- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.521
20dk leslie (oglan uyanikti, mama sandalyesinde durdu. kücük adamim izin verdi annesine)
100mekik
10dk bel cevresi
10dk bacak
Uyumadanda zumbaaa yapicam. İnsallah.
Günaydın kızçeler.sandiviçimi yiyiyorum.
Papatyam oglum 22:50 uyudu ve hiç uyanmadıOglumla ilgili özelden yazıcam artık sana. Yemeklerimide yaptım dediğin gibi. Iyiki varsın
Hiko ve deniz ben de tam sizin ortanızda iskenderundayım nasıl ama :)) bu arada Allah muhabbetinizi artırsın:)) şu yeşil kahve olayını ben de bu gün haberler de duydum işe yararsa haberim olsun çıtırlar :))
Bizim semt carsi gibidir. Aktarda war. Gider ilk 250gr alirim. Denemek gerek. Tadini begenecekmiyim bakalim.
Tugseel ne guzel yakiniz. Yarin hawa guzel olursa gider alirim.
20dk leslie (oglan uyanikti, mama sandalyesinde durdu. kücük adamim izin verdi annesine)
100mekik
10dk bel cevresi
10dk bacak
Uyumadanda zumbaaa yapicam. İnsallah.
Bugün 5gunde 5kilo diyetine başlicam.
İlk gun sadece patates baharat atilir sadece.
2.gün sadece sebze (haşlanms, sebze yemekleri, salata turleri, )
3. Gün et günü ( haşlanms, izgara, yagsz et, balik, tavuk)
4.gun meyve gunu
5. Gunu yalnizca yumurta (diyet sut yada yogurt)
6. Ve 7.gun serbest herseyi yiyebilirsn abartmamak sartiyla.
Sekersiz cay, kahve, yesilcay serbest.
Bugun basliyormmmmmmm..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=355416. Burdan detaylarina bkarsiniz.
denizeliklim sende hoş geldin aramıza. ben bu topiğin emektarlarından olup takılıyorum işte. kilo vermeyi pek başaramasam da sıkı dostlar edindim...
günaydın çıtırlarım,
dolu dolu bir hafta sonu geçirdim aylar sonra,cmt günü ankara cıvıl cıvıldı kızımla dışarı çıktık,alışveriş yaptık,parka gittik,beraber dışarda yemek yedik,geç geldim eve kızımı çok sevdiğim bi komşuma bırakıp arkadaşlarla dışarı çıktık,müzikli bir mekan deildi gittiğimiz saatlerce sohbet ettik,ordan başka bir yere geçtik gezdikte gezdik yedikte yedik
bu arada hayatımda ilk defa nargile içtim,ne güzeldi ne kötü merak eden varsa aranızda hiç merak etmesin söyleyim
dünde eşim kızım dışardaydık,akşam babamın yanına gidip bize getirdik,yemekti ütüydü derken,yeni bir haftaya uyandım,
kilomu ne siz sorun ne ben söyleyim
öğlen işten izin aldım kızımın toplantısı var okula gidicem
günaydın kızlar
nasılsınız geçmişi okuyamadım. okudukça size yorum yaparım. tabi koca bir haftasonu geçti sayfalar ilerlemiş. yeni gelen arkadaşlar olmuş galiba.
cumartesi dikkat ettim pazar koptum. haftasonu kaçamaksız olmuyor benim için yaaa.
dün yemeğe çıktık eşimle.
seninle başbaşa biryerlere gitmek istiyorum dedi. tamam dedim. dün akşam çıktık. çıkarken çocuklarımı da hazırladım giydirdim. birlikte çıktık. eşim ama çocuklarla değil seninle başbaşa olmak istiyorum dedi.
ben de çocuklar hayatımızın bir parçası hiç bir yere bırakamam dedim ve hep beraber gittik. aslında bırakacak bir yerim olsa bırakırdım.
güzel bir hafta sonuydu. okulun son haftasına başlamış bulunuyoruz hayırlısı ile bitirelim inşallah.
Tarti, 77.8 i gösterdi..
Allahim bugünleri de mi görecektim. 77bnm icin hayaldiiii...
Artik cok dikkat etmem gerekior. Bu kadarini basarmişken.
Papatya, hoşgeldin, senin azmin gitmemiştir. Senden azcik saklanmistir.
Ebrucum inan tadi cok guzel. O acılık nanelide olmuor.
Mewcanimmm özledimmm ama ben senii.. o diyet moduna en kisa zamanda girmen dileiyle. Ben bir döndüm tam döndümm, diyet modum super.
