- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.601
herkese selmlar öncelikle... papatyam geri diyeteb başladığına sevindim... devam canım..
mevcan güzelim şu diyet bana da nasip olmuyornedense...
gelelim bana..cumartesieşimle birkaçamak yapıp eğlenip birgece başka şehirde kalacaktık... ünivden beriolan hayalimizi gerçekleştirecektik..ama bizim planlarımız işe yaramıyor..yaradanın planları karşısında.. amacım isyan deil çünkü neyin hayırlı neyn hayırsız olduğunu yalnızca yaradan bilir....ocukları bir akrabamıza bırakıp şehir dışına çıktık..ilk gezeceğimiz yere vardık.. yarım saat sürmedi birazyürüdük oturduk madoya.. daha şiparişlerimizi yiyordukki bir tel:kayın babam kalp krizigeçirmiş .. hemen apar topar geridöndük ..yolda ikende öüm haberini aldık... cumartesi günü kaybettik kb..daha üçgün önce 4 gece bende kalmıştı..eşim şehir dışında iken çocuklarımı servise bindiriyordu...
hayat öyleboş ve kısa ki...
şimdi çok yorgunum..eve yatmak için geliyorduk ama size yacazak ne dermanım nede moralim vardı... hayayımda görmedim bu kadar kalabalık bir cenazeee..nefees alacak halimiz yok..daha ne kadar sürer bu tempo bilmem .. mekanı cennet olsun...öğle namazını camide kılıp yürüyüş için çıkmış, yolda kalp krizzi..
yaşamak istediğiniz ne varsa ertelemeyin...ama ahiretide unutmayın...
bu hafta işe gidemeyeceğim...kız kardeşim doğum yaptı.. kb gömüldüğü gün kardeşim doğum yaptı..daha onuda göremedim... yarıyıl tatilinde memlekete yolcuyum..ama yoğun olacak..kayın babamın 40ı çıkmamış olacak...arkadaşım istanbullardan gelecek.bende kalmaya.kardeşimi ziyaret edeceğim..memleketi gezeceğim...dinlenmeye fırsat bulabilirmyim bilmiyorum.. evim pislik içinde büyük bir temizlik istiyor...ama yerdeki meyve lekesini eğilipde silemeycek kadar yorgunum.o lekeyi görmezden gelip gidip uyudum 3 gün...
sabah 5 badem
kahbvaltı
yeşil çay ile 1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar salça
1 tatlı kaşığı reçel
ara yeşil çay 2 bardak
öğle çeyrek tavuk döner ekmek
ayran
ara çeyrek portakal
ara 8 badem
akşam
2 çiğ köfte
2 kaşık bulgur
4 kaşık kuru fasulye
5 marul
ara 3 küçük sarma(gezmede yendi)
1 su bardağı çay
şimdi de hikoşun zumbasına bakacağım. öpüldünüz
miss gibi koktuuu cnmmm istedii(roseliizimm cnnm napiyorsun
tabikiside yemedimmmm yememmm 1 tane bile yemedimYemedimmm deeeeee
tabikiside yemedimmmm yememmm 1 tane bile yemedim
roseeem gülümmm nerdesin sen. Ee ozledim seni. Menunde makarna olmamis ama kuzu.
miss gibi koktuuu cnmmm istedii(roseliizimm cnnm napiyorsun
ama sma çok az yedim makarna evde değildim caniko eşimin teyzesine gittim açıkcası öğlede olmayınca açıktım normal ekmek yerine bir çorba kaşığı kadar yedim bende bende seni özledim yaaa. Bu aralar biraz ihmal ettim ama artık etmicem
Günaydin kizlarrr
Hikoscummm sporun guzel yazicaktim kiiiii zaten karsiligini almissinnn daha cumaya ne kadar cok var pztesiden 77 lere dusmussun
Ebrucummmm cok sevindim..belkis en panik yapiyordun uyanir diye yeterki sen iste düzene girer herseybana herkes sasiriyordu cocuklar var calisyorum ama benim herseye vaktim olur kendimede vakit ayiririm kitap okumaya gezmeye cocuklarla oyunlara yemekler yapmaya tabi illaki bazen yorucu oluyor ama genel olarak böyle ve bunun tek nedeni programli olmak ..senin ilk bebisin ise yeni basladin hersey duzene giricek
Menu ve sporda guzeldi bu arada kekte haftasonu kacamagin olsun
Baska menü göremedim ,,y eni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Papatya masallah hic almamissin ,,evet yaa yemek icmek sürekli bi yerden sonra bana bazen tiksindirici bile geliyor aslinda sadece bir gereklilik ama iste biz ah ah
haklısın zehra belki uyanır hemen yatayım vss psikolojik olabilir.sevincimi paylaşmana sevindimprogramlı olucam artık yavaş yavaş ögrenicem düzene giricem inş.
