- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.581
menün gayet iyi gibi ama şu bimin yağlı gevreği nedir onu bilemedim
adında yağlı bişey olduğuna göre sanırım diyetin cııııısss larından olsa gerek
Şükranım bence yanlış düşünüyorsun hepimiz burada problemlerimizi paylaşıyoruz ben Oğlumla ilgili sorunlar yaşarken bunları en yakın arkadaşlarıma bile anlatamadım burada hep size yazdım.
Ben de uzun zamandır yoktum yaklaşık bir aydır menü paylaşmadım. Bugün geri dönüş yaptım. Bu şekilde düşünme lütfen üzersîn bizi.
Tuğsel çok geçmiş olsun
Uzun zamandan sonra ilk de da menü paylaşıyorum. Bunun şerefine yorum isterim. Gerçi ben bile oek beğenmedim ama olsun
07:30 1 kk peynir, 3 zeytin, bşr domates, yarım muz, bşr yeşil biber, bşr dilim ekmek , yeşilçay
10:30 1 kivi
12:00 yarım dilim ekmek, 2 yk acılı bir meZe ve Sezar tavuk salata
15:30 bir portakal
17:00 bimin yağlı gevreği varya ondan 4 adet
Fırında biber yoğurt
18:00 Türk kahvesi 2 mandalina 1 havuç
Spor yapıcam bugün ana ne olduğuna karar vermedim henüz
Akşam yemeğimin fotosunu ekliyorum
Yagli gevrek haric gerisi cok guzl bir menü..
O gevrek nasil kalori aldirmiştir sana bliomusun. Bi daha me lutfeeen ..
ObOf biliyorum ya bilmez miyim . Bu menüyle sabah artı yada eksi ne diyecek tartı merak ediyorum bakalım. Bşr aylık bir aradan sonra diyete yeniden başlayınca Anca adapte oluyorum
Kevserin keşke böreği o kadar yemeseydin ama sen sporla yakabiliyorsun yediklerini ben daha çocuk uyuyacak da spor yapıcam da duş alıcam da yatıcam da sabah 06:20 dikilecem ayağa. O böreklere rağmen beğendim menünüsabah
8 catal peynirli yumurta
6 zeytin
ogle
3 dilim borek ve salata
aksam
1 tabak barbunya
6 kasik bulgur pilavi yogurt
spor
3 saat yuruyuss
1 saat ebru salli gobek savar
150 tane oklava
evettt bu kadarr
haklisinn papatyam ama misafirlige gittikk cok acikmistimm insallah yakabilmisimdirr yaKevserin keşke böreği o kadar yemeseydin ama sen sporla yakabiliyorsun yediklerini ben daha çocuk uyuyacak da spor yapıcam da duş alıcam da yatıcam da sabah 06:20 dikilecem ayağa. O böreklere rağmen beğendim menünü
Şükranım bence yanlış düşünüyorsun hepimiz burada problemlerimizi paylaşıyoruz ben Oğlumla ilgili sorunlar yaşarken bunları en yakın arkadaşlarıma bile anlatamadım burada hep size yazdım.
Ben de uzun zamandır yoktum yaklaşık bir aydır menü paylaşmadım. Bugün geri dönüş yaptım. Bu şekilde düşünme lütfen üzersîn bizi.
Tuğsel çok geçmiş olsun
Uzun zamandan sonra ilk de da menü paylaşıyorum. Bunun şerefine yorum isterim. Gerçi ben bile oek beğenmedim ama olsun
07:30 1 kk peynir, 3 zeytin, bşr domates, yarım muz, bşr yeşil biber, bşr dilim ekmek , yeşilçay
10:30 1 kivi
12:00 yarım dilim ekmek, 2 yk acılı bir meZe ve Sezar tavuk salata
15:30 bir portakal
17:00 bimin yağlı gevreği varya ondan 4 adet
Fırında biber yoğurt
18:00 Türk kahvesi 2 mandalina 1 havuç
Spor yapıcam bugün ana ne olduğuna karar vermedim henüz
Akşam yemeğimin fotosunu ekliyorum
tugsel canım geçmiş olsun menün de güzel. hadi sporunu da yap tam olsun.Bana gelirsek kızlar biraz moralim bozuk hastanedeydim bu gün cumaya küçük bir operasyon geçiricembir gece yatış var o yüzden bu aralar sizi boşlarsam kızmayın :) menüme gelince ;
Sabah;
Bir kase kuru üzüm ve tarçınlı nesfit
Öğlen;
Bir simit ve ayran
Akşam;
Sebzeli graten 1dilim
Bir kase çorba
Patlıcan salatası
Yatmadan yapabilirsem biraz Zumba,120mekik( 3 set halinde),150 yan bel,5-10dak.bacak ve kalça umarım yapabilirim çünkü sabaha dans var vücudum biraz alışmış olur?? :))
Kübracım bu arada harika sporlar niye zumbanı küçümsedin o 4 dakika da nasıl efor sarf etmişsindir :)) devam süper gidiyorsun.
