Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelson cugum başınız sağolsun Nur içinde yatsın . Allah'ın takdiri illahi ger işte var bir hayır .

nelsooon canim başiniz sagolsun. Mekani cennet olsun. Birini kaybetmek inan cok zor.. kardesinde dogum yapmis, hayirl olsun. Sen dinlen bol bol.. esine destek olman gerekir. Erkekler uzüntülerini kolay kolay belli etmezler. İcine atarlar aman dikkat et.

roseeem gülümmm nerdesin sen. Ee ozledim seni. Menunde makarna olmamis ama kuzu.

Hadeka sekerim kahvaltin cok guzel ama ogle döner aksam bulgurlar cikss olmamiş...
Sarma bise olmaz. Zumbaaa oglan uyusun bende yapicam. Leslie de yaparim.
O yaptigim sporlardan sonra 10dk bel calistim. 15dk falan bisiklet cevirdm yatarakk.

Nelson hoşgeldin bügün hep aklımda idin ama yoğunsundur diye yazmadım sana. Tekrar başın sağolsun
Kardeşinin bebişi de sağlıkla mutlulukla büyür inşallah
Dediğin gibi hayat ertelenmeye gelmez ben sayende çok şey öğrendim
Sporu U yaptım kızlar duşumu aldım yatıcam birazdan
Sizinleyazışmayı özlemişim. Yarın işe götüreceğim ara öğünlerimi ayâlamam gerek şimdi
Iyi geceler herkese

roseeem gülümmm nerdesin sen. Ee ozledim seni. Menunde makarna olmamis ama kuzu.

ama sma çok az yedim makarna evde değildim caniko eşimin teyzesine gittim açıkcası öğlede olmayınca açıktım normal ekmek yerine bir çorba kaşığı kadar yedim bende bende seni özledim yaaa. Bu aralar biraz ihmal ettim ama artık etmicem

Neyseeee bi daha olmasin.. yani hem ihmal etme hem makarna yeme. Kepekli ye makarnayi. Ben zumbaaaa yapicam glirim sonra. Geyikte muhabbet edelim. Kewoda gelir.

iyi geceler arkadaşlar.menüme dikkat ediyorum.ama paylaşmak gelmiyor yorum yok sehram özgem zuzum hawawrım yok tadım tuzum yok yok yok yok iştesizlerin nasıl gidiyor bakalım.Bu haftaki faworim zehrammmmmenüleri ççok iyi.ama spor yok galiba yoksa varmıydı:44:zehra görsellik o kadar güzelki sporlarına hiç dikkat etmemişim

papatyam:beni anlayan dinleyen kendi derdi gibi soruna çözüm arayan güzel insan.Oglum 23:00 uyudubende kendime vakit ayırdım spor yaptım.hergün sporlarımı aksatmadan yapıyorum(yazmasamda).

geçmişe bi göz atayım

saol mevim
Etrafımdaki herkes işe başlayınca o kadar düşkünken bizlere 5 dk bırakamazken nasıl bırakıypsun,3 kuruş için degermiydi vss söylenenleri az çok biliosun.Çok ağladım çok üzüldüm.Eşimin çalışan bi yeğeni var bi tek o anladı dinledi öğüt verdi aradı hal hatır sordu.Sende beni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyosun ne diyim Allah razı olsun.
yarın denycem hikom inş içebilirim gerçi jeletini açtım mecbur içicem

saol canım inş böle devam eder.özledim seninle sohbet etmeyi

hadeka:kayısılı felan denemedim bunuda yanlışlıkla aldım mecbur içicem canım.Hundert i yapmana sevindim bende hergün yapıyorum artık.

denizeklm:aramıza hoş geldin.fırsat bulup yazamadım bi türlü.Çok güzel kilo vermişsin.ama sonra dediğin gibi bi rahatlık bi şımarıklık iltifatlar hop 6-7 kilo geri gelmiş.inş tekrar o motivasyonu burda bulup hedefine ulaşırsın.