Mevcan
saol mevimyeni gelen anneler hoş geldiniz,
eprumm sen oğlum erken uyudu dedinya kocaman bi ohhh çekmişim
papatyam seni görmek çok güzel,+200 gayet normal sen benim + kiloyu bi gör
kevserim,diette yapamayınca burayı çok ihmal ettim biliyorum,şüko nerelerdee
ösgem,hawarımsizlerde durumlar nedir geçmişe bakamıyorum pek
hikomm netinin gelmesine çok sevindim,
zehra fotoların süper,ben yemeklerden ziyade foto çekme işine bakıyorum,sunumun çok iyi
nelsonum çokk öpüyorum şekerim seni,eski günleri çok özlüyorum ben şimdi ise diet yapacak moda giremiyorum
sehraaaa nerelerde benmi göremedim uğramadımı
kubramm kurabiye işlerin nasıl gidiyor,akapunkturu bıraktınmı
ve diğer kızlar nicklerinizi unutuyorum affola,malum yaşlılıkkk
Etrafımdaki herkes işe başlayınca o kadar düşkünken bizlere 5 dk bırakamazken nasıl bırakıypsun,3 kuruş için degermiydi vss söylenenleri az çok biliosun.Çok ağladım çok üzüldüm.Eşimin çalışan bi yeğeni var bi tek o anladı dinledi öğüt verdi aradı hal hatır sordu.Sende beni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyosun ne diyim Allah razı olsun.günaydın:
ebrucum okuyunca böyle içimi bir mutluluk kapladı. ben senin bu haline çok üzülüyorum. şimdi benim evimde yardımcım var ama ben de yıllarca uğraştım durdum. dediğim gibi yaz bana. işe kaçta gidiyorsun ne zaman çıkıyorsun. kıyamam ben senin oğluşuna. sana bir düzenleme yapalım. hı ben bu konuda çok mu iyiyim elbette değil. ama gece de okula gittiğimi düşünürsek sana yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
ve kızlar papatya geri döndü..ve kızlar size bir şey diyim mi öyle kıtlıktan çıkmış gibi yemek, istediğin herşeyden yemek de pek mataf bi işi değilmiş. tek artısı var sürekli büyüyen bir göbek.
bu sabah +200 ile başladım. inşallah bu sefer başarıcam. sporu da hiç bırakmıcam. zaten bırakmıyorum da...
yarın denycem hikom inş içebilirim gerçi jeletini açtım mecbur içicemTarti, 77.8 i gösterdi..
Allahim bugünleri de mi görecektim. 77bnm icin hayaldiiii...
Artik cok dikkat etmem gerekior. Bu kadarini basarmişken.
Papatya, hoşgeldin, senin azmin gitmemiştir. Senden azcik saklanmistir.
Ebrucum inan tadi cok guzel. O acılık nanelide olmuor.
Mewcanimmm özledimmm ama ben senii.. o diyet moduna en kisa zamanda girmen dileiyle. Ben bir döndüm tam döndümm, diyet modum super.
