- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.561
Biliyorum simit yakışmadı ama napalım yemiş bulundum bi kere:) sağol canım hemoroid problemim var onun için operasyonTugsel hayirdir canim ne oprerasyonu?? Gecmis olsuun.. menunde guzel de o simit olmadii. Bir simit 4tost ekmegine denkmis.
merhabalarrrrr benn geldimmm annemlerle beraberb gezmeye gittikk oturdukk ama benn seyyy yedimm borej 3 dilitatli falan vardi yemesim sadece borek ve salata yedim bu haftadan umudum yok ya yaris olsunn yaris olmayinca olmuyorrr siz neler yaptiniz bakalim sizin sporu gorunce kizim uyusun bende yapicam biseylerrr bu gun tamm 3 yuruyuss yaptim borekler gitmistir insallahh aksami da hafif altlatirsam bisey olmaz dimi:)
merhabalarrrrr benn geldimmm annemlerle beraberb gezmeye gittikk oturdukk ama benn seyyy yedimm borej 3 dilitatli falan vardi yemesim sadece borek ve salata yedim bu haftadan umudum yok ya yaris olsunn yaris olmayinca olmuyorrr siz neler yaptiniz bakalim sizin sporu gorunce kizim uyusun bende yapicam biseylerrr bu gun tamm 3 yuruyuss yaptim borekler gitmistir insallahh aksami da hafif altlatirsam bisey olmaz dimi:)
hikomm ortagimm k, bakma camimmm tamamm umudsuzlukk yokkkkk bizde oturuyoruz kizim. da oynuyorKewoom ortaaam dedik o kadar yaa. Neden dikkat etmiyorsun. Umudum yok falan deme lutfen. Yüruyümüşsun iste gitmistir borekler. Oglis mama sandalyesinde uslu uslu duruyor. Bende tv na bakiorm.
insallahh cnnm ya bende analfusur ameliyati olmustum simdiden gecmis olsunnBiliyorum simit yakışmadı ama napalım yemiş bulundum bi kere:) sağol canım hemoroid problemim var onun için operasyon
Gitmiştir o börekler kevsercim aynen akşamı da hafif atlattın mı?bitti gitti işte :)) hemoroid operasyonu tatlımgeçicek inşallah:)
Geldiiim. Selam hepinize. 10 gündür yazmıyodum ama sizi takipteydim. Malumunuz kilo koruma dönemine geçtim. Yazdığım menülerin ve yorumların bi değeri kalmadı, okunacak ve yorum yapılacak bi özelliği kalmadı. Kilo verdiğim süreçte herşey daha güzeldi. Tartı gününün heyecanı, spor yapma ve az yeme çabaları. Aslında çok güzeldi herşey ama anladım ki ne olursa olsun ailevi sorunlarımı paylaşmamalıydım. Hepinizi bunalttım. Benim sizlerden başka arkadaşım olmadığı için eşimle ve anne babasıyla ilgili sorunları burda paylaşıyordum. Geçmişi okudum ama benimle ilgili hiçbir yorum olmadığını gördüm. Canım sıkıldı. Kevser ve Hikoş çok ısrar ettiği için ve sizleri çok özledğim için döndüm yine.
Bu arada kilomu da koruyamadım pek. 58.5 e çıktım. Başlangıcım bu kilo olsun. Yeniden 55 e, hatta 53 e bile inmek istiyorum.
Şükrancim Hoşgeldin canım. Lütfen böyle düşünme.hepimizin problemleri oluyor.ve sadece bunu paylaşaraq rahatliyor insan. ne kadar seviyor uz biz.inanki kaç gündür aklımdasın.ama Kevserden dolayı iyi olduğunu biliyordum.özür dilerimGeldiiim. Selam hepinize. 10 gündür yazmıyodum ama sizi takipteydim. Malumunuz kilo koruma dönemine geçtim. Yazdığım menülerin ve yorumların bi değeri kalmadı, okunacak ve yorum yapılacak bi özelliği kalmadı. Kilo verdiğim süreçte herşey daha güzeldi. Tartı gününün heyecanı, spor yapma ve az yeme çabaları. Aslında çok güzeldi herşey ama anladım ki ne olursa olsun ailevi sorunlarımı paylaşmamalıydım. Hepinizi bunalttım. Benim sizlerden başka arkadaşım olmadığı için eşimle ve anne babasıyla ilgili sorunları burda paylaşıyordum. Geçmişi okudum ama benimle ilgili hiçbir yorum olmadığını gördüm. Canım sıkıldı. Kevser ve Hikoş çok ısrar ettiği için ve sizleri çok özledğim için döndüm yine.
