Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menü az gibi geldi bana canım.

8 dk bile yordu mu çok merak ettim.
benim de yaptığım bi zumba var. seninkini de deneyeyim.

77leri de gördün artık hikoşşşş daha ne kılolar gidecek senden.nazar değmesin.
menülerin azalmaya başladı sanki zehra dikkat et vereyim derken duraklamayasın.

eminim en kısa zamanda 58 olacaksın

sayende ben de hundert yapıyorum senden okudukça. menü güzel kek idare eder.

Günaydın kızçeler.sandiviçimi yiyiyorum.
Papatyam oglum 22:50 uyudu ve hiç uyanmadı Oglumla ilgili özelden yazıcam artık sana. Yemeklerimide yaptım dediğin gibi. Iyiki varsın
maşallah oğluşa. düzene girecek. sen yeter ki vicdan yapma ilgilenemdim diye.

Ogluşla uğraşırken yeşilçay sade alacağıma yeşilçay nane limon almışım jeletinini açtım mecbur içicem. İçen varsa tadı nasıl bi desin bana?
ben limonlu ya da kayısılı yeşil çay içiyorum hep. tadı daha güzel bence
hoş geldin papatyam. +200 hiç bişey değil gider en kısa zamanda.

http://kadin.milliyet.com.tr/hafta-...tay/1766105/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

bakın bu haber tam bizlik. hafta sonu alıp hafta içi vermeye çalışan bir kaç kişi var ya burada. onlar için...
öğle yemeğinde salata yedim. valla özlemişim hafifi şeyler yemeyi...
bu zumba nedir ya. ben jillian yapıyorum. hergün olmasa da yapmaya gayret ediyorum.
bir de karın hareketleri
nelson ailevi bir durumdan dolayı bir kaç gün uğrayamayacak. selamı var size...

canım haftasonu kaçamak yapanlardan biri benim.
ancak ne gecelere akıyorum ne de yemekten yemeğe koşuyorum.
yine de kaçamak oluyor.
haftasonunun verdiği rahatlık aile bireylerinin bir arada olması daha özenli sofralar hazırlamak
evde boş durunca mutfakta vakit geçirirken atıştırmak kaçamak yapmaya sebep oluyor bende.

nasıl önüne geçerim bilmiyorum ama iki ileri bir geri gidiyorum.

bu arada dün sabah 56.7 gördüm tartıda. cumaya da görürüm inşallah.

Papatyacm guzel bir yaziymiş. Uymak gerek.
Nelsona cok selam soyle. Umarim kotu bir durum yoktur.
Şükümmm neden gelmior bilen warmi?
Hawar ozge sehra nerdelerrr...

Kizlar, karnim aciktiginda haslanms patates yiyorum, ve aralarda yesil ictim,

slm citirlarim nasilsiniz ben eve yeni geldim gezmem vardi bugun sabah kalk kizi doyur evi topla kahvalti yap kizi uyut sonra pasta yaptim gitcegim yere eve geldim kizi salliyorum simdi sonra leslie ve zumba yapcam
mevvv canim kurabiye isi iyi gidiyo bakalim bi kac kisiden siparis aldim :)) ve evet akupunkturu biraktim cunku 1 ayda 2 kilo verdim ben normaldede ole veriyodun zaten eski duzene geri dondun anlican
hikosss kiz 77 leri gormussun acaip hirslandim bende bu hafta 77 gormek istiyorum haftaya bende senin yaptigin diyeti yapicam yada persembe gunu baslarim
ebruu canim duzene girmenize cok sevindim ins hep bole drvam eder
kevserin sen nasilsin canim
sukran ortalarda yok gibi
lahoba hadeka sizler nasilsiniz
aramiza yeni bi arkadas katilmis hosgeldin canim ismini tam hatirlayamadim mas 20 kilo vermissin daha once geri kalanida veririsin eminim :))

menum
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir
yarim dilim kasar
3 zeytin
ara yok
oglen
bir yufka boregi
bir dilim irmik tatlisi
1 tane kuru patlican dolmasi
ara
yok
aksam kv de olcam yaprak sardi ondan yicem :)

Selam kızlar eve yeni geldim
Bugün ne yedim içtim hemen yazayım
Sabah 8.00
Somun ekmeğin ucundan küçük bir parça koparıp içini çıkardım yani sadece kabuğu ve 5-6 tane siyah zeytin.iki üç çatal peynir.1 kupa şekersiz çay

Öğlen 15.00
Bir kase haşlanmış pirinç ve yoğurt karışımı.soğuk çorba gibi bişey.
1 adet haşlama içli köfte tamamen yağsız
1 mandalina

Akşam yemeği ne henüz karar vermedim
Ama belki haşlanmış yumurta yerim sadece

Spor olarakta okul çıkışı çarşıya yürüyüş yaptım tabikide eve yürüyerek döndüm yaklaşık 4 km belkide daha fazla yürümüş olabilirim