Denizeliklim gunaydin. Kolay gelsin sana. Bugun basladm bakam ins faydasni gorurum..
slm citirlarim nasilsiniz ben eve yeni geldim gezmem vardi bugun sabah kalk kizi doyur evi topla kahvalti yap kizi uyut sonra pasta yaptim gitcegim yere eve geldim kizi salliyorum simdi sonra leslie ve zumba yapcam
mevvv canim kurabiye isi iyi gidiyo bakalim bi kac kisiden siparis aldim :)) ve evet akupunkturu biraktim cunku 1 ayda 2 kilo verdim ben normaldede ole veriyodun zaten eski duzene geri dondun anlican
hikosss kiz 77 leri gormussun acaip hirslandim bende bu hafta 77 gormek istiyorum haftaya bende senin yaptigin diyeti yapicam yada persembe gunu baslarim
ebruu canim duzene girmenize cok sevindim ins hep bole drvam eder
kevserin sen nasilsin canim
sukran ortalarda yok gibi
lahoba hadeka sizler nasilsiniz
aramiza yeni bi arkadas katilmis hosgeldin canim ismini tam hatirlayamadim mas 20 kilo vermissin daha once geri kalanida veririsin eminim :))
menum
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir
yarim dilim kasar
3 zeytin
ara yok
oglen
bir yufka boregi
bir dilim irmik tatlisi
1 tane kuru patlican dolmasi
ara
yok
aksam kv de olcam yaprak sardi ondan yicem :)
ebrucum cnm ounun duzelmene cok sevindim boyle goder insallah bu arada menulerini paylas cnm yoeum yapariz bizsaol mevim
Etrafımdaki herkes işe başlayı. a oüzgünümar düşkünken bizlere 5 dk bırakamazken nasıl bırakıypsun,3 kuruş için degermiydi vss söylenenleri az çok biliosun.Çok ağladım çok üzüldüm.Eşimin çalışan bi yeğeni var bi tek o anladı dinledi öğüt verdi aradı hal hatır sordu.Sende beni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyosun ne diyim Allah razı olsun.
yarın denycem hikom inş içebilirim gerçi jeletini açtım mecbur içicem
saol canım inş böle devam eder.özledim seninle sohbet etmeyi
hadeka:kayısılı felan denemedim bunuda yanlışlıkla aldım mecbur içicem canım.Hundert i yapmana sevindim bende hergün yapıyorum artık.
denizeklm:aramıza hoş geldin.fırsat bulup yazamadım bi türlü.Çok güzel kilo vermişsin.ama sonra dediğin gibi bi rahatlık bi şımarıklık iltifatlar hop 6-7 kilo geri gelmiş.inş tekrar o motivasyonu burda bulup hedefine ulaşırsın.
şüküm:sana kanım çok ısındı bunu söylmek bu güne kısmetmiş.görüyosun halaimi bak saat kaç yatamadım size bakayım deidm.henüz geçmişi 10 sayfayı atlata atlaya okudum.zamanım olsada senin yokluğunu farketmem mi hiç.
nelsonum:canım başınız saolsun fani dünya.hepimizin gideceği yer orasıteyze olmuşsun Allah ona uzun ömürler versin.boşver görme bi süre bazen öle oluyor insan.kendine gelince yaparsın
Sagol canım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize:)tugsel ben 160 boyunda 30 yaşında 2 çocuk annesi bir hatunum.
bu arada ben kılo verme serüvenime ufaklığım 2 yaşında iken başladım sn daha erken yola çıktığın için daha hızlı gidecektir emin ol. ayrıca senin boyun da güzel.
inşallah dilediğin kıloya gelirsin.
kendimi 15 inde hissediyorum..
metabolima yaşım 27
kimlikteki yaşım 33
ama ben 30 yaşındayım diyorum ::) :)
Menüler gayet başarılı bence makarna da şöyle,tarhana unlu ve yoğun bir çorba olduğu için ikisinden birini tercih edebilirdin ama acıktıysan yapacak birşey yok çok etkileyeceğini sanmıyorum:)Dünkü:
Sabah :
2 dlm tam tahıllı ekmek
Kahvaltılık her seyden birer çatal
Yeşil çay
Ara: kayısılı probiyotik yogurt
Akşam:
Bir kase yayla çorbası
Bol salata
Izgara tavuk
1bardak şekersiz çay yarım dlm baklava
Bugün ......
Sabah
Haşlanmış yumurta
Kk peynir
2 zeytin
1dlm tam tahıllı ekmek
Yeşil çay
Ara probiyotik kayısılı yogurt
Öğlen : sade Türk kahvesi 1 minik lokum
Akşam
Tarhana çorbası bir kase
Yarım porsiyon brokoli zeytinyaglı
1 kaşık Yoğurtlu makarna
Bol salata
1 küçük dlm yaptıgım pastadan
1sekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?