Bu arada kilomu da koruyamadım pek. 58.5 e çıktım. Başlangıcım bu kilo olsun. Yeniden 55 e, hatta 53 e bile inmek istiyorum.
slm citirlarim nasilsiniz ben eve yeni geldim gezmem vardi bugun sabah kalk kizi doyur evi topla kahvalti yap kizi uyut sonra pasta yaptim gitcegim yere eve geldim kizi salliyorum simdi sonra leslie ve zumba yapcam
mevvv canim kurabiye isi iyi gidiyo bakalim bi kac kisiden siparis aldim :)) ve evet akupunkturu biraktim cunku 1 ayda 2 kilo verdim ben normaldede ole veriyodun zaten eski duzene geri dondun anlican
hikosss kiz 77 leri gormussun acaip hirslandim bende bu hafta 77 gormek istiyorum haftaya bende senin yaptigin diyeti yapicam yada persembe gunu baslarim
ebruu canim duzene girmenize cok sevindim ins hep bole drvam eder
kevserin sen nasilsin canim
sukran ortalarda yok gibi
lahoba hadeka sizler nasilsiniz
aramiza yeni bi arkadas katilmis hosgeldin canim ismini tam hatirlayamadim mas 20 kilo vermissin daha once geri kalanida veririsin eminim :))
menum
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir
yarim dilim kasar
3 zeytin
ara yok
oglen
bir yufka boregi
bir dilim irmik tatlisi
1 tane kuru patlican dolmasi
ara
yok
aksam kv de olcam yaprak sardi ondan yicem :)
Azmine hayran kaldim. Carsida bise yememene.
Lahana suyunu ben cok sewerim, diyetimin en basinda cok tukettim lahana suyunu.
Pirinc lapanda cok duyurucudur.
Sadece patates diyor. Salgami gorunce canim cekti.
Etkilermi diyeti bilmiorm ki... sinavda ayakta olacaksin yani dengeli beslenmen gerekior.
Ptesi basla bence de,
kizlar biraz once 3 tane form biskuvi yedim ve 1 mil leslie
70 mekik
150 basen hareketi
4 dk zumba ne kadar cok yapmisim dimi :))
Hafta sonu ve kaçamak hangimiz yapmıyoruz ki hadekacım boşver olur okadar hafta içi dikkat edersin sen bu arada senin şuan ki kilonda olmayı ne kadar isterdim bilemezsin:)) benim boy 1.67 civarı yaşımda 29 4 yaşında bir oğlum 3 aylıkda bir kızım var allahım bağışlarsa senin yaş kaç??
Menü gayet güzelmiş ama akşam bir yumurta ile yatana kadar acıkımazmısın azıcık takviye yapabilirsin bence... Iradene gelince süpersin herkes yapamaz:)) taktire şayan vallahi :))
Hikocum yeni diyetin hayırlı olsun :)) istediğin gibi gitsin inşallah :))
Bana gelirsek kızlar biraz moralim bozuk hastanedeydim bu gün cumaya küçük bir operasyon geçiricembir gece yatış var o yüzden bu aralar sizi boşlarsam kızmayın :) menüme gelince ;
Sabah;
Bir kase kuru üzüm ve tarçınlı nesfit
Öğlen;
Bir simit ve ayran
Akşam;
Sebzeli graten 1dilim
Bir kase çorba
Patlıcan salatası
Yatmadan yapabilirsem biraz Zumba,120mekik( 3 set halinde),150 yan bel,5-10dak.bacak ve kalça umarım yapabilirim çünkü sabaha dans var vücudum biraz alışmış olur?? :))
Kübracım bu arada harika sporlar niye zumbanı küçümsedin o 4 dakika da nasıl efor sarf etmişsindir :)) devam süper gidiyorsun.
