Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menün gayet iyi gibi ama şu bimin yağlı gevreği nedir onu bilemedim
adında yağlı bişey olduğuna göre sanırım diyetin cııııısss larından olsa gerek

Böyle kurabiye gibi birşey çok severim eşim almış görünce şuurum kayboldu sanki. Cısss olduğu kesin de.

Yagli gevrek haric gerisi cok guzl bir menü..
O gevrek nasil kalori aldirmiştir sana bliomusun. Bi daha me lutfeeen ..

Yagli gevrek haric gerisi cok guzl bir menü..
O gevrek nasil kalori aldirmiştir sana bliomusun. Bi daha me lutfeeen ..

Of biliyorum ya bilmez miyim . Bu menüyle sabah artı yada eksi ne diyecek tartı merak ediyorum bakalım. Bşr aylık bir aradan sonra diyete yeniden başlayınca Anca adapte oluyorum

ObOf biliyorum ya bilmez miyim . Bu menüyle sabah artı yada eksi ne diyecek tartı merak ediyorum bakalım. Bşr aylık bir aradan sonra diyete yeniden başlayınca Anca adapte oluyorum

Ay bide banaa sor ben bir buçuk yıldır diyet meydanlarından uzağım nasıl adepte olacam bilemiyorum

Spor olarak da jîllian ve karın hareketi yapıcam inşallah çocuk uyyunca

denizeliklim canim dogru soyuluyosun diyet menusu degil benimki ama bugun boyle oldu malesef sert elestirmekle en iyisini yapiyosun valla ben memnunum :))
saol hikos ins bu hafta 77leri gorurum
tugsel valla zumba zormus canim yaa 4 dk bile heryerim agridi ama gunden gune artiricam
papatya canim sana yazmayi unutmusum aramiza tekrar donmussun cok motive gordum seni cokta memnun oldum :)
sukranim niye ole dusunuyosunki bizde neler paylasiyoruz ve ayrica burdaki cogu kisi seni sordu canim alinganlik yapma lutfen hepimiz seni seviyoruz :)

sabah
8 catal peynirli yumurta
6 zeytin

ogle
3 dilim borek ve salata

aksam
1 tabak barbunya
6 kasik bulgur pilavi yogurt

spor
3 saat yuruyuss
1 saat ebru salli gobek savar
150 tane oklava

evettt bu kadarr

sabah
8 catal peynirli yumurta
6 zeytin

ogle
3 dilim borek ve salata

aksam
1 tabak barbunya
6 kasik bulgur pilavi yogurt

spor
3 saat yuruyuss
1 saat ebru salli gobek savar
150 tane oklava

evettt bu kadarr
Kevserin keşke böreği o kadar yemeseydin ama sen sporla yakabiliyorsun yediklerini ben daha çocuk uyuyacak da spor yapıcam da duş alıcam da yatıcam da sabah 06:20 dikilecem ayağa. O böreklere rağmen beğendim menünü

Son düzenleme:
haklisinn papatyam ama misafirlige gittikk cok acikmistimm insallah yakabilmisimdirr yasanmiyorum
senjn menunde yagli gevrekden yesemissin guzell cnm bnm sporunu yaparsin insallah cocukla zorr herseyy ya
bubarada tekrardan gelmene cok sevidnimm

Papatyacim gevregi yesende seni diye istekli gordum devami gelecektir.
Denizeliklim sende bizden güc al bakimmmm
Kewoom ortaaam borek haric menuun guzeeelll..
Küboş sabahki sewincimi sende yaşa bu hafta insss..
Şükümm yarin menunu heyecanla bekliorm,,dha once demistm sanki

Deniz;
Canım sağol evet cidden can sıkıcı ve yakıcı) umarım rahatlarım :))

Menü güzel canım yağlı gevrek 4 tane fazla mı? Ne :)) olsun spor yapıcan ya erir o teşekkür ederim geçicek inşallah...

Son düzenleme:
papatyam yağlı gevrekler yağ yapmaz sana. daha başlangıç aşamasındasın. ayrından itibaren daha da toparlarsın.
kevser menü güzel börekleri de yürüyüşle yakmışsındır.

