinz beniii

Mew keewoomla beni ortaak yaaap.
motivasyonun harika canım hep böyle olsun.

kevser canım fiziğin çok güzel
kızın da çok tatlı.
eşinle birbirinize çok yakışmışsınız.

zehra türkiyede misin artık?
menüler harika görünüyor.
azimle gidecek bu kılolar.

mev haftasonun harika geçmiş. senin adına çok sevindim.

ebru sen de güzel bir gün geçirmişsin harika.
oğlunun ve oğlumun uyku düzeni bir düzelsin ben de halay çekenlere katılacağım.
benimki de dün gece 21.30da uyudu. gündüz uykusunu uyumamış. hayret ettik.
gece 4-5 sefer kalktı tabi.
sen yine soğukta kalmışsın kıyamam sana.
hadi kendini gazla ve sağlıklı yeme dönemine geç. alacağın yeşil çay kuru meyveler ile.

devkule azimle gidecek tekrar ediyorum. kılolar ya da yağlar seni çok sevmiş olabilir ama bir kırılma noktası var onlar da pes diyecekler. artık bu bedende tutunamayacağız diyip gidecekler

canım ben de eşimle başbaşa vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum herkes gibi. ama çocuklarımı bırakabilecek ne ana var ne kv var. arkadaşlarım var onlara da acil bir durum olursa bırakırım keyfi bırakamam. işte böyle. ben de hep umut ediyorum ki büyüdüklerinde bizden uzaklaşacaklar ve onlar arkadaşları ile takılırken biz de başbaşa kalacağız. o nedenle böyle de güzel. ne yapalım:)
bence çok değil gayet iyi bir menü.
biri bana dua etsin borçlarım var ben de oruç tutayım. dün gece eşime dedim beni kaldır adam uyandırdı ve ben döndüm geri yattım. offfffff

Eki Görüntüle 938936 nihayet bitti nasıl olmuş kızlar eşime yaptıgım pasta
o nasıl bir şey yaaaaa
harika görünüyor. ben asla asla asla yapamam bunu.
çok taktir ettim.

citirlarim bugunmu menum
sabah
yarim dilim kepek ekmegi uzerine yarim ucgen peynir
ara yok
oglen
yarim simit
ara
bir kase nesfit
1 kare bitter
yarim dilim.pasta
aksam
bir kase corba
bence çok da kötü bir menü değil. dışarıda olmana rağmen.

gülüm artık oğlumla ilgili konuşmama kararı aldım az önce.İyi saolasın canım
canım inşallah kırmamışızdır seni oğlun konusunda.

menü çok güzel. zumbayı da yaptıysan harika olmuştur.
erken kapatmışsın günü.

bebişlerini güle güle büyüt.
boyun kaç yaşın kaç?
ben de kılo vermeye başladığımda 63.5 idim.
harika canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…