Biliyorum simit yakışmadı ama napalım yemiş bulundum bi kere:) sağol canım hemoroid problemim var onun için operasyon
Gitmiştir o börekler kevsercim aynen akşamı da hafif atlattın mı?bitti gitti işte :)) hemoroid operasyonu tatlımgeçicek inşallah:)
ohhh beee hoss geldinn sukran ablam sensiz olmuyorr uzulmee sen 53 de inersin yeterki bizi birakmaGeldiiim. Selam hepinize. 10 gündür yazmıyodum ama sizi takipteydim. Malumunuz kilo koruma dönemine geçtim. Yazdığım menülerin ve yorumların bi değeri kalmadı, okunacak ve yorum yapılacak bi özelliği kalmadı. Kilo verdiğim süreçte herşey daha güzeldi. Tartı gününün heyecanı, spor yapma ve az yeme çabaları. Aslında çok güzeldi herşey ama anladım ki ne olursa olsun ailevi sorunlarımı paylaşmamalıydım. Hepinizi bunalttım. Benim sizlerden başka arkadaşım olmadığı için eşimle ve anne babasıyla ilgili sorunları burda paylaşıyordum. Geçmişi okudum ama benimle ilgili hiçbir yorum olmadığını gördüm. Canım sıkıldı. Kevser ve Hikoş çok ısrar ettiği için ve sizleri çok özledğim için döndüm yine.
sukran ablam merak etme sen salida olsa kilo verirsin denizcigim hoss.geldinnnnnKevser, Nazlma ve Hikoş, sağolun kızlar, çok mutlu ettiniz beni. Ben de yarın yine menü paylaşıp zayıflama serüvenime yeniden başlarım. Sporlarımı da yaparım.
Bakalım cumaya verebilecek miyim kilo. Ne de olsa salıdan başlamış olucam. Eski heyecanım geri geldi. Gerçekten de kilo korumak kolay değilmiş. Ama yine olucak inş
Bu arada yeni bir arkadaş gelmiş, hoşgeldin Denizcim. İnş sen de istediğin kiloya inersin.
Kevser, Nazlma ve Hikoş, sağolun kızlar, çok mutlu ettiniz beni. Ben de yarın yine menü paylaşıp zayıflama serüvenime yeniden başlarım. Sporlarımı da yaparım.
Bakalım cumaya verebilecek miyim kilo. Ne de olsa salıdan başlamış olucam. Eski heyecanım geri geldi. Gerçekten de kilo korumak kolay değilmiş. Ama yine olucak inş
Bu arada yeni bir arkadaş gelmiş, hoşgeldin Denizcim. İnş sen de istediğin kiloya inersin.
sukran ablam merak etme sen salida olsa kilo verirsin denizcigim hoss.geldinnnnn
Kevser, Nazlma ve Hikoş, sağolun kızlar, çok mutlu ettiniz beni. Ben de yarın yine menü paylaşıp zayıflama serüvenime yeniden başlarım. Sporlarımı da yaparım.
Şükranım bence yanlış düşünüyorsun hepimiz burada problemlerimizi paylaşıyoruz ben Oğlumla ilgili sorunlar yaşarken bunları en yakın arkadaşlarıma bile anlatamadım burada hep size yazdım.
Ben de uzun zamandır yoktum yaklaşık bir aydır menü paylaşmadım. Bugün geri dönüş yaptım. Bu şekilde düşünme lütfen üzersîn bizi.
Tuğsel çok geçmiş olsun
Uzun zamandan sonra ilk de da menü paylaşıyorum. Bunun şerefine yorum isterim. Gerçi ben bile oek beğenmedim ama olsun
07:30 1 kk peynir, 3 zeytin, bşr domates, yarım muz, bşr yeşil biber, bşr dilim ekmek , yeşilçay
10:30 1 kivi
12:00 yarım dilim ekmek, 2 yk acılı bir meZe ve Sezar tavuk salata
15:30 bir portakal
17:00 bimin yağlı gevreği varya ondan 4 adet
Fırında biber yoğurt
18:00 Türk kahvesi 2 mandalina 1 havuç
Spor yapıcam bugün ana ne olduğuna karar vermedim henüz
Akşam yemeğimin fotosunu ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?