Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tugsel hayirdir canim ne oprerasyonu?? Gecmis olsuun.. menunde guzel de o simit olmadii. Bir simit 4tost ekmegine denkmis.
Biliyorum simit yakışmadı ama napalım yemiş bulundum bi kere:) sağol canım hemoroid problemim var onun için operasyon

Gitmiştir o börekler kevsercim aynen akşamı da hafif atlattın mı?bitti gitti işte :)) hemoroid operasyonu tatlım geçicek inşallah:)

Kewoom ortaaam dedik o kadar yaa. Neden dikkat etmiyorsun. Umudum yok falan deme lutfen. Yüruyümüşsun iste gitmistir borekler. Oglis mama sandalyesinde uslu uslu duruyor. Bende tv na bakiorm.

Cok gecmiş olsun. Opreasyondan sonra cabucak iyilesirsin insallah.
Diikkat et kendine.

insallahh cnnm ya bende analfusur ameliyati olmustum simdiden gecmis olsunn

Geldiiim. Selam hepinize. 10 gündür yazmıyodum ama sizi takipteydim. Malumunuz kilo koruma dönemine geçtim. Yazdığım menülerin ve yorumların bi değeri kalmadı, okunacak ve yorum yapılacak bi özelliği kalmadı. Kilo verdiğim süreçte herşey daha güzeldi. Tartı gününün heyecanı, spor yapma ve az yeme çabaları. Aslında çok güzeldi herşey ama anladım ki ne olursa olsun ailevi sorunlarımı paylaşmamalıydım. Hepinizi bunalttım. Benim sizlerden başka arkadaşım olmadığı için eşimle ve anne babasıyla ilgili sorunları burda paylaşıyordum. Geçmişi okudum ama benimle ilgili hiçbir yorum olmadığını gördüm. Canım sıkıldı. Kevser ve Hikoş çok ısrar ettiği için ve sizleri çok özledğim için döndüm yine.

Bu arada kilomu da koruyamadım pek. 58.5 e çıktım. Başlangıcım bu kilo olsun. Yeniden 55 e, hatta 53 e bile inmek istiyorum.

Şüküm sen hedefinin alt sinirina düstügünü gordk. Yine yaparsin sen. Senin o yediklerine imrenerek bakardim. Yine yaz sensiz olmaz.

Şükrancim Hoşgeldin canım. Lütfen böyle düşünme.hepimizin problemleri oluyor.ve sadece bunu paylaşaraq rahatliyor insan. ne kadar seviyor uz biz.inanki kaç gündür aklımdasın.ama Kevserden dolayı iyi olduğunu biliyordum.özür dilerim
Vede seni çok özledik.yokıuğun gerçekten belliydi..
Kilo koruma çok zor. Ama sen başarıcaksın.53 de olucaksin inşallah. .

yeni arkadaş benim sanırsam
teşekür ediyorum çok cana yakın bir grup hiç yabancılık çekmedim burda motivasyon gerçekten artıyor
20 kiloyu verirken bile motive olmakta bukadar zorlanmamıştım inşallah hepimiz çıtır oluruz

senin menüne gelince üçgen peynir çok yağlı oluyor genelde kaşarda yağlı pek diyete uygun peynirler değil
irmik tatlısı ve börekte olmamış
ben diyette acımasız eleştiri yaparım farkındayım ama sizi eleştirirken bende kendimi firenliyorum
umarım alınmıyorsunuzdur.

Azmine hayran kaldim. Carsida bise yememene.
Lahana suyunu ben cok sewerim, diyetimin en basinda cok tukettim lahana suyunu.
Pirinc lapanda cok duyurucudur.

aslında her çarşıya çıkışımda mutlaka 1 simit yerdim ama bu sefer kendimi frenledim
hemde 7 saat açlığa rağmen tabi okulda içtiğim çay ve kahvelerin epey katkısı olmuştur.
lahana suyu hiç bana göre değil yada bu seferki lahananın cinsi iyi değildi birdaha deniyecem
yine beğenmezsem benim için lahana suyu macerası bitmiştir.

