- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.541
menü az gibi geldi bana canım.Menüm .sabah 1 dilim ekmek. Diyet sürme peynir ve kavias..
Ara 1 greyfrut.
Öğlen. Balık 1 dilim ekmek ve salata.
Ara.5 tane fındık.
Akşam sütlü müsli
Ara 1 kivi.
Spor yapamadım yapmaya çalışıcam..hikomun gönderdiği dansi.
Hepinize iyi geceler çıtırlarımmm
8 dk bile yordu mu çok merak ettim.Oglan uyandi diye mecbur bitirmek zorunda kaldim. Ay o 8dk bile yordu beni..
Cok hizli yapiorlar yaaaa..
Tugsel kimse tutmasn beni,, oglis tekrar uyusun dewam ediceem.
Eglenceli bidee zumbaaaaa..
Bu arada menume ek ,, ee aciktimmm ..
1kucuk muz, 2avuc beyaz leblebi, 1koca bardak su ...
benim de yaptığım bi zumba var. seninkini de deneyeyim.
77leri de gördün artık hikoşşşş daha ne kılolar gidecek senden.nazar değmesin.Coook MUTLUYUUUUUUUMMMMM. Asagida kilo cetvelindeki kiloyu 1aydir o kiloda duruyordu. 79.5lere cikmistim biliorsunuz. Ama uyandigimda tartildimm veeeeeeeeeeeeeeeee 78.1 i gördümmmm.. bu hafta 77lerin basini gormeyi hedefliyoruummm.. kizlar, kendime geldimm. Ama bu size kavusmama borcluyumm..
İntrrnetin gozunu sewimm, olmazsa asla olmuyor. İyi ki warsinizz.. hawa kapali bugun. Yürüyüse cikamicam. Ama zumbaya bayildim, oglan ogle uykusuna yattigindaa zumbaaaaaa yapicam. Kewooom ortaaaam tutmasn kimse benii..
Mutlu Pazarlar..
menülerin azalmaya başladı sanki zehra dikkat et vereyim derken duraklamayasın.güzelliklerrrr merhabaaa
dünkü menüm
sabah yumurta salatası 1 wasa
Eki Görüntüle 939702
ara 1 kahve Eki Görüntüle 939703
ara 1 greyfurt
aksam öisafirlige gidicem diye ögle yemedim
aksamda iyi atlattım hiç hamur almadım
bulgurlu köfte gibi birsey vardı yogurtlu 1 yk ondan yedımsadece
ve biraz cevız fındık
1 saatten fazlada acık havada yürüyüs
bugün sabah
yarım dilim ekmek , sucuklu yumurta esliginde
birazdan maca gidicez orada bir kahve içerim yanimada meyve alırım
aksamda bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum
yarından itibaren ben cumaya kadar bi detoks yada sok birseylerr düşünüyorum ama be yapayım bilmiyorum
eminim en kısa zamanda 58 olacaksınbende ilk çocuğumda 93 kiloyla doğuma gitmiştim
ama 4 ayda tüm kilolarımı vermiştim
kızımdada 86 kiloyla doğum yaptım
birkaç ay içinde kendiliğinden 78 e düştüm ondan sonrada diyete başladım ve 58 kiloya kadar indim
şimdiki hedefim tekrar 58 olmak
sayende ben de hundert yapıyorum senden okudukça. menü güzel kek idare eder.bugün:
14:00=1.5 dl.ekmek,örgü peynir,ekşimilki yumurta,çay
18:30=1 tabak taze fasulye,yarm tabak bulgur plavı,1 kase yoğurt
20:30=1 dl.limonlu kek ogluşla yaptık
spor:açık havada 1 saat yürüyüş
100 yarım mekik
50 alt karın hareketi
100 oklava
50 bacak hareketi
100 hundert
maşallah oğluşa. düzene girecek. sen yeter ki vicdan yapma ilgilenemdim diye.Günaydın kızçeler.sandiviçimi yiyiyorum.
Papatyam oglum 22:50 uyudu ve hiç uyanmadıOglumla ilgili özelden yazıcam artık sana. Yemeklerimide yaptım dediğin gibi. Iyiki varsın
ben limonlu ya da kayısılı yeşil çay içiyorum hep. tadı daha güzel benceOgluşla uğraşırken yeşilçay sade alacağıma yeşilçay nane limon almışımjeletinini açtım mecbur içicem. İçen varsa tadı nasıl bi desin bana?
hoş geldin papatyam. +200 hiç bişey değil gider en kısa zamanda.günaydın:
ebrucum okuyunca böyle içimi bir mutluluk kapladı. ben senin bu haline çok üzülüyorum. şimdi benim evimde yardımcım var ama ben de yıllarca uğraştım durdum. dediğim gibi yaz bana. işe kaçta gidiyorsun ne zaman çıkıyorsun. kıyamam ben senin oğluşuna. sana bir düzenleme yapalım. hı ben bu konuda çok mu iyiyim elbette değil. ama gece de okula gittiğimi düşünürsek sana yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
ve kızlar papatya geri döndü..ve kızlar size bir şey diyim mi öyle kıtlıktan çıkmış gibi yemek, istediğin herşeyden yemek de pek mataf bi işi değilmiş. tek artısı var sürekli büyüyen bir göbek.
bu sabah +200 ile başladım. inşallah bu sefer başarıcam. sporu da hiç bırakmıcam. zaten bırakmıyorum da...