şüküm:sana kanım çok ısındı bunu söylmek bu güne kısmetmiş.görüyosun halaimi bak saat kaç yatamadım size bakayım deidm.henüz geçmişi 10 sayfayı atlata atlaya okudum.zamanım olsada senin yokluğunu farketmem mi hiç.

nelsonum:canım başınız saolsun fani dünya.hepimizin gideceği yer orasıteyze olmuşsun Allah ona uzun ömürler versin.boşver görme bi süre bazen öle oluyor insan.kendine gelince yaparsın

slm kızlar
gece yarısı uzanıp telefondan sizi okudum
yogun misafir trafigi yasıyorum başsaglıgı ve cuma türkiye yolculugu için
misafirlerimi ugurlayıp tv yi actıgımda suriyedeki vahşeti görünce kanım dondu bogazımda bir yumru öylece tavanı izliyorum dolu gözlerle .. bilmiyorum ne diyim bu acının bir dili yok

nelson basınız sagolsun allah sabır versin

sükrancım haksızlık edıyorsun,, ben konudan haberdardım ve yazmıştım cvp alamamıştım
buraya geldigimden beri iki buyuk kayip yasadim kimi bassagligi diledi kimi dilemedi
eminim görmediler gördülersede unuttular
kendi yasadigim yogunluktan anliyorum sizlerinde yogunlugunu
sende lütfen yanlus degerlendirip bizide kendinide cezalandirma

menülere tek tek yorum yazamiyorum amagenelde kacamakdiz guzel oluyor menüler tebrikler kizlar ama kevserin 3 dilim böregide gözümden kacmadi?? kevsercim nazar mi degirdik sana?

ebrucum tesekkürler cok mutlu oluyorum begendiginizi görünce:16 spor olarak yürüyüs yapiyorum canim

unuttugum birsey yada kimse varsa afola:26:

menüm
sabah yarim dilim ekmek tahin pekmez esliginde(1 yk)

ara 1 fincan kahve

ögle ciger ve bol maydanoz

aksam 1 dilim tuzlu kek

(ögleden sonra bir telefon aksama 10 kisi misafir
bende bir tatli bir tuzlu kek yaptim ve aksam yemegi olarak bir dilim tuzlu kek yedim

1 abucta kabak cekirdegi

ebrucum cnm ounun duzelmene cok sevindim boyle goder insallah bu arada menulerini paylas cnm yoeum yapariz biz

zehram yok cnm ya sizin niye nazariniz degmedi ben nefsimi sahip olamadim uzgunum

Sagol canım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize:)

kendimi 15 inde hissediyorum..
metabolima yaşım 27
kimlikteki yaşım 33
ama ben 30 yaşındayım diyorum ::) :)

Nelsoncum öncelikle başın sağolsun Allah sabırlar versin cennetine kabul etsin inşallah.. kızkardeşin de doğum yapmış sağlıkla sıhhatle büyüsün dilerim,şansı bahtı açık olsun...bu arada insan her zaman hissettiği yaştadır sen de 15 lik bir çıtırmışsın ne güzel :)

Menüler gayet başarılı bence makarna da şöyle,tarhana unlu ve yoğun bir çorba olduğu için ikisinden birini tercih edebilirdin ama acıktıysan yapacak birşey yok çok etkileyeceğini sanmıyorum:)

Günaydın kalorisiz bir gün olur inş.
Papatyam oglum 23:04 uyudu ve hiç uyanmadı seslenmedi öle bi dalmıştı sabah bile uyanmıyor.:))dilimi ısırayım :))

Tugsel : operasyon gibi bişiler okudum hızlı hızlı. Hayırdır canım ?
Özge hawar sehra ZuZum akşma özelden yazıcam size. Nerdesiniz nie gelmiyorsunuz? İyimisiniz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…