Sadece patates diyor. Salgami gorunce canim cekti.
Etkilermi diyeti bilmiorm ki... sinavda ayakta olacaksin yani dengeli beslenmen gerekior.
Ptesi basla bence de,

yok ben şalgam için değil sabahki portakalın ve kuru inciri kastetmiştim
ben bu diyeti yaparken patates çay ve kahve dışında birşey yemiyordum
ama gerçekten kilo vermiştim yeniden başlamak lazım.

kizlar biraz once 3 tane form biskuvi yedim ve 1 mil leslie
70 mekik
150 basen hareketi
4 dk zumba ne kadar cok yapmisim dimi :))

yaaa sizin gurubun sporlarına bayılıyorum ben niye yapamıyorum offff

bende bir yumurta yetmez diğe düşündüm zaten akşam menümü birazdan toplu olarak yazacam

ayyy çok geçmiş olsun hemoroid çok can sıkıcıdır ama emin ol sonrasında çok rahatlıyacaksın

Geçmiş olsun canım. ..sonrasinda rahatlarsınnn inşallah

ohhh beee hoss geldinn sukran ablam sensiz olmuyorr uzulmee sen 53 de inersin yeterki bizi birakma

akşam menümüde ekliyerek menü tekrarı yapıyorum

Sabah 8.00
Somun ekmeğin ucundan küçük bir parça koparıp içini çıkardım yani sadece kabuğu ve 5-6 tane siyah zeytin.iki üç çatal peynir.1 kupa şekersiz çay bol bol şekersizçay kahve

Öğlen 15.00
Bir kase haşlanmış pirinç ve yoğurt karışımı.soğuk çorba gibi bişey.
1 adet haşlama içli köfte tamamen yağsız
1 mandalina

ara 1 minik elma

akşam
kurutulmuş biberleri iyice ezdim içine maydonoz,yyeşil soğan ve domates doğradım
1 dilim ligt ekmek ve 1 kase ev yoğurduyla afiyetle yedim

ama küçük bir kaçamağım oldu eşime ve çocuklara patates kızartması yaptım ondan 3 dilim yedim

birazdan bir kupa çubuk tarçınlı yeşil çayımı içecem ve günümü kapatacam
inşallah yarında güzel bir diyet günü geçiririm
bu arada artık okula giderken arabayı almıyorum hava güzel olduğu sürece yürüyerek gidecem
hatta hafif yağmurlu havalarda bile yürümeyi planlıyorum

Spor olarakta okul çıkışı çarşıya yürüyüş yaptım tabikide eve yürüyerek döndüm yaklaşık 4 km belkide daha fazla yürümüş olabilirim
kendime yeni ciciler aldım ama kazaklardan birini yanlış getirmişim denediğim kazağın ambalajlı olanını istemiştim salak kasiyer farklı bir kazak koymuş poşete bide yarın gidip onu değiştirecem inşallah tükenmeiştir.

Kevser, Nazlma ve Hikoş, sağolun kızlar, çok mutlu ettiniz beni. Ben de yarın yine menü paylaşıp zayıflama serüvenime yeniden başlarım. Sporlarımı da yaparım.
Bakalım cumaya verebilecek miyim kilo. Ne de olsa salıdan başlamış olucam. Eski heyecanım geri geldi. Gerçekten de kilo korumak kolay değilmiş. Ama yine olucak inş
Bu arada yeni bir arkadaş gelmiş, hoşgeldin Denizcim. İnş sen de istediğin kiloya inersin.

Son düzenleme:
merak etme sukran abla salidan baslasanda semn verorsinn kikoo sukran ablam merak etme sen salida olsa kilo verirsin denizcigim hoss.geldinnnnn

teşekkür ederim hoş bulduk
evet malesef kiloyu korumak vermekten daha zormuş
bende verdiğim kiloları koruyamadım malesef 7 kilocuk almışım hemen bunlardan kurtulmam lazım

Şükümmmm cumaya rahatllikla kilo wrirsn eminim bn.
Yarinki menünü simdiden merak ediyorm

Şükranım bence yanlış düşünüyorsun hepimiz burada problemlerimizi paylaşıyoruz ben Oğlumla ilgili sorunlar yaşarken bunları en yakın arkadaşlarıma bile anlatamadım burada hep size yazdım.
Ben de uzun zamandır yoktum yaklaşık bir aydır menü paylaşmadım. Bugün geri dönüş yaptım. Bu şekilde düşünme lütfen üzersîn bizi.
Tuğsel çok geçmiş olsun
Uzun zamandan sonra ilk de da menü paylaşıyorum. Bunun şerefine yorum isterim. Gerçi ben bile oek beğenmedim ama olsun
07:30 1 kk peynir, 3 zeytin, bşr domates, yarım muz, bşr yeşil biber, bşr dilim ekmek , yeşilçay
10:30 1 kivi
12:00 yarım dilim ekmek, 2 yk acılı bir meZe ve Sezar tavuk salata
15:30 bir portakal
17:00 bimin yağlı gevreği varya ondan 4 adet
Fırında biber yoğurt
18:00 Türk kahvesi 2 mandalina 1 havuç
Spor yapıcam bugün ana ne olduğuna karar vermedim henüz
Akşam yemeğimin fotosunu ekliyorum

menün gayet iyi gibi ama şu bimin yağlı gevreği nedir onu bilemedim
adında yağlı bişey olduğuna göre sanırım diyetin cııııısss larından olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…