Of ya tel den yazmak çok zormuş
Neyse bugün sabah ve öğlen arasında epey bir aç kaldım ama çarşıda bişey yememek için nerdeyse kendimle savaştım ama zafer benimdir hiçbirşey yemedim eve saat 3 civarı geldim içtiğim o soğuk çorba ve bir saat sonra yediğim bir adet haşlama içli köfte beni hiç doyurmadı şu an midem kazınıyor.az önce görümcem lahana haşlamış suyunu atma içelim dedim tamam dedi birer kupa doldurup içine limon sıktık allahım o nasıl bır şey öyle yarısını bile bitiremedim midem alt üst oldu görümcemde içemedi direk lavoboya döktük
Bidaha tövbe içmem

09:30 1kücük portakal

12:00 doyana kadar haşlanmiş patates (4kucukpatatesden fazla degildi)

14:00 1kuru incir, 1yesilcay

15:00 haslanmis patates, 1bardak acili salgam suyu

16:45 1kuru incir
17:00 1bardak salgam suyu

Simdilik buuu.. eee acikinca diyete gore patates yicem yine.

1lt su..
Sabah 100mekik, leslie 5dk
Yürūyüs 1saat ogle, yarim saat ogle sonu

Uyumadan zumbaaa ve leslie yapicam.

Azmine hayran kaldim. Carsida bise yememene.
Lahana suyunu ben cok sewerim, diyetimin en basinda cok tukettim lahana suyunu.
Pirinc lapanda cok duyurucudur.

Bu diyeti tam kuralına göre yapmıyorsun sanırım.
bende yarın başlıcam heralde ama karar veremedim belki patates gününü atlar ikinci günden başlarım cumartesiye sarkmasını istemiyorum haftasonu kampüste sınav görevim var kampüs çok uzak sıkı bir kahvaktı yapmam lazım

beğen tuşunu geri istiyorum.
şimdi dışarı çıkacağım. menüm iyi gibi.

hiko canım iyi gidiyor patates diyetın. inşallah çok zorlanmazsın. ben yapamam da.
denizeliklim tebrikler iraden çok iyi.

Sadece patates diyor. Salgami gorunce canim cekti.
Etkilermi diyeti bilmiorm ki... sinavda ayakta olacaksin yani dengeli beslenmen gerekior.
Ptesi basla bence de,

kizlar biraz once 3 tane form biskuvi yedim ve 1 mil leslie
70 mekik
150 basen hareketi
4 dk zumba ne kadar cok yapmisim dimi :))

Hafta sonu ve kaçamak hangimiz yapmıyoruz ki hadekacım boşver olur okadar hafta içi dikkat edersin sen bu arada senin şuan ki kilonda olmayı ne kadar isterdim bilemezsin:)) benim boy 1.67 civarı yaşımda 29 4 yaşında bir oğlum 3 aylıkda bir kızım var allahım bağışlarsa senin yaş kaç??

Menü gayet güzelmiş ama akşam bir yumurta ile yatana kadar acıkımazmısın azıcık takviye yapabilirsin bence... Iradene gelince süpersin herkes yapamaz:)) taktire şayan vallahi :))

Hikocum yeni diyetin hayırlı olsun :)) istediğin gibi gitsin inşallah :))

kizlar biraz once 3 tane form biskuvi yedim ve 1 mil leslie
70 mekik
150 basen hareketi
4 dk zumba ne kadar cok yapmisim dimi :))

Küboş harikasinnnnnnn canimmm. Bende biraz once 100mekik cektim.
Simdide yere yattim. Ayaklarimi yaana acip kapatiorum.. ic bacak icin.
Oglan uyuyor, bosboş oturacagima dedm bacak calisayim. Elimde de tablet. Ay kollarim yoruldu..

Bana gelirsek kızlar biraz moralim bozuk hastanedeydim bu gün cumaya küçük bir operasyon geçiricem bir gece yatış var o yüzden bu aralar sizi boşlarsam kızmayın :) menüme gelince ;
Sabah;
Bir kase kuru üzüm ve tarçınlı nesfit
Öğlen;
Bir simit ve ayran
Akşam;
Sebzeli graten 1dilim
Bir kase çorba
Patlıcan salatası

Yatmadan yapabilirsem biraz Zumba,120mekik( 3 set halinde),150 yan bel,5-10dak.bacak ve kalça umarım yapabilirim çünkü sabaha dans var vücudum biraz alışmış olur?? :))

Kübracım bu arada harika sporlar niye zumbanı küçümsedin o 4 dakika da nasıl efor sarf etmişsindir :)) devam süper gidiyorsun.

Son düzenleme:

Tugsel hayirdir canim ne oprerasyonu?? Gecmis olsuun.. menunde guzel de o simit olmadii. Bir simit 4tost ekmegine denkmis.

merhabalarrrrr benn geldimmm annemlerle beraberb gezmeye gittikk oturdukk ama benn seyyy yedimm borej 3 dili tatli falan vardi yemesim sadece borek ve salata yedim bu haftadan umudum yok ya yaris olsunn yaris olmayinca olmuyorrr siz neler yaptiniz bakalim sizin sporu gorunce kizim uyusun bende yapicam biseylerrr bu gun tamm 3 yuruyuss yaptim borekler gitmistir insallahh aksami da hafif altlatirsam bisey olmaz dimi:)

cnm gecmis olsun ne operasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…