şükran beni çok üzdü yazdıkların. ben günlerdir senin gelmeni bekliyorum kaç defa dedim sen benim idolümsün.Geldiiim. Selam hepinize. 10 gündür yazmıyodum ama sizi takipteydim. Malumunuz kilo koruma dönemine geçtim. Yazdığım menülerin ve yorumların bi değeri kalmadı, okunacak ve yorum yapılacak bi özelliği kalmadı. Kilo verdiğim süreçte herşey daha güzeldi. Tartı gününün heyecanı, spor yapma ve az yeme çabaları. Aslında çok güzeldi herşey ama anladım ki ne olursa olsun ailevi sorunlarımı paylaşmamalıydım. Hepinizi bunalttım. Benim sizlerden başka arkadaşım olmadığı için eşimle ve anne babasıyla ilgili sorunları burda paylaşıyordum. Geçmişi okudum ama benimle ilgili hiçbir yorum olmadığını gördüm. Canım sıkıldı. Kevser ve Hikoş çok ısrar ettiği için ve sizleri çok özledğim için döndüm yine.
Bu arada kilomu da koruyamadım pek. 58.5 e çıktım. Başlangıcım bu kilo olsun. Yeniden 55 e, hatta 53 e bile inmek istiyorum.
canım ben de eşimle başbaşa vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum herkes gibi. ama çocuklarımı bırakabilecek ne ana var ne kv var. arkadaşlarım var onlara da acil bir durum olursa bırakırım keyfi bırakamam. işte böyle. ben de hep umut ediyorum ki büyüdüklerinde bizden uzaklaşacaklar ve onlar arkadaşları ile takılırken biz de başbaşa kalacağız. o nedenle böyle de güzel. ne yapalım:)
bence çok değil gayet iyi bir menü.
biri bana dua etsin borçlarım var ben de oruç tutayım. dün gece eşime dedim beni kaldır adam uyandırdı ve ben döndüm geri yattım. offfffff
o nasıl bir şey yaaaaa
harika görünüyor. ben asla asla asla yapamam bunu.
çok taktir ettim.
bence çok da kötü bir menü değil. dışarıda olmana rağmen.
canım inşallah kırmamışızdır seni oğlun konusunda.
menü çok güzel. zumbayı da yaptıysan harika olmuştur.
erken kapatmışsın günü.
bebişlerini güle güle büyüt.
boyun kaç yaşın kaç?
ben de kılo vermeye başladığımda 63.5 idim.
harika canım.
miss gibi koktuuu cnmmm istediiPapatyacim gevregi yesende seni diye istekli gordum devami gelecektir.
Denizeliklim sende bizden güc al bakimmmm
Kewoom ortaaam borek haric menuun guzeeelll..
Küboş sabahki sewincimi sende yaşa bu hafta insss..
Şükümm yarin menunu heyecanla bekliorm,,dha once demistm sanki
bu ara da kizlar nelson,, mevcan, papatya, sehra, ozge, baska unuttugum kiz varmi bilmiyorum ama nerdesiniz gelinnn artik merak ediyorumm
yeni gelen anneler hoş geldiniz,
eprumm sen oğlum erken uyudu dedinya kocaman bi ohhh çekmişim
papatyam seni görmek çok güzel,+200 gayet normal sen benim + kiloyu bi gör
kevserim,diette yapamayınca burayı çok ihmal ettim biliyorum,şüko nerelerdee
ösgem,hawarımsizlerde durumlar nedir geçmişe bakamıyorum pek
hikomm netinin gelmesine çok sevindim,
zehra fotoların süper,ben yemeklerden ziyade foto çekme işine bakıyorum,sunumun çok iyi
nelsonum çokk öpüyorum şekerim seni,eski günleri çok özlüyorum ben şimdi ise diet yapacak moda giremiyorum
sehraaaa nerelerde benmi göremedim uğramadımı
kubramm kurabiye işlerin nasıl gidiyor,akapunkturu bıraktınmı
ve diğer kızlar nicklerinizi unutuyorum affola,malum yaşlılıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?