ben tembel irademe spor yaptıramıyorum bu ara.
tugsel canım geçmiş olsun menün de güzel. hadi sporunu da yap tam olsun.
şükran beni çok üzdü yazdıkların. ben günlerdir senin gelmeni bekliyorum kaç defa dedim sen benim idolümsün.
tabi ki sorunlarını paylaşacaksın. bak ben de sürekli içinde bulunduğum durumları yazıyorum. ama yorum gelir ama gelmez buna takılmadan devam ediyorum. çünkü size yazarak rahatlıyorum. herkes derdini anlatıyor. sadece sen değilsin ki be güzelim yapma böyle.
bak bizi bıraktın tontik olmuşsun. hemen aramıza dön çıtır ol. bizden ayrılan hemen kılo alıyor. çok tehlikeli çoook

sabah 5 badem
kahbvaltı
yeşil çay ile 1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar salça
1 tatlı kaşığı reçel

ara yeşil çay 2 bardak

öğle çeyrek tavuk döner ekmek
ayran

ara çeyrek portakal

ara 8 badem

akşam
2 çiğ köfte
2 kaşık bulgur
4 kaşık kuru fasulye
5 marul

ara 3 küçük sarma(gezmede yendi)
1 su bardağı çay

şimdi de hikoşun zumbasına bakacağım. öpüldünüz

Canım teşekkür ederim kekim pek kabarmadı ama 3 pat çıkarabildim oldu istediğim gibi tadı da öle çok şükür . Bu arada merakın ve ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim

tugsel ben 160 boyunda 30 yaşında 2 çocuk annesi bir hatunum.

bu arada ben kılo verme serüvenime ufaklığım 2 yaşında iken başladım sn daha erken yola çıktığın için daha hızlı gidecektir emin ol. ayrıca senin boyun da güzel.

inşallah dilediğin kıloya gelirsin.

miss gibi koktuuu cnmmm istedii(roseliizimm cnnm napiyorsun

Son düzenleme:
bu ara da kizlar nelson,, mevcan, papatya, sehra, ozge, baska unuttugum kiz varmi bilmiyorum ama nerdesiniz gelinnn artik merak ediyorumm

herkese selmlar öncelikle... papatyam geri diyeteb başladığına sevindim... devam canım..

mevcan güzelim şu diyet bana da nasip olmuyornedense...

gelelim bana..cumartesieşimle birkaçamak yapıp eğlenip birgece başka şehirde kalacaktık... ünivden beriolan hayalimizi gerçekleştirecektik..ama bizim planlarımız işe yaramıyor..yaradanın planları karşısında.. amacım isyan deil çünkü neyin hayırlı neyn hayırsız olduğunu yalnızca yaradan bilir....ocukları bir akrabamıza bırakıp şehir dışına çıktık..ilk gezeceğimiz yere vardık.. yarım saat sürmedi birazyürüdük oturduk madoya.. daha şiparişlerimizi yiyordukki bir tel:kayın babam kalp krizigeçirmiş .. hemen apar topar geridöndük ..yolda ikende öüm haberini aldık... cumartesi günü kaybettik kb..daha üçgün önce 4 gece bende kalmıştı..eşim şehir dışında iken çocuklarımı servise bindiriyordu...
hayat öyleboş ve kısa ki...
şimdi çok yorgunum..eve yatmak için geliyorduk ama size yacazak ne dermanım nede moralim vardı... hayayımda görmedim bu kadar kalabalık bir cenazeee..nefees alacak halimiz yok..daha ne kadar sürer bu tempo bilmem .. mekanı cennet olsun...öğle namazını camide kılıp yürüyüş için çıkmış, yolda kalp krizzi..

yaşamak istediğiniz ne varsa ertelemeyin...ama ahiretide unutmayın...

bu hafta işe gidemeyeceğim...kız kardeşim doğum yaptı.. kb gömüldüğü gün kardeşim doğum yaptı..daha onuda göremedim... yarıyıl tatilinde memlekete yolcuyum..ama yoğun olacak..kayın babamın 40ı çıkmamış olacak...arkadaşım istanbullardan gelecek.bende kalmaya.kardeşimi ziyaret edeceğim..memleketi gezeceğim...dinlenmeye fırsat bulabilirmyim bilmiyorum.. evim pislik içinde büyük bir temizlik istiyor...ama yerdeki meyve lekesini eğilipde silemeycek kadar yorgunum.o lekeyi görmezden gelip gidip uyudum 3 gün...

Son düzenleme:
kendimi 15 inde hissediyorum..
metabolima yaşım 27
kimlikteki yaşım 33
ama ben 30 yaşındayım diyorum ::) :)

Dünkü:
Sabah :
2 dlm tam tahıllı ekmek
Kahvaltılık her seyden birer çatal
Yeşil çay

Ara: kayısılı probiyotik yogurt

Akşam:
Bir kase yayla çorbası
Bol salata
Izgara tavuk

1bardak şekersiz çay yarım dlm baklava

Bugün ......

Sabah
Haşlanmış yumurta
Kk peynir
2 zeytin
1dlm tam tahıllı ekmek
Yeşil çay

Ara probiyotik kayısılı yogurt

Öğlen : sade Türk kahvesi 1 minik lokum

Akşam
Tarhana çorbası bir kase
Yarım porsiyon brokoli zeytinyaglı
1 kaşık Yoğurtlu makarna
Bol salata

1 küçük dlm yaptıgım pastadan
1sekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…