Denizeliklim gunaydin. Kolay gelsin sana. Bugun basladm bakam ins faydasni gorurum..
kekin kabardı mı pastanı yapabildin mi ?Çok büyük bi sorun degil Zehra abla belki hatırlarsın konuşmuyorduk sıfr eşimle evlenmemi istemedi diye düğünüme falanda gelmedi sürekli Facebook tan falan mesaj lar atıyor moralimi bozmaya çalışıyor beddualar falan bu nasıl bi abladır bilmiyorum öle işte . Inşallah kek kabarırsa keyfim biraz yerine gelir
motivasyonun harika canım hep böyle olsun.http://m.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
Bu videoyu gunde 3kez yapicam.
Hawa gunesli oldunda da oglisle yuruyuse cikicaz.
Yarin basliyoruuum.
Hikosss geri dndü.
Cumayaa goreceksinz beniii
Mew keewoomla beni ortaak yaaap.
canım ben de eşimle başbaşa vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum herkes gibi. ama çocuklarımı bırakabilecek ne ana var ne kv var. arkadaşlarım var onlara da acil bir durum olursa bırakırım keyfi bırakamam. işte böyle. ben de hep umut ediyorum ki büyüdüklerinde bizden uzaklaşacaklar ve onlar arkadaşları ile takılırken biz de başbaşa kalacağız. o nedenle böyle de güzel. ne yapalım:)arada bir eşimizle baş başa zaman geçirmek gerekiyor
bizde bazen çocukları annemlere veya kaynanamlara bırakıp akşamları çıkıyoruz
çocuklar bizim parçamız doğru ama arada baş başa kalmak gerçekten gerekli
çocuklarla olunca muhabbet sürekli bölünüyor onlarla ilgileneyim derken birbirimizi ihmal ediyoruz
bence bırakacak yer bulursan biraz baş başa takılın
bence çok değil gayet iyi bir menü.Bana gelince bu gün oruç tutuyorum yine:)) menümü paylaşıyım hemen :))
Sahur da;
7 yeşil zeytin
Avuç içi kadar dil peyniri
Yarım dilim lifli ekmek
Küçük kase nesfit
1,5 lt su
Iftar da;
Ispanaklı graten
Yoğurt
Bir kase çorba
Iftar erken olduğu için açıkabiliyorum 7 gibi yeşil salata ile günü kapatırım sanırım ama canım feci tatlı istiyor onun için de küçük bir kaçamak yapabilirim) nedersiniz çok mu??sizce...
o nasıl bir şey yaaaaaEki Görüntüle 938936 nihayet bitti nasıl olmuş kızlar eşime yaptıgım pasta
bence çok da kötü bir menü değil. dışarıda olmana rağmen.citirlarim bugunmu menum
sabah
yarim dilim kepek ekmegi uzerine yarim ucgen peynir
ara yok
oglen
yarim simit
ara
bir kase nesfit
1 kare bitter
yarim dilim.pasta
aksam
bir kase corba
canım inşallah kırmamışızdır seni oğlun konusunda.gülüm artık oğlumla ilgili konuşmama kararı aldım az önce.İyi saolasın canım
menü çok güzel. zumbayı da yaptıysan harika olmuştur.Biraz once ewe geldik. Arkadasim annesi muhabbet muhabbet sormayin. Bir de arkadasim 14yillik olunca eski anilarimiz depreşti.. biraz huzun cokca mutluluk yasadik, anarken. Ogliş reklam izliyor. Bende size yazayim dedim. Menume gelirsek..
07:30 1bardak sirkeli su
08:30 2kuru incir
12:00 2dilim cavdar ekmegi, 3catal peynir, 1yesil zeytin, 4cataldomates biber sosu,
2bardak sekersiz cay,1dilim kasar peyniri
14:00 sekerisz turk kahvesi
16:00 1tabak rokali salata, 4yemek kasigi kisir,bol tursu
17:00 2sekersiz cay
Bukadar.. bise yemem dahaa..
Sporda oglan uyusun zumbaaaaaaaa yapicammmm...
bebişlerini güle güle büyüt.Tusel ismim iyi acıkmıyorsan sevindim hedefde süpermiş:) ben 3 ay önce ikinci doğumumu yaptım 63.800 kilom önce 60 a daha sonra 58 e düşmek istiyorum orada da çakılı kalırsam oooo daha ne isterim hep beraber yaşayıp görücez :))
harika canım.Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dikim ekmek
6 zeytin
Oglen
1 kase mercimek corbasi
6 kasik patates yemegi
Yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara mandalina 1 tane
Aksam
1 kase corba
4 kasik patates yemegi
Buyukkk kase salatave1 dilim ekmek
Cok gec yatiyorum haliyle acikiyorum eger acikirsam
1 tane galeta ve 3 bardak limonlu cay icicem
Sporlarim
10 dk kalca
8 dk gobek
20 dk 200 calori
Lesilleyle 2 milljm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?